Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Harcedzett medvekarom - KODIAK interjú

 
1
 
Interjú · szept. 19., péntek
 
Legenda vagy jelenség? Játékosok generációi nőttek fel pályafutása alatt, de még mindig nem hajlandó elengedni a ravaszt. A játék elvett tőle, a játék megajándékozta. Nem feltétlenül világklasszis adottságokkal, inkább megoldja észből.
 

Esports-Gear interjú Pálfy Bone_DaDDy Tamással

 
13
 
Interjú · aug. 14., szerda
 
Egy újabb interjú az Esports-Gear tollából! Ezúttal Pálfy "Bone_DaDDy" Tamás válaszolt a felvetődött kérdésekre - szóba került a hazai eSport jelenlegi helyzete a támogatók szemszögéből, a WiLD_TV, és a WiLD hosszútávú tervei mellett sok más témát is érintettek az interjú során.
 

Esports-Gear interjú Budai DEv Olivérrel

 
42
 
Interjú · aug. 07., szerda
 
Július végén látott napvilágot az Esports-Gear oldalán egy interjú a magyar Counter-Strike közösség egyik meghatározó alakjával, Budai "DEv" Olivérrel, aki mesélt a kezdetek kezdetéről, a jövőről és többek között a hazai közösségről is.
 

EC2013 – Interjú a kapitánnyal

 
14
 
Interjú · júl. 24., szerda
 
Vasárnap este véglegesen eldőlt, hogy az első magyar Counter-Strike: Global Offensive válogatott kapitányi posztját Vörös „Deep” Lajos, az ancients játékosa fogja betölteni. Az interjúból kiderül többek között az is, hogy milyen célokkal vág neki a csapat a versenynek, valamint hogy fest a végleges magyar keret.
 

KGB CM Storm előtt - kHRIS interjú

 
4
 
Interjú · jún. 28., péntek
 
A WiLD csapatának egyik fele már úton van Belgrád felé, míg a másik csak dél magasságában kezdi meg a cirka 380 kilométeres utat. A második hullám egyik tagja Iváncza "kHRIS" Kristóf is, aki vállalta a felkérést, és még a LAN előtt válaszolt a kérdéseimre. Szóba került az ancients, a magyar scene, és az ICL is a KGB CM Storm offline rendezvény mellett.
 

CS2HU PODCAST S01E02 - Szoke elmondja

 
48
 
Interjú · ápr. 11., csütörtök
 
Kisütött a nap, eljött a tavasz, és egy újabb ICL-en vagyunk túl. Ezzel együtt egy újabb podcast adás lát napvilágos n0Rb1 és sultankah előadásában. Vendégünk ezúttal Szoke, aki elmondja, hogyan is néz ki egy verseny az admin pultból, milyen problémákkal kell megküzdenie egy-egy verseny alatt, illetve reagál a közösség kérdéseire is!
 

ScreaM interjú

 
15
 
Interjú · márc. 05., kedd
 
A VakarM.net oldalán felkérték Adil "ScreaM" Benrlitom-ot egy interjúra, ahol a fő téma az volt, hogy hogyan telt az elmúlt időszaka a Team VeryGames-nél.
 

NBK 2013-as céljai a VeryGames-nél

 
3
 
Interjú · jan. 24., csütörtök
 
Nem kellett sokat várnunk és az ESPlanet.net nekilátott egy újabb interjú elkészítésének. Persze az alanyok csak a top játékosok közül vannak válogatva, így talán nem is meglepő, hogy a NiP-es friberg után Nathan "NBK" Schmittet is elkapták egy-két kérdés erejéig.
 

friberg 2013-as céljai a NiP-ben

 
4
 
Interjú · jan. 21., hétfő
 
Jó formán az új év első hónapjának lassan a végén járunk és az ESPlanet.net belelendült egy sorozatba, ahol a top játékosok véleményeit illetve céljaikat kérdezik ki tőlük egy hangulatos interjú formájában, nem is húznám az időt a személy, mint sejthetitek a svéd titán Adam "friberg" Friberg-ről lesz szó.
 

Filflaren interjú a HLTV.org tollából

 
4
 
Interjú · szept. 20., csütörtök
 
Ritka az olyan eset, hogy nem saját készítésű interjút közlök, ám most a NiP Gaming svéd csillaga a HLTV.org-nak adott egy terjedelmesebb interjút, aminek a fordítását olvashatjátok a cikkben. A hosszúsága ellenére igen sok érdekes infót megtudhatunk Robin "Fifflaren" Johanssonról, a NiP-ről... de inkább azt javaslom, olvassátok el!
 

Az IEM, az 1.6, és a többiek...

 
8
 
Interjú · jún. 22., péntek
 
Mint tudjuk, az IEM száműzte az 1.6-ot a főcímek közül. Ezen aprópóból kapta el a HLTV.org Michal "Carmac" Blicharzot, a Pro Gaming igazgatót. Sokak szerint ezzel a lépéssel talán most teret kap a Source, vagy a GO, de csalódniuk kell: nem lesz sem Source sem CS:GO a főcímek között a hetedik szezonban. Ugyanakkor Carmac azt is elmondja, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy ezen változtassunk!
 

CSS EU TOP10 - 2012 Május

 
5
 
Interjú · máj. 27., vasárnap
 
A Cadred májusi toplistáját egyértelműen az Insomnia 45 illetve a dán LAN-ok befolyásolták. A legtöbb megkérdezett a VeryGames visszazökkenésének örül a legjobban, de sokan említették a Copenhagen Wolves visszatérését és az Epsilon stabil kimagasló teljesítményét is. Lássuk, hogy milyen változások történtek az EU Counter-Strike: Source TOP10-es listán.
 

Két pro vélemény a CSGO-ról

 
6
 
Interjú · ápr. 09., hétfő
 
Két interjút tett közzé a Valve a hivatalos Counter-Strike:Global Offensive blogján. Az interjúk a múlt héten megrendezésre került Soundblaster CSGO bajnokság után készültek Koppenhágában a Copenhagen Games 2012-őn. Ez volt az első nagyszabású európai CSGO LAN, ahol meghívott 1.6-os és Source csapatok mérték össze tudásukat.
 

cArn a pro játékos

 
0
 
Interjú · márc. 06., kedd
 
Patrik "cArn" Sättermon a fnatic kapitányaként elért szinte mindent, amit az esportban lehet. Az egyik legjobb játékosként tartják számon a világon, azonban bejelentette az idei IEM lesz az utolsó szezon és visszavonul az aktív játéktól. A háttérben továbbra is szerepet játszik majd és remélhetőleg a CSGO fejlesztésekor is hasznos tanácsokkal látja el a készítőket.
 

GeT_RiGhT és RobbaN a két pro

 
0
 
Interjú · márc. 02., péntek
 
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund és  Robert"RobbaN" Dahlström két olyan játékosk, akiket valószínűleg nem nagyon kell bemutatni. az SK Gaming két oszlopos tagjával készült interjút tekinthetitek most meg.
 

n0thing a pro

 
0
 
Interjú · febr. 22., szerda
 
Ismét egy pro játékossal láthattok interjút, méghozzá az Evil Geniuses tagjával Jordan “n0thing” Gilbert, aki megannyi meghívásos tornán vehetett már részt. Most ő is segít a CSGO fejlesztésében. Tekintsd meg videó interjúját angol nyelven.
 

Ksharp és Volcano a két pro

 
0
 
Interjú · febr. 14., kedd
 
Íme egy interjú két igazán sikeres Counter-Strike játékossal, akik már több mint tíz éve nyomják az ipart. Kyle "Ksharp" Miller és Sal "Volcano" Garozzo most a Counter-Strike:Global Offensive fejlesztésében is igen sokat segít.
 

Predominant Interjú

 
0
 
Interjú · aug. 24., szerda
 
Szeretném bemutatni a Predominant Multigaminget egy kis interjú közepette. Üdvözöllek a TOTALCS hasábjain rgmchn. Kérlek mutatkozz be a többieknek. Mióta játszol Counter Strike Source al ? - Hellosztok,
 

Öt pro nyilatkozik a CSGO-ról

 
0
 
Interjú · aug. 14., vasárnap
 
Az ESEA riportere Torbull kérdezett meg öt kiemelkedő Counter-Strike játékost arról, hogy mi a véleményük a Global Offensive tesztelése után magáról a játékról. A játékosok ezúttal az mTw és az Epsilon csapatából kerültek ki.
 

saxxo - A búcsú interjú

 
0
 
Interjú · máj. 08., vasárnap
 
A hazai pálya előnye néha nagy hátrány, ám jelen esetben ez nem mondható el. Martinecz „saxxo" Péter eleddig csak egy rövid ideig állt a „túloldalon", a BECUP-interjúk során szerepelt a „mikrofon"
 

e havi legjobbak

 
EC2013 – Interjú a kapitánnyal
Vasárnap este véglegesen eldőlt, hogy az első magyar Counter-Strike: Global Offensive válogatott kapitányi posztját Vörös „Deep” Lajos, az ancients játékosa fogja betölteni. Az...
40239 megtekintés
Harcedzett medvekarom - KODIAK interjú
Legenda vagy jelenség? Játékosok generációi nőttek fel pályafutása alatt, de még mindig nem hajlandó elengedni a ravaszt. A játék elvett tőle, a játék megajándékozta. Nem...
12310 megtekintés
KGB CM Storm előtt - kHRIS interjú
A WiLD csapatának egyik fele már úton van Belgrád felé, míg a másik csak dél magasságában kezdi meg a cirka 380 kilométeres utat. A második hullám egyik tagja Iváncza "kHRIS"...
7973 megtekintés
Esports-Gear interjú Budai DEv Olivérrel
Július végén látott napvilágot az Esports-Gear oldalán egy interjú a magyar Counter-Strike közösség egyik meghatározó alakjával, Budai "DEv" Olivérrel, aki mesélt a kezdetek...
7540 megtekintés
CSS EU TOP10 - 2012 Május

A Cadred májusi toplistáját egyértelműen az Insomnia 45 illetve a dán LAN-ok befolyásolták. A legtöbb megkérdezett a VeryGames visszazökkenésének örül a legjobban, de sokan...
7121 megtekintés

Beszéd téma

 
CS2HU PODCAST S01E02 - Szoke elmondja
Kisütött a nap, eljött a tavasz, és egy újabb ICL-en vagyunk túl. Ezzel együtt egy újabb podcast adás lát napvilágos n0Rb1 és sultankah előadásában. Vendégünk ezúttal Szoke, aki...
48 hozzászólás
Esports-Gear interjú Budai DEv Olivérrel
Július végén látott napvilágot az Esports-Gear oldalán egy interjú a magyar Counter-Strike közösség egyik meghatározó alakjával, Budai "DEv" Olivérrel, aki mesélt a kezdetek...
42 hozzászólás
ScreaM interjú
A VakarM.net oldalán felkérték Adil "ScreaM" Benrlitom-ot egy interjúra, ahol a fő téma az volt, hogy hogyan telt az elmúlt időszaka a Team VeryGames-nél.
15 hozzászólás
EC2013 – Interjú a kapitánnyal
Vasárnap este véglegesen eldőlt, hogy az első magyar Counter-Strike: Global Offensive válogatott kapitányi posztját Vörös „Deep” Lajos, az ancients játékosa fogja betölteni. Az...
14 hozzászólás
Esports-Gear interjú Pálfy Bone_DaDDy Tamással
Egy újabb interjú az Esports-Gear tollából! Ezúttal Pálfy "Bone_DaDDy" Tamás válaszolt a felvetődött kérdésekre - szóba került a hazai eSport jelenlegi helyzete a támogatók...
13 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1176
 
1426
 
 
 
kép 2941
 
1482
 
 
 
kép 1185
 
1600
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu