Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Letöltés 2007. november 02. 0 hozzászólás
 

A visszaszámlálás tehát véget ért. Ettõl a perctõl kezdve, aki fellép a LAMAs Clan CSS szerverére a 78.24.190.103:27015 IP címen az azonnal belecsöppen egy versenybe, ahol nem a tudás, hanem csak is a

newspic
A visszaszámlálás tehát véget ért. Ettõl a perctõl kezdve, aki fellép a LAMAs Clan CSS szerverére a 78.24.190.103:27015 IP címen az azonnal belecsöppen egy versenybe, ahol nem a tudás, hanem csak is a játék szeretete számít. A versenyben bárki részt vehet, ehhez pedig semmi mást nem kell tennie csak fellépni a szerverre és minél több idõt eltölteni ott. Ez a LOTT S2 vagyis a LAMAs OnlineTime Tournaments második szezonja. És, hogy miért éri ez meg? A válasz igen egyszerû, hiszen az aki legtöbb idõt tölti a szerveren november 30-ig az viszi haza az összes ajándékot, ami ebben a szezonban nem más mint:

newspic1db A-Data RB1 PenDrive 1GB USB 2.0
Ára: 3000Ft
Egy por ütés és csepp áló PenDrive, amire bármikor bárhol szükséged lehet, tehát jó ha van.

newspic1db Medal of Honor: Airborne PC játék
Ára: 12 000Ft
A nemrég megjelent és igen nagy sikernek örvendõ MoH lehet a tiéd DVD kiadásban.

newspic 2db Kingmax 1GByte DDR2-es RAM
Ára: 27 000Ft
Memóriából soha nem elég a gépben és két 1GB-os RAM-al bizony nem rossz dolog.

Ezek lennének tehát az ajándékok, amik összértéke tehát több mint 42 000Ft, amikért mostantól egészen november végéig nem kell mást tennetek, mint minél többet játszani a szerveren. Hát lehet ennél könnyebben és játszva nyerni? Ugye hogy nem.
A statisztikát a megszokott címen érhetitek el, aki pedig továbbra sincs képben a versennyel, az látogasson el a kibõvített részbe és olvassa el a tudni valókat. Jó játékot!

LOTT 2007 - Mindent tudni akarok!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Üdvözlünk minden érdeklõdõt.

A LAMAs OnlineTime Tournaments, valójában egy hûség nyereményjátékot jelent, amit a LAMAs Clan indít. A játékban mindenki részt vehet ehhez nem kell mást tenni mint felmenni a LAMAs Clan CSS szerverek valamelyikére és játszani. A nyereményjátékban azt a játékost díjazzuk minden szezon végén, aki a legtöbbet játszott a szervereinken. Nem célunk a profi játékosokat megajándékozni ezért van az, hogy az idõ szerint legtöbbet a szervereken tartózkodó ember kapja meg a nyereményt, ami szezononként változó lehet. Gyakorlatilag semmi mást nem kell tenni csak játszani és ezzel hozzájuthattok a nyereményekhez. Nincsenek megkötések vagy komolyabb szabályok, mindenki az általánosan elterjed public szabályok szerint játszadozhat kedvére továbbra is, csak mostantól jó esetben ezért még kap is valamit.

Az elsõ szerverünk lassan 6 évvel ezelõtt még a CS1.3 idejében indult el, tehát a LAMAs Clan szerverek igen nagy történelemre tekinthetnek vissza. Rengeteg játékos jött és rengeteg játékos ment, azonban mindig voltak akik visszatértek és maradtak. Most ezeket a játékosokat célozzuk meg azokat, akik hûségükkel bebizonyították felénk.

Reméljük mindenkinek kedvére lesz ez a kis versengés és hamarosan indulhat majd a következõ szezon, addig is itt van egy apró kérdezz-felelek, hogy még jobban megismerhessétek az elképzeléseinket.

A mai nap folyamán pedig fény derül az elsõ szezon nyereményeire is! Induljon tehát a megmérettetés! A Statisztika nullázva! GOGOGO!! Ja és ne feledjétek két szerver van! Tehát egyszerre 52-en versenghettek az idõvel!

Mirõl is van szó?

A LAMAs Clan gyöntött, hogy megajándékozza a leghûségesebb játékosat, akik a Counter-Strike Source-nak hódolnak.

Mit kell ezért tenni?

Semmit, csak játszani és minél többet a LAMAs Clan CSS szerverein

Mennyit kell játszani?

Ahogy írtuk minél többet, hiszen a LOTT 2007-en nem az számít majd, hogy Te mennyire jó K/D-t tudsz összehozni, vagy hogy milyen jól tudod betunkolni az esetleg gyengébb játékosokat. Nálunk most csak és kizárólag a szervereken eltöltött játékidõ számít.

Meddig tart?

A szezonok egy hónapos osztással kerülnek megrendezésre, de nem feltétlenül egymást követõ hónapokban. Minden szezon nyitásról itt a lamas.hu oldal hasábjain értesülhettek, beleértve az adott hónap nyereményeit is.

Miket lehet nyerni?

Nagyon vegyes a kép, de szinte mindent, általában próbáljuk a legújabb hardverek közül kiválogatni, a felajánlásainkat, illetve a SILIHOST jóvoltából további remek ajánlatokra is számíthattok.

Mennyibe kerül ez nekem?

Neked semmibe, csak az eltöltött szabadidõdbe, amit amúgy is CS-re fordítanál :D

Kik játszhatnak?

Mindenki részt vehet a sorozaton, ha nem a LAMAs Clan tagja vagy éppen nincsen egyetlen ismert és aktív ban listán sem.

Hol tudom megnézni a jelenlegi állást?

Az állandóan on-line frissülõ statisztikát a http://stat.ogc.hu/lamas oldalon lehet megfigyelni. Ide statol mindkét szerver összevonva! Az összesített listán a Time-ra kattintva kaphatjátok meg az éppen aktuális sorrendet.

Miért az idõ szerint nézitek?

Mert nekünk nem célunk, hogy a profi játékosokat díjazzuk public tevékenységük alapján, számunkra az fontos, hogy minél többen megszeressétek a játékot legyen szó kezdõkrõl vagy már tanultabb játékosokról. Nem akarjuk elvenni a kezdõk kedvét, azzal hogy azt díjazzuk aki a leg profibb. Itt akár egy teljesen kezdõ játékos is nyerhet, ha egyfolytában játszik. De ha egyfolytában játszik, akkor a végére már nem lesz kezdõ játékos! És ez benne a lényeg!

További kérdés?

Bármi további kérdésetek van azt feltehetitek a fórumban illetve LOTT Kérdés címmel az info@lamas.hu címen is!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 6168
 
1191
 
 
 
kép 5118
 
2286
 
 
kép 5363
 
2367
 
 
 
kép 1339
 
1511
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu