Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Villám hírek 2014. március 13. 7 hozzászólás
 

Egy esport caster stúdióhoz keresnek angolul jól tudó CS:GO és Starcraft 2 streamereket.

Egy esport caster stúdióhoz(!) keresnek angolul jól tudó CS:GO és Starcraft 2 streamereket. Az említett két játék mellett DOTA 2, LoL és Hearthstone lesz terítéken, de ezekre már betöltötték a pozíciót. A stúdió célja meccseket közvetíteni globálisan angol nyelven, illetve együttműködni másokkal. Amennyiben érdekel a dolog, vedd fel a kapcsolatot az egyik szervezővel a kormikk.pm@gmail.com címen keresztül.

 

 
Pene
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
dennis  Sajnos ha megnézed a hir szerkesztöjét, akkor egyböl rajössz arra, hogy ez az uriember egy masik counter strikeal foglalkozo oldalon is tevékenykedett (cshu), aminek ugye a szinvonalat nem kell taglalnom.. Szerintem teljesen igazad van, nyilvan ennél sokkal szinvonalasabb bejegyzésekhez vagyunk hozzaszokva, de mar lassan be kell érnünk ennyivel is. :) (sajnos)
 

Pene

márc. 20., 10:36
Azt még megértem, hogy kilinhonak nem tetszik, hogy a bal oldali hírsávba került a hír. Én is a jobb oldali villám hírekbe szántam, de mivel nincs ráhatásom a dologra, hogy a szerkesztők hova rakják a beküldött híremet, így ez ellen tenni nem tudok/tudtam.


Azt viszont nem tudom, hogy te éppen miről beszélsz. A cshu hosszú hosszú évekig (gyakorlatilag mindvégig, míg a két oldal párhuzamosan létezett) sokkal magasabb színvonalat hozott hírek terén, mint a cs2hu, talán 2013 lehet egy kérdéses év, hogy éppen az vagy ez az oldal hozta-e a komolyabb teljesítményt (szvsz mindkét oldal sajnos eléggé maga alatt teljesített). Szokás szerint fogalmatlanul állsz hozzá a dolgokhoz, feleslegesen minősítesz és szólsz le valamit, amihez közöd sincs, és jól láthatóan teljesen tájékozatlan vagy a témában. Állj be a feleslegesen fikázók táborába, azzal biztos teszel valamit a közösségedért, és általa jobb lesz a játszótered :)


A fenti hírről pedig annyit, hogy egy nagyon komoly lehetőség ez streamerek számára, mert végre fizetést is kaphatnának a munkájukért. Lehet, hogy ez számodra nem éri meg a fenti 3-4 mondatot címlapon látni, de a hazai közösség számára igen. Ez egy kitörési lehetőség lenne a CS:GO-soknak, akik jól láthatóan a játékukkal nem tudták felvenni a fejlettebb országokkal a versenyt. Hátha a közvetítésükkel fel tudják.


Azért küldtem be a hírt, mert az itteni szerkesztők sajnos nem látták meg, nem tudtak róla stb. Nem tudom mi volt a tényleges indok, a lényeg, hogy neware és a többi streamer így legalább esélyt kapott arra, hogy ha a kvalitásai megvannak, akkor jelentkezhessenek.


A hozzád hasonlók miatt megy el az ember kedve az élettől, és gondolkozik el azon, hogy érdemes-e tenni bármit is - példának okáért - a CS:GO közösségért. Te a hasonló stílusú hozzászólásaidon kívül mit tettél le az asztalra, hogy jobbá tedd azt az oldalt, hogy az az általad oly annyira hangoztatott színvonal alá ne kerüljön? Én hosszan sorolhatnám, pedig egy percet sem játszottam CS:GO-val.

 
 
 
 
kilinho  A nem tetszésemet nem a kezdeményezés ellen nyilvánítottam, hanem magának a cikknek a tartalma és formai megjelenése miatt. Szomorúnak tartom, hogy ez megjelenhet a főoldalon, ami jó esetben egy blognak is kevés lenne. Ha ez neked rendben van és úgy véled megfelelő, akkor bizony egészségedre. 


Az utolsó mondatod pedig no comment. 

 

dennis

márc. 18., 18:59
Sajnos ha megnézed a hir szerkesztöjét, akkor egyböl rajössz arra, hogy ez az uriember egy masik counter strikeal foglalkozo oldalon is tevékenykedett (cshu), aminek ugye a szinvonalat nem kell taglalnom.. Szerintem teljesen igazad van, nyilvan ennél sokkal szinvonalasabb bejegyzésekhez vagyunk hozzaszokva, de mar lassan be kell érnünk ennyivel is. :) (sajnos)
 
 
 
 
noavatar

krq

márc. 13., 20:45
hova temeted? nem is volt sohasem.
 
 
 
 
noavatar
kilinho  A nem tetszésemet nem a kezdeményezés ellen nyilvánítottam, hanem magának a cikknek a tartalma és formai megjelenése miatt. Szomorúnak tartom, hogy ez megjelenhet a főoldalon, ami jó esetben egy blognak is kevés lenne. Ha ez neked rendben van és úgy véled megfelelő, akkor bizony egészségedre. 


Az utolsó mondatod pedig no comment. 

 

hEX

márc. 13., 20:32
Villám hír! 
 
 
 
 
M1LLR  Ez az oldal továbbra is a közösségért van, márpedig egy ilyen stúdió igenis építő jellegű lehet. Nem is tudom, hogy melyik gaming lanháza volt főoldalas ezen az oldalon, gondolom akkor nem volt vele baj.
 

kilinho

márc. 13., 18:22
A nem tetszésemet nem a kezdeményezés ellen nyilvánítottam, hanem magának a cikknek a tartalma és formai megjelenése miatt. Szomorúnak tartom, hogy ez megjelenhet a főoldalon, ami jó esetben egy blognak is kevés lenne. Ha ez neked rendben van és úgy véled megfelelő, akkor bizony egészségedre. 


Az utolsó mondatod pedig no comment. 

 
 
 
 
kilinho  Ennek a "hírnek" tényleg főoldalon, az első helyen kell szerepelnie? R.I.P. CS2HU
 

M1LLR

márc. 13., 17:33
Ez az oldal továbbra is a közösségért van, márpedig egy ilyen stúdió igenis építő jellegű lehet. Nem is tudom, hogy melyik gaming lanháza volt főoldalas ezen az oldalon, gondolom akkor nem volt vele baj.
 
 
 
 

kilinho

márc. 13., 17:11
Ennek a "hírnek" tényleg főoldalon, az első helyen kell szerepelnie? R.I.P. CS2HU
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5259
 
2186
 
 
 
kép 1037
 
1407
 
 
kép 5333
 
2223
 
 
 
kép 128
 
1387
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu