Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2009. február 03. 0 hozzászólás
 

Pénz nyerni a játékokkal? Erre már voltak régebben is próbálkozások, azonban most ismét felütötte a fejét, egy jelenleg még béta rendszerben működő kezdeményezés. A PlayAll alapvetően egy igazán

Pénz nyerni a játékokkal? Erre már voltak régebben is próbálkozások, azonban most ismét felütötte a fejét, egy jelenleg még béta rendszerben működő kezdeményezés. A PlayAll alapvetően egy igazán egyszerű működésű dolog, fragelsz és ezért pénzt kapsz, de ha ennyivel nem elégedtél meg akkor kattints a cikkre és megtudhatod, hogy otthon a székedből miként kereshetsz akár havi 500 Euros (kb 150 000 Ft) álomfizetést.
Pénzt akarok keresni!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Igazán hosszú és talán mondhatni eredményes alfa tesztelések után megnyílt a PLayAll.com béta oldala, amely a jövőben, számos játékban forradalmi módon állítja szembe a különböző játékosokat. És nem csak az új játékosokat, de a régieket is, hiszen számos talán már le-ele futó játék ismét értelmét nyerheti az új minden eddiginél innovatívabb rendszernek köszönhetően.

A rendszer alap elgondolása igen egyszerű, ha megölsz valakit, akkor azért pénz jár, ha viszont téged tesznek el láb alól, akkor elvonnak a pénzedből. Ezzel egy szinte örök körforgásba kerülhetsz bele, egészen addig, amíg nem vagy képes a saját határaidat túllépve még profibban játszani.


A rendszerhez már most számos nagy játékos csatlakozott, főleg a Call of Duty Scene-ből, hiszen egyelőre béta fázisban csak a COD sorozat három verzióját (COD, COD2, COD4) támogatja a rendszer, viszont természetesen, hamarosan még több játék közösségeit is bevonják a késztők. Az interjúban Michael „Trigger" Sowa-t faggattuk arról, hogy miként is működik a PlayAll.com.

Először is kezdjük azzal mi is az a PayAll.com?


A PayAll.com egy olyan projekt, amely azokat a játékosokat kívánja megcélozni, akik mindemképp szeretnék magukat jól érezni, amíg játszanak, de közben egészen új értelmét is keresik annak, ami előtt ülnek. A szokásos public játékos világ elég hamar unalmassá válik, hiszen általában nincsenek célok és ezek a célok is hamar feledésbe merülnek. A PayAll. com ötletének és elképzelésének hála azonban a public játék minden nap valami újat hozhat a játékosok számára

A felhasználóknak egy új és különös érzéssel kell szembesülniük. Át kell gondolniuk mit tesznek, hiszen minden egyes ölés amit megszereznek vagy elvesztenek közvetlenül pénzbe kerül és így a saját bőrükön érezhetik, hogy jól vagy rosszul cselekedtek. Ha vesztesz akkor elkezdesz azon gondolkodni hol rontottad el és a jövőben megpróbálod azt korrigálni, hogy ne veszíts több pénzt, ha pedig elég eltökélt vagy elérhetsz egy olyan szintet, amiről eddig csak álmodtál.

Pontosan hogyan is működik maga a rendszer?


Elsőként feliratkozol az oldalon, majd letöltöd a játékosoknak szánt kliens programunkat. Ezen lesz egy magánszámlád, amelyen egy bónusz összeget kapsz induláskor. A telepítés után ki tudod választani, hogy melyik játékokkal akarsz játszani. Minden játékkal több szerveren tudsz játszani, amelyek beállításai a legkülönbözőbbek lehetnek. A játékosok ezen szerverekre csatlakozhatnak kedvük szerint, ahol öléseikért 0.05-0.5 Euróig zsebelhetnek be különböző összegeket.

A játékos kliensen keresztül mindent figyelemmel kísérhetsz. Miután kiválasztottad a szervert, a kliensen keresztül csatlakozhatsz rá. Miközben játszol, az aktuális egyenlegedet a játékban folyamatosan figyelemmel kísérheted és ez az összeg minden egyes ölésnél vagy halálnál változni fog.

Hogyan akadályozzátok meg, hogy a tapasztaltabb játékosok olyanokra vadásszanak, akik szinte még csak most ismerték meg a játékot?


Igen erre is van megoldásunk, ugyanis a rendszer négy különböző szintű játékost különböztet meg tehetsége alapján. A rookie, amateur, skilled és a professional szintek átjárhatóak és segítségükkel elkerülhet, hogy professzionális játékosok kezdőket használhassanak ki illetve az olyasfajta trükközéseket, hogy páran lemondanak a jobbak javára és direkt lövetik le magukat.

A játékosok mit tudnak kezdeni a megnyert pénzükkel?

Minden egyes ölésért jár pénz és ezt a számlaegyenlegeden jóváírjuk. Amikor úgy gondolod, hogy elegendő pénzt kerestél nincs más dolgod, mint választani a különböző kifizetési lehetőségek közül. Ehhez viszont mindenképp az kell, hogy egy hónapban több legyen, mint 20 Euró a bevételed, de kevesebb legyen, mint 500 Euro. Az hogy ebből miként lesz készpénz a számládon, arról az oldal FAQ-jában lehet bővebben olvasgatni.

Tehát amiről álmodtatok itt van! A játékkal mostantól pénzt kereshettek. A történet kicsit hasonlít a jól bevált szerencsejátékokhoz, azonban itt a tudásod is jól jöhet. A regisztrációkor 5 Eurót jóvá írnak a számládon, de Te bármikor plusz pénzt fizethetsz be, amit vagy eljátszol, vagy megsokszorozol.

Az ötlet mindenképp zseniális, és a fejlesztők több ezer játékosra számítanak. És hogy mibe kerül ez nekik? Némi kezdeti tőkén kívül semmibe, hiszen amint beáll a rendszer az emberek gyakorlatilag egymástól nyerik el a pénzüket, ők csak magát a hátteret adják meg ehhez. És hogy a szerencsejáték-hivatal mit szól majd ehhez? Nálunk biztosan semmit, hiszen életelemszerűen inkább nyugat és észak Európa a célpont, viszont ez senkit se hátráltasson benne, hogy kipróbálja a rendszert!

Viszont most a fiatalabb olvasóinknak STOP! A rendszerben csak és kizárólag nagykorú 18. életévüket betöltött játékosok vehetnek részt. Az adatokat a cég ellenőrzi, de tudjuk, hogy kreativ nép a magyar tehát biztosan mindenki megoldja ezt a kis problémát.

A tapasztalatokat várjuk a hozzászólásokban.

PlayAll.com

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2638
 
2440
 
 
 
kép 3490
 
1321
 
 
kép 669
 
1435
 
 
 
kép 4916
 
2482
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu