Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2007. január 06. 0 hozzászólás
 

A jövõhéten egy nagyobb Steam update-el lep meg minket a Valve, ami számos újítást fog magával hozni. Elsõként bekerül a rendszerbe a már nálunk is bemutatott Guest Pass rendszer. Emellett inkrementálnak

newspicA jövõhéten egy nagyobb Steam update-el lep meg minket a Valve, ami számos újítást fog magával hozni. Elsõként bekerül a rendszerbe a már nálunk is bemutatott Guest Pass rendszer. Emellett inkrementálnak egy háttérben futó frissítõ rendszert, a fõablakon ezentúl lesz egy kedvenc játékok részleg is ahova beválogathatjuk a szívünk választottait, végül pedig új kinézeteket kapunk a Steam-hez. Most pedig lássuk sorban mibõl is élünk... Steam frissítés a jövõhétre
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Vendég jelszavak (Guest Passes)

Az opció lehetõvé teszi, hogy saját játékainkat (amit a boltban vagy a Steam-en vásároltunk) megosszunk másokkal, hogy azok ingyenesen kipróbálhassák velünk, természetesen bizonyos ideig játszhatnak csak. Elsõ ízben a Day of Defeat Source kerül megoszthatóvá. Az elsõ hét január 8-án indul majd amikor is a DoDS tulajdonosok szétküldhetik meghívóikat. Ha van tehát Day of Defeat Source-od akkor a játéklistán keresd a ghuest pass elérhetõséget és hívd meg barátaidat.

newspicnewspicnewspic


Háttérben futó kliens frissítõ

Miót a Steam kliens elõször megjelent folytonosan frissítve van azonban a frissítéshez eddig mindig újra kellett indítanunk a rendszert és akkor töltötte le az újításokat. Ehelyett az új rendszer már a Steam aktuális futása közben levarázsolja a frissítéseket és azokat vagy gombnyomásra telepíti és újraindít vagy a szokásos módon a Steam indulásakor automatikusan felrak.

newspicnewspic

Kedvenc szerverek a játéklistán

A Steam katalógus jócskán kinõtte magát az utóbbi idõben. Azok a játékosok akik sok mindent megvettek már egy igazán hosszú listával büszkélkedhetnek amit jócskán kell görgetni. Itt az idõ kategorizálni! Az új opciónak köszönhetõen berakhatjuk kedvenc játékainkat egy csoportba ezzel elkerülve a keresgélést. Így ha az Installed és az Uninstalled részt összecsukjuk már csak a kedvenceink fognak látszani!

newspic

Új kinézetek

A Steam új színvilágokat kap. Azért, hogy külsõleg is mind inkáb látszon, hogy ez már egy frissített Steam választhatunk a négy új skin közül, amik csak a színeket változtatják meg. (Új színek: Grey, Ice, Obsidian, Sand)

newspicnewspicnewspicnewspicnewspic

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1621
 
2744
 
 
 
kép 4036
 
1487
 
 
kép 1368
 
1332
 
 
 
kép 1422
 
1403
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu