Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2005. július 11. 0 hozzászólás
 

Kicsiny hazánkban annyi szó esett már a Counter-Strike:Source játékról. Volt már hír update-ekről, LaN rendezvényről és megannyi kiegészítőről valamint saját fejlesztésről ugyanakkor elkészült sok-sok

Kicsiny hazánkban annyi szó esett már a Counter-Strike:Source játékról. Volt már hír update-ekről, LaN rendezvényről és megannyi kiegészítőről valamint saját fejlesztésről ugyanakkor elkészült sok-sok interjú is. Viszont van egy műfaj, amiből sohasem elég, ez pedig nem más mint egy interjú olyan emberekkel, kik árnyékként mozognak a profi felfogású játékvilágban, titkolván kik is ők valójában. Őket ugyanazon cél vezérli, mint minket, ők úgyanúgy köztünk vannak nap mint nap építve a közös scene-t és pont ugyanazokon a mappokon harcolnak mint mi. Miben különböznek mégis? Abban, hogy ők a gyengébb nemet képviselik. Ez lenne tán minden ?Fényderül erre is soron következő sorokból, miként et!CAT első hivatalos interjúját adja a CS2.HU újdonsült riporterének. Ezzel együt egy riport sorozat is kezdetét veszi, aminet témája: Lányok a cybersport világában avagy hogyan vélekedik a gyengébb nem erről az egész lövöldözésdiről. Interjú et!CAT-tel
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: BugBeaR


Riporter
Ittvagyunk ismét, a helyszínről jelentkezünk mely ezuttal egy kollégium. Itt találjuk ugyanis a Source közösség halk, de annál tehetségesebb angyalát, et!CAT-t. Kérlek mutatkozz be szépen a rádió néző gyerekeknek!

et!CAT
Sziasztok ! et!CAT vagyok, 22 éves, jelenleg Budapesten tanulok egyetemen.


Riporter
Jelenleg tény, hogy te vagy a scene egyetlen kiemelt női tagja, akiről mindenki tud, akiről mindenki beszél. Mesélj nekem arról, milyen egy lánynak ennyi fiú közt játszani ?

et!CAT
Megmondom őszintén, nagyon nehéz. A fiúk egy része nehezen viseli, hogy lány vagyok és talán még frag-t is lövök :) Emiatt nap mint nap beszólnak nekem, csalónak tartanak. Nekik ugyanis jobb adottságuk van az ilyen játékokhoz, mint egy lánynak... De azért igyekszem :)


Riporter
Mióta játszol FPS játékokkal és mióta magával a Counter-Strike családdal?

et!CAT
2 évvel ezelőtt kezdtem ismerkedni az FPS játékokkal (Mohaa, counter-strike). Komolyabban a Counter-Strike:Source-al foglalkozom október óta.


Riporter
Ugye kiskora óta azt nevelik az emberekbe, hogy mindig tisztelje a nőket és legyen udvarias, engedje előre őket stb.. Ezért kicsit furcsán hangzik az, hogy nehéz fiúk közt játszani. Azt feltételeznék, hogy segítenek neked, hogy egy lánynak egyszerűbb boldogulnia hiszen több bíztatást kap vagy tényleg ennyire borús a helyzet ?

et!CAT
Igazából, akik tényleg jól játszanak és számítanak is a Counter-Strike:Source-ban, azok segítenek nekem és bíztatnak (Special thanks to KODIAK :P). A publicon gyengébben teljesítő játékosok rossz szemmel néznek rám :) Annak idején az egyik ilyen pro :) játékostól azt a tanácsot kaptam, hogy ne adjak azok véleményére, akik nem értenek ehhez a játékhoz . Igyekszem magam ehhez tartani :)


Riporter
Mesélj egy kicsit erről a klánosdiról. Milyen klánban játszol, mióta vagytok együtt és miként kezelik a többiek a "másságodat" ?

et!CAT
Jelenleg az UsP (Unique Source Power) klán tagja vagyok. Dop3-mal, ILL-lel, L3TsO-val október óta vagyunk együtt, Tommo februárban, Copper és Moon Safari márciusban, TG!L pedig nemrég csatlakozott a klánunkhoz.
Én úgy érzem, hogy ők teljes mértékben elfogadták azt, hogy lány vagyok. A természetem ellenére elég jól viselnek :) (Ezért köszönet a klántársaknak :P)


Riporter
Ugyanazok az elvárások veled szemben? Gondolok itt arra, ha elrontasz valamit, akkor ugyanúgy kiabálnak veled vagy megdícsérnek, ha valamit jól csinálsz?

et!CAT
Ugyanazok az elvárások. Játékosként tekintenek rám. Tehát , ha elrontok valamit, hibás vagyok. Ha jól csinálok valamit, megdicsérnek.


Riporter
Bár számtalan kérdésem van még, egyenlőre lépjünk tovább ezen a fiú-lány témán. Mint említetted már a kezdetek óta jelen vagy a Source közösségben. Miként vélekedsz magáról a játékról? Mennyire potenciális versenyszám valamint mennyire lehet attraktív a szponzorok szemében?

et!CAT
Erre a kérdésre én is csak azt tudom válaszolni, amit sokan mások. Azt, hogy mennyire lesz a source versenyszám, azt majd a gyártók és a szponzorok döntik el.
Hogy mennyire lehet attraktív a szponzorok szemében ez a játék? Háát... Az tény, hogy külföldön nagyon sok csapatot elismernek, támogatnak, de nálunk katasztrófális a helyzet ilyen szempontból és szerintem ez még sokáig így is marad sajnos.


Riporter
Szerinted mit jelent a GPS6 a scene életében? Mint láttam sajnos te és a klánod nem nevezett.

et!CAT
Nem neveztünk sajnos, egyéb okokból. A GPS6 nagy áttörés lesz a scene életében. A lan után áttér az 1.6os csapatok nagy része sourcera. Aminek nagyon örülök, mert végre több erős csapat lesz, akiktől lehet majd tanulni, másrészt viszont itt elszabadul a pokol, még több lesz az anyázás és csíterezés.


Riporter
Értem, vissza evezek erre a lány dolgora. Azt már mondtad, hogy nehezebb a játék számodra és azt is, hogy bár vannak „ellenlábasok” azért a jó játékosok többsége segít neked. Ezek fényében milyen cél vezérel téged? Mi az, amit el szeretnél érni ?

et!CAT
A célom, mint mindenki másnak :) , hogy minél jobb játékos legyek. Amíg úgy érzem, tudok fejlődni, addig nem szeretném feladni és megpróbálok mindent megtenni. Valamint szeretném, ha a klánom végre sikereket érne el. Ehhez azonban még nagyon sokat kell gyakorolnunk és fejlődnünk. Bár most már úgy érzem, jó úton haladunk és remélem ez így is marad :)


Riporter
Gondolom, nem én vagyok az első, aki hasonló dolgokat kérdezett tőled viszont most szeretném kicsit új aspektusba helyezni ezt az egészet. Egy másik szemszögből megvilágítva. A nők érzékenyebbek, mint tudjuk, tehát hogyan éli meg et!CAT, mint nő ezt a kettősséget? Befolyásolja-e a napjaid, hogy este milyen hangulatban zajlott a felkészülés vagy egyáltalán befolyásol-e a való világban a játék?

et!CAT
Igen, befolyásol sajnos. Nem csak a játék hat ki a közérzetemre, hangulatomra, hanem a hangulatom is kihat a játékra. Ha rossz napom van vagy rossz kedvem, nem megy annyira a játék, ugyanakkor fordítva is igaz. Ha nem megy a játék vagy sokat hibázok egyből rossz kedvem lesz, de ezen igyekszem változtatni.


Riporter
Miként vélekedik erről a környezeted ? Ugye az FPS mégiscsak "fiús szakma". Furcsán hangzik egy lány szájából mikor pl. anyukája megkérdezi "miért van rossz kedved ?" mire te rávágod, hogy "hát Gio-t meg Deep-t nemtudtam belőni 2v1-be és ez idegesít.". Tehát ?

et!CAT
A környezetemben lévők már megszokták, hogy ilyen vagyok, bár eleinte nekik is furcsa volt. Amit sajnálok, hogy ők isszák meg levét annak, ha valaki felidegesít játék közben, vagy esetleg éppen nem megy annyira. Ilyekor esetleg nem állok hozzá olyan nyugodtan dolgokhoz, nehezebb velem beszélgetni..stb. Ezt nagyon sajnálom és ezen is majd igyekszem változtatni :)


Riporter
Kérdeztelek már a nehézségekről, a való életre való kihatásról valamint magáról a játékról. Már azt hinném, hogy kellőképpen körbejártam a témát csak a lányokkal kapcsolatban mindig megjelenik egyfajta "körülrajongás effektus” is mint most a ventrilon :) (mivel közben online vagyunk - a szerk.) Hogy viseled a napi több 100 megkeresést IRC-n , a szurkolói csokrokat , az udvarlásokat ?

et!CAT
Szó sincs körülrajongásról és most nem is tudnék nagyon mást válaszolni erre a kérdésre. Épp azon röhögök, hogy te így látod a helyzetet. Szurkolói csokor pedig még nem érkezett... Nyílván rossz címre küldték :P Az emberek többsége eleinte érdekesnek tartja, hogy lány vagyok, de idővel ez megszokássá alakul.


Riporter
Szóval nem lesz romantika és hosszan az éjszakába nyúló brazil sorozat ? elkeserítő, hogy már erre sincs ideje az embereknek. :)

et!CAT
Udvarlás.. Hát igen. Tényleg volt már, aki össze akart jönni velem :D


Riporter
Kimerítve minden forrásom, megkérdezném mit szertnél üzenni a nagy nyílvánosságon keresztül a scene tagjainak és az udvarlóidnak ?

et!CAT
Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik eddig segítettek! A scene tagjainak pedig üzenem, hogy kicsit változtathatnának a hozzáállásukon. Ne legyen már ez a sok anyázás és csíterezés állandóan. (Akinek nem inge, ne vegye magára) És köszönet Bágbírnek az interjúért :)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4385
 
2087
 
 
 
kép 3696
 
1678
 
 
kép 5192
 
2305
 
 
 
kép 5550
 
1836
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu