Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ICL 23 - Az utolsó 1.6 csata!

 
0
 
LAN · nov. 01., szombat
 
Az ICL szervezői a sok kérésnek eleget téve az idei utolsó helyi hálózatos rendezvényüket Counter-Strike 1.6-ban rendezik meg. Részletek a tovább után!
 

ICL 2014 - Az időbeosztás!

 
17
 
LAN · ápr. 30., szerda
 
Mivel rengetegen érdeklődtetek a szervezőktől, hogy mit is lehet tudni a következő időpontról és az éves tervezetről, hogy miként is időzítsetek ti is, íme itt egy kisebb összefoglaló.
 

ICL - Fontos tudnivalók!

 
0
 
LAN · ápr. 10., csütörtök
 
Pár fontos információ a 19. váci rendezvénnyel kapcsolatban!
 

SteelSeries CS:GO Calling - Nyert a GamePub!

 
0
 
LAN · febr. 15., szombat
 
A Szerbiában, Belgrádban folyó lanon egy magyar csapat is részt vesz, a Concussion. Nézzük hogyan fognak szerepelni a srácok! Sok sikert!
 

CS2HU Monday NightCup Series #3

 
26
 
Általános · dec. 08., vasárnap
 
Ismét hétfő, ismét CS2HU Monday NightCup! A következő kupa 2013. december 9-én kerül megrendezésre az ESL és a CS2HU stábja közös kooperációjában. Fontos változás! Kiderül a tovább után!
 

CS2HU Monday Nightcup Series #2

 
34
 
Általános · nov. 24., vasárnap
 
Ha hétfő, akkor CS2HU Monday NightCup, ez most sem lesz másképp! Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2013. november 25-én megrendezésre kerül az ESL és a CS2HU stábja közös kooperációjában született CSGO Monday 5on5 NightCup második állomása!
 

RaidCall EMS One 2013 - Végeredmény

 
1
 
LAN · okt. 29., kedd
 
Hétvégén fejeződött be az őszi szezonja az ESL és a RaidCall által közösen szervezett RaidCall EMS One döntőjének, ahol a legjobb nyolc csapat mérte össze tudását. A verseny Cologne városában Németországban volt, ahol az ESL TV és számos média stáb is megjelent, köztük a HLTV.org csapata is. Élőben követhettétek így végig az izgalmas meccseket és a Verygames újabb sikerét!
 

RaidCall EMS One - Csoportbeosztás

 
1
 
LAN · okt. 17., csütörtök
 
Hivatalosan is bejelentették az RC EMS One idei döntöjének a csoportbeosztását, illetve az időrendet is. Korábban már beszámoltunk, mely csapatok jutottak be a Németországi fináléba, ám az is eléggé érdekes, lehet, mely csoprtból ugyan ki juthat tovább.
 

Csúcson a Verygames

 
3
 
LAN · okt. 14., hétfő
 
Könnyednek volt mondható a Verygames hétvégje Kijevben. A francia srácok ugyanis veretlenül mentetltek végig, majd gyűjtötték be a 7000 dolláros fődíjat és a vele járó serleget.
 

Astana Dragons vs fnatic

 
0
 
E-sport · okt. 13., vasárnap
 
Az Astana Dragons és a Team fnatic egy BO3-as rendeszerben mérték össze erejüket az SLTV StarSeries VII elődöntőjének nyitómeccsén, mely Kijevben került megrendezésre. A végeredmény meglepő volt.
 

SLTV Starseries VII. Döntő

 
2
 
LAN · okt. 11., péntek
 
Tegnapi nappal kezdődött meg a hetedik SLTV Starseries döntője, ahol a bajnokságból kijutott legjobb négy csapat méri össze tudását egy Double-Elimination rendszerben.
 

RaidCall EMS One - A döntő

 
5
 
LAN · okt. 10., csütörtök
 
Végéhez ért a RaidCall EMS One 2013 Spring Csoportköre, mikor is kiderült, mely csapatok mérkőzhetnek meg az ESL főhadiszállásán Cologne-ban. Nyolc csapat, remek meccsek és egy hatalmas nyeremény, ez mind, ami jellemzi a Németországi döntőt.
 

ICL 17 - Start!

 
0
 
Általános · szept. 17., kedd
 
A LANSERIES.hu szervező csapata megnyitotta a nevezést a soron következő váci rendezvényre! Július eleji cikkünkben adtuk hírül először az ICL 17 indulását, de a rendezők a kis létszámra való tekintettel nem rendezték meg a lant. Itt a lehetőség mindenki számára, hogy megmutassa a volt hajógyárban, hogy igenis kell számolni a magyar Counter-Strike: Global Offensive közösséggel!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series - A döntő

 
50
 
E-sport · aug. 26., hétfő
 
Már nincs sok hátra a nyárból, ezt jelzi az is, hogy a CS2HU és az ESL közös rendezésű online tornája a végéhez ért. Hat kupát tudtunk lebonyolítani július vége óta, és ezek alapján jött össze a döntő nyolcas mezőnye. Kedden, majd folytatva csütörtökön este kiderül, hogy ki volt a nyár legjobbja!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #6 - Augusztus 25.

 
7
 
E-sport · aug. 22., csütörtök
 
E hét vasárnap lesz megrendezve az utolsó CS2HU Summer ESL Cup, hogy aztán jövő héten szerdán, valamint szombaton eldőljön, hogy kié lesz a "2013-as nyár legjobb csapata" cím. Sok korábbi résztvevőnek még van esélye bekerülni a 8 csapatos döntőbe, szóval tessék nevezni!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #5 - 20:05-től!

 
3
 
E-sport · aug. 18., vasárnap
 
Már csak 2 egyestés nyári kupa kerül megrendezésre, melyek közül az egyik éppen ma este 20:05-től kerül lebonyolításra a CS2HU és az ESL közös rendezésében. Nevezni egészen 19:59-ig tudtok! Ne feledjétek, 8 csapat alatt nem rendezzük meg a versenyt, szóval hajrá-hajrá!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #5 - Augusztus 18.

 
11
 
E-sport · aug. 15., csütörtök
 
Az utolsó előtti lehetőség következik most vasárnap, hiszen ezzel együtt már csak kettő CS2HU Summer ESL Cup kerül megrendezésre, hogy aztán még a suli kezdete előtt egy 2 napos döntővel kiderüljön, hogy ki a legjobb.
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #4 - 20:00-tól

 
16
 
E-sport · aug. 08., csütörtök
 
Ma még csak csütörtök van, de a vasárnap már rohamosan közeledik. Az időjárás jelentők szerint péntektől egy kisebb lehűlés jön, szóval vasárnap este se lesz már olyan nagyon meleg a szobákban, így semmi akadálya annak, hogy a 4. CS2HU & ESL közös rendezésű versenyen induljatok!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #3 - 20:00-tól

 
25
 
E-sport · aug. 04., vasárnap
 
Ma este 20:00-tól immáron harmadik alkalommal vár Titeket a CS2HU és az ESL közös rendezésű online megmérettetése, amely megint egy este alatt fog lezajlani - remélhetőleg minél több csapat részvételével!
 

CS2HU Summer ESL Cup Series #2 - Vasárnap 20:00-tól!

 
21
 
E-sport · júl. 27., szombat
 
Kissé megkésve, de megnyílt a nevezés lehetősége a CS2HU és az ESL közös rendezésű online kupasorozatának második kiadására. Nevezni egészen vasárnap 19:59-ig lehet. Ne felejtsétek el a 19:40-kor kezdődő check-int, hiszen ha lemaradtok róla, illetve a 19:50-kor kezdődő újbóli nevezésről is, akkor bizony nem tudtok részt venni a megmérettetésen.
 

e havi legjobbak

 
CS2HU Summer ESL Cup Series - A döntő
Már nincs sok hátra a nyárból, ezt jelzi az is, hogy a CS2HU és az ESL közös rendezésű online tornája a végéhez ért. Hat kupát tudtunk lebonyolítani július vége óta, és ezek...
13568 megtekintés
ESL HunCup Series #4 18:30-tól
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez...
12738 megtekintés
SteelSeries CSGO perifériák érkeznek

A SteelSeries jó szokásához híven máris készül a legújabb játékok megjelenésére, köztük a Counter-Strike: Global Offensive-re. Bejelentették, a kimondottan CSGO színekbe öntött...
11514 megtekintés

Régi vizek felé evez az ancients
Az eddig is világosabb volt a napnál, hogy nagyon komolyan veszi a játékot az új ancients, amely már Counter-Strike: Global Offensive-ben igyekszik elérni azt, amit néhány évvel ezelőtt...
10966 megtekintés
Astana Dragons vs fnatic
Az Astana Dragons és a Team fnatic egy BO3-as rendeszerben mérték össze erejüket az SLTV StarSeries VII elődöntőjének nyitómeccsén, mely Kijevben került megrendezésre. A végeredmény...
8962 megtekintés

Beszéd téma

 
ESL HunCup Series #4 18:30-tól
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez...
80 hozzászólás
CS2HU Summer ESL Cup Series - A döntő
Már nincs sok hátra a nyárból, ezt jelzi az is, hogy a CS2HU és az ESL közös rendezésű online tornája a végéhez ért. Hat kupát tudtunk lebonyolítani július vége óta, és ezek...
50 hozzászólás
CS2HU Monday Nightcup Series #2
Ha hétfő, akkor CS2HU Monday NightCup, ez most sem lesz másképp! Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2013. november 25-én megrendezésre kerül az ESL és a CS2HU stábja közös...
34 hozzászólás
CS2HU Monday NightCup Series #3
Ismét hétfő, ismét CS2HU Monday NightCup! A következő kupa 2013. december 9-én kerül megrendezésre az ESL és a CS2HU stábja közös kooperációjában. Fontos változás! Kiderül a...
26 hozzászólás
CS2HU Summer ESL Cup Series #3 - 20:00-tól
Ma este 20:00-tól immáron harmadik alkalommal vár Titeket a CS2HU és az ESL közös rendezésű online megmérettetése, amely megint egy este alatt fog lezajlani - remélhetőleg minél több...
25 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2571
 
2232
 
 
 
kép 871
 
1604
 
 
kép 839
 
1617
 
 
 
kép 5765
 
1724
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu