Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2023. március 23. 7 hozzászólás
 

19 évvel ezelőtt, amikor a CS2HU megszületett már voltak pletykák arról, hogy az akkoriban még csak 1.6-os verzió környékén tartó játék eléri a 2-es verziót. Nem így lett... Source, GO stb de a CS2 szinte feledésbe merült máig! Idén érkezik a Counter-Strike 2!

A COUNTER-STRIKE KÖVETKEZŐ KORSZAKA IDÉN NYÁRON KEZDŐDIK

A Counter-Strike 2 a Counter-Strike történetének legnagyobb technikai előrelépése, amely új funkciókat és frissítéseket biztosít az elkövetkező évekre.

A játék összes újdonságát a nyári hivatalos megjelenéskor fogják felfedni, de a Counter-Strike 2 felé vezető út a mai nap folyamán egy korlátozott teszteléssel kezdődik a kiválasztott CS:GO játékosok számára. A tesztidőszak alatt a funkciók egy részhalmazát fogják kiértékelni, hogy a világméretű megjelenés előtt ki tudják fixálni az esetleges problémákat.

A Counter-Strike 2 idén nyáron érkezik a CS:GO ingyenes frissítéseként. Szóval készítsd el a felszerelésedet, csiszold a képességeidet, és készülj fel a következőre! Gyerünk ismerkedjünk meg kicsit jobban a játékkal.

Változások a játékban avagy a füstbe ment terv

A füstgránátok mostantól dinamikus volumetrikus objektumok, amelyek kölcsönhatásba lépnek a környezettel, és reagálnak a világításra, lövésekre és robbanásokra.

Hatása a játékmenetre

A füst mostantól képes kölcsönhatásba lépni más játékbeli eseményekkel, új lehetőségeket teremtve. A lövedékek és a HE-gránátok nyomhatják és átszakíthatják a füstöt, hogy rövid időre kitisztítsák a látóhatárokat vagy megszűntessék az elzártságot.

Természetes módon terjeszkedik, hogy kitöltse a tereket

Mostantól a füst kiszivárog a nyitott ajtókon és a betört ablakokon, le- és felszáll a lépcsőkön, valamint kiterjed a hosszú folyosókon, és egyesül más füstökkel.

Reagál a világításokra

A Counter-Strike 2-ben a füstrészecskék az egységesített világítási rendszerrel működnek együtt, ami valósághűbb fényt és színeket tesz lehetővé ezáltal például a füstre is vetődnek például árnyokok és a füst maga is vet árnyékot.

AMIT LÁTSZ, AZT KAPOD

A tick rate már nem számít a mozgás, a lövés vagy a dobás során.

A Counter-Strike 2 szívét a sub-tick frissítések alkotják. Korábban a szerver csak diszkrét időintervallumokban (úgynevezett tick-ekben) értékelte a világot. A Counter-Strike 2 sub-tick frissítési architektúrájának köszönhetően a szerverek pontosan tudják, hogy mikor kezdődik a mozgás, mikor dördül el egy lövés, vagy mikor dobnak el egy gránátot.

Ennek eredményeképpen a tick-számtól függetlenül a mozgásod és a lövésed egyformán reagál, és a gránátok mindig ugyanúgy landolnak, mindenhol mindenkinél.

LETISZTULTABB, FÉNYESEBB, JOBB PÁLYÁK

A frissítésektől a felújításokig a térképek letisztultak, fényesebbek, jobbak lesznek, hogy a játék élmény igazán ki legyen maxolva.

Teljes felújítás a mapokon

A felújított pályákat teljesen újjáépítették az alapoktól kezdve, kihasználva az összes új Source 2 eszközt és renderelési funkciót. Íme az Overpass átalakulása. A színvilág és a fények egyértelmúen az 1.6-ot és talán kicsit a Source-ot idézik vissza.

Frissülő pályák

Lesznek olyan térképek, amelyek az új Source 2 világítást használják, beleértve egy fizika alapú renderelési rendszert, amely valósághű anyagokat, világítást és tükröződéseket eredményez az új Counter-Strike-ban. Például a Nuke így változik meg:

Kőbe vésett pályák

A klasszikus, szilárd alapokon nyugvó pályák, amelyeken a játékosok a CS:GO és a Counter-Strike 2 játékmenetének változásaival nem fognak találkozni hiszen ezeken a mapokon csak a világításon és a tárgyak karaktersztikáján változtatnak, de egyébként minden marad a régiben. Íme a DUST2

Source 2 eszközök

A Source 2 eszközei és renderelési funkciói a közösségi mapkészítők számára elérhetőek lesznek, hogy megkönnyítsék az építést, a kísérletezést és az iterációt. Maradjatok résen hiszen a Source 2 Item Workshop később, a korlátozott tesztelés során elérhető lesz. ha érdekel a modding akkor kövesd az eseményeket

A CUCCOK TELJESEN ÚJ MEGVILÁGÍTÁSBA KERÜLNEK

Vidd magaddal a teljes CS:GO inventory-dat a Counter-Strike 2-ba. Nemcsak, hogy minden tárgyat megtarthatsz, amit az évek során összegyűjtöttél, de mindegyiknek előnyére válik a Source 2 új világításai és anyagai.

A régi modellek és felületek támogatása mellett az összes raktáron lévő fegyver nagy felbontású modellekkel lett frissítve, és néhány fegyverfelület kihasználja az új modellek előnyeit.

HI-DEF VFX

A felhasználói felülettől a játékmenetig minden vizuális effektust újragondoltak.

A Counter-Strike 2-ben az összes vizuális effekt frissült. A Source 2 világítási és részecske-rendszerekkel teljesen új megjelenést és viselkedést kap a víz, a robbanások, a tűz, a füst, a torkolattűz, a lövedéknyomok, a becsapódási effektek és még sok más.

Gameplay látványvilág

A Counter-Strike 2-ben a játékmenet legkritikusabb látványelemeit az olvashatóságot szem előtt tartva tervezték újra. A golyó becsapódása távolról is jól látható, az irányított (idővel elhalványuló) vérbecsapódások pedig több információt nyújtanak a világban való mozgás közben.

Környezeti hatások

Tapasztald meg a teljesen újraírt robbanásokat, tüzet, C4-es világítást és még sok mást. A Source 2 Engine és a modern hardverek felhasználásával a Counter-Strike 2 környezeti effektjei jobb vizuális hűséggel és nagyobb konzisztenciával rendelkeznek.

UI fejlesztések

A Counter-Strike 2 felhasználói felülete teljesen megújult, beleértve a friss vizuális effekteket a HUD-ban. Ezek a fejlesztések nem csak szépen néznek ki, hanem fontos játékállapotokat is közölnek majd.

PONTOSÍTOTT AUDIO

Átdolgozva, újrakiegyenlítve, visszhangosítva

A Counter-Strike 2 hangjait átdolgozták, hogy jobban tükrözzék a fizikai környezetet, jobban elkülönüljenek, és több játékállapotot fejezzenek ki. A hangokat a kényelmesebb hallgatási élmény érdekében ki is egyensúlyozták így mostantól mindent sokkal jobban fogtok hallani.

HAMAROSAN TÖBB INFÓ

A Limited Test a Counter-Strike 2 funkcióinak csak egy részhalmazát tartalmazza és hordozza, hogy a nagyobb problémákat még a nyár előtt megoldhassák. De még sok minden másra is számíthatunk a néhány hónapon belül megjeelnő Counter-Strike 2-ban, aminek hamarosan minden részletét felfedik

 

 
Címkék:
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

K0B4K

máj. 22., 21:42
cs2hu  discrodot a népnek HeNtEs!
 
 
 
 
K0B4K  feltamadt az oldal :D
 

tma

máj. 15., 14:15
Az igen nem tudom mi hozott ide erre látom, tombol a fórum úr isten IRC-en tali csak remélem van szervered :D 
 
 
 
 

K0B4K

ápr. 19., 10:39
feltamadt az oldal :D
 
 
 
 
noavatar
Benny  Na végül beérett az oldal neve.
 

Szega

márc. 23., 17:41
Úgy-úgy. Emiatt majd még biztos vissza-vissza nézek :)
 
 
 
 

Benny

márc. 23., 12:45
Na végül beérett az oldal neve.
 
 
 
 

HeNtEs

márc. 23., 12:08
Első! :) Az mekkoraaaa!!! Megöregedtem közben csak szólok! Szó szerint beleőszültem a várakozásba!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 522
 
1507
 
 
 
kép 3452
 
1687
 
 
kép 1150
 
1429
 
 
 
kép 3178
 
1486
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu