Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2005. augusztus 01. 0 hozzászólás
 

Ebben a sorozatban mindig is azt az elvet követtem, hogy magára a lányokra nehezedő terheket vagy nem ismert félelmeket kutassam fel nem pedig arra, hogy CS:S specifikusan kizaklassam őket a játékról. Pontosan

Ebben a sorozatban mindig is azt az elvet követtem, hogy magára a lányokra nehezedő terheket vagy nem ismert félelmeket kutassam fel nem pedig arra, hogy CS:S specifikusan kizaklassam őket a játékról. Pontosan ezért a következő alanyom egy "más világból" érkezett közénk a "gut besser gösser" országból valamint, ahol Ballack-t istenként tisztelik (Németország - a szerk.)
Ő az RtCW játéknak szentelte életét, de oly régóta játszik, hogy mindenképpen komoly tapasztalattal bír a témával kapcsolaban. Több sem kellett nekem, máris kifaggattam a részletekről. Részletek: A!k!do
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: BugBeaR


Riporter
Újra köztetek, immáron Németországból jelentkezik a cs2hu stábja. A következő vendégünk szintén egy jólismert női harcos, egy angyalka a sok kis ördög közt ,ő A!k!do. Kérlek mutatkozz be a jövőbeli rajongóidnak :)

A!k!do
Hello! Angela vagyok avagy A!k!Do. 19 éves és körülbelül 3 éve játszom aktívan RtCW-t valamint mostmár BF2-t is. Megalapítottam a Just e-Sports nevű klánt (Just e-Sports) valamint én egy kis napsugár vagyok. :)


Riporter
Bizton állíthatom, hogy nem oly kicsi sugár, de ezt majd máskor :) Kezdjünk onnan, ahol minden kezdődött. Mesélj erről a különös „függőségnek” a kezdetéről?

A!k!do
Ez egy jó kérdés. Abban az időben sok jó barátom közül egyik felírta cd-re nekem az RtCW c. játékot mivel ugyanazon állásponton voltam, mint azok akik sohasem próbáltak FPS játékot. Ők mind azt gondolják, hogy ezek a játékok rosszak, aggresszívek. Kíváncsiságból aztán feltelepítettem és végigjátszottam az egyjátékos módot. Aztán a multiplayert részt is elindítottam, amivel mai napig játszom.


Riporter
Tegyünk egy kis kitérőt. Köztudott tény, hogy a fiúk csak egy dologra képesek koncentrálni, ellentétben a lányokkal ,akiken erősségük a "multitask" viszont ők rosszabbul tájékozódnak 3d környezetben míg a fiúk ezen a részen előnyben vannak. Összefoglalva, biológiailag elvileg a fiúk rátermettebbek, ha FPS-ről van szó. Hogyan látod ez?

A!k!do
Oh, ez egy nagyon jó kérdés. Én igazából azt gondolom, hogy a lányok ugyanolyan jók lehetnek, mint a fiúk. Szerintem ott van a kutya elásva, hogy a fiúk többet játszanak mint a lányok. Ez persze az én véleményem. Amikor látom a fiúkat a klánomban, ők mindig a publicon lógnak vagy éppen „fun war”-oznak. Én csak a kijelölt edzés napokon játszom és ugyanolyan jó vagyok ,mint ők. :) Ittvannak jó példaként a CatZ női Counter Strike csapat játékosai, ha a jó női játékosokat nézzük. Mindig nehéz feladat elé állítják a fiúkat, ha játékra kerül a sor.


Riporter
Szóval úgy látod a lányok képeset versenyezni a fiúkkal. Tehát csak edzés napokon játszol, amit nem igazán nevezhetnék komoly függésnek, viszont hogyan hat ez Angela életére? Úgyértem, hogyan befolyásolja a virtuális világ a való életed ?

A!k!do
Az RtCW karrierem kezdetén azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon sokat játszottam. Szinte mindennap minden órájában, minden létező szabadidőmben csak játszottam viszont ez már régen volt. Két év után beláttam, hogy nem ez jelenti a mindent, így hát inkább élni akartam. Ez a válasz arra, amiért mostmár csakis gyakorlási napokon játszom. :) Én azért szeretném játszani ezt a játékot, mert imádom, de mindig odavagyok a való életért :) Most viszont nyár van, az év legjobb szakasza.


Riporter
Hogyan hat a játék a való életedre? Kihat a kedvedre az előző este meccsének eredménye? A virtuális világban keletkező dühöd átragad az napi hangulatodra is?

A!k!do
Úgygondolom, nehéz egy lánynak boldogulni így elsőre a játékokban, mivel szimplán alulbecsülik a nőket, mint ahogy sokan tették azt 1on1 warokon RtCW-ben ellenem. Ha legyőztem őket, mindig „sírtak” vagy azt mondták, hogy nem rendesen játszottak csak azért, nehogy csalódjak véletlen. Ezt mindig viccesnek találtam, elleben a fiúk rendre szoktak goromba dolgokat mondani a mai napig, viszont legtöbbjük csak sír mint egy kisgyerek.


Riporter
Tehát sohasem volt vitád mással abból fakadóan, hogy lány vagy. Ok. Nézzük az egész női játékvilágot egy másik aspektusból. Hogyan fogadja a környezeted a hobbidat ? Gondolok itt arra, hogy elég szokatlan ez egy lánytól.

A!k!do
Először a családom (a mamá és papám valamint a nővérem) azt hitték, hogy megőrültem. Akkoriban még ők is úgy gondolkodtak erről az egészről, mint, ahogy az általános felfogás szerint vélekedők. Azt feltételezték, hogy egy napon bepörgök és megölök majd valakit a való világban. Tehát a nehéz kezdetekben utálták, hogy a lányuk RtCW-zik. Addig mondogatták, amíg már magam is arra jutottam, hogy befejezem, de mégse tettem. A nővérem is azt mondta, hogy hülye vagyok, hogy ilyenekkel játszom. Most viszont, apu és anyu is érdeklődik, hogy lesz-e ma war-om avagy sem és ha szerencsés nap van még a végén azt is megkérdezik, hogyan sikerült, tán nyertünk-e. A nővérem pedig azóta ET-vel és CoD (Call of Duty)-val játszik. Rádasként nagyon szereti is ezeket.


Riporter
Ez nagyon jó dolog, hogyha a szüleid elfogadják, amit csinálsz. Lépjünk tovább egy teljesen átlagos dologhoz. Te, mint lány, ritka típusú játékosnak számítasz a cybersport világában ráadásul attraktív jelenség is vagy, így war-on és irc-n gondolom van egy csomó rajongód. Szintén feltételezem, hogy több fiú szeretné tudni ki vagy, szeretne barátkozni veled vagy vannak bátrabbak, akik bókokkal halmoznak el. Kedveled az efélle dolgokat vagy átléped őket inkább?

A!k!do
Azthiszem, általában nagyon szép és rendes dolog, ha néhány fiú törődik veled, akik általában a 16-18 éves kor közt mozognak. Az idősebb fiúk nagyon kedvesek hozzám, de tudják, hogy nagyon sok barátom van akiket nem szeretnék elveszíteni. Ellenben az elég taszító mikor egy fiú azzal jön, hogy : AKARLAK! Szeretlek !! Irány az ágy baby! Stb.. Ezeket utálom, mert ez tényleg szánalmas.


Riporter
Vannak jó sztoriaid? Had kiváncsiskodjak :) Úgyis ezek re a dolgokra kíváncsiak a legtöbben, csak senki sem meri megkérdezni.

A!k!do
Volt egy angol fiú, aki TS-en (team speak) megkérdezte, hogy nem megyek-e el hozzá Angliába és ha már ottvagyok nem-e megyek hozzá feleségül. Ez valóban szép volt, azon az édes fiatalos hangján. (kirajuk a +18as karikát – a szerk. )


Riporter
Mi lett a vége ? Ha már így felcsigáztál minket mond el ! Összetört mégegy férfi szív?

A!k!do
Én nem török össze szíveket. Úgygondolom belátta és elfogadta, hogy én idő vagyok hozzá.


Riporter
Csalósni sosem jó dolog, node irány vissza a cybersport világába. Annyi dolgot kérdeztem tőled, de sohasem hagytam még hogy kifejtsd az álláspontjaid. Ezért most itt az alkalom, mesélj nekem arról mik az előnyei és hátrányai annak, hogy lány vagy egy olyan közössében, ami tömve van fiúkkal?

A!k!do
Ez látod egy elég nehéz kérdés, mert ezen még sosem gondokodtam. Hátrány, hogy a fiúk azt gondolják a lányok nem annyira jók a cybersportban, mint ők, ez a tény elég szomorú. Ha a fiúk megtudják, hogy te lány vagy egyből azon jár az agyuk, miként szerezhetnek meg és mondják az „Akarlak” „Szeretlek” jellegű dolgokat, ami abszolút nem szép és az idegeimre megy. Az előnyőkök közt viszont ottvan, hogy jó dolog megtanulni a játékot a fiúk segítségével. Úgyértem ez valóban élvezetes. Nagyon jó fiúkkal játszani, mert itt nincs civakodás, mint a lányok közt szokott lenni. ( úgyértem, gyakran, de nem mindig, mert azért lányokkal is jó játszani.)


Riporter
A fiúk úgy kezlenek mint teljes értékű tagot ? Értem ez alatt, hogy ugyanazokat az elvárásokat támasztják veled szemben, ,mint más fiú csapattársaikkal szemben?

A!k!do
Nem. Úgyértem én vagyok a klánvezér az ESP-ben tehát mindenki tudja, hogy ki vagyok. Elfogadnak engem, mint minden más klántagot. Sőt kedvelem azt, hogy nem játszák meg maguk vagy beszélnek másképp azért, mert én a gyengébik nemhez tartozom. Ugyanúgy beszélnek sexy bombázókról vagy mesélnek „szőkés” vicceket (női viccek többsége – a szerk. ) , amiken aztán én is velük mulatok. Ez nagy élmény, amit nem szeretnék semmiért sem elmulasztani.


Riporter
Végeztünk, nagyon úgy fest. Ez természetes, hogy ezentúl több magyar szurkolód is lesz, szeretnél nekik valamit üzenni valamint a Magyar közösségnek?

A!k!do
Öhm. Üdvözlet Németországból és a csodálatos Just e-Sports klántól nektek! No meg persze mindenkinek, aki ismer engem.




 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1265
 
1477
 
 
 
kép 3134
 
1945
 
 
kép 3548
 
1517
 
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu