Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2009. november 20. 0 hozzászólás
 

Elég régen készült az utolsó interjúm, így gondoltam, hogy egy igazán érdekes emberrel fogok elbeszélgetni. P3pp-et néztem ki magamnak, aki mindig a háttérből igyekszik elvégezni a rábízott

One On One: P3pp

Elég régen készült az utolsó interjúm, így gondoltam, hogy egy igazán érdekes emberrel fogok elbeszélgetni. P3pp-et néztem ki magamnak, aki mindig a háttérből igyekszik elvégezni a rábízott feladatokat, miközben jelentős tagja a szerkesztők kicsiny közösségének. Eddig interjúban nem igazán láthattuk, ami kicsit meglepő, hiszen egy bennfentes illetőről beszélünk, aki sok információ birtokosa. Igyekeztünk minél több témát érinteni, ezért az ICL-től kezdve az oldalcsoport olvasóiig, szóba került minden. Jó szokáshoz híven, a terjedelemmel nagy probléma nem akadt, ezért mindenkinek azt ajánlom, hogy bátran dőljön hátra, helyezze kényelembe magát, és az egyheti hidegélelem társaságában élvezze ezt a kis irományt. Jó szórakozást!

Tovább az Interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Fakabat


Fakabat:
Szia kedves P3pp! Mivel tudtommal még nem ismernek téged az olvasók, így kérlek, pár szóban mutatkozz be nekik!

P3pp:
Szia Fakabat, és egyúttal üdvözlöm az Olvasókat is. Igen, valószínű sokan nem ismernek, mert háttérben dolgozgatok, de akkor most lerántom a leplet: tisztességes nevem Szabó-Pap Marcell, jelen pillanatban Miskolcon járok a tanulmányaim elején, célom az orvosi pálya, tehát gyakorlatilag a "Jó pap is holtig tanul" elvet választottam. Az hogy mennyire lesz sikerem ott, az még a jövő kérdése.

Fakabat:
Hát, ha már az orvosi pályára adtad a fejed, mindenki érdekében kívánom, hogy sikeres legyél! Az előbb említetted, hogy a háttérben munkálkodsz. Mit takar ez pontosan, és konkrétan milyen feladatokat látsz el a totalgamingen belül?

P3pp:
Köszönöm, reménykedjünk a legjobbakban. Erre a kérdésre rendkívül összetett a válasz, tömören csupán olyan "mindenes" vagyok, persze én is specializálódtam pár dologra. Ugye a TotalGaming Kft., mint olyan, per pillanat a hostinggal és az oldalcsoporttal rendelkezik, amiket mindenki szemmel is követhet. A hostingon belül 3-4 éve dolgozom, eleinte sima adminisztrátorként, per pillanat pedig számlázással, szerződésekkel foglalkozom, plusz én vezetem a szponzorációs részleget, ami hát elég időigényes meló tud lenni. Az oldalcsoporton nagyon régen még híreztem, de az körülbelül 1 hétig tartott :) Azóta a háttérbe húzódva irányítom HeNtEssel és a többiekkel az oldalt. Momentán a főszerkesztő-helyettesi posztot töltöm be, ami ha minden igaz, hamarosan változni is fog. Hogy milyen irányba, arról még inkább nem beszélnék. Továbbá mindig is szerettem a kreatív, gondolkodtató munkákat, melyekben mindent rám bíznak, és nekem kell megoldanom a problémákat. Ezekhez hasonló, kettő projekt vezetését és/vagy segítését is megkaptam.

Fakabat:
Ez egy eléggé komplex és felelősségteljes feladatkör. De ne rohanjunk ennyire előre, inkább mesélj arról egy keveset, hogy miként kerültél kapcsolatba a hostinggal még annak idején? Játékosként, vagy pedig máshonnan?

P3pp:
Játékosként sosem voltam túl jelentős egyéniség, pusztán mindent hobbiból és funból csináltam. Mindig volt egy kisebb baráti közösségem, akikkel elhülyültünk néha napján. Az akkori OBiNet Kft.-be egy másik "hostingtól" kerültem be, az idézőjel használata pedig az illegalitására utalt, amely fogalom manapság ebben a szakmában rendkívül gyakori. Az a pici hosting akkor 1 darab windowsos géppel rendelkezett, gondold el, ezek után milyen volt bekerülni az obi akkori 44 gépes rendszerébe! Mint kisgyerek a játszótéren, úgy éreztem magam. Hogy hogyan kerültem be? Ezt sosem hitte el senki. Pusztán vettem a bátorságot, és írtam egy e-mailt... és hát mázlimra pont kellett egy ember, tehát a sors keze volt úgymond.

Fakabat:
Akárhogy is nézzük, sors ide vagy oda: most már eléggé komoly dolgokkal vagy megbízva, tehát annyira rosszul nem dönthettek. No de haladjunk kicsit a jelen felé: Az OBiNet ugye TotalHosting lett, és ezzel a TotalGaming oldalcsoport is bekerült a képbe. Magyarán innentől kezdve, nem csak szerveradminkodás, hanem a játékos közösségek, azok informálása és formálása is bekerült a képbe nálad. Mennyire veszel részt ezekben? Vagy csak arra ügyelsz, hogy minden olajozottan működjön, és az oldalcsoport kiszolgálja az Olvasókat?

P3pp:
A második. A játékos közösség informálásában egyszer vettem részt, mint hírszerkesztő, a Cod-Online indulásakor, pár hónapig. Sokan szerették a cikkeimet, mert mindig olyan témákat érintettem, amelyek nagy flame áradatokat indítottak, de szigorúan vita és beszélgetés szinten. Soha nem fajult el. Most hála istennek nálam sokkal jobb szerkesztők alkotják a TG gárdáját, akik önállóan is képesek a saját oldalukhoz tartozó közösséget ellátni, már ha beszélhetünk mostanában közösségekről.

Fakabat:
Hát igen, a közösségek. Egyértelműen észrevehető, hogy valamilyen szinten, egyfajta változás zajlik ezen a téren. Az utóbbi időkben te is otthonosan mozogsz a témában, így érdekelne, hogy miként vélekedsz: milyen irányba fejlődnek a hazai játékos közösségek?

P3pp:
A téma megköveteli a minimális vulgaritást, ezért elnézést: a hazai játékos közösségek olyan szinten szar irányba haladnak, hogy aki átlátja az egészet, az legszívesebben sírna. Aki annyira nem lát bele ebbe, az egyet legalább biztosan észrevehetett: A mostani lanokon vannak bizonyos játéktípusok, amelyekben egyszerűen nem lehet összeszedni 16 lanképes csapatot, akik esetlegesen pénzt tudnának áldozni azért, hogy jót játszanak, vagy hogy akár többszörösen visszatérüljenek a költségeik. De ez csak az egyik nagy probléma. A közösségi gondok a mi munkaköreinkben sajnos az Olvasóktól jönnek vissza. Végtelen nagy szomorúsággal látom, hogy hírszerkesztőink munkája a minimális megbecsülést sem érte el, közben Ők idejüket áldozzák arra, hogy a tisztelt publikumot mindig naprakész információval lássák el, avagy szórakoztassák. Csak nézzünk meg egy nagyobb flame áradatot itt a TG oldalán! Olyan emberek szólnak bele bizonyos vitákba, akik 1. nem látnak és nem is láthatnak a dolgok hátterébe, 2. még eddig piciny életük során nem is tettek le semmit az asztalra. Az előző kijelentésem alól persze sok ember képez kivételt, de ő róluk nem tudunk. Ha már ezek jöttek elő, akkor szeretném megragadni az alkalmat, hogy ezúton tegyek egy kísérletet az Olvasók megszólítására:
„Kérek minden egyes kedves böngészőt, és azt a 13000 regisztrált felhasználót, akik nap, mint nap olvasgatják hasábjainkat, hogy legyenek mind egymással, mind velünk szemben elnézőbbek, értelmes hozzászólásokkal jelezzék érdeklődésüket egy-egy hírnél, cikknél, pontozzák azok tartalmát, és próbáljanak jóindulattal a dolgok elébe nézni! Nekünk tényleg a közösség formálásában lenne szerepünk, de ha Ti nem engeditek, akkor kötve a kezünk. Kérlek, támogassatok minket erőfeszítéseinkben, értékeljétek munkánkat, mert higgyétek el, sajnos ebben az üzletágban per pillanat egyetlen egy fillér sincs! Aki pedig kételkedne a szavamban, az gondolkodjon el rajta, mi érdekem lenne most hazudni nektek... totálisan semmi. Köszönöm, hogyha a kérésemet teljesítitek."
Nem tudom mennyire fog eljutni az alábbi üzenetem az olvasókhoz, de elnézést hogy az interjúd ezen részét erre fordítom, csak tényleg szeretnék egy jobb közösséget látni oldalainkon.

Fakabat:
Elnézést nem kell kérned, hiszen ezen interjú lényege többek között az, hogy eljusson a véleményed és az üzented a nagyközönség felé. Ahogy elnézem, válaszoltál egy föl nem tett kérdésemre is, még pedig arra, hogy miben látod a helyzet megoldását? Reméljük, hogy ezen egyszerű eszközzel élve, talán sikerül javítani a helyzeten.

P3pp:
Sajnos kicsit pesszimista vagyok e téren, de ha ez nem jön be, akkor nincs más megoldás, ami eszembe jutna. Természetesen, ha az Olvasóknak lenne más javaslata, ötlete, nagyon szívesen várom őket, mind hozzászólásként, mind e-mailben, a szerkesztoseg@totalgaming.hu címre.

Fakabat:
Most viszont egy picit hagyjuk magunk mögött a közösséget, és érintsünk egy sokkal, de sokkal érzékenyebb témát. Méghozzá az ICL-t. Mindenki tudja, hogy a TotalGaming nem ápol felhőtlen kapcsolatot a rendezvénnyel, sokan ismerik a hátteret is. Az állásfoglalás, és minden ellenében, továbbra is flameháború megy ebben a témában. Kíváncsi lennék, miként vélekedsz arról, hogy mikor lesz ennek vége, ha lesz?

P3pp:
Azzal az állításoddal, hogy sokan ismerik a hátteret, nem értek egyet, hiszen én is csupán annyit tudok, hogy valamilyen szerződésszegésből adódott ez az egész, de hogy az ellentétek hogyan fajultak idáig, azt sajnos már számomra sem világos. E téren bizakodó vagyok, próbálok lépéseket tenni a viták elkerülése végett. Az ICL és a TG közötti ellenségeskedés létrejöttében sajnos szerintem mindkét fél kivette részét. Mi is hibáztunk, amit szeretnék kijavítani, és áttértem arra az elvre, hogy mi egy hírközlő média vagyunk, így minden hírértékű dolog kikerülhet. Természetesen nem fogjuk agyonhírezni, de a fontosabb dolgok ki fognak kerülni, persze ha a szerkesztőink rátalálnak és levadásszák az információkat. A regisztrált felhasználók által szabályozható tartalmakat sem fogjuk cenzúrázni, törölgetni, csak ha nagyon durva reklám hasznát szolgálják, de ez szerintem mindenki által elfogadható, hiszen az oldalcsoport egyetlen pénzszerzési lehetősége a reklámhely nyújtása lenne, és azt az ICL is tudja, hogy az üzletet is meg kell találni néha. Reméljük, hogy innentől indulhatunk egy úgymond tiszta lappal, és nem fog több vita kialakulni.

Fakabat:
Mindenképpen korrekt hozzáállásnak nevezném ezt, reméljük, hogy a másik félnél is látják így páran a dolgokat, aminek következtében előbb vagy utóbb, javulhatnának a dolgok. Szerintem csak keveseknek hiányozna ez az értelmetlen háborúskodás...

P3pp:
Ezzel az állításoddal teljes mértékben egyetértek, és mint mindig, reméljük a legjobbakat!

Fakabat:
Haladjunk tovább ebbe az irányba, és vegyük kicsit górcső alá ezeket a rendezvényeket. Részt szoktál venni ezeken az offline eseményeken mostanában?

P3pp:
Igen, az első ilyen fajta alkalmon való megjelenésem a D-Lan 8-on volt, aztán mint szervező, a TotalGaming Esport Day-en, majd Becup, ICL, Becup, és többet nem is tervezek. Az ok mindig változó volt. Minden egyes alkalommal a TH-s munkatársakkal/haverokkal mentünk le, tehát jó volt találkozni, beszélgetni, szemlélődni, de pusztán a mindenkori ingyen belépő is vonzott :) Aki még nem volt LANon, annak mindenképpen ajánlom, hiszen van egy hangulata, ami felejthetetlen. Arról az érzésről nem is beszélve, amikor a friss levegőről belépsz egy poshadt, meleg levegőjű csarnokba, ahol heringként mozoghatsz, hát az csúcs. Na de tényleg, 1000 HUF-ot bármikor megér szerintem bárkinek.

Fakabat:
Kiragadnám azt a részt, hogy nem tervezel többet... hiszen eddig semmi olyasmiről nem volt szó, hogy abba szeretnéd ezt hagyni, vagy bármi ilyesmi. Lemaradtam valamiről, vagy más az oka annak, hogy nem tervezel többé LAN-ra járni? Főleg azután érdekel, hogy teljesen jogosan, beajánlottad mindenkinek a LAN-feelinget.

P3pp:
Az abbahagyás szó sajnos nem konkrétan a LAN-okkal függne össze. Ugye szervesen ennek az egész e-sport dolognak 3-4 éve vagyok részese. Ez egy olyan időszak volt, amikor az időbeosztásomba a tanulás, barátok, és szórakozás mellett bőven belefért az e fajta időtöltés is. Azonban 1 hónapja kezdem szépen lassan kivonni, úgymond "leépíteni" magam. A TotalHosting terén ez például úgy nyilvánult meg, hogy leadtam ügyfélszolgálatos munkakörömet, szabad időbeosztásban dolgozom már, nem ügyeleti rend szerint. És ez így megy majd tovább fokozatosan, míg teljesen háttérbe nem húzódok, és tényleg hobbi munkaként, amikor időm lesz, akkor foglalkozok majd vele. Következő kérdésedet megelőzve, hogy miért is döntöttem így? A válasz szerintem egyszerű: életemben célul, mint ahogy mondtam is, az orvosi pályát tűztem ki, ami rengeteg lemondással jár, mind később, mind pedig per pillanat is. Rengeteget kell tanulnom, így arra csoportosítom át az erőimet. Most számomra az az elsődleges.

Fakabat:
Valamilyen szinten sajnálattal tölt el, hogy így döntöttél, hiszen mi sem bizonyítaná jobban, mint ez a kemény elhatározás, hogy egy céltudatos emberről van szó, aki lelkiismeretesen végzi a dolgát. Más részről viszont örülök is, hiszen a jó orvos nagy érték, Te pedig megtetted az első lépéseket az azzá váláshoz. Azt viszont nem értem, hogyha a lassú visszavonulás folyamatát már elkezdted, akkor hogyan kaptad és vállaltad el, a nemrégiben említett, kettő db projekt vezetését és segítését a Totalgamingnél? Ha már projektről van szó, akkor nem kis dologról beszélünk, magyarán van munka velük bőven, nemde?

P3pp:
A kérdés nagyon jó, nem fogalmaztam pontosan az előbb. Háttérbe próbálok húzódni, és egyre jobban preferálom a kötetlen munkát. Természetesen sohasem fogok teljes mértékben kivonulni az internet világából. Nem vagyok az az iszonyú szorgalmas ember, pusztán céltudatos. Mindig lesz egy kicsi időm, amelyet az ilyen fajta munkára fordíthatok. A projektek meg alkalmi melók, így hát nem lesz gond szerintem, de nem csak egyedül dolgozok rajtuk majd.

Fakabat:
Máris más a leányzó fekvése így, hogy teljesen soha nem szeretnéd kivonni magad a dolgokból. Ha már szóba jöttek újra, térjünk kicsit ki ezekre a projektekre. Ha minden igaz, ezek a TotalGaming projektjei, magyarán hatással lesznek az oldalcsoportra. Mennyire publikusak ezek, és mi a céljuk?

P3pp:
Jobban szeretném, hogyha inkább azt mondanánk, hatással lesznek az egész közösségre, hiszen ezek nem a mi jólétünk érdekében születnek, hanem csakis a játékosokért. Publikusnak egyik sem publikus, hiszen próbálunk mindig a meglepetés erejével élni. Mind a kettő projektnek szerves részei lesznek a játékosok, és célul egyrészről a versenyszellemet, másrészről a tehetséges játékosok bázisának növelését tűztük ki.

Fakabat:
Nagyon titokzatosan hangzik ez az egész, de tény, hogy így sokkal izgalmasabb is a dolog. Azért megkérdezem, hogy az oldalcsoport, több mint 1 éve húzódó "béta" állapota, fog e változni a közeljövőben? Sokszor hallani 1-2 kedves emberkétől, hogy ez nem jó, meg az nem jó. Tény, hogy sok idő minden kis hiba föltárása és megoldása, de valószínűsítem, hogy rajta vagytok a dolgon.

P3pp:
Jogos a kérdés, tény hogy a mostani béta tényleg megérdemli a béta jelzőt, hiszen számtalan hiba van benne, amiket az indulás után próbáltunk lassacskán kijavítani. A bétából kilépés teljes változást fog maga után hozni, ami mind design-, mind felépítésbeli változást is takar, sőt számtalan új szolgáltatással is előállunk, amelyekből kettőt hamarabb is megtekinthettek mind gondolnátok. Hogy mikor? Hát ez mindig elég kényes kérdés, hiszen az időpont folyamatosan változik. Folyamatosan készül az új oldalcsoport, valószínűsíthető, hogy csak jövő évben nyitjuk, de tényleg nem tudok e téren bármi biztosan mondani, pusztán kérném mindenki türelmét.

Fakabat:
Türelem, mint tudjuk soha nincs elég, de ettől még biztos vagyok abban, hogyha egyszer elkészül, akkor nagyot fog ütni!

P3pp:
Ez a célunk :)!

Fakabat:
Ha már ennyire belejöttünk, akkor filézzük ki teljesen a TotalGaming-gel kapcsolatos dolgokat! Szóval, újonnan megjelent a szerkesztőfelvételt jelző, jelentkezésre sarkalló tájékoztató az oldalon. Azt már tudjuk, hogy kiket keres az oldalcsoport, ezért engem inkább az érdekelne, hogy miért van erre ilyen gyakran szükség? Logikus, hogy azért van, mert kevés a hírező. Mért van az, hogy gyakorlatilag kevés ember kivételével, folyamatosan cserélődik a gárda?

P3pp:
Én azt sem merem állítani, hogy kevés a szerkesztő, bár ki tudja. Jelenleg 40 körüli szerkesztőnk van, azonban egy sem napi rendszerességgel, öntudatosan hírez, ami akkor nem lenne baj, ha kiegészítenék egymás munkáját, de sajnos ez is elég gyakran hiányzik. Majd ezen még finomítunk, ugyanis bátran merem állítani, hogy egyedülállóan sok mindennel kedvezünk nekik, és hát elvárjuk, hogy ha mi adunk, ők is "adjanak" nekünk. A szerkesztőfelvétellel szeretnénk létrehozni egy olyan stabil gárdát, akik bármikor megállják a helyüket, így hát addig sajnos cserélgetnünk kell őket.

Fakabat:
Reméljük sikerül kiszolgálni az olvasók fölmerülő igényeit, még a mostaninál is jobban. Még egy kérdés maradt ezzel a témával kapcsolatban a fejemben, méghozzá az, hogy te milyen erő folytán dolgozol kb. 4 éve ezen a területen? Gondolom, ha van egyáltalán bármi féle anyagi juttatás, az is csak a szerveres dolgokból jöhet. De mint tudjuk, ez a munkádnak csak egy része, rengeteg más dologgal is foglalkozol. A közösségtől visszajelzést nem kaphatsz, mert a rivaldafényt sem szereted annyira. Többek közt ezek miatt érdekelne, hogy mi tartja benned a lelket és vesz rá téged arra, hogy itt munkálkodj? Tényleg elég lenne a lelkiismeretesség és a céltudatosság?

P3pp:
Azt a munkát lehet jó teljesítménnyel, lelkiismeretességgel, és céltudatossággal elvégezni, amit szeret az ember, és ha valamit szeret csinálni, akkor az évek nem számítanak. Anyagi juttatás elhanyagolhatóan kicsi, és csak a hosting részről jön az a csöppnyi is. Ezért kell úgy felfogni, hogy ingyen dolgozol, ez esetben pedig minden kis fillér kész boldogság :). Ezen kívül még két dolog tartja bennem a lelket: egyrészről maga a "munkahelyi" légkör, ugyanis a cégben iszonyú jó fej emberekkel dolgozok együtt. Így a munkatársi viszony bőven túlnőtte magát, és itt egyáltalán nem csak a kollégáimra gondolok, hanem a főnökeimre is, akik úgy szint nagyon jó, és rendes emberek. Végül pedig az segít a kitartásban, hogy mivel még fiatal vagyok, folyamatosan tanulok, már most megtapasztalhatom a későbbi életemben felmerülő problémákat, szituációkat stb. Később így jóval könnyebben esek túl a bonyodalmakon.

Fakabat:
Nagyon érdekes válasz, és így már minden világos. Ahogy elnézem, én mindent végigkérdeztem, amit előre kigondoltam, sőt még többet is. Nem tudom, hogy van e még bármi, amit szeretnél mondani, üzenni a nagyközönség számára, de ha van, akkor még véletlenül se fojtsd magadba!

P3pp:
Először is köszönöm a lehetőséget, illetve a felkérésed. Másodszor köszönöm az olvasóknak, hogyha megfogadják a kéréseimet, amiket leírtam az interjú folyamán. Pusztán ennyit szerettem volna elmondani.

Fakabat:
Én köszönöm, hogy rendelkezésemre álltál, és ezt a nem kevés időt sikerült beáldoznod az interjúért. Remélem nem csak én élveztem, és örülök, hogy ennyi hasznos és érdekes információt osztottál meg velünk. Sok sikert a tanuláshoz, és persze az oldalcsoport alakításához!

 

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3826
 
1565
 
 
 
kép 3755
 
1401
 
 
kép 310
 
1922
 
 
 
kép 3398
 
1460
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu