Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2013. január 23. 1 hozzászólás
 

MsTsN a VaKarM.net videó készítője újra munkához látott és elkészített egy hihetetlen múvit a tőle megszokott módon. Helyszín DreamHack Winter 2012, a játék pedig nem más, mint a CS:GO.

Maxime “MsTsN” Goube nevét szinte már mindenki ismeri a Counter Strike világában a lenyűgöző LAN videói miatt. Fél évvel ezelőtt újradefiniálta a fragmovie-k fogalmát, mikor a 30P LAN eseményéről csinált egy remek összefoglalást több mint 30 percben. Az első komolyabb műve ez volt, remek zenékkel és letisztult edittel, illetve gyönyörű akciókkal megfűszerezve, ez a mű elég nagy sikereket elért a közösségnél és hamar a legnézetebb videó lett a CS:S-osok között.

Kicsit előre ugorva már is 2012-nél járunk, ahol szintén nagyot alkotott MsTsN, a Copenhangen Games 2012 LAN-ról újabb "filmet" készített. Ez a videó számomra a legjobb még ma is, a zenék rendkívül jól el lettek találva, az edit egyszerű és nagyszerű, és hát persze a közelmúlt legnagyobb és legszínvonalasabb LAN-járól beszélünk. Ez után következett a DHW' 12-ről szóló műve, ami már CS:GO-es frageket tartalmaz.

A videó rengeteg mixelt akciót tartalmaz, betekintést kapunk a LAN-on belülre illetve a játékosok reakcióiról is láthatunk némi bejátszást, ami néha rendkívül vicces és szórakoztató. Emellett interjúk is vannak a movie-ban, összeségében a megszokott MsTsN minőség. Mostanság ő lett a kedvenc videó készítőm, rendkívül bejön, hogy belenézhetünk a LAN eseményeibe és hogy hosszú és egyben nagyon ütős lövéseket tartalmaznak, de ez csak a saját véleményem.

 

 
RuSTy
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

.LnB

jan. 24., 12:45
Elsőre soknak tűnt az a 37perc, de gyorsan eltelt. Jó movie.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5100
 
2241
 
 
 
kép 180
 
2100
 
 
kép 5210
 
2262
 
 
 
kép 4622
 
1455
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu