Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2007. augusztus 02. 0 hozzászólás
 

Tegnap érkezett a bejelentés, melyre szinte az egész scene felkapta a fejét. Az egyik legeredményesebb svéd csapat, az  adastra ezentúl  NoA.css néven folytatja pályafutását. A bejelentés hatalmas vihart

newspic
Tegnap érkezett a bejelentés, melyre szinte az egész scene felkapta a fejét. Az egyik legeredményesebb svéd csapat, az newspic adastra ezentúl newspic NoA.css néven folytatja pályafutását. A bejelentés hatalmas vihart keltett, a szó pozitív értelmében, habár nem ez az elsõ eset, hogy egy nagy 1.6-os szervezet Source csapatot is szárnyai alá vesz, gondoljunk csak a Four-Kings-re vagy a fnatic-ra. Az adastra gárdája megjárt pár szervezetet, azonban hosszabb ideig sehol sem tudták megvetni a lábukat, talán majd most.

Az adastra menedzsere a következõket mondta el: Nagyon boldogok vagyunk, hogy a NoA szervezetének részesei lehetünk. Több szervezettel is felvettük a kapcsolatot a NoA elõtt, azonban sehol sem éreztük, hogy tökéletes lenne a helyünk. Mikor kapcsolatba kerültünk a NoA-val, azonnal tárgyalásokba bocsátkoztak velünk, ott éreztük, hogy ez lesz az ami nekünk kell. Nem járhatunk rosszul egy olyan szervezettel, ahol megfelelõ anyagi támogatást kapunk és hozzáértõ menedzserek irányítják a csapatot. Mindig is magas, de reális elvárásaink voltak magunkkal szemben. A játékosok most már 100%-osan koncentrálhatnak a játékra, nem kell aggódniuk a többi apró-cseprõ dologgal. Úgy érezzük nagyon jó helyünk lesz itt, és a sikerek is kézzelfogható távolságban vannak. Hamarosan kezdõdik az eXperience LAN, nyakunkon a CGS Combine és vezetjük az SGL Invite-ban a csoportunkat. Mindennek a közepén csatlakoztunk a NoA-hoz, azt kell mondjam felemelõ érzés.

Megszólalt haunted, az adastra játékosa is: Ez egy fantasztikus nap a csapat életében! Amióta újraszerveztük a csapatot a dolgok nagyon felpörögtek. Kvalifikáltuk magunkat a CGS Combine-ra, és sikeresen haladunk afelé, hogy veretlenül végezzünk az SGL-ben csoportunk élén. Tudtuk, hogy közeledik a CGS következõ állomása, ezért úgy döntöttünk egy új, professzionális szervezet után nézünk, akik segítségével egy újabb szintre tornázhatjuk fel magunkat. A sok reménykedés és várakozás után Thabeus a NoA vezérigazgatója keresett meg minket, beszélgetés céljából. Ezután a dolgok már simán mentek. NoA volt számunkra a lehetõ legjobb választás, számukra pedig mi. Szeretnénk bizonyítani, hogy megérdemeljük a legendás NoA nevet, erre lehetõségünk is lesz az eXperience-en és a CGS-en. Reméljük mindenki büszke lesz ránk!

Végezetül jöjjön Rene "Thabeus" Kampf, a NoA vezérigazgatójának bejelentése: A Counter-Strike: Source csapat leigazolásával megvalósítottuk azt, amit még 2006 novemberében terveztünk el, multigaming klánná avanzsáltunk. Örülünk, hogy megtaláltuk ezt a fantasztikus csapatot, akik képviselni fognak minket a CS:S szcénában. A játékosok már megmutatták, hogy helyük van a nemzetközi elitben. A CS:S sokat fejlõdött az elmúlt két évben, egyre több figyelmet szentelnek neki. Ezt a fontos szempontot is figyelembe véve, valamint a szervezet növekvõ igényeit kielégítve döntöttünk a CS:S mellett, melytõl egy jól mûködõ kapcsolatot várunk. Itt szeretném bejelenteni, hogy nem ez volt az utolsó nagy lépésünk ebben az évben. A legjobbakat kívánom a csapatnak a közelgõ TeX-re, ahol már a NoA név alatt szerepel az alakulat.

A NoA.css felállása:

newspic nordQvist
newspic olander
newspic haunted
newspic majik
newspic fifflaren

 
newspic
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


 
newspic

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 18
 
1550
 
 
 
kép 6167
 
1174
 
 
kép 2921
 
1537
 
 
 
kép 3200
 
1562
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu