Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2009. augusztus 14. 0 hozzászólás
 

Igazi pénteki csemegével szolgálhatunk a TOTALHL, A TOTALL4D, a TOTALCS és a TOTALTF olvasói számára ugyanis tegnap lement a GametrailersTV-ben az Episode 220, aminek vitathatatlanul legsarkalatosabb témái

Igazi pénteki csemegével szolgálhatunk a TOTALHL, A TOTALL4D, a TOTALCS és a TOTALTF olvasói számára ugyanis tegnap lement a GametrailersTV-ben az Episode 220, aminek vitathatatlanul legsarkalatosabb témái között szerepelt a Left 4 Dead 2 egy még soha be nem mutatott kampány jelenete, a közelgő L4D DLC a Crash Course továbbá a TeamFortress 2 kisfilmek folytatása és egy comic book elkészülésének valószínűség a játékról. Akinek mindez nem elég érdemes Gabe Newell szavait magába szívni ugyanis a Valve fejese beszél a Half-Life 2 Episode 3-ról, a Portal 2-ről és a Counter-Strike 2-ről is! Ez legalábbis a promó alapján elvárható infó áradat most pedig érkezzen egy cikk és az adás kiértékelése, amolyan mindent tudni akarok a Valve terveiről, de ....

Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


... majd a cikk végére meglátod, hogy mennyit engednek, hogy megtudj formában.

Első rész

RÉSZ 1: Kezdődik egy két új L4D 2 képpel és a műsor bemutatásával ígéretesnek tűnik.
RÉSZ 2: A videó elején Gabe Newell-el láthattok egy interjút, amiben először is utálattal fordul a műsort készítő riporter Geoff Keighleyhez ugyanis a promóban elmondottak után, vagyis az Orange Box2 és a Counter-Strike 2 nem hivatalos elkotyogását követően több mint 40 000 Emailt kapott szegény Valve.
RÉSZ 3: Ezután szó esik egy kis Left 4Dead 2-ről és a közösség hozzáállásáról és hogy miért jött ilyen hamar az új verzió, továbbá a jó dolgokról a játékban.
RÉSZ 4: Pihenés képpen máris megtekinthetitek a tegnap éjjel bemutatott Rage trailert, majd jönnek a Team Fortress 2-es kis filmek, megtudhatjuk hogy milyen nehéz ezeket a filmeket összerakni illetve, hogy bizony nem tettek le arról az elgondolásról, hogy a brandet a TV felé mozgassák.

Másodikrész

RÉSZ 1: Elő kerül Chet Faliszek (L4D2 írója), aki elsőként az új túlélőkről beszél nekünk, akiket már a TOTALL4D olvasói biztosan jól ismernek
RÉSZ 2: Jönnek az új zombik és azok bemutatás, Charger és társai ismét megmutatják bájos arcukat és tudásukat
RÉSZ 3: Egy kis Dirt 2 bemutató és interjú
RÉSZ 4: Vissza a Left 4 Dead 2 világába jönnek az új fegyverek és azok használata

Harmadik rész

RÉSZ 1: Left 4 Dead 2-vel indulunk és szó esik egy új küldetésről, ami a Amusement Park nevet kapta és ebből láthatunk részleteket is.
RÉSZ2: Pihenés következik ugyanis jön az NHL 10 bemutató
RÉSZ 3: Left 4 Dead 2 ismét a topon, szó esik a Crash Course-ról és a vele érkező két új pályáról továbbá videóképeket is láthatunk belőle továbbá egy két infót is kapunk extraként

Negyedik rész

RÉSZ 1: Ismét Gabe Newell a mikrofonok mögött a kérdés a Half-Life 2 Episode 3, ahol nem sikerül az öreget behúzni a csapdába és nem kotyog ki semmi extra információt, csak azt, hogy természetesen dolgoznak a játékon. Ezután jön egy sarkalatos kérdés a Counte-Strike 2 ötlete, amivel kicsit zavarba hozzák Gabet, hiszen nem tudja mire vélni de kivágva magát a Portal 2 teszi le a voksát mint fontos fejleszteni való.
RÉSZ 2: Majd jön egy kérdés Twitter-ről, hogy a PS3-sokkal most mi lesz? Megtudhatjuk, hogy még mindig bajban vannak ezzel a Valve-nál és hogy egyelőre nem is nagyon akarnak vele foglalkozni illetve hogy az Episode 3 valószínűleg nem jön PS3-ra ismét.
RÉSZ3: Levezetés képen jöhet egy kis infó, hogy a Valve miként áll a Wii kérdéshez a játékai kapcsán.

Ennyi lenne tehát a történet a cikk végén még megtekinthetitek az eredeti promót, ami ezek szerint megismételte a 2004-es felhajtást ugyanis akkor szintén beígérték nekünk, hogy egy csomó mindent megtudhatunk a Half-Life 2-ről és a vele együtt érkező új Counter-Strike-ról, e aztán semmisnek tűnő információkon túl semmit nem kaptunk.

Konklúzióként én Gabe arcát figyelve a következőket tudtam levonni.

Szerintem a Half-Life 2 Episode 3 készen van vagy legalább is 90%-os állapotban és szándékosan tartják vissza, több mint valószínű azért, hogy ismét csomagban tudják más játékokkal árulni mint mondjuk a Portal2

A Counter-Strike 2 kérdésben eléggé meglepődött Gabe így több mint valószínű, hogy az egész kacsa. A Valve Counter-Strike alatt továbbra is a Source-ot érti és ez több mint valószínű, hogy így is marad egy darabig.

Team Fortress 2 kapcsán én korántsem lennék meglepődve, ha mondjuk 1-2 éven belül a moziban be kellene ülnöm egy gyanúsan kasszasikeres TF2 egész estés filmre. Az érezhető hogy javarészt a Valve azokra épít, akiket szórakoztat a játék és nem azokra, akik versenyezni akarnak vele. Rengetegen játsszák, ami annak köszönhető, hogy valóban szórakoztató game.

A Left 4 Dead 2 kapcsán túl sok újat nem tudhattunk meg, hiszen ezen információk gyakorlatilag már mind publikusak voltak, de így egy csokorban jó dózis lehetet mindenkinek. Az tény, hogy nagyon bíznak a második rész sikerében annak ellenére, hogy a közösség nagy része ellenzi azt.

A Playstation 3-asok ismét szomorkodhatnak, hiszen érthetetlen módon egyszerűen a Valve képtelen a játékait átírni erre a konzolra, de ami azt illeti nem is néznek úgy kis, hogy nagyon akarnák. Az utolsó snittben látszik, hogy Gabe őszintén válaszol és valóban nem is nagyon foglalkoznak a kérdéssel jelenleg.

Ennyi lett volna az adás többet vártunk, de ezt kaptuk, harmadszorra már talán nem dőlünk be a bevezető promónak, ami amúgy így festett:

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4686
 
1479
 
 
 
kép 1308
 
1505
 
 
kép 1437
 
1394
 
 
 
kép 1029
 
1442
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu