Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2009. november 23. 0 hozzászólás
 

Ismételten jelentkezik a Heti Scene, amiben a hazai Counter-Strike Source közösségben történteket igyekszünk kivesézni, illetve elhozni hozzátok, hogy valamilyen szinten átláthatóbb legyen a jelenlegi


Ismételten jelentkezik a Heti Scene, amiben a hazai Counter-Strike Source közösségben történteket igyekszünk kivesézni, illetve elhozni hozzátok, hogy valamilyen szinten átláthatóbb legyen a jelenlegi állapot. Az előző, bemutatkozó, cikkben nem tudtunk igazán sok, és ami még fontosabb, örömteli hírekkel szolgálni. Sajnos ez jelenleg is így van, hiszen továbbra sem bővelkedünk ligákban és kupákban, ráadásul úgy néz ki, hogy senki nem tud igazából a helyén maradni. Ha valaki belegondol, akkor pár hónap alatt, gyökeresen megváltozott a csapatok mennyisége és összetétele, amit már megszokhattak az öreg motorosok, de azzal mindenki egyetérthet, hogy manapság különösen nagy mennyiségű vándorlásról és megszűnésről hallhatunk. Tervezzük egy külön iromány elkészítését, amiben ezt a témát bővebben tárgyaljuk, és ahol lehetősége lesz mindenkinek elmondania ezzel kapcsolatban a véleményét. Most viszont jöjjön, aminek jönnie kell, és nézzük, hogy mik is történtek az elmúlt 2 hétben!

Heti Scene - Bővebben
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Fakabat & fagyi


Csapathírek:


rs lion

Jövés, menés...

A múlt héten volt szó arról, hogy a LION egy teljesen új fölállással vág neki a játék adta kihívásoknak, ennek ellenére máris változás állt be a csapatban. Ráadásul nem is akármilyen! Az RS! gárdájából jöttek át páran, miközben ketten is távozni kényszerültek az oroszlánok soraiból. Úgy néz ki, hogy ismételten nem sikerült megtalálni a tökéletes 5-öst. Érdekes, minden esetre ennek a folyamatos embercserélgetésnek nem igazán lehet tudni, hogy jó vége lesz-e. Persze, ami nem megy, azt ne erőltessük, de múltkor a haxxitasból „ugrottak be" páran, most pedig az RS-ből. Természetesen a lényeget amúgy még nem említettem, tehát szeretném megnyugtatni az összes Redstars rajongót: ez csak ideiglenes állapot. Mindössze a következő LAN, név szerint az ICL, keretein belül láthatjuk így ezt az 5 fiatalembert. Szokásunkhoz híven, igyekeztünk megszólaltatni az érintett feleket is. Elsőként pzR-t sikerült elkapni pár szó erejéig:

Hát úgy gondolom, mivel már több formációt is kiprobáltunk, jól látható, hogy Westtel mindent megteszünk azért, hogy a legjobb és legmegfelelőbb LU-t tudjuk összerakni, amivel végre beindíthatjuk a magyar CS: S Scene poros és döcögő gépezetét. Jelen helyzetben annyit tudnék a csapatról írni, hogy úgy érzem végre megtaláltuk azt a 2, megfelelő embert, akik szellemileg, érettségben, és játéktudásban is azonos szintet képviselnek velünk. Jó pár felállás közül ezt érzem a legstabilabbnak, legerősebbnek és legmotiváltabbnak, végre lehet mire alapozni. Első megmérettetés az ICL következő állomása lesz, ha lesz, illetve eltökélt szándékunk kijutni 2010 áprilisában, az i39 következő állomására. Úgy érzem, hogy ezt előző felállásunkkal több ok miatt se érhettük volna el. Személy szerint én úgy látom, Magyarország egyik legerősebb 5-öse ragadott egeret, egy közös cél érdekében, hogy egymás mellett, vállvetve harcolja végig magát azon a bizonyos létrán a csúcsig!

Nem szeretnék ehhez hozzáfűzni még semmit, inkább jöjjenek Miko szavai a helyzettel kapcsolatban:

Azért egyeztünk bele, mert számunkra az időpont megfelelő, és a társasággal, magyarul a LION-osokkal, jó kapcsolatot ápolunk. Mivel természetesen mi szívesen játszunk, ez nem azt jelenti, hogy tét nélkül fogjuk kezelni a versenyt. Erről szó sincs, ugyan akkora beleadással fogunk játszani, ezzel is képviselve csapatunkat. Magyarul ezt a teljes kavart egy kicsit tisztázni szeretném, mert a Redstars! felállása nem fog változni, ugyanaz marad, ami volt, van és lesz!
Csapatunk végre egy olyan 5-öst alkot, amivel eredményesek tudunk lenni, és a tipikus, magyar, „oszlunk, ha nem megy egy hétig"  hozzáállást elvetettük. Hiszen emiatt nem fejlődik tovább soha egyik csapat se.

Önbizalomból és lelkesedésből nincs hiány, legalábbis az egyik oldalon biztosan, így már csak az eredmények hiányoznak. Bízzunk benne, hogy ez alkalommal végre sikerül mindenkinek a nemes kis hátsóján maradni és a nagy terveket sikerül a gyakorlatban is kivitelezni!

A LION.RS! fölállása:

WEST
Skorpio
crplareN
MIKO
PzR

n6 banner

N1ce changing?

Mostanra már senkit nem ér meglepetés, ha azt mondom, hogy egy újabb tagcseréről fogunk beszámolni. Az ország talán egyik legbiztosabb fölállása bomlott föl a múlt hét folyamán, ami után egyértelműen kijelenthetjük, hogy senki nincs biztonságban a közösséget megszállt költözési őrülettől. Értem én, hogy jön a tél, na de ennyire? A lényegre térve, a csapat úgy döntött, hogy megválik ibii-től, és új embert keres a helyére. Nem igazán kapkodták el a dolgokat, így 2-3 napon belül találtak valakit a megüresedett helyre. Név szerint Nyak lett a legújabb n1ce, aki mostanában megfordult erre-arra. Hogy meddig sikerül egyben maradniuk, illetve hogy a mostani fölállással meddig fognak jutni, idővel kiderül. Bár őket ismerve, nem igazán tartom valószínűnek, hogy a közel jövőben újra szót kellene ejtenünk róluk, hasonló témában. A hivatalos közlemény megtalálható a honlapjukon, itt.

A n1ce-6aming jelenlegi Line Up-ja:

dN
system
K€tó
RanDo
Nyak

 

The End

Eléggé régóta nem hallani most már a dot csapatáról, ami nem meglepő, hiszen oszlott a gárda. Nagy tervekből, igyekezetből, és jobbnál jobb játékosokból nem volt hiány, ez alkalommal viszont, mint előtte már annyiszor, nem jött össze a csodacsapat. A klán volt vezérét, Res1st-et, nem sikerült elérnünk, így Nyak mesélte el, mi is állt a dolgok hátterében:

Becup után szinte semmit nem játszottunk Npp iskolai, ill. magánéleti elfoglaltságai miatt, ezért került a képbe ismét Raul. Ekkor próbáltunk ismét visszarázódni a gyakorlások hadába, de mindig közbe jött valami. A játékiránti morál egyfolytában csökkent, míg végül odáig jutottunk h D-LAN előtt 2 nappal leültünk átbeszélni a dolgokat, hogy hogyan tovább. Ekkor elmondta mindenki a véleményét és megszavaztuk, hogy pihentetjük a dolgokat.

A dot volt fölállása:

Beny
Res1st
Hardstyle
Raul
Nyak

CserePlayers

A változások szele a NetPlayers csapatát sem kímélte. Bár előző felállásuk nem nevezhető réginek, mégis már magukénak tudhattak egy D-LAN első helyezést, így joggal feltételeztük, hogy hosszan tartó lesz a dolog. Sajnos ezúttal a magán élet szólt bele a klán dolgaiba. Koiznak, aki az nP gyökeres tagja volt, már hosszú-hosszú ideje, távoznia kellett munkája miatt. Igaz februárig még tudott volna lenni, de a srácok úgy döntöttek, hogy jobb lesz minél előbb elválni és elkezdeni a gyakorlást az új taggal. A Koiz után maradt űrt kitöltő játékos a korábban a haxx-ban és a gigabyte-ban játszó pista+., akivel már készülnek is a következő BECUPra, hisz a csapat úgy döntött, hogy a decemberben megrendezésre kerülő ICL-t kihagyják. Kicsit bővebben dikioneR mesélt a témáról:

D-LAN után picit pihentünk, aztán pár hete merültünk el újra a játékban. Időközben bekövetkezett egy ember csere. Kz februárban egy iskolai program keretein belül Franciaországban fog dolgozni ezért pistával próbáljuk betölteni az utána keletkezett űrt, ami egészen jól sikerült. Ezzel a csapattal készülünk BECUP10-re is. A felkészülés lépésről lépésre halad ,ugyan is PDZ-nek pár iskolai kötelezettségnek meg kell felelni, nekem pedig egér gondjaim vannak. Persze időnk még van bőven, nem kapkodunk el semmit :) ICL-lel nem igazán számolunk, a scene abszolút kihalt, ha van összesen 5 (normális) csapat, akkor lehet sokat mondok. Jó lenne ha egy picit aktivizálná magát mindenki. GL mindenkinek.

A NetPlayers:

dikioneR
PDZ
NOIZE
LCKR
pista+.

 

 

Ligák és eredmények:

ESEAUgyan már volt róla szó, azért újabban föl szeretnénk hívni mindenki figyelmét arra, hogy az ESEA 5. szezonjára továbbra is lehet nevezni! Tény, hogy 6$ a Premium Account, és 5$ maga a nevezés (természetesen csapattagonként értendő mind a két összeg), de a liga díjazása minden kétséget kizáróan nevezhető kecsegtetőnek, ráadásul ez tökéletes alkalom arra, hogy kis csapataink bizonyítsanak európai szinten is. Úgyhogy aki komolyan gondolja ezt az egészet, áldozza rá a játékra ezt a közel 2000 forintot, hiszen jó eséllyel a többszöröse térül majd meg ennek az összegnek. Eddig egyedül a n1ce-6aming képviseli majd a hazai színeket, de reméljük, hogy a hátralévő 1 hétben, még föltűnik a nevezettek listájában 1-2 csapatunk!

CBA ClanBase terén van egyedül mozgás jelenleg, de ott sem túlságosan nagy. Az OpenCup Premiership-jéből a rájátszásba jutó n1ce-6aming, sajnos az első mérkőzésén kikapott. Kemény küzdelem volt, hiszen az első mapon 28-26-ra kaptak ki, ami 4-szeres hosszabbítás takar. A warnak itt még nem volt vége, de a második, ellenfél által választott, pályán 16-12-re ismételten alulmaradtak, és így kénytelenek voltak búcsúzni a Playoff-tól.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3524
 
1651
 
 
 
kép 4415
 
5848
 
 
kép 5330
 
2394
 
 
 
kép 516
 
1368
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu