Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Tesztek 2012. május 22. 8 hozzászólás
 

A Tt eSPORTS egy viszonylag új márka a piacon, amely ahogy a neve is mutatja a Thermaltake alvállalata. Kizárólag e-sporthoz szükséges termékeket gyártanak, az innováció legmagasabb fokán. Ennek az innovációnak köszönhetően született meg a Black Element Cyclone Gaming Mouse, beépített hűtéssel.

Beépített hűtéssel? Igen! Az első játékos egér a piacon, ahol gondoltak az izzadó tenyerekre. Az egér elejére csatlakoztatható egy ventilátor, amely percenként 76 liter levegő keringtetésére alkalmas. Black Element játékos egér család legújabb tagját értelemszerűen a Cyclone névvel látták el. Azért, hogy minél jobban a saját kezünkhöz lehessen formálni természetesen cserélhető súlyokkal állítható be az egér (5x4,5g), és még arra is gondoltak, hogyha nem menne a világítás mondjuk a kék billentyűzetünkhöz, akkor akár azt is változtathatjuk (5 féle szín állítható). A lézer szenzor egyébként 6500 DPI-n pörög, tehát iszonyatosan pontos és percíz rágcsálóról beszélünk. Másodpercenként 5 millió jelet képes továbbítani az © OMRON Gaming Switch-nek köszönhetően.

Az egéren 9 gomb található egyébként, amelyek teljes mértékben átprogramozhatóak, sőt természetesen profilba menthetőek is. A 128kbyte belső memóriába összesen 5 profil 45 billentyű kombinációja menthető el. A felületre sem lehet panasz, hiszen ipari gumiborítást kapott a teljes csúszás mentességért.

Az egérhez 1,8M fonott külsővel ellátott strapabíró kábel tartózik, méreteit tekintve pedig a 123,8x41x66,7mm-es egér inkább a kisebb kezű játékosoknak kedvez, azonban a kalakított formának köszönhetően azért kényelmes lehet a nagyobb kezű játékosoknak is, hiszen minden irányba kényelmesen lefele ívelő felülettel látták el.

Az egéren lapuló kéz hűtése egy kis cserélhető ventilátor ivatott, amely 27,7dB-es zajszintjével nem is hallható gyakorlatilag. Percenként 6000-et fordulnak a lapátok, ez elegendő a kellemes hűs érzethez. Ha pedig megunjuk, akkor egyszerűen a microUSB-s csatlakozást megszűntetjük és használjuk tovább az egeret. Ilyet még biztosan senki nem látott a piacon! Osszátok meg másokkal is, ezen felül érdemes szétnézni a gyártó honlapján, hiszen gyártanak az egérpadtól elkezdve a billentyűzeten és a fejhalgatón át mindent, amire egy igazi e-sportolónak szüksége lehet. A most bemutatott The Black Element Cyclone Edition játékos egér áráól egyelőre nincs információ, de ha a hűtés nélküli változat árát nézzük akkor nagyjából 12-15 000 Ft-ot kell a boltban hagynunk.

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

davidsonn

máj. 24., 13:09
most 15-ért nem éri meg jobban egy deathadder?
 
 
 
 

иucleaя

máj. 23., 15:45
jaj nagyon mókás ahogy kinéz. :DDD
egy forintot nem áldoznék rá.:D
 
 
 
 

sciro

máj. 23., 08:13
Na ez iis csak egy újabb paraszt vakítás, felesleges hasztalan drága kütyükkel és csicsákkal.Pénz kidobás.
 
 
 
 

kili25

máj. 23., 07:56
Inkább hírezzetek az új Thermaltake Level 10 M egérről. Én arra várok mióta az első hírmorzsa megjelent róla. :P
 
 
 
 
noavatar

Dr@G0N

máj. 23., 01:38
szerintem jobban fogja zavarni a kezet mint hogy javítaná a játszhatóságot az egérrel :D
 
 
 
 

kili25

máj. 22., 23:40
Értelme az nem nagyon van.
 
 
 
 

bNc

máj. 22., 23:06
Már van egér amibe beépített hűtés van, és az pont a tenyered alatt.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3406
 
1534
 
 
 
kép 4569
 
1390
 
 
kép 795
 
1468
 
 
 
kép 1308
 
1502
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu