Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2013. június 29. 112 hozzászólás
 

Ahogy ígértük, itt is van a KGB CM Storm szerb LAN közvetítésünk, amely természetesen az egyetlen magyar résztvevő szereplésére igyekszik fókuszálni. A coverage-ben a belgrádi offline rendezvény résztvevőit, csoportjait, eredményeket, ágrajzot, GOTV IP-ket és a CS2HU & WiLD közös streamet is megtaláljátok. Hajrá WiLD!

Gyakorlatilag már minden fontos információnak a tudatában vagyunk, így már az is szinte és majdnem biztos, hogy a Hungary WiLD.CM Storm mikor és ki ellen fogja megkezdeni a KGB CM Storm Volume 3 szereplését. Olyan csapatok ellen, mint például az iNation, nem lesz egyszerű dolga a magyar srácoknak, ám minden bizonnyal minden tőlük telhetőt meg fognak tenni a lehető legjobb szereplés érdekében.

A két napos offline rendezvényről itt, a CS2HU hasábjain is olvashattok friss információkat, eredményeket, sőt, reményeink szerint streamelni is fogunk tudni a LAN-ról, amennyiben a szervezők lehetőséget biztosítanak GOTV-ről is nyomon követni a történséeket. A mikrofonnál Hérics "neware" Dávid, Katona "stricken" Patrik és jómagam fogunk állni. Sok sikert a WiLD-nek, jó szórakozást a nézőknek!

OFFLINEHírfolyam

hírfolyam frissítése
 
június 29.
Tehát még egyszer köszönjük, hogy velünk tartottatok!
 
június 29.
Mi ezzel búcsúzunk is a mai napra, természetesen az eredményeket frissítjük a LAN végéig, ám streamelni már nem biztos, hogy fogunk. Ellenben holnap talán a RaidCall EMS One Summer 2013-ról lehetséges stream, de nem garantáljuk.
 
június 29.
Sajnos tehát már a csoportból sem sikerült kijutnia a Hungary WiLD.CM Storm csapatának, így ők már akár ma Magyarország felé vehetik az irányt.
 
június 29.
A másik meccsen és a hostile-on múlik a továbbjutásunk, streamen most pont az ő meccsüket láthatjátok!
 
június 29.
Egy defuse-on múlott... Végeredmény: iNation vs Hungary WiLD.CM Storm 15-15.
 
június 29.
A map újfent de_inferno_se lesz, reméljük, hogy ismételten nagyon szépen megkomponált támadásokkal tudnak köröket hozni a WiLD-os srácok. Mindent bele!
 
június 29.
Mindenki tapadjon a hírben beágyazott streamre, hiszen perceken belül folytatjuk a KGB CM Storm LAN-ról indított közvetítésünket!
 
június 29.
Jól beetettek minket, vissza az egész - végül sikerült hatni az adminok lelkére, akik a 4-esről a 2-es szerverre navigálják át a csapatokat, így tudjuk streamelni a mérkőzést!
 
június 29.
Ezzel szemben viszont a szerb kollégák minden bizonnyal közvetíteni fogják az összecsapást a saját streamjükön, amit itt érhettek el: http://www.twitch.tv/efraglive
 
június 29.
Van egy jó és egy rossz hírem. Kezdem a jobbikkal. Az iNation vs Hungary WiLD.CM Storm mérkőzésen pillanatokon belül kezdődik. A rossz pedig az, hogy nem fogjuk tudni streamelni, hiszen a 4-es szerveren játszanak, amin megint nem igazán jó a GOTV, illetve egyikünket sem engedi fel a szerver, egyszer bad password, egyszer pedig failed to join session hibaüzenettel dob minket vissza a "rendszer".
 
június 29.
Győzni kell az iNation ellen, és a körarány sem lesz mindegy, úgyhogy apait-anyait bele kell adjanak a vadak.
 
június 29.
Nagy valószínűséggel 5 óra után kicsivel kezdik is a mérkőzést, amit remélhetőleg a CS2HU és a WiLD TV közös streamjén is nyomon követhettek majd.
 
június 29.
Végeredmény: iNation vs Disco 16-8. Szóval már minden csakis a magyar csapaton múlik...
 
június 29.
Ebben az esetben ugyanis 3 darab 6 pontos csapat lenne a 'D' jelű csoportban, ami körbeveréssel jönne össze, tehát a körarányok döntenének a csoportból való kijutásról - ami jelenleg a Hungary WiLD.CM Storm esetében csak 1-es.
 
június 29.
Az iNation mérkőzése még nem ért véget, ám bízzunk abban, hogy a LAN nagy esélyese nem hazudtolja meg önmagát, és győzelemmel zárja a Disco elleni mérkőzést, hiszen a magyar csapatunknak csak ez lenne igazán jó eredmény. Ezután már saját kezükben lenne a sorsuk, és persze a Disco-éban, hiszen egy esetleges győzelem még nem biztos, hogy elég lehet az iNation ellen, ha a Disco megveri a hostile-t.
 
június 29.
Ez se maradjon frissítés nélkül... Végeredmény: Hungary WiLD.CM Storm vs hostile 16-6 @ de_inferno_se.
 
június 29.
A map de_inferno_se lesz, a Hungary WiLD.CM Storm ellenfele pedig a hostile lesz.
 
június 29.
Szerencsénk van, a 2-es szerveren fognak játszani a csapatok, így streamelni is fogjuk a meccset!
 
június 29.
Egyelőre azt még nem tudjuk, hogy melyik szerveren fognak játszani a srácok, de adja az ég, hogy a 2-esen, hiszen arra mi is fel tudtunk menni...
 
június 29.
Jön a 2. kör, győzelmi kényszer alatt a magyar srácok, ellenfelük pedig az a hostile lesz, akik 10 kört hoztak nuke-on az iNation ellenében.
 
június 29.
Valóban, vereség lett a vége... Végeredmény: Hungary WiLD.CM Storm vs Disco 7-16 @ de_mirage_ce.
 
június 29.
Hogy addig se unatkozzatok, neware és stricken az Lengyelország ALSEN-Team és a GameAgents meccsét közvetítik a streamen!
 
június 29.
Nagy valószínűséggel tehát a WiLD első meccsét nem fogjuk tudni közvetíteni, és a lengyel streamet sem sikerült megtalálnunk, akik elvileg tudták közvetíteni az összecsapást.
 
június 29.
Még mindig szenvedünk a GOTV-vel, a csapatok viszont már készen állnak és kezdik is a mérkőzést. Amint sikerül becsatlakoznunk, indul is a live adás streamen.
 
június 29.
Még mindig szenvedünk a GOTV-vel, a csapatok viszont már készen állnak és kezdik is a mérkőzést. Amint sikerül becsatlakoznunk, indul is a live adás streamen.
 
június 29.
A map úgy fest de_mirage_ce lesz, viszont a GOTV-vel akadt némi probléma - a világért sem tudunk rá felmenni (failed to join session), vagy éppen a jelszó az, ami nem stimmel. Várjuk a fejleményeket.
 
június 29.
Egyébiránt hiába a LAN megnevezés, a résztvevők netes szervereken játszanak!
 
június 29.
Némi problémába ütköztek egyébként, hiszen kHRIS egerével van valami gond, ingame akad, így még várni kell a kezdésre.
 
június 29.
Amit végül kaptunk GOTV IP-ket, azok stimmelnek, ellenben a 4-es szerverre, amin a WiLD is játszani fog, nem stimmel a jelszó. A csapat tagjait viszont megbíztuk, hogy szerezzenek nekünk olyan jelszót, amivel fel is tudunk menni a GOTV-re, úgyhogy aggodalomra semmi ok! :D
 
június 29.
Nagyjából 20 perc múlva kezdődik a Hungary WiLD.CM Storm vs Disco mérkőzés. Vétózás van a csoportkörben is, így egyik mérkőzés mapját sem tudjuk előre. Tehát 20 perc és jövünk is, addig pedig neware beizzítja a streamet, jön egy kis zene!
 
június 29.
Így is van, a WiLD csapatának tagjai most ültek le a gépekhez, éppen konfigolnak. A GOTV IP-ket megkaptuk jelszóval együtt, így már szinte és majdnem biztos, hogy problémák nélkül tudjuk közvetíteni a WiLD mérkőzéseit.
 
június 29.
Lassan, de biztosan jönnek steamen online-ba a WiLD-es srácok, talán végre odakerültek a compo gépek elé, úgyhogy talán már nem is kell sokat várnunk, hogy elkezdjék az első meccsüket - bár hangsúlyozzuk, hogy egyelőre még semmi konkrétummal nem tudunk szolgálni.
 
június 29.
Amennyiben jók az értesüléseink, az ALSEN csapata kb 10 percen belül elkezdi az első meccsét. Így várhatóan 1 körös csúszás várható!
 
június 29.
Valószínűleg várható csúszás, hogy ez kihat-e a WiLD meccseire, azt nem tudjuk. Az első körben kiírt ALSEN vs NUG meccsen az egyik ALSEN játékos gépe 3:1-es állásnál meghalt.
 
június 29.
Eredmények frissítve!
 
június 28.
Amint megtudunk valami konkrétumot a GOTV-vel kapcsolatosan, azonnal pötyögjük be ide. Addig is böngésszétek a CS2HU hasábjait, fussátok át a kHRIS-szel készült interjút, hiszen abból is sok érdekes dolog kiderülhet.
 
június 28.
Ha ez mégsem jönne össze, akkor sajnos nem marad más, mint a 3 nyelvű stream (szerb, német és angol) valamelyikének nézegetése, hátha közvetítik a magyar srácok valamely meccsét.
 
június 28.
Reményeink szerint holnap 12:30 magasságában elkezdjük a streamet - feltéve, hogy a rémhírek nem igazak, melyek szerint nem lesznek külsős GOTV-k. Ellenben mi tegnap azt az információt kaptunk a WiLD-esektől, hogy a szervezők számunkra lehetővé fogják tenni a GOTV-ről való streamelést, így kiadják a WiLD mérkőzések GOTV jelszavait.
 
június 28.
Ha minden igaz, már a WiLD csapatának mindkét fele megérkezett Belgrádba (Bone DaDDy, hal és alexrad már délelőtt, flash, kHRIS és V1CE a délután folyamán futott be a szállásra), így már együtt a csapat és kezdődhet az éjszakába nyúló demózás.
 

 
WiLD.CM Stormalexrad, flash, hal, kHRIS, V1CE
DiscoDisco Duck, g0g1, Nap4sT, philip, Zikica Spanac
0799%
161%
 
jún. 29., 14:15
TV: TBA
0
 

 
WiLD.CM Stormalexrad, flash, hal, kHRIS, V1CE
hostileDateX, Gphreak, skovA, tati, Zer0X
1697%
063%
 
jún. 29., 15:15
TV: TBA
0
 

 
WiLD.CM Stormalexrad, flash, hal, kHRIS, V1CE
iNationemi, kassad, k1Ng0r, NiKolinho, YNk
1565%
1535%
 
jún. 29., 17:00
TV: TBA
0
 

Watch live video from WiLD_TV on www.twitch.tv

KGB CM Storm Volume 3 | Végeredmény

1. place iNation
€1 800 + 5 CM Storm Scout II Gunmetal
2. place E-Frag
€800 + 5 CM Storm Trigger
3. place Lengyelország ALSEN
€400 + 5 CM Storm Sonuz
4. ENTiTY €35 + 5 CM Storm Recon
5-8. AAR
5-8. Bulgária HSBG
5-8. Disco
5-8. Mad DogZ

KGB CM Storm Volume 3 | Rájátszás

Ágrajz nagyítása

iNation 02

iNation 02
AAR 00


iNation 02
ENTiTY 02

ENTiTY 00
Disco 00

iNation 1. place
Bulgária HSBG 00

E-Frag 02
E-Frag
02


E-Frag 00
Lengyelország ALSEN 02


Lengyelország ALSEN 01
Mad DogZ 01

KGB CM Storm Volume 3 | Csoportmeccsek

1. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
10:00 Lengyelország ALSEN vs. NUG A TBA TBA 16:07
10:00 Bulgária HSBG vs. GameAgents A TBA TBA 16:06
15:00 ENTITY vs. myXMG B TBA TBA 16:07
15:00 SENSEI vs. x0x0 B TBA TBA 15:15
10:00 E-Frag vs. Mad DogZ C TBA TBA 15:15
10:00 CONTROL vs. Victoria C TBA TBA 16:04
13:00 iNation vs. hostile D TBA TBA 16:10
13:00 Hungary WiLD.CM Storm vs. Disco D TBA TBA 07:16
2. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
11:00 Lengyelország ALSEN vs. Ok A TBA TBA 16:06
11:00 Bulgária HSBG vs. NUG A TBA TBA 16:14
16:00 ENTiTY vs. AAR B TBA TBA 16:13
16:00 SENSEI vs. myXMG B TBA TBA 16:03
11:00 E-Frag vs. Victoria C TBA TBA 16:00
11:00 Mad DogZ vs. CONTROL C TBA TBA 16:08
14:00 iNation vs. Disco D TBA TBA 16:08
14:00 Hungary WiLD.CM Storm vs. hostile D TBA TBA 16:06
3. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
12:00 NUG vs. GameAgents A TBA TBA 16:10
12:00 Bulgária HSBG vs. Ok A TBA TBA 16:01
17:00 myXMG vs. x0x0 B TBA TBA xx:xx
17:00 SENSEI vs. AAR B TBA TBA xx:xx
12:00 E-Frag vs. CONTROL C TBA TBA 16:08
12:00 Mad DogZ vs. Victoria C TBA TBA 16:10
15:00 Hungary WiLD.CM Storm vs. iNation D TBA TBA 15:15
15:00 Disco vs. hostile D TBA TBA 16:14
4. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
13:00 Lengyelország ALSEN vs. GameAgents A TBA TBA 16:14
13:00 NUG vs. Ok A TBA TBA 16:06
18:00 ENTiTY vs. x0x0 B TBA TBA xx:xx
18:00 myXMG vs. AAR B TBA TBA 16:03
5. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
14:00 Lengyelország ALSEN vs. Bulgária HSBG A TBA TBA 16:09
14:00 Ok vs. GameAgents A TBA TBA xx:xx
19:00 ENTiTY vs. SENSEI B TBA TBA 16:07
19:00 AAR vs. x0x0 B TBA TBA 16:07

KGB CM Storm Volume 3 | Csoportállások

'A' csoport M G D V K P
Lengyelország ALSEN-Team 4 4 0 0 64:31 12
Bulgária HSBG 4 3 0 1 57:37 9
NUG 4 2 0 2 47:48 6
GameAgents 4 1 0 3 46:54 3
Ok 4 0 0 4 19:64 0
'B' csoport M G D V K P
ENTiTY
3 3 0 0 48:27 9
 SENSEI
3 1 1 1 38:34 4
AAR 3 1 0 2 32:39 3
 myXMG.eSports
3 1 0 2 26:35 3
 x0x0
2 0 1 1 22:31 1
'C' csoport M G D V K P
 E-Frag
3 2 1 0 47:23 7
 Mad DogZ 3 2 1 0 47:33 7
CONTROL 3 1 0 2 32:36 3
 Victoria Team 3 0 0 3 14:48 0
'D' csoport M G D V K P
 iNation 3 2 1 0 47:33 7
Disco 3 2 0 1 41:38 6
Hungary WiLD.CM Storm 3 1 1 1 39:38 4
 Hostile
3 0 0 3 30:48 0

KGB CM Storm Volume 3 | Csapatok és felállások

AAR c1cm1, iGR, KiDE, man1ak, pdbt
Lengyelország ALSEN-Team
dark, DESTRU, innocent, MEFIU, szpero
 CONTROL
Dimke, opak1, peskan, tri3d, urke
Disco Disco Duck, g0g1, Nap4sT, philip, Zikica Spanac
 E-Frag axelera, egzekut0r, MASiNA, nEGRo, shok1ca
ENTiTY helius, kalan, NENO, N1GHTMARE, osama
 GameAgents
Caliph, F1sTah, marKo, serpent, UR1ELS
 hostile
DateX, Gphreak, skovA, tati, Zer0X
Bulgária HSBG
MNK, nkl, pNshr, spyleadeR, TarantuLa
iNation emi, kassad, k1Ng0r, NiKolinho, YNk
Mad DogZ kole , kostinho, n1nnx, panic , untouched[sf
 myXMG.eSports adre, bayron, bruksen, djoxz, dzev
NUG DJOXiC, f1qs, m4l1, sHALITRA, Yoca
 Ok f0cus, Ikac., Lupus, xfm, Zhex
SENSEI dav1d1, dZONI, juricM, LESi, SHEV
Victoria Team LION, Milosh, nanisha, Randjeee, seven
Hungary WiLD.CM Storm alexrad, flash, hal, kHRIS, V1CE
x0x0 d3k1, HogaR, Josif, nEMANHA, pVL

KGB CM Storm Volume 3 | GOTV IP címek

Steam GOTV 1:
Steam GOTV 2:
Steam GOTV 3:
Steam GOTV 4:

KGB CM Storm Volume 3 | Menetrend

'A' csoport:
  • szombat 10 óra - 1. kör
  • szombat 11 óra - 2. kör
  • szombat 12 óra - 3. kör
  • szombat 13 óra - 4. kör
  • szombat 14 óra - 5. kör
'B' csoport:
  • szombat 15 óra - 1. kör
  • szombat 16 óra - 2. kör
  • szombat 17 óra - 3. kör
  • szombat 18 óra - 4. kör
  • szombat 19 óra - 5. kör
'C' csoport:
  • szombat 10 óra - 1. kör
  • szombat 11 óra - 2. kör
  • szombat 12 óra - 3. kör
'D' csoport:
  • szombat 13 óra - 1. kör
  • szombat 14 óra - 2. kör
  • szombat 15 óra - 3. kör
Rájátszás:
  • vasárnap 10:00 - Negyeddöntők
  • vasárnap 13:00 - Elődöntők
  • vasárnap 16:00 - Döntő és bronzmeccs

KGB CM Storm Volume 3 | Információk

Helyszín: KGB eSports Gaming kávézó, Belgrád, Szerbia
Versenyszám: Counter-Strike: Global Offensive 5v5
Időpont: 2013. június 29-30.
Összdíjazás: €3000 + hardver
xx:xx

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 108 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
kHRIS  napokban lesz még egy kis elfoglaltságom, de már rajta vagyok az ügyön :)
 

Deep

júl. 01., 17:34
Amugy anno én is megkaptam ECG idején az interjumnal h mekkora arcom van mert azt mertem mondani , hogy minden csapatot aki a lanon lesz 0-ba vertünk neten :DDD ÉS A LANon kajak mindenkit rommávertünk kivéve az elödöntöben a pentagramot (mai ESC). Akkoriban ök voltak a vilag legjobbjai és hát 12-3 rol sikerült ugy leixelni hogy elfunoltunk vagy 3 kört ! Semmi nagyképüség nem volt az interjuban , max annyi h keveset hibáztattad magad az anci lineup szétmenés miatt :) Én is simán a döntőbe vártalak titeket ! És nem azért mert te ezt nyilatkoztad hanem attol függetlenül hogy nem vagyok a legjobba hallal és viceal attol még mind3 man top10 játékosok vagytok itthon! 
 
 
 
 
noavatar
kHRIS  Korrekt komment, köszönöm! :)
Én erre próbáltam törekedni interjúm során, hogy inkább magabiztosságot sugározzak mint nagyképűséget. Aki jól ismer az tudja, hogy tőlem ez nagyon messze áll. Megpróbálom feljeszteni akkor ezt a mentalitást! =)

Lanra totálisan úgy voltunk vele, hogy ez a 3 hét pracc elég lesz. Ami hihetetlenül kevés volt és elhamarkodott, nagyon kevés dologot beszéltünk át rendesen. Mi teljesen elhittük, hogy ez elég lehet, de majd legközelebb még többet rakunk bele és nem kapkodjuk el ezt a dolgot. Megpróbáljuk ezt úgy felfogni, hogy jó tapasztalatszerzés volt, reméljük később profitálunk belőle. Megjegyzem még, hogy este lan után közösen visszanéztük a streamet és átbeszéltük, hogy mit rontottunk el!
 

Rotschild

júl. 01., 16:24
Nem voltál nagy szájú az interjúdban, csak sokan nem tudnak mondatokat értelmezni, elengedhetetlen egy megmérettetésen a magabiztosság az ellenfelek tisztelete mellett.
 
 
 
 
noavatar
xxslayxxR  +1 Amúgy rápöröghetnél arra az irc csatira nem rossz elgondolás :P
 

kHRIS

júl. 01., 15:53
napokban lesz még egy kis elfoglaltságom, de már rajta vagyok az ügyön :)
 
 
 
 
kHRIS  Korrekt komment, köszönöm! :)
Én erre próbáltam törekedni interjúm során, hogy inkább magabiztosságot sugározzak mint nagyképűséget. Aki jól ismer az tudja, hogy tőlem ez nagyon messze áll. Megpróbálom feljeszteni akkor ezt a mentalitást! =)

Lanra totálisan úgy voltunk vele, hogy ez a 3 hét pracc elég lesz. Ami hihetetlenül kevés volt és elhamarkodott, nagyon kevés dologot beszéltünk át rendesen. Mi teljesen elhittük, hogy ez elég lehet, de majd legközelebb még többet rakunk bele és nem kapkodjuk el ezt a dolgot. Megpróbáljuk ezt úgy felfogni, hogy jó tapasztalatszerzés volt, reméljük később profitálunk belőle. Megjegyzem még, hogy este lan után közösen visszanéztük a streamet és átbeszéltük, hogy mit rontottunk el!
 

xxslayxxR

júl. 01., 15:51
+1 Amúgy rápöröghetnél arra az irc csatira nem rossz elgondolás :P
 
 
 
 

SancheZsnz

júl. 01., 15:33
ameg ti / mi egy 'rossz' icl re nem tudtok/tudtunk lemenni, es ezert el is maradt a lan, ok legalabb szorakoztak egy jot , es viszonylag jol jatszottak, foleg az ination ellen .. de az a franya kor.. ha van defkit .. :DDD az meg hogy kinek milyen a hozzaallasa .. legyen mar a sajat ugye
 
 
 
 
noavatar
Willpower  

Először is szeretnék gratulálni a Wild csapatának, hogy részt vettek a LAN-on és szépen helytálltak. Ebben lehetett volna több is és ha együtt maradtok akkor lesz is! Hajrá Wadak!

Másodszor a scene-t degradálnám le, mert tényleg szánalmas, hogy mindenkit orrba-szájba lehúznak és az elismerő szavak szinte észrevehetetlenek maradnak, mert alig akadnak illetve a szitkozódó kommentek nagysága miatt nem is lehet látni...

Az Armada effektusra, meg Ganrax tökéletesen válaszolt. Annyival kiegészíteném, hogy az ilyen embereket, ki kellene közösíteni nem pedig hagyni, hogy rombolja a közösséget. Egy egyszerű bann az oldalról elég sokat tenne ennek érdekében és szerintem senki nem veszítene vele...

Végül hozzád szólnék kHRIS.

Szerintem az interjúd inkább magabiztosságot sugárzott, mint pedig beképzeltséget és sajnos ezen a helyen ezt a kettőt nagyon felkeverik, sőt az életben is, bár persze lehetne javítani a kifejezésen készségen, ahogy a profik is csinálják.

Viszont, ami nem dicséret azaz, hogy ez a hozzáállás elfogadhatatlan. Addig, hogy magabiztos vagy nincs gond, addig, hogy elhiszed magadról/magatokról, hogy bárki megverhettek nincs gond, de amikor ezt már tényként kezeled akkor van. A pawa féle mentalitásnak is ezt volt a veszte. Nem tekinthetsz magadra a legjobbként, hisz akkor mi motivál? Illetve ebben az esetben automatikusan magad alá rendeled az ellenfeledet. f0rest és gtr mikor nyilatkozott úgy, hogy ők a legjobbak (pedig csgo-ban ők a legjobbak) illetve, hogy a nip így meg úgy. SOHA! A csapatról mindig úgy nyilatkoznak, hogy hatalmas munka van benne (már lassan 1 év + a béta, nektek mennyi? 3 hét? csak egy kicsi különbséget látok a kettő között...) és azért, hogy domináljanak ők folyamatosan gyakorolnak és azért nem tudják őket megverni, mert ők is javulnak folyamatosan. Közben pedig dicsérik a többi csapatot, hogy szépen fejlődnek illetve bármikor megverhetik őket. Érted? A nip mondja azt, hogy bármikor megverhetik őket. f0rest meg gtr ugyan ez. Emellett ők is, ha leülnek játszani akkor elhiszik, hogy bárkit megvernek és teljesen bíznak egymásban illetve magukban, de NEM biztosak a győzelemben, hanem minden megtesznek érte. Abban bíznak, hogy elérik, nem pedig, hogy már megvan. Ekkora dominancia után sem látom, hogy lebecsülnének egy csapatot is. Persze akad, amikor gyengébben játszanak, majd a meccs felétől rápörögnek, de ez nem lebecsülés.

Amit ezzel mondani szeretnék azaz, hogy a pawa féle mentalitás nagyon is rossz. Az alapjaiban tökéletes, de amikor magát jobbnak titulálja másoknál akkor meghalt. Tarts meg az alapot és fejben a másik felét rendezd át a PROFI mentalitásra, mert az hiányzott mindig is.

Most általánosságban írnék pár szót.

A nip leírtam már feljebb nem tegnap óta vannak együtt, fifflarent rengeteg negatív kritika éri, de mégse cserélnek, bíznak benne. Az egyértelmű, hogy fiffi a leggyengébb játékosa a nip-nek, de amellett a trio mellett illetve friberg mellett szerintem nem sokan tudnának más szerepet betölteni (delpan fanok csitu van -illetve a mostanában vált jw fanok is-...).

A lényeg, hogy nem várják el, hogy tegnapi gyakorlás után ma LAN-t nyerjenek, hanem felépítenek mindent apró kis részletről részletre és amikor a puzzle kész akkor létrejön a játék elejétől tartó dominancia.

A magyar csapatok soha nem tudtak együtt maradni és mindenki azzal vagánykodik LAN után, hogy ja nem készültünk 1 percet se és TOP3. Gratulálok! Sikerült leírni, hogy egy lusta bandáról beszélünk, akik nem hajlandók semmit áldozni a siker érdekében.

Még annyit, hogy a nip nem tudom hány ezer órát játszott és hányszor többet áldoz bele a játékba másoknál, míg a magyarok a tizedét se teszik bele, de elvárják, hogy a legjobbként tekintsenek rájuk illetve, hogy mindenkit megvernek. Nem csak a körülmények miatt nincs legjobb csapatunk, hanem nincs meg a profi mentalitás, amibe beletartozik maga a hozzáállás, a csapat kifele való kommunikálása, a folytonos gyakorlás és az eredmény nem halnapra való várása és a többi.

Én annyit kérek, hogyha nincs köztetek ellentét és jól kijöttök egymással akkor maradjatok együtt. Bár a mai világ nem ezt állítja, de NEM szégyen küzdeni a célodért illetve NEM szégyen leülni demozni, botozni, dmezni, „csapat építő tréninget” tartani. A klán nem annyiból áll, hogy összeálltok, össze is kell tartani, de ezt már annak az 5 embernek kell megoldania.

A fent leírtakat átgondolhatná mindenki (bár tudom az interneten való véleménykinyilvánítás olyan, mint a fing...). Amennyiben együtt maradtok én szeretnék nektek sok sikert és kitartást kívánni! Mindig annak a csapatnak szurkolok, aki a legtöbbet tesz a célja érdekében illetve akiknél a csapat és a barátok az első (nq!)!

Hajrá Wild!

 

kHRIS

júl. 01., 14:25
Korrekt komment, köszönöm! :)
Én erre próbáltam törekedni interjúm során, hogy inkább magabiztosságot sugározzak mint nagyképűséget. Aki jól ismer az tudja, hogy tőlem ez nagyon messze áll. Megpróbálom feljeszteni akkor ezt a mentalitást! =)

Lanra totálisan úgy voltunk vele, hogy ez a 3 hét pracc elég lesz. Ami hihetetlenül kevés volt és elhamarkodott, nagyon kevés dologot beszéltünk át rendesen. Mi teljesen elhittük, hogy ez elég lehet, de majd legközelebb még többet rakunk bele és nem kapkodjuk el ezt a dolgot. Megpróbáljuk ezt úgy felfogni, hogy jó tapasztalatszerzés volt, reméljük később profitálunk belőle. Megjegyzem még, hogy este lan után közösen visszanéztük a streamet és átbeszéltük, hogy mit rontottunk el!
 
 
 
 
noavatar
GaLaXy  Prága offos?
 

flash

júl. 01., 01:03
Még kiderül :) 



 
 
 
 

GaLaXy

jún. 30., 19:58
Prága offos?
 
 
 
 
noavatar
Szoke  Hát igen ők legalább megjelentek egy LAN-on :D Nem ugy mint a savat osztogató emberkék :) Tényleg nem ártana ha már pár csapat együtt maradna és példát tudna mutatni a közösségnek, mert ez így egy semmi.


 

ANANASz

jún. 30., 19:26
+1


 
 
 
 
M1LLR  Úgy ahogy mondod. Ők meg úgy mentek le egy multigaming támogatásával hogy a teljesítményükkel kerültek be, nem megvették. Ez a kettő sincs semmilyen formában egy síkban. Könnyű kiforgatni mondatokat, de hátha lesz Kili LAN0 is.
 

kilinho

jún. 30., 19:10
Úgy látom még mindig jól informált vagy bizonyos dolgokról, hogy mit miért és miként. :)
 
 
 
 
noavatar
kilinho  Úgy ahogy mondod. Ők legalább megjelentek egy LAN-on, aminek a költségei nagyjából megegyeznek egy ICL-el, csak épp a színvonal nincs egy síkban semmilyen formában.
 

stripzz

jún. 30., 18:11
+1
 
 
 
 
noavatar
M1LLR  Úgy ahogy mondod. Ők meg úgy mentek le egy multigaming támogatásával hogy a teljesítményükkel kerültek be, nem megvették. Ez a kettő sincs semmilyen formában egy síkban. Könnyű kiforgatni mondatokat, de hátha lesz Kili LAN0 is.
 

marchizor

jún. 30., 16:40
haha megkaptad kili :D
 
 
 
 
kilinho  Úgy ahogy mondod. Ők legalább megjelentek egy LAN-on, aminek a költségei nagyjából megegyeznek egy ICL-el, csak épp a színvonal nincs egy síkban semmilyen formában.
 

M1LLR

jún. 30., 16:37
Úgy ahogy mondod. Ők meg úgy mentek le egy multigaming támogatásával hogy a teljesítményükkel kerültek be, nem megvették. Ez a kettő sincs semmilyen formában egy síkban. Könnyű kiforgatni mondatokat, de hátha lesz Kili LAN0 is.
 
 
 
 
kilinho  Úgy ahogy mondod. Ők legalább megjelentek egy LAN-on, aminek a költségei nagyjából megegyeznek egy ICL-el, csak épp a színvonal nincs egy síkban semmilyen formában.
 

Karcsika

jún. 30., 14:54
haha megkaptad szoke :D
 
 
 
 
Szoke  Hát igen ők legalább megjelentek egy LAN-on :D Nem ugy mint a savat osztogató emberkék :) Tényleg nem ártana ha már pár csapat együtt maradna és példát tudna mutatni a közösségnek, mert ez így egy semmi.


 

kilinho

jún. 30., 14:11
Úgy ahogy mondod. Ők legalább megjelentek egy LAN-on, aminek a költségei nagyjából megegyeznek egy ICL-el, csak épp a színvonal nincs egy síkban semmilyen formában.
 
 
 
 
noavatar
Karcsika  Az icl nem fejlődik és nem is fog :D csak nyomják ki magukból a híreket, hogy új rózsa illatú budi papir van iclen de a gépekre még mindig be esik az eső!!! :D 


nem fog fejlődni mert profitra mennek és ha fejlődnének már nem érné meg nekik " SZERINTEM" na jó nem csak szerintem.! a másik ezek már régi témák, és én nem is akarok többet írni mert még a végén kedves c*hu szerk.ek törölnének engem :D

 

stripzz

jún. 30., 14:01
+1
 
 
 
 
Deep  Amig azzal foglalkozik az ICL , hogy kit hogyan büntessen meg tiltson ki ahelyett , hogy fejlödne addig nem is lesz érdeklödö....
 

Karcsika

jún. 30., 13:20
Az icl nem fejlődik és nem is fog :D csak nyomják ki magukból a híreket, hogy új rózsa illatú budi papir van iclen de a gépekre még mindig be esik az eső!!! :D 


nem fog fejlődni mert profitra mennek és ha fejlődnének már nem érné meg nekik " SZERINTEM" na jó nem csak szerintem.! a másik ezek már régi témák, és én nem is akarok többet írni mert még a végén kedves c*hu szerk.ek törölnének engem :D

 
 
 
 

P4TR1K

jún. 30., 13:16
Nem igazán tudom, hogy van-e értelme most ezt leírni, de max elütöttem az időt! 

Én még mindig úgy látom, hogy addig ameddig nincs semminemű támogatás globálisan a magyar eSport mögött, addig hiába fizeti ki mondjuk a WiLD  a külföldi LAN-t vagy nem csak a WiLD hanem úgy egyáltalán egy mg, mert nem mennek semmire. 

(ide gyorsan zárójelbe: http://jobbikit.hu/hirek/jobbik-tamogatna-fiatalok-esport-rendezvenyeken-valo-reszvetelet )


Szerintem még mindig az lenne az egyik legjobb megoldás, ha eleinte kisebb kupákat rendeznének és mondjuk azt látná a közösség, hogy ez nem csak egy egyszerű kupa (HunCUP) hanem azt, hogy igen, oké, megint megvan a 20+ csapat és van egy cég, aki azt mondja, hogy felajánlom ezt meg ezt a tárgynyereményt. Majd a 8-9-10. alkalommal már jön a következő, aki azt mondja, hogy igen oké én is adok ilyen meg ilyen dolgot. És mondjuk ha ezt elkezdené az ember akkor egy 4-5 hónappal egy külföldi LAN előtt már lehet arra tervezni, hogy jóó akkor aki a legtöbb pontot gyűjti össze (CSAK AZONOS LU-VAL), az mehet ki külföldre a támogatásunkkal. (a hardvert át lehet váltani pénzre, ez köztudott) Nem kértem olyat, hogy fizessünk ki 1.500.000 Ft-ot csak úgy hopp mert ők a legjobbak itthon és kimennek egy 5loss 1 draw eredményre. De biztos vagyok benne, hogy közösség építő jellegű lenne a dolog, valamint kicsit többet figyelnének fel pár dologra. 


Egy gyors személyes példa: a mi kis közösségünk együtt van kb 4 hónapja. Játszogatunk, de ha kikapás van vagy valami akkor nem a savazás megy, hanem a tipikus "a f*szomba de gyökér vagyok.." szöveg. Nem mást próbálunk okolni,  nem azt próbálom filózni 1 órán keresztül, hogy mégis hogyan tudnám a másikra kenni a hibáját, hanem azt, hogy a következő körben /waron ha ugyan ez a szituáció, akkor mégis hogyan tudok ezen javítani! Senkinek nem fordul meg a fejében az oszlás fogalma sem, nemhogy a tény. Haveri szinten kezeljük egymást és ha valaki késik egy megbeszélt játéknapról, vagy az utolsó pillanatban lemondja, akkor mersze, megy a morci, de 2 perc múlva már csak röhögünk. Én úgy gondolom, hogy az ilyen vonások hiányoznak a profi csapatokból (félreértés ne essék, nem azt akartam írni, hogy mi azok vagyunk:D), amit egy kicsit emberségnek is hívhatunk. Lassan ott tartunk, hogy azok a lények, akik tényleg ütőképesen nyomják ezt a dolgot, elfelejtik, hogy hoppá baszki emberek vagyunk! Hibákkal, rossz döntésekkel! Ha lenne egy olyan csapat itthon, akik tényleg tudnának egy kicsi időt szánni a játékra és meglenne bennük ez az emberi tulajdonság, hogy nem egyből a savazás menne a gyerekre mert mondjuk elkésett, vagy nem tudott lenni a megbeszélt időpontra. Volt anno egy interjú Ex6tenz-el még talán redline-ba volt CSS-be és kérdezték tőle, hogy miből áll nekik a gyakorlás? És az volt a válasza, hogy "elmegyünk együtt sörözgetni, bár én ritkábban tudok a suli miatt, de a srácok elég sűrűn találkoznak. Egyébként meg mindenki napi 1 órát gyakorol aztán ha itt van mindenki akkor játszogatunk" Jelezném utána egy 2 héttel úgy lettek 1. vagy 2. helyezettek már nem emlékszem, hogy gyakorlatilag meneteltek végig mindenkin. Pedig nem élettelen módba nyomták. Tudom, most jönne az, hogy de az a CSS volt ez meg már rohadtul más játék... Igen, de a játék játszásának alapja pepitába ugyan az. 


Kicsit a KGB-ről is: megsüvegelendő, hogy a srácok kimentek és tényleg helytálltak, eredménytől függetlenül. Ha van egy kicsi eszük, akkor lesz*rják, hogy megy a savazás rájuk és csak spanolásként fogják fel a dolgot, hogy még inkább eredménykényszerük legyen! Így talán minél előbb láthatunk tőlük valamit, ami miatt nem lesz oka az embereknek a hisztire. 


Lehet irkálni a " jó sok baromságot összehordtál" című commenteket, de mivel egyéni a véleményem így mondhatni LESZ*ROM :D

peace! 

 
 
 
 
noavatar
  
 

Deep

jún. 30., 13:15
Amig azzal foglalkozik az ICL , hogy kit hogyan büntessen meg tiltson ki ahelyett , hogy fejlödne addig nem is lesz érdeklödö....
 
 
 
 
Szoke  Hát igen ők legalább megjelentek egy LAN-on :D Nem ugy mint a savat osztogató emberkék :) Tényleg nem ártana ha már pár csapat együtt maradna és példát tudna mutatni a közösségnek, mert ez így egy semmi.


 

xxslayxxR

jún. 30., 11:48
+1 a vicces az egészbe, ha fele ennyi időt meg energiát fektetnének a játékba és épp nem más fikázásába, lehet kissé más lenne a színvonal. :) De tudjátok mit folytassátok csak felemelő és nem kevésbé szórakoztató elfoglaltság olvasni mások kitöltött szegénységi bizonyítványát :DD
 
 
 
 
Willpower  

Először is szeretnék gratulálni a Wild csapatának, hogy részt vettek a LAN-on és szépen helytálltak. Ebben lehetett volna több is és ha együtt maradtok akkor lesz is! Hajrá Wadak!

Másodszor a scene-t degradálnám le, mert tényleg szánalmas, hogy mindenkit orrba-szájba lehúznak és az elismerő szavak szinte észrevehetetlenek maradnak, mert alig akadnak illetve a szitkozódó kommentek nagysága miatt nem is lehet látni...

Az Armada effektusra, meg Ganrax tökéletesen válaszolt. Annyival kiegészíteném, hogy az ilyen embereket, ki kellene közösíteni nem pedig hagyni, hogy rombolja a közösséget. Egy egyszerű bann az oldalról elég sokat tenne ennek érdekében és szerintem senki nem veszítene vele...

Végül hozzád szólnék kHRIS.

Szerintem az interjúd inkább magabiztosságot sugárzott, mint pedig beképzeltséget és sajnos ezen a helyen ezt a kettőt nagyon felkeverik, sőt az életben is, bár persze lehetne javítani a kifejezésen készségen, ahogy a profik is csinálják.

Viszont, ami nem dicséret azaz, hogy ez a hozzáállás elfogadhatatlan. Addig, hogy magabiztos vagy nincs gond, addig, hogy elhiszed magadról/magatokról, hogy bárki megverhettek nincs gond, de amikor ezt már tényként kezeled akkor van. A pawa féle mentalitásnak is ezt volt a veszte. Nem tekinthetsz magadra a legjobbként, hisz akkor mi motivál? Illetve ebben az esetben automatikusan magad alá rendeled az ellenfeledet. f0rest és gtr mikor nyilatkozott úgy, hogy ők a legjobbak (pedig csgo-ban ők a legjobbak) illetve, hogy a nip így meg úgy. SOHA! A csapatról mindig úgy nyilatkoznak, hogy hatalmas munka van benne (már lassan 1 év + a béta, nektek mennyi? 3 hét? csak egy kicsi különbséget látok a kettő között...) és azért, hogy domináljanak ők folyamatosan gyakorolnak és azért nem tudják őket megverni, mert ők is javulnak folyamatosan. Közben pedig dicsérik a többi csapatot, hogy szépen fejlődnek illetve bármikor megverhetik őket. Érted? A nip mondja azt, hogy bármikor megverhetik őket. f0rest meg gtr ugyan ez. Emellett ők is, ha leülnek játszani akkor elhiszik, hogy bárkit megvernek és teljesen bíznak egymásban illetve magukban, de NEM biztosak a győzelemben, hanem minden megtesznek érte. Abban bíznak, hogy elérik, nem pedig, hogy már megvan. Ekkora dominancia után sem látom, hogy lebecsülnének egy csapatot is. Persze akad, amikor gyengébben játszanak, majd a meccs felétől rápörögnek, de ez nem lebecsülés.

Amit ezzel mondani szeretnék azaz, hogy a pawa féle mentalitás nagyon is rossz. Az alapjaiban tökéletes, de amikor magát jobbnak titulálja másoknál akkor meghalt. Tarts meg az alapot és fejben a másik felét rendezd át a PROFI mentalitásra, mert az hiányzott mindig is.

Most általánosságban írnék pár szót.

A nip leírtam már feljebb nem tegnap óta vannak együtt, fifflarent rengeteg negatív kritika éri, de mégse cserélnek, bíznak benne. Az egyértelmű, hogy fiffi a leggyengébb játékosa a nip-nek, de amellett a trio mellett illetve friberg mellett szerintem nem sokan tudnának más szerepet betölteni (delpan fanok csitu van -illetve a mostanában vált jw fanok is-...).

A lényeg, hogy nem várják el, hogy tegnapi gyakorlás után ma LAN-t nyerjenek, hanem felépítenek mindent apró kis részletről részletre és amikor a puzzle kész akkor létrejön a játék elejétől tartó dominancia.

A magyar csapatok soha nem tudtak együtt maradni és mindenki azzal vagánykodik LAN után, hogy ja nem készültünk 1 percet se és TOP3. Gratulálok! Sikerült leírni, hogy egy lusta bandáról beszélünk, akik nem hajlandók semmit áldozni a siker érdekében.

Még annyit, hogy a nip nem tudom hány ezer órát játszott és hányszor többet áldoz bele a játékba másoknál, míg a magyarok a tizedét se teszik bele, de elvárják, hogy a legjobbként tekintsenek rájuk illetve, hogy mindenkit megvernek. Nem csak a körülmények miatt nincs legjobb csapatunk, hanem nincs meg a profi mentalitás, amibe beletartozik maga a hozzáállás, a csapat kifele való kommunikálása, a folytonos gyakorlás és az eredmény nem halnapra való várása és a többi.

Én annyit kérek, hogyha nincs köztetek ellentét és jól kijöttök egymással akkor maradjatok együtt. Bár a mai világ nem ezt állítja, de NEM szégyen küzdeni a célodért illetve NEM szégyen leülni demozni, botozni, dmezni, „csapat építő tréninget” tartani. A klán nem annyiból áll, hogy összeálltok, össze is kell tartani, de ezt már annak az 5 embernek kell megoldania.

A fent leírtakat átgondolhatná mindenki (bár tudom az interneten való véleménykinyilvánítás olyan, mint a fing...). Amennyiben együtt maradtok én szeretnék nektek sok sikert és kitartást kívánni! Mindig annak a csapatnak szurkolok, aki a legtöbbet tesz a célja érdekében illetve akiknél a csapat és a barátok az első (nq!)!

Hajrá Wild!

 

GaLaXy

jún. 30., 11:37
+1
 
 
 
 

Szoke

jún. 30., 11:19
Hát igen ők legalább megjelentek egy LAN-on :D Nem ugy mint a savat osztogató emberkék :) Tényleg nem ártana ha már pár csapat együtt maradna és példát tudna mutatni a közösségnek, mert ez így egy semmi.


 
 
 
 

TWER

jún. 30., 11:13
Bazdmeg, legalább lementek...
Kövit majd megnyerik....
 
 
 
 

johnnie

jún. 30., 11:05
Tipikus magyarok :D
 
 
 
 
Willpower  

Először is szeretnék gratulálni a Wild csapatának, hogy részt vettek a LAN-on és szépen helytálltak. Ebben lehetett volna több is és ha együtt maradtok akkor lesz is! Hajrá Wadak!

Másodszor a scene-t degradálnám le, mert tényleg szánalmas, hogy mindenkit orrba-szájba lehúznak és az elismerő szavak szinte észrevehetetlenek maradnak, mert alig akadnak illetve a szitkozódó kommentek nagysága miatt nem is lehet látni...

Az Armada effektusra, meg Ganrax tökéletesen válaszolt. Annyival kiegészíteném, hogy az ilyen embereket, ki kellene közösíteni nem pedig hagyni, hogy rombolja a közösséget. Egy egyszerű bann az oldalról elég sokat tenne ennek érdekében és szerintem senki nem veszítene vele...

Végül hozzád szólnék kHRIS.

Szerintem az interjúd inkább magabiztosságot sugárzott, mint pedig beképzeltséget és sajnos ezen a helyen ezt a kettőt nagyon felkeverik, sőt az életben is, bár persze lehetne javítani a kifejezésen készségen, ahogy a profik is csinálják.

Viszont, ami nem dicséret azaz, hogy ez a hozzáállás elfogadhatatlan. Addig, hogy magabiztos vagy nincs gond, addig, hogy elhiszed magadról/magatokról, hogy bárki megverhettek nincs gond, de amikor ezt már tényként kezeled akkor van. A pawa féle mentalitásnak is ezt volt a veszte. Nem tekinthetsz magadra a legjobbként, hisz akkor mi motivál? Illetve ebben az esetben automatikusan magad alá rendeled az ellenfeledet. f0rest és gtr mikor nyilatkozott úgy, hogy ők a legjobbak (pedig csgo-ban ők a legjobbak) illetve, hogy a nip így meg úgy. SOHA! A csapatról mindig úgy nyilatkoznak, hogy hatalmas munka van benne (már lassan 1 év + a béta, nektek mennyi? 3 hét? csak egy kicsi különbséget látok a kettő között...) és azért, hogy domináljanak ők folyamatosan gyakorolnak és azért nem tudják őket megverni, mert ők is javulnak folyamatosan. Közben pedig dicsérik a többi csapatot, hogy szépen fejlődnek illetve bármikor megverhetik őket. Érted? A nip mondja azt, hogy bármikor megverhetik őket. f0rest meg gtr ugyan ez. Emellett ők is, ha leülnek játszani akkor elhiszik, hogy bárkit megvernek és teljesen bíznak egymásban illetve magukban, de NEM biztosak a győzelemben, hanem minden megtesznek érte. Abban bíznak, hogy elérik, nem pedig, hogy már megvan. Ekkora dominancia után sem látom, hogy lebecsülnének egy csapatot is. Persze akad, amikor gyengébben játszanak, majd a meccs felétől rápörögnek, de ez nem lebecsülés.

Amit ezzel mondani szeretnék azaz, hogy a pawa féle mentalitás nagyon is rossz. Az alapjaiban tökéletes, de amikor magát jobbnak titulálja másoknál akkor meghalt. Tarts meg az alapot és fejben a másik felét rendezd át a PROFI mentalitásra, mert az hiányzott mindig is.

Most általánosságban írnék pár szót.

A nip leírtam már feljebb nem tegnap óta vannak együtt, fifflarent rengeteg negatív kritika éri, de mégse cserélnek, bíznak benne. Az egyértelmű, hogy fiffi a leggyengébb játékosa a nip-nek, de amellett a trio mellett illetve friberg mellett szerintem nem sokan tudnának más szerepet betölteni (delpan fanok csitu van -illetve a mostanában vált jw fanok is-...).

A lényeg, hogy nem várják el, hogy tegnapi gyakorlás után ma LAN-t nyerjenek, hanem felépítenek mindent apró kis részletről részletre és amikor a puzzle kész akkor létrejön a játék elejétől tartó dominancia.

A magyar csapatok soha nem tudtak együtt maradni és mindenki azzal vagánykodik LAN után, hogy ja nem készültünk 1 percet se és TOP3. Gratulálok! Sikerült leírni, hogy egy lusta bandáról beszélünk, akik nem hajlandók semmit áldozni a siker érdekében.

Még annyit, hogy a nip nem tudom hány ezer órát játszott és hányszor többet áldoz bele a játékba másoknál, míg a magyarok a tizedét se teszik bele, de elvárják, hogy a legjobbként tekintsenek rájuk illetve, hogy mindenkit megvernek. Nem csak a körülmények miatt nincs legjobb csapatunk, hanem nincs meg a profi mentalitás, amibe beletartozik maga a hozzáállás, a csapat kifele való kommunikálása, a folytonos gyakorlás és az eredmény nem halnapra való várása és a többi.

Én annyit kérek, hogyha nincs köztetek ellentét és jól kijöttök egymással akkor maradjatok együtt. Bár a mai világ nem ezt állítja, de NEM szégyen küzdeni a célodért illetve NEM szégyen leülni demozni, botozni, dmezni, „csapat építő tréninget” tartani. A klán nem annyiból áll, hogy összeálltok, össze is kell tartani, de ezt már annak az 5 embernek kell megoldania.

A fent leírtakat átgondolhatná mindenki (bár tudom az interneten való véleménykinyilvánítás olyan, mint a fing...). Amennyiben együtt maradtok én szeretnék nektek sok sikert és kitartást kívánni! Mindig annak a csapatnak szurkolok, aki a legtöbbet tesz a célja érdekében illetve akiknél a csapat és a barátok az első (nq!)!

Hajrá Wild!

 

GeRy

jún. 30., 10:50
A kommented nagyobbik részével egyetértek, remélem mind a két fél elolvassa és levonja belőle a következtetést/tanulságot.

(ez előtt már rég nem olvastam interjút magyarokkal, lehet ezért volt nekem még furcsább ez a hozzáállás és hangnem)

 
 
 
 
Willpower  

Először is szeretnék gratulálni a Wild csapatának, hogy részt vettek a LAN-on és szépen helytálltak. Ebben lehetett volna több is és ha együtt maradtok akkor lesz is! Hajrá Wadak!

Másodszor a scene-t degradálnám le, mert tényleg szánalmas, hogy mindenkit orrba-szájba lehúznak és az elismerő szavak szinte észrevehetetlenek maradnak, mert alig akadnak illetve a szitkozódó kommentek nagysága miatt nem is lehet látni...

Az Armada effektusra, meg Ganrax tökéletesen válaszolt. Annyival kiegészíteném, hogy az ilyen embereket, ki kellene közösíteni nem pedig hagyni, hogy rombolja a közösséget. Egy egyszerű bann az oldalról elég sokat tenne ennek érdekében és szerintem senki nem veszítene vele...

Végül hozzád szólnék kHRIS.

Szerintem az interjúd inkább magabiztosságot sugárzott, mint pedig beképzeltséget és sajnos ezen a helyen ezt a kettőt nagyon felkeverik, sőt az életben is, bár persze lehetne javítani a kifejezésen készségen, ahogy a profik is csinálják.

Viszont, ami nem dicséret azaz, hogy ez a hozzáállás elfogadhatatlan. Addig, hogy magabiztos vagy nincs gond, addig, hogy elhiszed magadról/magatokról, hogy bárki megverhettek nincs gond, de amikor ezt már tényként kezeled akkor van. A pawa féle mentalitásnak is ezt volt a veszte. Nem tekinthetsz magadra a legjobbként, hisz akkor mi motivál? Illetve ebben az esetben automatikusan magad alá rendeled az ellenfeledet. f0rest és gtr mikor nyilatkozott úgy, hogy ők a legjobbak (pedig csgo-ban ők a legjobbak) illetve, hogy a nip így meg úgy. SOHA! A csapatról mindig úgy nyilatkoznak, hogy hatalmas munka van benne (már lassan 1 év + a béta, nektek mennyi? 3 hét? csak egy kicsi különbséget látok a kettő között...) és azért, hogy domináljanak ők folyamatosan gyakorolnak és azért nem tudják őket megverni, mert ők is javulnak folyamatosan. Közben pedig dicsérik a többi csapatot, hogy szépen fejlődnek illetve bármikor megverhetik őket. Érted? A nip mondja azt, hogy bármikor megverhetik őket. f0rest meg gtr ugyan ez. Emellett ők is, ha leülnek játszani akkor elhiszik, hogy bárkit megvernek és teljesen bíznak egymásban illetve magukban, de NEM biztosak a győzelemben, hanem minden megtesznek érte. Abban bíznak, hogy elérik, nem pedig, hogy már megvan. Ekkora dominancia után sem látom, hogy lebecsülnének egy csapatot is. Persze akad, amikor gyengébben játszanak, majd a meccs felétől rápörögnek, de ez nem lebecsülés.

Amit ezzel mondani szeretnék azaz, hogy a pawa féle mentalitás nagyon is rossz. Az alapjaiban tökéletes, de amikor magát jobbnak titulálja másoknál akkor meghalt. Tarts meg az alapot és fejben a másik felét rendezd át a PROFI mentalitásra, mert az hiányzott mindig is.

Most általánosságban írnék pár szót.

A nip leírtam már feljebb nem tegnap óta vannak együtt, fifflarent rengeteg negatív kritika éri, de mégse cserélnek, bíznak benne. Az egyértelmű, hogy fiffi a leggyengébb játékosa a nip-nek, de amellett a trio mellett illetve friberg mellett szerintem nem sokan tudnának más szerepet betölteni (delpan fanok csitu van -illetve a mostanában vált jw fanok is-...).

A lényeg, hogy nem várják el, hogy tegnapi gyakorlás után ma LAN-t nyerjenek, hanem felépítenek mindent apró kis részletről részletre és amikor a puzzle kész akkor létrejön a játék elejétől tartó dominancia.

A magyar csapatok soha nem tudtak együtt maradni és mindenki azzal vagánykodik LAN után, hogy ja nem készültünk 1 percet se és TOP3. Gratulálok! Sikerült leírni, hogy egy lusta bandáról beszélünk, akik nem hajlandók semmit áldozni a siker érdekében.

Még annyit, hogy a nip nem tudom hány ezer órát játszott és hányszor többet áldoz bele a játékba másoknál, míg a magyarok a tizedét se teszik bele, de elvárják, hogy a legjobbként tekintsenek rájuk illetve, hogy mindenkit megvernek. Nem csak a körülmények miatt nincs legjobb csapatunk, hanem nincs meg a profi mentalitás, amibe beletartozik maga a hozzáállás, a csapat kifele való kommunikálása, a folytonos gyakorlás és az eredmény nem halnapra való várása és a többi.

Én annyit kérek, hogyha nincs köztetek ellentét és jól kijöttök egymással akkor maradjatok együtt. Bár a mai világ nem ezt állítja, de NEM szégyen küzdeni a célodért illetve NEM szégyen leülni demozni, botozni, dmezni, „csapat építő tréninget” tartani. A klán nem annyiból áll, hogy összeálltok, össze is kell tartani, de ezt már annak az 5 embernek kell megoldania.

A fent leírtakat átgondolhatná mindenki (bár tudom az interneten való véleménykinyilvánítás olyan, mint a fing...). Amennyiben együtt maradtok én szeretnék nektek sok sikert és kitartást kívánni! Mindig annak a csapatnak szurkolok, aki a legtöbbet tesz a célja érdekében illetve akiknél a csapat és a barátok az első (nq!)!

Hajrá Wild!

 

M1LLR

jún. 30., 10:22
A kommented első részére, teljesen fölösleges banolni innnen bárkit is, még nagyobb arccal fog visszajönni a rywaldafénybe. Mindig is voltak irigy emberek, akik képtelenek beállni a sorba amikor külföldön van egy magyar csapat. Amikor a resist féle csapat döntetlent játszott a VG ellen még talán Totalgamingként, akkor ennél jóval nagyobb savak mentek, szóval lassan ott tartunk, hogy ennyi szarozást még sikerként is elkönyvelhetünk. Ha az emberek nem akarnak ez ellen tenni, még a NAGY Norbi sem tud.
 
 
 
 
noavatar

pilu88

jún. 30., 10:20
Remélem khristol azért láthatunk vmi moviet a lanrol, hogy a fanjai elhigyjék, hogy jo player. Ugye rossz focistákról is lehet jo muvikat látni :) De nem értem mire fel ez az arcoskodás. 1.6ban is mikor nyertél lant? soha? vagy amikor már mindenki ki halt előtted? mert jobb csapatot nem emlékszem, hogy megvertél volna barkivel voltál. a csapattársaidrol már ne is beszéljunk. tipikus vesztes arcok. Meg egyszer aztmondod, hogy nem jöttetek ki jol anciban se egymassal és oszlás, most meg vice mégis ottvan? saját magadnak hazudsz és szembeköpöd a rajongoid, hogy magadbol is bohocot csinálsz. superman haverjaitokat is igy sajnalod meg ugy és szerintem egy kezemen nem lehet megszámolni hányszor basztad át őket. Vagy még mindig az van hogy neten sokat lott akkor már jo lett? még mindig nem fregre játszák ezt a játékot. magyaroknál meg köztudott, hogy a 80% lanon nem tud játszani. vicetis egyszeruen zavarjak az emberek. világ életében nem volt emberek között, nem tudja mi az hogy barátság bármi, ennek ellenére csak lekezel mindenkit és bunkózik. Amig nem tudjátok egymást se tisztelni nincs semmi keresnivalotok kulfoldon. De mint wild rajongo azt mondom alexradot és fisht távolitsátok el és még bármi lehet belőletek van benetek potenciál. Sok gyakorlással akár legközelebb már kijuthatott a csoportbol és igy tovább, persze nyerni soha nem fogtok, de ezt már megszokhattátok emiatt nem szabad soha feladni.
 
 
 
 
noavatar

Willpower

jún. 30., 09:35

Először is szeretnék gratulálni a Wild csapatának, hogy részt vettek a LAN-on és szépen helytálltak. Ebben lehetett volna több is és ha együtt maradtok akkor lesz is! Hajrá Wadak!

Másodszor a scene-t degradálnám le, mert tényleg szánalmas, hogy mindenkit orrba-szájba lehúznak és az elismerő szavak szinte észrevehetetlenek maradnak, mert alig akadnak illetve a szitkozódó kommentek nagysága miatt nem is lehet látni...

Az Armada effektusra, meg Ganrax tökéletesen válaszolt. Annyival kiegészíteném, hogy az ilyen embereket, ki kellene közösíteni nem pedig hagyni, hogy rombolja a közösséget. Egy egyszerű bann az oldalról elég sokat tenne ennek érdekében és szerintem senki nem veszítene vele...

Végül hozzád szólnék kHRIS.

Szerintem az interjúd inkább magabiztosságot sugárzott, mint pedig beképzeltséget és sajnos ezen a helyen ezt a kettőt nagyon felkeverik, sőt az életben is, bár persze lehetne javítani a kifejezésen készségen, ahogy a profik is csinálják.

Viszont, ami nem dicséret azaz, hogy ez a hozzáállás elfogadhatatlan. Addig, hogy magabiztos vagy nincs gond, addig, hogy elhiszed magadról/magatokról, hogy bárki megverhettek nincs gond, de amikor ezt már tényként kezeled akkor van. A pawa féle mentalitásnak is ezt volt a veszte. Nem tekinthetsz magadra a legjobbként, hisz akkor mi motivál? Illetve ebben az esetben automatikusan magad alá rendeled az ellenfeledet. f0rest és gtr mikor nyilatkozott úgy, hogy ők a legjobbak (pedig csgo-ban ők a legjobbak) illetve, hogy a nip így meg úgy. SOHA! A csapatról mindig úgy nyilatkoznak, hogy hatalmas munka van benne (már lassan 1 év + a béta, nektek mennyi? 3 hét? csak egy kicsi különbséget látok a kettő között...) és azért, hogy domináljanak ők folyamatosan gyakorolnak és azért nem tudják őket megverni, mert ők is javulnak folyamatosan. Közben pedig dicsérik a többi csapatot, hogy szépen fejlődnek illetve bármikor megverhetik őket. Érted? A nip mondja azt, hogy bármikor megverhetik őket. f0rest meg gtr ugyan ez. Emellett ők is, ha leülnek játszani akkor elhiszik, hogy bárkit megvernek és teljesen bíznak egymásban illetve magukban, de NEM biztosak a győzelemben, hanem minden megtesznek érte. Abban bíznak, hogy elérik, nem pedig, hogy már megvan. Ekkora dominancia után sem látom, hogy lebecsülnének egy csapatot is. Persze akad, amikor gyengébben játszanak, majd a meccs felétől rápörögnek, de ez nem lebecsülés.

Amit ezzel mondani szeretnék azaz, hogy a pawa féle mentalitás nagyon is rossz. Az alapjaiban tökéletes, de amikor magát jobbnak titulálja másoknál akkor meghalt. Tarts meg az alapot és fejben a másik felét rendezd át a PROFI mentalitásra, mert az hiányzott mindig is.

Most általánosságban írnék pár szót.

A nip leírtam már feljebb nem tegnap óta vannak együtt, fifflarent rengeteg negatív kritika éri, de mégse cserélnek, bíznak benne. Az egyértelmű, hogy fiffi a leggyengébb játékosa a nip-nek, de amellett a trio mellett illetve friberg mellett szerintem nem sokan tudnának más szerepet betölteni (delpan fanok csitu van -illetve a mostanában vált jw fanok is-...).

A lényeg, hogy nem várják el, hogy tegnapi gyakorlás után ma LAN-t nyerjenek, hanem felépítenek mindent apró kis részletről részletre és amikor a puzzle kész akkor létrejön a játék elejétől tartó dominancia.

A magyar csapatok soha nem tudtak együtt maradni és mindenki azzal vagánykodik LAN után, hogy ja nem készültünk 1 percet se és TOP3. Gratulálok! Sikerült leírni, hogy egy lusta bandáról beszélünk, akik nem hajlandók semmit áldozni a siker érdekében.

Még annyit, hogy a nip nem tudom hány ezer órát játszott és hányszor többet áldoz bele a játékba másoknál, míg a magyarok a tizedét se teszik bele, de elvárják, hogy a legjobbként tekintsenek rájuk illetve, hogy mindenkit megvernek. Nem csak a körülmények miatt nincs legjobb csapatunk, hanem nincs meg a profi mentalitás, amibe beletartozik maga a hozzáállás, a csapat kifele való kommunikálása, a folytonos gyakorlás és az eredmény nem halnapra való várása és a többi.

Én annyit kérek, hogyha nincs köztetek ellentét és jól kijöttök egymással akkor maradjatok együtt. Bár a mai világ nem ezt állítja, de NEM szégyen küzdeni a célodért illetve NEM szégyen leülni demozni, botozni, dmezni, „csapat építő tréninget” tartani. A klán nem annyiból áll, hogy összeálltok, össze is kell tartani, de ezt már annak az 5 embernek kell megoldania.

A fent leírtakat átgondolhatná mindenki (bár tudom az interneten való véleménykinyilvánítás olyan, mint a fing...). Amennyiben együtt maradtok én szeretnék nektek sok sikert és kitartást kívánni! Mindig annak a csapatnak szurkolok, aki a legtöbbet tesz a célja érdekében illetve akiknél a csapat és a barátok az első (nq!)!

Hajrá Wild!

 
 
 
 
dennis  Nem reagalsz, hisz nem is tudsz erre mit reagalni, mert ez igy van ahogy leirtam. :)

Ezen kivül eszemben sincs felhuzni, de ha a leirtak téged érzékenyen érintenek.. :))

 

Ganrax

jún. 30., 06:29
Hát erre  csak ennyit mondana "Nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik." :)
 
 
 
 
Bone DaDDy  Szerintem erre nem érdemes reagálnom :) nem tudom miért próbálsz felhúzni, de nálam ez nem jön be :P
 

dennis

jún. 30., 02:16
Nem reagalsz, hisz nem is tudsz erre mit reagalni, mert ez igy van ahogy leirtam. :)

Ezen kivül eszemben sincs felhuzni, de ha a leirtak téged érzékenyen érintenek.. :))

 
 
 
 
Karcsika  inkább ad nekem :D
 

Karcsika

jún. 30., 01:44
Ez CS itt minden héten feloszlik minden csapat
 
 
 
 
____  
ha ebből is oszlás lesz fel gyújtom a laptopom
 

Karcsika

jún. 30., 01:44
inkább ad nekem :D
 
 
 
 

____

jún. 30., 01:30

ha ebből is oszlás lesz fel gyújtom a laptopom
 
 
 
 
dennis  Latom te tényleg nem nagyon akarod érteni a lényeget. 

Ez a pawa stilus amit te fel szeretnél venni neked nagyon nem all jol, és pawa ugyan ezekkel a szavakkal fogalmazta meg egy ICLes videointerjun. Nem értem hogy mégis mire gondolsz, de nem is értem hogy hogy gondolhattad hogy ez a lan nektek meglehet.

De én ezt mar a legelsö meccsetek elött leirtam, hogy annyira nem kell nagy eredményre szamitanunk, mert itthon lehet hogy farmoltok egy teljesen kihalt scenet, de ezt mar oly sokszor elmondtam, hogy külföldön teljesen mas a helyzet. Az hogy interneten lefarmoltatok/tatok egy HSBG vagy egy ENTiTYt, pontosan tudjuk mind a ketten hogy ez lanon teljesen mashogy néz ki. Az interjudra visszatérve tényleg az jött le mindenkinek, hogy titeket nem nagyon lehet majd megallitani, holott aki tisztaban van azzal hogy milyen szinten jatszottatok/jatszotok az jot röhögött az interjudon. És itt egyaltalan nem a hozzaallasrol van szo, hanem arrol van szo hogy azért mert itthon egy tul sztarolt jatékos vagy, az nem azt jelenti hogy ettöl te akarmelyik csapatrol is olyan lenézöen beszélhetsz, mint ahogy azt tetted, és ez be is bizonyosodott. És félre értés ne essék, itt csak is rolad van szo, a csapat többi9 tagjara ez nem nagyon vonatkozik, mert rajtad kivül mindenki nagyon jol jatszott, alexradon és flashen meg is lepödtem, mert amikor még velük/ellenük jatszottam nem érezték ennyire, viszont flash iszonyatosan sokat fejlödött nagyon rövid idö alatt. Infin hazban kb elkéne nevezni rola egy helyet, mert azt nagyon vagta. :DD

 

Bone DaDDy

jún. 30., 00:56
Szerintem erre nem érdemes reagálnom :) nem tudom miért próbálsz felhúzni, de nálam ez nem jön be :P
 
 
 
 
noavatar

DahNi^

jún. 30., 00:04
++
 
 
 
 
velor  A legnagyobb probléma itthon a magyar játékosokban, hogy mindenben a hibákat keresik és nem a pozitívumokat emelik ki...  Csak azt vesszük észre, hogy kiestek (sajnos ), de azt nem, hogy ez egy fiatal csapat így ezzel a felállással és még bőven van bennük! 3 hét volt a felkészülésre ahogy az esélylatolgatásban olvashattuk Flash megkérdezésekor..  én nem vagyok 1 hű de nagyon nagy profi játékos de ez az idő roppant kevés még ha mondjuk minden második nap játszanának!!  Támogatni kéne ezeket a csapatokat és nem fikázni őket!! Elég sokat olvastam már a nagy veszekedéseket egyes emberek között, és ez szerintem dühítő... egyes emberek gyerekeskedései miatt tart ott a magyar CS:GO közösség ahol most tart és ez szomorú..  Na mind egy nem húzom a szót mert úgy lesz aki beleköt abba amit msot leírtam..    ///////////SZÉP VOLT SRÁCOK! GG!////////////
 

____

jún. 29., 23:59
+
 
 
 
 

velor

jún. 29., 23:34
A legnagyobb probléma itthon a magyar játékosokban, hogy mindenben a hibákat keresik és nem a pozitívumokat emelik ki...  Csak azt vesszük észre, hogy kiestek (sajnos ), de azt nem, hogy ez egy fiatal csapat így ezzel a felállással és még bőven van bennük! 3 hét volt a felkészülésre ahogy az esélylatolgatásban olvashattuk Flash megkérdezésekor..  én nem vagyok 1 hű de nagyon nagy profi játékos de ez az idő roppant kevés még ha mondjuk minden második nap játszanának!!  Támogatni kéne ezeket a csapatokat és nem fikázni őket!! Elég sokat olvastam már a nagy veszekedéseket egyes emberek között, és ez szerintem dühítő... egyes emberek gyerekeskedései miatt tart ott a magyar CS:GO közösség ahol most tart és ez szomorú..  Na mind egy nem húzom a szót mert úgy lesz aki beleköt abba amit msot leírtam..    ///////////SZÉP VOLT SRÁCOK! GG!////////////
 
 
 
 
Bone DaDDy  Előző reply nem ment el valamiért... szóval :D

Már lassan kezdek hozzászokni, hogy ti itt fórumon mindig mindent jobban vágtok, mint mi akik ott voltuk. :) Nem keresünk kifogásokat, tényleg nem voltunk a toppon és igazára az iNation meccsre jöttünk bele, amit sajnos 15-9ről képesek voltunk lossolni... Lassan tényleg pawának lesz igaza mindenben... Nem értem miért nagyképűség az, ha úgy ülök le egy meccsre, hogy jobb vagyok mint az ellenfelem. Itt nincs szó semmilyen tiszteletlenségről, tiszteled ugyanúgy az ellenfeledet attól függetlenül. Te meg (kedves neoboy) nem értem mit szakértesz itt olyan csapatokról akikről semmit nem vágsz GO-ban.

kHRIS voltam.

 

dennis

jún. 29., 23:13
Latom te tényleg nem nagyon akarod érteni a lényeget. 

Ez a pawa stilus amit te fel szeretnél venni neked nagyon nem all jol, és pawa ugyan ezekkel a szavakkal fogalmazta meg egy ICLes videointerjun. Nem értem hogy mégis mire gondolsz, de nem is értem hogy hogy gondolhattad hogy ez a lan nektek meglehet.

De én ezt mar a legelsö meccsetek elött leirtam, hogy annyira nem kell nagy eredményre szamitanunk, mert itthon lehet hogy farmoltok egy teljesen kihalt scenet, de ezt mar oly sokszor elmondtam, hogy külföldön teljesen mas a helyzet. Az hogy interneten lefarmoltatok/tatok egy HSBG vagy egy ENTiTYt, pontosan tudjuk mind a ketten hogy ez lanon teljesen mashogy néz ki. Az interjudra visszatérve tényleg az jött le mindenkinek, hogy titeket nem nagyon lehet majd megallitani, holott aki tisztaban van azzal hogy milyen szinten jatszottatok/jatszotok az jot röhögött az interjudon. És itt egyaltalan nem a hozzaallasrol van szo, hanem arrol van szo hogy azért mert itthon egy tul sztarolt jatékos vagy, az nem azt jelenti hogy ettöl te akarmelyik csapatrol is olyan lenézöen beszélhetsz, mint ahogy azt tetted, és ez be is bizonyosodott. És félre értés ne essék, itt csak is rolad van szo, a csapat többi9 tagjara ez nem nagyon vonatkozik, mert rajtad kivül mindenki nagyon jol jatszott, alexradon és flashen meg is lepödtem, mert amikor még velük/ellenük jatszottam nem érezték ennyire, viszont flash iszonyatosan sokat fejlödött nagyon rövid idö alatt. Infin hazban kb elkéne nevezni rola egy helyet, mert azt nagyon vagta. :DD

 
 
 
 
Bone DaDDy  Mint irtam, ez csak egy hozzáállás... Miért hogy kéne hozzáállnom? Úgy hogy kiesek a csopiból és pakolok (ami sajnos most igaz), de annak mi értelme? Ha véletlen kijutok akkor már sikernek számit? Na ne már :D
 

Bone DaDDy

jún. 29., 23:08
sőt... mint kiszámoltuk, ha 16-9re nyerünk csoport elsőként jutunk még tovább :) de igy... csopipaki =D
 
 
 
 

hype

jún. 29., 23:08
Szerintem félre értés van, nem az a baj, hogy így áll hozzá valaki egy meccshez, mert am. is és nem csak ezért van igaza nagyon sok mindenben pawa-nak, evvel a mentalitással és csak így lehet leülni egy meccsre, hogy én vagyok a legjobb és széjjel lövök mindenkit, DE és itt a csavar, ezt nem feltétlen kell lenyilatkozni a LAN előtt ország világnak. Lehet ezt mondogatni a TS en meg a csapatot evvel spanolni meg a haveroknak, de mennyivel jobban jön ki egy ilnterjú, amikor egy RG.ENUZI zen azt mondja, h "ismerik nagyjából az erő viszonyokat, remélik a legjobb teljesítményt nyújtják horváto-ba és a végsőkig küzdenek" majd hazajönnek az első hellyel , mint ez a missread , hogy k.jók vagyunk meg fasza gyerekek ( ami valószínű így is van , de most becsúszott egy szopóroller, de ez mindig benne van a pakliba) és akk megy egy csopi-paki.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1627
 
1949
 
 
 
kép 949
 
1399
 
 
kép 3603
 
1482
 
 
 
kép 5990
 
1382
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu