Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2009. február 22. 0 hozzászólás
 

A DICE 2009-en ezúttal Gabe Newell (Valve) tartott beszédet a héten, amelyből igen sok érdekes dologra fény derült. Most ezeket próbáljuk meg összefoglalni, kiemelve azokat a részeket, amelyek tényleg igen

A DICE 2009-en ezúttal Gabe Newell (Valve) tartott beszédet a héten, amelyből igen sok érdekes dologra fény derült. Most ezeket próbáljuk meg összefoglalni, kiemelve azokat a részeket, amelyek tényleg igen fontosak voltak a sajtó tájékozatón. Megtudhatjátok, hogy a legutolsó Left 4 Dead 50%-os kedvezmény mekkora sikerrel járt, illetve, hogy a TF2 Meet sorozat tagjai dolgoznak-e valami újon számunkra. Betekintést nyerhettek a Steam világába illetve, az azon zajló akciók hihetetlen sikerébe. Kellemes olvasgatást. Számos érdekesség Gabe Newell-től
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Az előadás témája amelyet Gabe Newell a Valve Software egyik alapítója tartott nem más volt mint a „Szórakozás, mint szolgáltatás" címet kapta. Ez nem is meglepő, hiszen a Valve az a cég, amely több mint 10 éve van jelen a piacon, és bár kicsit háttérbe szorulva mégis olyan nagy neveket maga mögött tudva, mint a Half-Life széri a Portal, az újra élesztett team Fortress vagy akár a Left 4 Dead.

De ez még mind semmi, hiszen a Valve nevéhez fűződik a világ immáron legnagyobb disztribúciós rendszere a Steam is, amihez jelenleg több mint 20 millióan csatlakoznak. Ezzel maguk mögött hagynak olyan hasonló szolgáltatásokat, mint a Games for Windows Live, Direct2Drive, iPhone App Store, vagy a Stardock Impulse. De vajon mi lehet a siker titka?

Gabe szerint ez igen egyszerű, figyelnek a régi ügyfelekre és nem minden áron próbálják meghódítani az újakat. Emellett a nap 24 órájában elérhető a hálózat és a játékok mellett olyan extra szolgáltatásokat is képes nyújtani, amire az embereknek maximálisan szükségük van (chat, voice chat, anti-cheat, stb). Egy rendszer, amely védi a adatokat, de mégis bármikor elérhetővé teszi azokat a játékos számára.


Természetesen az üzleti terv része, a folyamatos DLC (letölthető tartalmak) közzététele, amelyre példaként a Team Fortress 2-őt hozta fel, amelyhez a megjelenés óta 63 frissítés érkezett és ezzel a játék még mindig foylamatos magas eladási adatokat produkál. A PC-s verzió a Steam-nek köszönhetően gy jobb is mint az XBOX-os, arról nem is beszélve, hogy az egyes update bejelentések után a vásárlások rendre megemelkednek és nem csak az online piacon, hanem a boltokban is. Minden egyes bejelentés után 100-105%-os növekedést számolt el eddig a Valve az eladások tekintetében és ez minden várakozást felül múl.

Mint ahogyan a legutolsó Left 4 Dead akció is tett. Hihetetlen, de a játék 3000%-os bevétel növekedést ért el és ezzel több példányt vettek, meg mint az első napon, amikor a játék megjelent. Ezek után nem kell kételkednünk abban, hogy a Valve tudja, mit csinál, de lássuk, hogy általánosságban mekkora bevétel eladás növekedéssel számolna a Steam-en egy akció folyamán.


• 10% sale = 35% növeli a az eladást (igazi dollárban)
• 25% sale = 245% növeli a az eladást
• 50% sale = 320% növeli a az eladást
• 75% sale = 1470% növeli a az eladást

Ezek az adatok az átlagos Holiday akciókból jöttek ki és ha jól megnézzük, akkor bizony még egy 10%-os kedvezmény is 25%-os hasznot tud hozni a játék fejlesztői számára.

És, hogy mi lesz a következő akció a Steamen? Arról egyelőre nem kívánt Gabe nyilatkozni, azonban egy ötletet elmondott, miszerint minden 25. Left 4 Dead vásárló ingyen megkapna egy Valve-s játékot! Na az már nem semmi, ezt mind egy pszichológus találta ki számukra, ugyanis egy idő után bekövetkezhet az a probléma, hogy a vásárlók inkább megvárják a Steam-es akciókat minthogy a folyamatos lineáris vásárlás mellett döntenének. Ennek megakadályozása képen lehetne bevezetni ezt az új stratégiát, amivel gyakorlatilag minden 5. játékos kapna úgy mond kedvezményt.


De ezen kívül is szeretnének még meglepetést okozni, hiszen a The Meet sorozat készítői a méltán híre rajzfilmjeik után újabb alkotásba vágták bele fejszéjüket, azonban ezt a projektet is még teljes homály fedi.
Röviden és tömören ennyi kett volna Gabe Newell felszólalása a DICE 2009-en, most pedig nincs más dolgunk, mint hátradőlni és várni!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5600
 
1707
 
 
 
kép 5473
 
2277
 
 
kép 3706
 
1525
 
 
 
kép 1913
 
2062
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu