Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2005. szeptember 14. 0 hozzászólás
 

Alig bírjuk kapkodni a fejünket, hogy hova figyeljünk a napi 3-4 új WCG információ miatt, miközben készülünk a csapattal, avagy éppen szervezzük az utunkat, mint spectatorok. Mindeközben szépen lezajlott

Alig bírjuk kapkodni a fejünket, hogy hova figyeljünk a napi 3-4 új WCG információ miatt, miközben készülünk a csapattal, avagy éppen szervezzük az utunkat, mint spectatorok. Mindeközben szépen lezajlott egy net-X kupa és gazdagabbak lettünk új élményekkel. Főleg, hogy ismét láthattunk egy új női játékost, aki ráadásul döntőt is játszott. Ki is ő valójában? Mindenre fény derül. Interjú SX|C!ca -val
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: BugBeaR


Riporter:
Jelen esetben Bp-en kalandoztunk a stábbal mikor is a net-x Semi Cup-on feltűnt egy újabb lány. Nem is vitte túlzásba, egyből döntőt játszottak bár igaz elvesztették, arra elég volt, hogy a CS2 stábja ihletet nyerjen. Felbuzdulva ezen a sikeren a többi riporter közt nekünk is sikerült pár szó erejéig megszólítani az Sx klán másik hölgy üdvöskéjét, Cicát. Mesélj magadról egy kicsit !

C!ca:
Sziasztok,én SuicideX | C!ca vagyok,14 éves,budapesti diák.Körülbelül December óta counter strikeozok,elötte nem játszottam még fps játékokkal.


Riporter:
Ez valóban egy kicsi volt . Előtte játszottál egyáltalán bármivel is ?

C!ca:
Igen,GTA Vice city-vel,és Sims2-vel. Meg néha NFS Undergrounddal.


Riporter:
Mi a véleményed magáról a Counter-Strike Source-ről? 3 hónap híjján egy éve játszol akkor, mit találsz pozitív dolgonak és mit negatívnak ?

C!ca:
Nekem az tetszett meg benne nagyon, hogy igazi emberek ellen játszhatok, és még kommunikálhatok is velük, és éppen ezért nem is tudom megunni ezt a játékot ,mivel nagyon jó a társaság. Érnek néha negatív dolgok is ,mint pl. amikor nem túl szép szavakkal illetnek egyes játékosok csak mert lány vagyok és lelövöm őket. Sokszor le is csítereznek e miatt, de ugyanakkor sok pozitívum is ér amiatt,hogy lány vagyok.


Riporter:
Ezt nem igazán értem, azért csítereztek le, mert lelőtted őket és lány vagy? Ezt, hogy rakták össze?

C!ca:
Hát azt énsem tudom. Talán bántja az egójukat, hogy egy lány levöli őket és nem tudnak mást mondani erre csak ,hogy csítelek. Az előző klánomból is ezért léptem ki, fél éves ottlét után. Mert egyes volt klántársaim szerint csíteltem,mert az utóbbi két hónapban sokat fejlődtem,és ezt nem tudták másra vélni,csak arra hogy csítelek.


Riporter:
Szóval abból adódtak nehézségeid, hogy lány vagy. Nézzünk ezen dolog mélyére kicsit. Általában az a közhidelem ,főleg a riportok kapcsán ,hogy a lányokkal nem éppen szépen bánnak a fiúk ebben a közösségben. Ki az egója miatt, ki pedig vérmérséklete miatt (vagy mert nem volt gyerekszobája - a szerk.). Akadt aki azért segített neked, tisztelt vagy mi már csak ilyen negatívak vagyunk?

C!ca:
Persze hogy voltak!A mostani klánomban mindannyian sokat segítenek nekem,ha valamit rosszul csinálok, elmagyarázzák ,hogy tudnám jól csinálni és én úgyérzem ,hogy tisztelnek is és énis őket. A klánomon kívül is sok olyan fiú van, aki nagyon aranyos velem. Több pozitív élményem van CS:S-ozó fiúkkal kapcsolatban, mint negatív.Nagyon sok barátot köszönhetek a Css-nak és még egy-két lány barátot is. Egyébként meg őszintén szólva nem nagyon szoktam foglalkozni a rosszindulatú emberekkel, sem életben, sem pedig css-ban, szóval egyik fülemen be, másikon ki.


Riporter:
Aztmondod, 1-2 lányt is. Jellemző lenne a CSS-ben szereplő lányokra egyfajta összetartás ezek szerint ? Megnevezheted őket vagy szeretnéd inkább nem "bajba" keverni a haverokat ?

C!ca:
Meg, persze. Az egyik lány barátom Panthi (SX|Panther – a szerk.), aki ugyebár a klántársam is, a másik pedig a SLY-os Kaoru és én úgy veszem észre ,hogy mi nagyonis összetartunk így hárman. Sokat public-olunk együtt és még warozunk is és mindig jó hangulatban telnek el ezek a dolgok. Jópárszor utalunk is egymásnak arra,hogy a lányok tartsanak össze. Föleg ha egymás ellen vagyunk akkor szoktuk viccesen megjegyezni egymásnak,hogy nemér lelőni a másikat.


Riporter:
Te még relatív fiatal vagy életkorban, de mint játékos közel 1 éves múlttal már nem mondhatnám, hogy kezdő. Ellenben a lányokra nem volt jellemző, hogy számítógéppel játszanak, úgylátszik ez is a 21. század újdonsága. A családod , barátaid , barátnőid vagy éppen a közelebb lévő fiúd, hogyan fogadták/fogadta, hogy te egy játéknak szenteled a szabadidőd ?

C!ca:
Anyukámmal nem nagyon szoktam vitatkozni a számítógépezés miatt,ugyanis megeggyeztünk hogy iskolaidőben csak hétvégéken gépezhetek. Bátyám is Css-ozik,éppen ezért neki csak addig jelentett az problémát,hogy énis játszom,amíg meg nem lett a saját gépem... A barátaimmal hétköznapokon találkozom,ugyebár az iskolában meg az iskola után is velük vagyok,szóval nem hanyagolom el őket a gép miatt. Fiúm meg nincs... Szóval nem az egész szabadidőm szentelem a gépnek,hanem inkább csak a hétvégéim.


Riporter:
Na-na , csak várd meg a riport utóhatását :) . Pörögjünk át akkor az életről a játékra és a virtuális világra. Szerinted egy lány képes lehet felvenni a versenyt a top csapatok fiú játékosaival ? Kérdezem ezt azért is, mert néhány felmérés azt támasztja alá, hogy a fiúk biológiailag előnyösebb helyzetből indulnak a gyengébb nemmel szemben.

C!ca:
Nem hinném hogy én nagyon feltudnám venni a versenyt a pro játékosokkal,de ottvan ugyebár et!CAT, aki köztudottan nagyon jó női játékos. Mégha nagyon igyekeznék, sem tudnék olyan eredményeket elérni, mint pl. Kodiak,Deep,Akira és a többiek, de én a mostani tudásommal is elégedett vagyok,és szerintem ez a fő.


Riporter:
Miben látod a fő okokat, amiért te nem lehetsz olyan mint a nagyok? Többen csak mondták, hogy motiváció és kitartás kérdése, elleben te megcáfolnád őket. Általánosítható ez az összes lányra, avagy velük mi a helyzet?

C!ca:
A fő okot én abban látom, hogy sem az időm, sem a képességeim nem elegek arra, hogy olyan jó legyek, mint ők. Talán még azis benne van, hogy még fiatal is vagyok hozzá, lehet jópár év múlva még jobb leszek,de nem célom a proság. Nem tudom hogy külföldön, hogy játszanak a CS:S-ozó lányok,meg Itthon is csak pár Sourcezó lányról tudok, ezért nem általánosságban beszélek,csak magamról.


Riporter:
Te már egy éve bennevagy ebben az egész lecsóban, mit tudnál mondani a most érkező és senkit sem ismerő leány játékosoknak, mint jótanácsok ?

C!ca:
Sok sikert csajok,fő a kitartás,és ne foglalkozzatok a rosszindulatú pasikkal! HAJRÁ SX!!!


Riporter:
Válaszaid alapján nyílvánvaló, hogy inkább a fun játékosok közé tartozol, így megragadom az alkalmat és most először nem egy profi játékban érintettől kérdezem, miként vélekedsz a Source jövőjéről? Ugye tudjuk, hogy a WCG után gyakorlatilag 1 éves túlélő túra következik, hiszen egyik nagy verseny palettáján sem szerepel jelenleg a source.

C!ca:
Remélem, hogy a Source nem marad abba és remélem, hogy ez az egy év kihagyás után újra visszakerül a palettára, mert ott a helye. Egyébként drukkolok minden klánnak a WCG-hez!


Riporter:
Utolsó előtti kérdésem pedig a net-X-hez kapcsolódik. Kipróbálhattátok magatokat és megmutathattátok a nagyközönségnek is a produktumot. Milyen volt belülről? Élvezted?

C!ca:
Igen,nagyon! Bár kicsit kifárasztott az az 5 war... Izgalmas warok voltak,és én ugyérzem hogy elég jól is ment a játék,szóval szerintem nagyon jó volt. A döntőnek sikerült megszereznem a Shoutcastjét, és ezúton is szeretném megköszönni Akirának, Deepnek és Kodiaknak azokat, amiket mondtak rólam. Szeretnék még több ilyen versenyen résztvenni, aztán majd meglátjuk mi lesz.


Riporter:
Szeretnél még valamit üzenni a Magyar CSS Közösségnek?

C!ca:
Igen,mégpedig a fiúknak,hogy bírják elviselni, ha egy lány lövi le őket (persze ez nem mindenkinek szól)! Végül, de nem utolsó sorban, Hajrá Csajok!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1178
 
1436
 
 
 
kép 1445
 
1412
 
 
kép 1253
 
1554
 
 
 
kép 4540
 
1354
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu