Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


jamesbla hozzászólt a(z) Tesoro teszt Vol2, Gungnir egér című cikkhez. 9 órája
 

Felhasználási feltételek

 

Az oldal működéséhez elengedhetetlen egy szabályzat, melyben megtalálhatóak az általános viselkedési szabályok, az oldalt érintő szabályozások, a megszegésükért járó szankciók, melyeket minden felhasználó köteles betartani.

 • Az oldalra való regisztrálással a felhasználó automatikusan elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a szabályzatban leírtakat.

 • A szabályzat nemtudása nem mentesít annak betartása alól.

 • Tilos megkérdőjelezni vagy felülbírálni a vezetőség döntését.

 • Tilos az önéltetés, ill. mindenféle destruktív, lázító, közösségromboló viselkedés. Ennek figyelmen kívül hagyása rang/pont levonással, rosszabb esetben az oldalról való kitiltással jár.

 • Ne tégy bántó/sértő megjegyzést más felhasználó hozzászólására, blogjára és ne szidj senkit sem az oldalon.

 • Hozzászólásodnál ne használj indokolatlanul sok smiley-t.

 • Ne használj csupa nagybetűt, mert az kiabálásnak számít.

 • Tilos bármilyen politikai hirdetés, kampányolás, állásfoglalás közzététele az oldal bármely részén. Az ilyen jellegű hozzászólások kérdés nélkül törlésre kerülnek és a felhasználó figyelmeztetésre kerül.

 • Tilos módosítani, vagy törölni a vezetőség megjegyzéseit. - Ennek figyelmen kívül hagyása rang/pont levonással jár.

 • Azonnali kitiltás jár a vezetőségi tagok/főszerkesztők/felhasználók indokolatlan zaklatásáért, szidalmazásáért, az oldal ócsárlásáért, sértő/durva blogbejegyzésért, rasszista vagy szélsőséges megnyilvánulásért.

 • Tilos a vezetőség engedélye nélküli reklámozás*, mindenfajta vásárlásra buzdító blog létrehozása. Az eladni kívánt termékeket kizárólag a fórum megfelelő topicjában lehet hirdetni.

 • Mindig kulturált formában beszélgess a többiekkel, ne tegyél sértő megjegyzéseket másokra. Esetleges kérdésedet egyszer tedd fel.

 • Az üzenőfalon/állapotodban tilos a floodolás, többsoros link kiírása, reklámozás, szidalmazás, trágár beszéd. Az ilyen bejegyzések automatikusan törlésre kerülnek, a felhasználó pedig figyelmeztetve lesz.

 • Nyugodtan válaszold meg bárkinek a kérdését, de a moderálás a moderátorok dolga, és nem a tiéd.

 • Az oldalon tilos a spammelés.

 • A kitiltott accountokat nem adjuk vissza!

 • Avatarodon ne használj durva, erőszakos, sértő, drogozással kapcsolatos, pornográf, valamint vallási elemeket, állat vagy emberkínzást tartalmazó képeket, továbbá politikai pártokra utaló jelmondatokat, ezek emblémáját, politikusokról készült fotókat, gúnyrajzokat. Ha nem vagy biztos a dologban, kérdezz meg egy moderátort. A szabályzatnak nem megfelelő avatarok kérdés nélkül törlése kerülnek.

 • A szabályzat többszöri megszegése az oldalról való kitiltást vonja maga után.

 • Tilos a többszörös hozzászólás. Ha te voltál az utolsó hozzászóló, akkor ne írj új hozzászólást, hanem szerkeszd bele az előzőbe (szerkesztés funkcióval).

 • PM-ben (privát üzenetben) mások zaklatása, sértegetése kizárást von maga után! Amennyiben valaki ilyen jellegű üzenetet kap, keressen fel egy moderátort, aki megteszi a szükséges lépéseket.

 • Egy személynek csak egy accountja (felhasználó neve) lehet, amennyiben többszörös regisztrációt észlelünk, az összes accountot töröljük.

 • Kereskedelmi célú hirdetés közzétételéhez a vezetőség hozzájárulása szükséges.

 • Tilos a vezetőségi tagtól kérni, hogy léptessen elő. Amennyiben jelentkezni szeretnél szerkesztőnek, használd a megfelelő oldalt.

 • Egy szabálytalanság elbírálás kizárólagosan a vezetőség feladata, a büntetés mértékét is Ők határozzák meg egyéni belátásuk alapján.

 • Tilos más felhasználó személyes adatait nyilvánosságra hozni (név, cím, telefonszám, személyi okmány számok), másról elhelyezni szándékos lejáratás céljából fényképet. Felhasználói kérésre az oldal vezetősége eltávolítja a nem kívánatos képe(ke)t. Ezeknek a figyelmen kívül hagyása az oldalról való kitiltással jár.

 • Többszöri egymás utáni figyelmeztetés rang/pont levonással jár, súlyosabb esetben akár azonnali kitiltással is.

 • Tilos mindenféle warez illetve torrent oldallal kapcsolatos hozzászólás!
*Reklámozásnak minősül minden olyan oldal, ami: külföldi pénzkereső oldalak; internetes játékok (pl.: hackthat) és az ehhez hasonló oldalak linkjei; bármilyen kereskedelmi célú honlaplink, aminek célja egy adott termék megvásárlására történő buzdítás; ezenkívül tilos eladni kívánt áru reklámozása (pc szoftver, hardver, account...stb)
A vezetőségnek kizárólagos joga van elbírálni, hogy milyen oldal belinkelése számít még reklámozásnak a felsoroltakon kívül, és kérdés nélkül törölheti az ezzel kapcsolatos hozzászólást.

A teljes szabályzat szerzői jogvédelem alatt áll, sokszorosítása, felhasználása a vezetőség írásbeli engedélye nélkül tilos!

 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5390
 
1616
 
 
 
kép 3438
 
1264
 
 
kép 151
 
1106
 
 
 
kép 4758
 
1846
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu