Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2006. december 09. 0 hozzászólás
 

Szép jó reggelt mindenkinek! Ez a nap is azon kevesek közé tartozik mikor még nem állt feje tetejére a világ. Kezdjük azzal, hogy akkora köd van errefele, hogy nem látni a szomszédos templomot és a

newspic
Szép jó reggelt mindenkinek!
Ez a nap is azon kevesek közé tartozik mikor még nem állt feje tetejére a világ. Kezdjük azzal, hogy akkora köd van errefele, hogy nem látni a szomszédos templomot és a fenyõligeteket. Bár ettõl még minden mehetne a rendes kerékvágásban, igaz nincs is a közelben templom és fenyõkolónia. Egy kellemes késõ esti kis deathmatch után, ugrik elém Steam News ablaka, gondoltam a szokásos új játékok a Gõzben és egyéb érdekességek fogadnak. De nem. Volt közte egy Source hír is, mely így hangzik: az elmúlt hat hónapban…bla, bla, bla…botrányosan magas lett a Desert ára…bla, bla, bla…mivel ez a fegyver sokkal erõsebb, mint a többi…bla, bla és bla. Stop a következõ mondatnál: „A Five Seven, a P228 és a Dual Elites még hatékonyabb és erõsebb lesz. Az összes fegyver ára az alapértékre került vissza”. Forog a világ. Közben bejelentették, immár hivatalosan is, hogy reklámok fogják tarkítani az 1.6-ot és a dinamikus fizetõrendszer sikerén (!!!) felbuzdulva bevezetik azt az elõdbe is. Feje tetejére állt a világ.

Az egyik portál nem hagyta kihûlni a levest és utánajárt a dolgoknak, felkeresték Doug Lombardi-t számos közérdekû kérdéssel, most ennek az interjúnak az összefoglalóját olvashatjátok. Helyezünk magunkat nyugalomba és startoljunk rá a témára. Már említettem, hogy jönnek a reklámok az 1.6-ba, azért éppen oda mivel ott található van a legnagyobb játékostábor és le lehet tesztelni az új dolgokat, mindez jövõ év elejére várható. Szerencsére egyik reklámozónak sem kell búsulnia mivel ezt a „szolgáltatást” nem lehet majd kikapcsolni, így nagyobb tornák döntõjében is „élvezhetjük” a hirdetményeket. Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Feltették a kérdést miért is jó ez nekünk, Lombardi nem habozott sokat a válasszal: üzlet és pénz, mindezt 15 mondatos álomszép köntösben vázolta fel. A Valve az IGA nevû szervezettel közösen vezeti be az új rendszert, ennek értelmében a reklámok az IGA szervezetén keresztül kerülnek be a játékba. Emellett hozzáteszik, hogy az elmúlt években kitüntetõ figyelmet fordítottak az 1.6-ra és nem hagyták magára a játékot. Sõt lesznek olyan kedvesek és nem engedélyezik a játékba nem illõ reklámokat, azaz nem igen fogunk látni potencianövelõ hirdetéseket, arról nincsen szó, hogy ezeket miképpen fogják szûrni. Elõször feltérképezik mire is kíváncsi a közösség, és ahogy õ mondta, majd úgyis megszokják, megszokjuk. Fontos rész következik, kérném a hallgatóságot, hogy figyeljen most rólunk van szó:
CS-Nation: Tervbe van véve, hogy ezek a játékon belüli reklámok bekerüljenek a Counter-Strike: Sourc-ba is a jövõben?

A kérdés nem lett megválaszolva.

A kollega rákérdezett, hogy ezek a reklámok pontosan hol lesznek elhelyezve, és meglepõ módon választ is kapott rá, mely így hangzik: „Lesznek reklámok a falakon, a statisztika oldalon és a specta módon belül is”. És most tessék újra figyelni jön a legfontosabb rész!

CS-Nation: A hirdetéseken kívül, érkeznek az elkövetkezendõ frissítésekben újdonságok az 1.6, CS:CZ vagy Source játékosok számára?

Doug: Nemrég mutattuk be a dinamikus fizetõrendszert a CS:S-ben, és figyeljük, hogyan muzsikál, folyamatosan teszteljük mielõtt kibõvítenék más játékokra is. Eközben dolgozunk néhány fegyver tulajdonságainak megváltoztatásán CS: Source-ban (kifejezetten a pisztolyokon) mivel azt szûrtük le a dinamikus fizetõrendszeres tapasztalatainkból, hogy ezek nem megfelelõ erõsségûek. Dolgozunk egy újfajta, játékon belüli kommunikáció kidolgozásán, mely mind a két játékban újdonság lesz. A további részletekrõl majd késõbb beszélünk.

Szóval ennyi lenne röviden, számos levegõben lógó kérdés és sok bizonytalanság, no meg kulcsfontosságú kihagyott kérdések. Azonban, ha valamire Doug nem válaszol ott nem bizonytalanság bújik meg, hanem pontos információ melyet nem akar elárulni. Tehát arra kérdésre, hogy lesz-e a Source-ban reklám már megvan a válasz, ez nem vitás. Lehet, hogy majd fejlesztenek is rajta, aki összeszed egy kör alatt az égbõl leesõ tangákból négyet az kap egy ötödiket ingyen vagy nyerhet egy utazást külföldre. Félelmetes. Azonban a fegyvermodósítás és az erre visszavezethetõ dinamikus fizetõrendszer kombót mindenképpen érdemes átgondolni. Lehet nem is állt feje tetejére a világ? A reklámok után kiderül…

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4042
 
1486
 
 
 
kép 2744
 
1484
 
 
kép 5158
 
2303
 
 
 
kép 1221
 
1330
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu