Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2006. szeptember 13. 0 hozzászólás
 

Újabb interjúalanyt sikerült kipecáznom az iskolaidõ miatt újabban megint állóvízzé átalakuló Source scene-bõl. Mostani vendégem a d2t csapatából Jojj, akinél nem mindig lehet tudni hogyan is kell,


Újabb interjúalanyt sikerült kipecáznom az iskolaidõ miatt újabban megint állóvízzé átalakuló Source scene-bõl. Mostani vendégem a d2t csapatából Jojj, akinél nem mindig lehet tudni hogyan is kell, és hogyan is kell ejteni a nevét, természetesen erre is kerestük a választ a riportban. Mindemellett érdekesebb témákat is feszegettünk a kérdezz-felelekben, mint például a D-LAN vagy a közelgõ PGCC LAN. Mindenkinek kellemes olvasgatást kívánok az interjúhoz!

Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


bazso:
Világverseny, melynek egyik kiemelt játéka a Source, csapatod a döntõbe került. Indítottak a meccs elõtt egy fogadást, hogy aki 20/0-ban áll a meccs végén (bombarobbantás nem számít bele) az különdíjként kap 20.000 eurót. Te most 19/0-ban állsz, a bomba le van rakva, 1v1 szituáció. Mit csinálsz, rámész az utolsó emberre a pénz érdekében vagy hagyod és biztos helyen bevárod a bombát védve?

Jojj:
Saját hihetetlen skillemet és játékhoz való eszemet ismerve agygörcsöt kapnék ...de mivel most nem ott vagyok, azt kell mondjam a bombát védve várnám be az ellent, mivel a csapat a fontos egy ilyen versenyen és nem a pénz. A másik, akármennyit nyerünk, úgyis elisszuk az egészet, szóval az a 20.000 euró csak plussz öt  óra alvást eredményezne.


bazso:
Köszöntelek Jojj ezen az iskolától is búsborongós napon. Sokan ismerik a nevedet a d2t csapatából, de kérnék tõled egy rövid bemutatkozást a kedves olvasók és érdeklõdök számára.

Jojj:
Székely Áron a becsületes nevem és 16 évvel ezelõtt láttam meg a napvilágot. Jelenleg a Fazekas Fõvárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium falai közé járok tanulni. Szeretek kockulni és inni, körülbelül ezzel ki is merítettük a szabadidõs tevékenységeim hihetetlen hosszú lajstromát.


bazso:
Sokan el vannak veszve a neveddel, valamint a csapatban betöltött posztoddal kapcsolatban. Értem ezalatt, hogy valójában mi a Jojj helyes kiejtése, valamint a menedzserségen kívül milyen egyéb posztokat töltesz be a d2t-ben?

Jojj:
Hááááááááááááááááááát, eredetileg a nevem kiejtését Jojj-nak terveztem (fonetikusan) de idõvel mindenki elkezdett Dzsojj -nak hívni, így ma már hivatalosan is így kell kiejteni a nevem. Bár ezt egyesek elfelejtik például ***** és ******** (direkt nem írom ki a nevüket szegényeknek, mert megsértõdnének, úgyis tudják, hogy róluk van szó xD) ezt sajnos figyelmen kívül hagyják és a legkülönbözõbben hívnak engem...
d2T,d2T,d2T, hm, igazából ebben a csapatban én töltöm be a kinevezett MINDENES posztját. Egyszerre menedzselek, wart szervezek és játszok (sokat nem ér), egyszóval a dolgok nagy részét én végzem a klánban :)


bazso:
Kicsit beszéljünk d2t csapatáról, mivel Ti nem vagytok annyira a középpontban, azonban nem vagytok az a csapat, amelyik hetente cserélgetné az LU-ját. Kérlek mutasd be a csapattagokat részletesebben és a klán eddigi történetét röviden!

Jojj:
Huh, kezdjük az elején, minden az elysiumnál kezdõdött, körülbelül kilenc hónapja, megkerestem azt a csapatot, hogy szívesen vállalnám náluk a menedzser szerepét, mivel a tagokat régebbrõl ismertem (és õk is engem), így nagyon könnyen létrejött a Jojj - elysium házasság. Némi inaktivitás, érettségi hercehurca után, úgy döntöttünk, hogy egy multiklánban kellene tovább folytatnunk a pályafutásunkat, immár komolyabb célokkal, Megkerestük a d2T csapatát (akkor még csak CoD2), hogy szívesen csatlakoznánk hozzájuk, akik nagy örömünkre megszavazták nekünk a bizalmat, és felvettek minket a klánba. Itt tartunk most.
A csapattagokról elöljáróban annyit, hogy nagyon sokan vannak, ezért csak azt a hat embert mutatnám be, akik aktívan részt vesznek a csapatjátékban. Kezdjük s3cOurS -al, az LU-ból nélkülözhetetlen játékos, minden fegyvert jól forgat a kezében, és ö irányítja a csapatot, sok szorult helyzetbõl kihúzott már minket, általában ö lövi a körök elsõ fragjeit. KYLEEE a csapat elsõdleges awp-se, higgadt játéka sokszor megmutatkozott már a hozott 1vx szituációban. Kenny és impi a mindenes emberek közé tartozik, mindkettõjük preferált fegyvere az awp, de nem mindig sikerül elérniük vele a várt hatást, ezért néha maradnak a Colt-nál és az AK-nál :) Undead a klán nyûgöskéje, vannak rossz napjai és akkor kibírhatatlan, viszont hihetetlen skillje kárpótol mindenért, ö is a körök elsõ fragjeit lövõ tagok közé tartozik. Végül pedig sqL, ö az egyszemélyes védõbástyánk akármilyen rush-t akárhol megfog, akárki ellen. Így éldegél a csapatunk :D


bazso:
Hogyan telt számotokra az elsõ félév játék és eredmények szempontjából, gondolok itt a netes kupákra és versenyekre, mivel abból volt bõven az elmúlt hónapokban.

Jojj:
Minden netes a kupában ahol elindultunk a harmadik helyen végeztünk, legyen szó bármirõl. A felkészülésünk receptje nagyon egyszerû, amikor mindenki ráér játszunk. Van olyan, hogy egy nap hét órát warozunk egyfolytában, és van olyan is, hogy egy hétig nem játszunk semmit (ez utóbbi a nyári idõszakra volt jellemzõ). Bár a mostani õszi idõszakban egyre több egynapos kupán veszünk részt, ami nagyon jó gyakorlási lehetõséget nyújt a csapatnak.


bazso:
Egyenesen következik a kérdés, hogy a jövõben milyen versenyekre tervezitek a nevezést. Konkrétan itt a D-LAN-ra gondolok, mivel azt már tudni lehet, hogy a jövõ héten kezdõdõ PGCC kupára már biztosan mentek. Milyennek látod a csapat esélyeit ezen az összejövetelen?

Jojj:
D-LANon való szereplésünk még eléggé kérdéses, mivel a csapattagoknak naaaaaaaaaaaaagyon rossz gépük van a játékhoz, ezért olyan dolgoktól tesszük függõvé a lant, mint hogy sikerül-e olyan szponzort találni, aki biztosit számunkra gépeket a nem compo gépes LANokra. PGCC lesz az elsõ közös LAN-unk a klán ezen felállásával, ezért az esélyeket nem latolgatnám, mindenesetre bízom abban, hogy minél jobb helyezést tudunk majd elérni ezen a rendezvényen, ami számunkra elsõsorban a LANon való komoly játékkal való megismerkedésrõl fog szólni.


bazso:
Sokan támadják/támadták a csapat egyes tagjait az Obi Oneday Cup miatt, mivel azt állítják, hogy nem merték felvállalni a nevüket és különben is a d2t sehova se jutott volna a külsõs emberek nélkül, ezzel is leírva a csapatot. Te hogy látod ezt az egész dolgot, valamint igazak a pletykák, hogy akkoriban egyéb belsõ klánproblémák miatt kellett sokszor mixekkel indulni?

Jojj:
Abban az idõszakban mindenki nyaralt, érettségizett, nem volt gépközelben, szóval teljesen inaktív volt a klán, ezért játszottunk mindig mixel. Különösebb klánproblémánk nem volt egyszerûen csak, kiesett az életünkbõl a komolyabb játék. A minket érõ vádakról meg csak annyit, hogy nem nagyon emlékszem hogy bármikor is okot adtunk volna arra hogy ne tartozzunk a HUN CSS scene élvonalába (NEM TOP5 NEEEEEEEEEM NEM EZT A SZÓT MEG NE HALLJAM)


bazso:
Ezekben az iskolától megnehezített napokban is megyeget a játék, gyakorlás vagy egyszerûen be se jártok suliba? ^^

Jojj:
Sajnos nem úgy megy a gyakorlás ahogyan elterveztük, mert sok tag egyetemre jár és hétköznap nem sok ideje marad a játékra, így marad a hétvége amikor nagyjából mindenki játékképes, ezért megpróbálunk ilyenkor minél több idõt a játékra fordítani.


bazso:
Volt már szó az oldalon a GotFrag által indított szavazásról, melyben négy magyar játékosra is szavazni tudunk. Akkor én azt mondtam, hogy ez több mint „hozzuk össze a scenet egy kicsit egy All-Star ligával”, itt arról van szó, hogy összeeresztik Európát és Amerikát. Európa vagy Amerika és miért?

Jojj:
Európa természetesen, bár az amerikai játékosokat és csapatokat  nem nagyon ismerem, mégis én úgy látom hogy az európai CSS scene sokkal aktívabb és több klánt foglal magába mint az amerikai, így matematikai alapon több az esély a több jó játékosra.


bazso:
Egyre forróbb kérdés a jövõ évi WCG-n való játékok listája, melybe sokan várják vissza a Source-ot. Véleményed szerint mi kéne ahhoz hogy a Source újra versenyjáték legyen ott is?

Jojj:
Több klánnak kellene érvelnie a Source mellett, mivel a szervezõk a nagyobb nézõszámra, nagyobb érdeklõdésre törekszenek. Valószínûleg ha sok nemzetközileg elismert csapat szólal meg a Source oldalán akkor a szervezõk meg fogják gondolni a dolgot. Másrészt pedig egyre több jobb csapatról hallom hogy áttérnek Source-ra. Azt hiszem hogy az 1.6 már egy kicsit elavult grafikailag is és szerintem minden tekintetben


bazso:
Részemrõl nem is lenne több kérdésem hozzád, ha még van valami, amit szeretnél megosztani a nagyközönséggel, akkor azt most megteheted. Köszönöm a válaszaidat és hogy jöttél! Kellemes estét! Csáó!

Jojj:
Elõször is szeretném megköszönni az OBiNet kft -nek a támogatást akik tényleg kiváló minõségû szervereket biztosítanak nekünk, és köszönöm hogy szántál rám idöt! CSÁÁÁ!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5952
 
1423
 
 
 
kép 507
 
1399
 
 
kép 5364
 
2501
 
 
 
kép 1184
 
1370
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu