Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2012. szeptember 11. 0 hozzászólás
 

A Valve ismét egy nagy durranással állt elő, méghozzá a Steam kapcsán. Legújabb agymenésük a Big Picture nevet kapta, amely nem más, mint egy kimondottan LCDTV-kre átgondolt Steam kliens.

Amikor megláttam a videót valóban kicsit elgondolkodtam azon, hogy mennyire hiányoznak ezek a funkciók a TV-m képernyőjéről, de a következtetést inkább magamban tartom. A Steam Big Picture a világ első olyan disztribúciós szoftverje, amely szinte biztosan elég hamar megjelenik majd különböző App Store-ok ban is a Smart TV-nkre. Az egyelőre béta állapotban lévő program a Steam-ünket egészíti ki a kimondottan nagy képernyős TV-kre való használatra. Minden olyan funkciót elérhetünk a Steam Big Picture alkalmazásban, ami nem játék, de a Steam-ben benne van. Tehát tudunk chatelni, vásárolni, megnézegetni a profilunkat és a kitüntetéseinket, keresgélhetünk a 15 millió felhasználó között, továbbá egyedülálló módon megtalálható benne a világ első FPS Browser-je! ÚÚÚÚ elkerekednek a szemek, hogy az micsoda… A történet egyszerű simán kontrollerrel vezérelhetjük, a böngészőnket úgy mintha csak játszanánk. A koncepció minden esetre érdekes, főleg azért mert az EA nemrég jelentette be ez irányú szándékát az Origin-el kapcsolatban, így valószínűleg még tovább nyílik a szakadék a két cég között. Most pedig jöjjön a bemutató videó, aki pedig ki szeretné próbálni az ide kattintva elérheti a Steam Big Picture oldalát.

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 817
 
1511
 
 
 
kép 5340
 
2364
 
 
kép 1161
 
1423
 
 
 
de_dust_420
 
1713
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu