Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2006. október 04. 0 hozzászólás
 

Az iskolakezdéssel nem csak a nyáron jól megszokott bioritmusunk borult fel, hanem számos csapat felállása is. Sajnos ebbõl a sorozatból nem maradt ki az ancients  sem, akik a D-LAN bemelegítésének is


Az iskolakezdéssel nem csak a nyáron jól megszokott bioritmusunk borult fel, hanem számos csapat felállása is. Sajnos ebbõl a sorozatból nem maradt ki az ancients  sem, akik a D-LAN bemelegítésének is elkönyvelhetõ budapesti lanon, maguk valamint a nagyközönség számára is csalódást okozó teljesítményt nyújtottak. Nem is kellett sokáig várni a csapat átszervezésére, egybõl a LAN után máris két fiatalemberrel kezdte meg új életét a csapat. Res1st és dhizzy terveit azonban keresztülhúzta egy játékos, aki otthagyva az 1.6 világát az ancients új "hangulatfelelõse" lett. Az említett úriember és az új ötödik kilétét, valamint az ancients átgyúrt felállását megtudhatjátok KODIAK válaszaiból! Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


bazso:
KODIAK, üdvözöllek újra itt a cs2hu hasábjain, nem is olyan régen, úgy három hete már készült veled egy interjú, az eltelt idõ alatt azonban nagy változások álltak be a csapat életében. Errõl már a LAN után is csiripeltek a madarak, majd a CAL-E nyitónapján nemcsak a madarak, hanem az egész Source scene. Haladjunk szépen sorjában és kezdjük az elején, repüljünk vissza a PGCC-be, a d2t – ancients meccsre. Ha nem tévedek az a felállás játszotta volna le a CAL-E csoportmeccseit is, aki ott vereséget szenvedett… Mi történt veletek ott, mivel fáradtságról és húzós meccsek tömkelegérõl akkor még nem beszélhettünk veletek kapcsolatban, nos?

KODIAK:
Nem célom magyarázkodni illetve a d2t érdemeit csökkenteni, így ezt nem is teszem ;)
A meccset az akkor éppen jobbik csapat nyerte meg, ezúton is mégegyszer gratulálnék nekik. Azt hiszem legfõképpen a motiváció hiánya, illetve az ellenfelünk alábecsülése okozta a vesztünket. Természetesen mivel ez egy csapatjáték nem igazán lehet egyes személyeket okolni, így ezt én sem tenném, habár így elég sok értékes flamelhetõ anyagtól esik el a közönség, de nem célom senkinek sem rontani a hírnevét, fõleg azért, mert sok szempontból én is okolható vagyok a történtekért…
Ami megtörtént az megtörtént, túlzás lenne azt mondanom, hogy ez nem volt benne a pakliban, sajnos amit az elõzõ interjúban fejtegettem a hozzáállásbeli különbségekrõl az most sajnos ismét elõvehetõ lenne. A Flavius, Flegby, clayton, stawros, KODIAK ötös nem volt mûködõképes tovább és ezt sajnálatos módon sikerült is bebizonyítanunk.


bazso:
Jól gondolom, hogy már a „gg”-k és a kézfogások után már az járt a fejedben, hogy ez így nem fog mûködni a továbbiakban és valamit változtatni kell az eddigieken, mivel mint, ahogy te is mondtad, egy ilyen vereség megengedhetetlen a csapat számára?

KODIAK:
Az igazat megvallva már a meccs elõtt volt bennem kétely és ezt fel is vetettem a csapatnak, ez volt az, ami még jobban kikezdte az amúgy sem 100%-os csapategységünket. Belemehetnék részletekbe, de nem hinném, hogy ildomos lenne kifecsegni ezeket, mert az, aki nincs teljesen képben, lehet, félreértelmezné és csak felesleges flémnek adnék teret.


bazso:
Milyen hatással volt ez a kisiklás a csapatmorálra, illetve a menedzsment felõl érkeztek visszajelzések a meccsel kapcsolatban, hogy elkerülhetetlen változtatások szükségesek az elkövetkezõ idõkben?

KODIAK:
Talán már mondtam, de ha nem akkor megemlítem, hogy akira nekem szabad kezet adott a csapat irányításában, pont ezért, mert nagyon hasonlóan állunk hozza a dolgokhoz, hiszen együtt végigcsináltunk már egy nagyon kemény felkészülést a WCG-re, illetve az ECG-re. Én megígértem neki, hogy minden erõmmel azon leszek, hogy olyan csapat legyen az ancients CS:S squadja, akik Magyarországon magabiztosan tudják tartani az elsõ helyet és ha kell a külföldi toppal is felveszik a versenyt. Így nagyon kellemetlen volt, hogy nem tudtam tartani az általam vállalt részét a megállapodásnak.
Mint említettem elég kényes dolog egy csapatot irányítani fõleg úgy, hogy az ember egyedül felel az eredményekért és mindemellett szabad keze van, ha bármit változtatni kell. Nem elég a saját fejedben elrendezni mi-hogy lesz, mivel a csapat nem négy birkából áll, hanem elég határozott egyéniségû emberekbõl, erre említettem múltkor a poharas hasonlatot…
Valószínûleg változtatás lett volna akkor is ha nem így szerepelünk a lanon, de így, hogy ilyen hamar kaptuk a pofont nem kellett sokáig vívódnom azon hogy leüljek beszélni a csapattal.


bazso:
A lanon részt vett egy akarmi nevû csapat, akik meg is nyerték a versenyt, szinte komolyabb fennakadások nélkül. Nem véletlenül teszem fel ezt a kérdést neked: Milyen véleménnyel vagy róluk (és itt most a mixcsapat jelleget ne vegyük figyelembe) ?

KODIAK:
Az igazat megvallva én nagyon sajnálom hogy nem volt szerencsénk eljutni addig, hogy az akarmi ezen felállása ellen játszunk. Nagyon kíváncsi lettem volna a végeredményre.
Sajnos nem volt lehetõségem követni a meccseiket, de hallottam hogy a döntõben is milyen magabiztosan nyertek. Nem is tudtam nekik gratulálni, szóval ezt most meg is tenném… grat!


bazso:
Nem sokkal a verseny után egyesek érdekes dolgokat véltek felfedezni, miközben éppen a kedvenc szervereiket nézegették. Az ancients szerverén feltûnt két teljesen új név, akik nem mások voltak, mint a két fiatal tehetség, Res1st és dhizzy. Igen egyszerû a kérdés, hogyan kerültek kapcsolatba az ancients-el?

KODIAK:
Igen, amint lehetett nekiláttunk egy új LU kialakításának, amely egy elég nehéz és hosszadalmas folyamat, de mivel nekünk a CAL szezon kezdetéig csak egy hetünk maradt, elég lóhalálában kellett tárgyalásokba bocsátkoznunk Kuli neve azonnal felmerült, de mivel nagyon ragaszkodott a barátaihoz, akikkel eddig 1.6-ozott ezért nem tudott nekünk biztosat mondani. Felmerült Npp neve is, Deep is szóba jött, de elsõ nekifutásra úgy tûnt, hogy a dhizzy, Res1st páros lenne a legjobb megoldás a stawros, Flavius, KODIAK alkotta maghoz kiegészítésnek. El is kezdtünk készülni a két fiatalemberrel, akik hogy õszinte legyek, még engem is megleptek hozzáállásukkal és ügyességükkel, és ami a legfontosabb, valami olyan újdonságot hoztak a csapatba, amit már nagyon rég nem láttam: ez a lelkesedés és az akarás! A legnehezebb a régebbi felállással az volt, hogy motivációt találjunk magunknak Errõl is írhatnék egy kisregényt, hogy miért nem volt motivált a csapat, de ettõl megkímélem az olvasókat :)


bazso:
A CAL-E-ben szerepet is kaptak a srácok és meg kell, hagyni szépen teljesítettek a Dignitas ellen, de sajnos az élet nem habostorta senki számára sem, a két akármisnek sajnos nem sikerült a csapatban maradnia. Miért nem viselhették tovább az ancients elõtagot?

KODIAK:
Igen sajnos végül úgy hozta a sors vagy inkább aKODIAK o.O
Elválltak útjaink, de itt szeretnem megragadni a lehetõséget, hogy megköszönjem nekik a Dignitas ellen nyújtott nagyon jó játékukat, illetve azt a pár gyakorló meccset. amelyet együtt játszottunk. Úgy gondolom a két srác elõtt még nagy jövõ áll. Igazságtalanságnak tûnhet, hogy egy ilyen ígéretes kezdés után mégis másik két embert hoztunk a csapatba. Hozzá kell tennem, hogy nem akárkikre lettek lecserélve…


bazso:
Úgy gondolom, hogy bizonyos szinteken kell a csapatot egy kicsit fiatalítani, akik új elképzeléseket, színeket vihetnek a csapatba, és nem mellékesen akár jobbak is lehetnek, mint a nagyok vagy a mentoraik. Nem feltétlen a régi rókákat kell visszahívni, ha változtatásokról van szó. Errõl neked mi a véleményed?

KODIAK:
Ezzel teljesen egyetértek, és azt hiszem a Dignitas elleni meccs már jó kezdet volt a fiatalított ancients LU-nak. Csak kaptunk egy olyan ajánlatot, amelyet nem lehetett visszautasítani…


bazso:
Mindenki csak arra vár, hogy bejelentsd az új ancients felállását és azt a két tagot, akik azt teljessé fogja tenni. Nos, mi az új ancients lineup?

KODIAK:
Az új LU:

Flavius, kuLi, stawros, Npp és KODIAK.


bazso.
Elõször is gratulálnék ehhez az új felálláshoz. Szerintem sokunkat nem lepett meg, hogy kuLi bekerült a csapatba, bár Npp neve láttán már meglepõdhetünk. Tehát akkor kuLi végülis döntött és átjött hozzánk, de felvetõdik a kérdés, hogy miért Npp lett az ötödik (nem mellesleg a legtöbben egy dhizzy kuLi, vagy Res1st kuLi lépésre számítottak…)?

KODIAK:
KuLi hosszas vívódás után megbeszélte 1.6-os csapatával, hogy otthagyja õket, így tud jönni ha szükség van rá, és mivel egy kuLi szerintem csak jót tesz a csapatnak azonnal elkezdtük törni a fejünket, hogy hogyan tudnánk bevenni, mert a Re1st-dhizzy párost nem szívesen bontottuk volna meg, se õk, se mi. Így végül kuLi felvételének egyetlen módját láttam, hogyha egy jó ötödik embert tudunk tálalni, akivel értékesebbek lesz, mint dhizzyék és azt hiszem a lehetõ legjobb embert tálaltuk meg Npp személyében. Hozzáteszem még sok-sok gyakorlás és valószínûleg sok-sok kudarc vár ránk mielõtt elégedettek lehetünk magunkkal, mert egyelõre úgy érzem, hogy a legjobb öt ember van a csapatunkban, de hogy hogyan fogjuk belevinni azt az akarást és motivációt, amit a két fiatal akarmis kilepésével elvezetettünk az még kérdése…
De én bizakodó vagyok, az idõ úgyis eldönt mindent…


bazso:
A többi taggal most mi a helyzet? Õk maradnak beugró, kisegítõembernek a csapatnál vagy a továbbiakban már nem fognak aktívan részt venni az ancients-nél?

KODIAK:
Flegby és clayton ha jól tudom egy új csapatot raknak össze…remélhetõleg nekünk pedig nem lesz szükségünk beugrókra, de ha mégis akkor jön akira és kisegít minket.


bazso:
Köszönöm az idõdet és az újabb interjút az oldalnak, remélhetõleg a következõ találkozásunk alkalmával nem egy újabb változásról kell beszélgetnünk. Sok sikert az új csapatnak és várjuk az ancients-féle HOP-HOP-HOP-HOP-ot kuLi vezetésében. Ha van még valami hozzáfûznivalód az interjúhoz most megteheted!

KODIAK:
Köszönet az OBinetnek a szuper szerverért, valamint köszönet a PGCC-nek is!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1033
 
1546
 
 
 
kép 4129
 
1481
 
 
kép 5100
 
2242
 
 
 
kép 4177
 
1573
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu