Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Hazai scene 2013. szeptember 16. 118 hozzászólás
 

Az első kvalifikációs körök már véget értek az ESEC versenyén, ám kicsiny válogatottunk háza táján még mindig zajlik az élet. A néhány napja még fixnek tekintett nemzeti együttes megbomlott, egy újabb mag keletkezett, és annak eldöntésére, hogy ki indulhat az ESEC versenyén, ma este egy "baráti" mérkőzést láthatunk. Az időpont 20:00!

Már elég régen olvashattatok a European Championship 2013-ra készülő Hungary Team Hungary-ről, pedig zajlott az élet a magyar nemzeti Counter-Strike: Global Offensive csapat háza táján. Az elmúlt hetekben néhány játékos kikerült, néhányan pedig bekerültek a Vörös "Deep" Lajos által dirigált NT-be, amikor pedig már azt hihette mindenki, hogy minden rendben van a nemzeti csapattal, akkor derült égbő villámcsapásként jött az, ami.

De lássuk inkább a két fél nyilatkozatát, mellyel érezhetjük, hogy ma este 20:00-kor megrendezésre kerülő mérkőzésen parázs hangulat lesz - vagy inkább már van is.

A Team Hungary 'A' kapitánya, Deep az alábbiakat mondta:

Onnan kezdödött az egész , hogy megkeresett gabesson hogy nem biztos hogy akar cszni és nem sértödik meg ha kihagyom az ötösből (ő maga keresett meg és szószerint idéztem) Ezután khris mivel sulija van és nem nagyon ér rá , mondta hogyha nagyon muszaj tud lenni de nem ér rá. Ekkor elkezdtünk gyakorolni egy olyan 5 össel amiben minden tag beletud rakni 60+ orat és tudunk gyakorolni együtt rendesen. Ez igy is ment heteken keresztül , jött pár jó eredmény , sokat praccoltunk egész jol ment minden. Egészen péntek estig amikoris elszabadult a pokol (bár mostmár csak tudom hogy ez csak 1 ürügy volt ahhoz h megvalosuljon amit már régota szerettek volna envize mint nt) . Játszottunk az FMToxic-al uyr tournament elödöntőbe , ez egy pénzes torna és teljesen komoly volt , 2. map volt mirage mivel az infernot elbuktuk nyert helyzetből. CT ként kezdtük a miraget ahol sikerült 11-4 re nyernünk az oldalt, majd ezután fordulasnal első körre hívtam egy 4-1 A rusht ugy hogy kiugralnak hazbol , ez nem tetszett neynek és ahogy elindult a kör ő elindult közép felé , majd én bemondtam hogy miért nem csinaljuk amire ö kiakadt én meg mondtam h akkor iranyitson , erre ő késsel felszaladt t -rampan. A többiek csinaltak a kört és 4v5 ből is 1v1 maradt pár hpval élte tul a ct. Mondanom se kell hogy ezutan esélytelenek voltunk még ilyen nyert helyzetböl is megnyerni a meccset. Majd ezt követően , probaltam rávenni ney-t h fejezze be a hisztit amire ő azt válaszolta hogy akkor hagyjuk is az egészet. Másnap tettem még 1 probat idézem ezekkel a mondatokkal megkerestem (Na mizu jösz faceitre vagy még durcizol). Erre hogy nem mert idézem "tegnap hisztiztem , ma durcizok" . Hiaba probaltuk 4 en rávenni nem sikerült pedig nem voltunk rosszak sőt , jo csapatokat vertünk el és jok is voltunk. Majd elindult a szervezkedés , zen megjelent a semmiböl 0 órával és elkezdte szervezni a csapatot , ney ebben partner volt , gabesson szintén avval a feltétellel , hogy mivel én kiraktam a keretböl mert ő inaktiv és nem érdekli a cs (hozzáteszem ő keresett meg) ha én nem vagyok a keretben ő jönne jatszani. Kezdett épitkezni a kis csapat , megbeszélték hogy akkor behivjak fodat akinek szintén 5 óra alatt van a playtimeja hozzáteszem , majd megbeszélték flash-el is , hogyha otthagy engem és engem ezzel nehéz helyzetbe hoz mivel elfogynak a playerek , akkor jatszhat a csapatban. Ő nyilvan bele ment ebbe. Szóval amelyik csapat nyer ma , az lesz a magyar válogatott. Amivel semmi bajom nem lenne , hogyha akár 20 órát beleraktak volna ebbe az egészbe , de allitom hogy ney-en meg flashen kivül 3 embernek még 10 órája sincs összesen ! De semmi gond , mindent megteszünk ma a győzelemért.

A Team Hungary 'B' részéről Hidvégi "ZEN" András vázolta a kialakult szitációt:

Deep a közösség által ráruházott pozícióval többször is visszaélt, kapitányi feladatát képtelen volt ellátni. A CS2HU-nak adott interjúból jóformán semmit sem sikerült teljesítenie. Ez nem az első alkalom volt, hogy konfrontáltuk hiányosságai miatt, azonban semmilyen jellegű érdemleges változást nem eszközölt az előbb említett beszélgetések után.

 
Team Hungary ADeep, hal, kHRIS, rape, V1CE
Team Hungary Bflash, FoDa, gabesson, twist, ZEN
151%
249%
 
szept. 16., 20:00
TV: TBA
10
 

Akkor foglaljuk azért össze a legvégén, hogy mi is történik ma este:

  • Team Hungary 'A' (Deep, hal, kHRIS, rape, V1CE) vs Team Hungary 'B' (flash, FoDa, gabesson, twist, ZEN) @ 20:00.
  • A győztes csapat fogja képviselni Magyarországot az Electronic Sports European Championship elnevezésű tornán.

Sok szerencsét mindkét félnek, a nézőknek pedig jó szurkolást!

Én ezzel a cikkel pedig egyelőre még nem hivatalosan búcsúzom is.

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 101 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Replyboy  Xoxo :D Ez a szájtépés, és here rángatás amit ti csináltok ez egy vicc. Nem is értem miért röhög mindenki a magyarokon, ja de! Mert az állítólagos top játékosaink, egy másnak verik a nyálukat. Nincs bele látásunk, ez tény de akkor minek írsz ilyet, hogy nincs bele látásunk ahelyett, hogy le írnád mi is történt, ugyan olyan vagy mint a többi.. egyikőtök se különb a másiktól, de sok sikert sikeresen lejáratátok megint az országot, és félre értés ne essék, ez köszönhető a team A - B -nek, meg azoknak akik ezt meg engedték, hírre se méltatnék egy ilyen lépést... ki látott már egy olyat, hogy két csapat verseng egymással egy közös célért... így is elég szar a scene, és ne csodálkozzunk, hogy egy csapat se él meg 2 hétnél többet, ha még a válogatottat se tudjátok meg szervezni...


Grat!

 

nasiB

okt. 16., 17:58
++
 
 
 
 

Bonkheads

szept. 17., 21:46
Ez a magyar mentalitás! Magyar a magyar ellen! Nehogy egy közös cél legyen a érdek!
 
 
 
 
noavatar
DOLANN  remélem khrist azért beforgatjátok 6iknak

btw gj a b-nek

 

kHRIS

szept. 17., 17:16
áhh :D én már nem forgok sehova :P én megmondtam zen-nek és deep-nek is, hogy nincs sok kedvem játszani már :D flash-el most többet érnek, ő legalább még motivált.

gl!
 
 
 
 
noavatar
ZEN  Just wow. Ilyenkor lehet sajnálni, hogy ennyire zárt ez a válogatott dolog, ha egy kicsi belelátásotok volna abba, hogy mi hogyan történt, akkor fel sem merülne benned, hogy ilyet írj. Nem fogom magamat megvédeni, nincs is miért, ez egy hosszú történet, nem most kezdődött, nem így kezdődött, de ÍGY lett vége és maradjunk annyiban, hogy én csak egy kis rugó voltam a masinában, a munka oroszlánrészét nem én végeztem el.
 

Replyboy

szept. 17., 17:14
Xoxo :D Ez a szájtépés, és here rángatás amit ti csináltok ez egy vicc. Nem is értem miért röhög mindenki a magyarokon, ja de! Mert az állítólagos top játékosaink, egy másnak verik a nyálukat. Nincs bele látásunk, ez tény de akkor minek írsz ilyet, hogy nincs bele látásunk ahelyett, hogy le írnád mi is történt, ugyan olyan vagy mint a többi.. egyikőtök se különb a másiktól, de sok sikert sikeresen lejáratátok megint az országot, és félre értés ne essék, ez köszönhető a team A - B -nek, meg azoknak akik ezt meg engedték, hírre se méltatnék egy ilyen lépést... ki látott már egy olyat, hogy két csapat verseng egymással egy közös célért... így is elég szar a scene, és ne csodálkozzunk, hogy egy csapat se él meg 2 hétnél többet, ha még a válogatottat se tudjátok meg szervezni...


Grat!

 
 
 
 

Mikee

szept. 17., 15:45
akárhogy is lesz, remélem sírásra kényszerítetek néhány külföldi motkányt! :d glhf
 
 
 
 

Vhoori

szept. 17., 14:20
A vas és acél országa! 
 
 
 
 

lemusz

szept. 17., 14:18
Amire én így kívülről readelni tudok, az a fragerősség. Zen halvány gyenge Deephez képest, K/Dje a béka feneke alatt volt. Nem ismerem, de remélem ezt kompenzálni tudja majd a zsenilis irányítói képessége. Csapatából még Foda volt a vártnál gyengébb, valamelyik mapon az az 1/10 nem tűnt túl impozánsnak. Ami a TeamA-t illeti rape teljesített a vártnál gyengébben, ráadásul mintha nem hallotta volna sok esetben a mögötte lévő trappot, interesting... 


Fragerősség szempontjából én ezt az lu-t tartanám a legerősebbnek:

kris, gabesson, twist, hal/vice + irányító

csereember: flash

 
 
 
 

ash

szept. 17., 13:48
jaj már megint ezek a lekvár románok
 
 
 
 
noavatar
sANtiaGo  Még mindig azt mondom, szánalmas dolog volt ez egyes emberektől! Ha ennyire irányítani akartál zen, miért nem pályáztál te is? Meg volt a lehetőséged, nem éltél vele. Most meg kézzel lábbal kapapaszkodsz olyanba, ami már nem a tiéd!
 

ZEN

szept. 17., 13:30
Just wow. Ilyenkor lehet sajnálni, hogy ennyire zárt ez a válogatott dolog, ha egy kicsi belelátásotok volna abba, hogy mi hogyan történt, akkor fel sem merülne benned, hogy ilyet írj. Nem fogom magamat megvédeni, nincs is miért, ez egy hosszú történet, nem most kezdődött, nem így kezdődött, de ÍGY lett vége és maradjunk annyiban, hogy én csak egy kis rugó voltam a masinában, a munka oroszlánrészét nem én végeztem el.
 
 
 
 
noavatar

ven

szept. 17., 12:52
:D
 
 
 
 

sANtiaGo

szept. 17., 10:48
Még mindig azt mondom, szánalmas dolog volt ez egyes emberektől! Ha ennyire irányítani akartál zen, miért nem pályáztál te is? Meg volt a lehetőséged, nem éltél vele. Most meg kézzel lábbal kapapaszkodsz olyanba, ami már nem a tiéd!
 
 
 
 

nasiB

szept. 17., 10:19
Olvastam a hozzászólásokat vannak benne meglepő dolgok:

"Süllyedünk! - mondta a színvonal, majd meghalt. " - Teljes mértékben igaz.
"Azt is elmondta, hogy a legjobb LU-t akarja összerakna" - Nem vagyok nagy star, de azért jó pár évet letoltam cs-ben,már 10 éves koromban rájöttem, hogy a csapat lelke az összhang. Nem pedig az egyéni skill. És a legnagyobb baj az, hogy szerintem erre az érintett Deep is rájött. Összerakni jó játékosokból egy csapatot nem nehéz, kordában tartani annál nehezebb.
És valószínűleg Deep ekkor jött rá:
" CT ként kezdtük a miraget ahol sikerült 11-4 re nyernünk az oldalt, majd ezután fordulasnal első körre hívtam egy 4-1 A rusht ugy hogy kiugralnak hazbol , ez nem tetszett neynek és ahogy elindult a kör ő elindult közép felé , majd én bemondtam hogy miért nem csinaljuk amire ö kiakadt én meg mondtam h akkor iranyitson , erre ő késsel felszaladt t -rampan. A többiek csinaltak a kört és 4v5 ből is 1v1 maradt pár hpval élte tul a ct."

Amit írtam is az egyéni skillel tudsz mit kezdeni CT-ben, de T-ben nem, ha egy kicsit is meglett volna erőltetve az agyi funkciók. Akkor egy olyan team ahol összhang van kisebb a skill 7-8 is bőven elég lett volna ahoz, hogy T-vel lehozzák.

"elverni egy széttpet csapatot 2 olyan jatekossal aki ottvolt a felkészülés alatt, igencsak nagy dicsőség" Igen ez a tipikus remek alkotás, ahol 2 ember teljesen tisztában az ellenfele erősségével gyengeségével. Taktikájával. Közel felér azzal a szintel, mintha ts-en folyamat kapnák az infot merre mennek. 2 embercsere nem kis dolgot jelent. Az, hogy a B-team nyert nem azt jelenti,hogy jobb csapat. Kíváncsian várom az
European Championship 2013-on nyújtott teljesítményt, ahol majd  hogy nem minden kör zsákbamacska és nem számíthatnak a Deep féle felálásra/taktikra. Ez lesz az a a pont ahol majd újra jelentkezik az összhang :)
 
 
 
 
dennis  Szanalomnak szanalom, de szerintem nekünk is az az érdekünk hogy a jobb csapat képviselje Magyarorszagot. És sajnos ez latszott, hogy a semmiböl jött 1 hetes lineup sokkal igéretesebb annal a LUnal, ami azért mar hosszu honapok ota együtt jatszik.

Ahogy Deep mondta Fodanak és ZENnek is 10 ora alatt volt a playtimejuk, ez leginkabb ZENen latszott meg, Foda szerintem amit kellett lelötte, mage-ney-flash pedig nagyon jok voltak, szerintem ha Foda és ZEN is elkezdenek jatszani napi szinten, akkor valoban ez lesz a legerösebb Magyar lu. Bar ezt szerintem most is bebizonyitottak. 

Az hogy ilyen csak Magyarorszagon fordulhat elö, az valoban igaz. Mas orszagban még ilyet nem nagyon lattam, de hat ezt is meg kellett élni.

 

phobiq

szept. 17., 10:07
elverni egy széttépet csapatot 2 olyan jatekossal aki ottvolt a felkészülés alatt, igencsak nagy dicsőség
 
 
 
 
ZEN  Valószínűleg nagyon így nézhet ki kívülről a dolog, a valóságban az volt gerinctelen amit Ő csinált... 
 

K0B4K

szept. 17., 08:41
Igen kívülről ez látszik. Az hogy köztetek mi folyt azt a jó Isten tudja . :D
 
 
 
 
noavatar
K0B4K  

Erre fogjuk azt kiturjuk par nap alatt mert nem tetszik, miféle szar szutyok szervezés az ilyen aki ilyet megenged. Lehet jövőre pályázni azt majd lesz más ha most nem sikerült volna nekik.Én ezt gerinctelenségnek tartom, bár már ezen sem csodálkozok mikor egész magyarországon ez megy. na V mint viszlat.


 

ZEN

szept. 17., 08:28
Valószínűleg nagyon így nézhet ki kívülről a dolog, a valóságban az volt gerinctelen amit Ő csinált... 
 
 
 
 

K0B4K

szept. 17., 07:34

Erre fogjuk azt kiturjuk par nap alatt mert nem tetszik, miféle szar szutyok szervezés az ilyen aki ilyet megenged. Lehet jövőre pályázni azt majd lesz más ha most nem sikerült volna nekik.Én ezt gerinctelenségnek tartom, bár már ezen sem csodálkozok mikor egész magyarországon ez megy. na V mint viszlat.


 
 
 
 

K0B4K

szept. 17., 07:34

Szánalmas ami itt megy... én megértem hogy valakinek nem tetszik amit Deep csinál.( most nem védeni akarom, mert nem vágom mi volt itt pontosan). De könyörgöm ő kapta meg a szavazatok többségét és bizalmat kapott.

 
 
 
 
phobiq  nem olvastam el semmit, nem tudok semmilyen hatter informaciót, ennek ellenére hozzászolnék: 


SZÁNALOM A MAGYAR SCENE, HOGY ILYENEKET ENGEDNEK MEG MAGUKNAK EGYESEK AMI ITT MEGY! 

 

dennis

szept. 17., 02:23
Szanalomnak szanalom, de szerintem nekünk is az az érdekünk hogy a jobb csapat képviselje Magyarorszagot. És sajnos ez latszott, hogy a semmiböl jött 1 hetes lineup sokkal igéretesebb annal a LUnal, ami azért mar hosszu honapok ota együtt jatszik.

Ahogy Deep mondta Fodanak és ZENnek is 10 ora alatt volt a playtimejuk, ez leginkabb ZENen latszott meg, Foda szerintem amit kellett lelötte, mage-ney-flash pedig nagyon jok voltak, szerintem ha Foda és ZEN is elkezdenek jatszani napi szinten, akkor valoban ez lesz a legerösebb Magyar lu. Bar ezt szerintem most is bebizonyitottak. 

Az hogy ilyen csak Magyarorszagon fordulhat elö, az valoban igaz. Mas orszagban még ilyet nem nagyon lattam, de hat ezt is meg kellett élni.

 
 
 
 

phobiq

szept. 17., 00:00
nem olvastam el semmit, nem tudok semmilyen hatter informaciót, ennek ellenére hozzászolnék: 


SZÁNALOM A MAGYAR SCENE, HOGY ILYENEKET ENGEDNEK MEG MAGUKNAK EGYESEK AMI ITT MEGY! 

 
 
 
 
noavatar

ToMeEEEEE

szept. 16., 23:45
Deep azert se érdemelné , hogy semmiből kirakják.

Minden nap játszottak, aim mapoztak,készültek.



 
 
 
 
noavatar

DOLANN

szept. 16., 23:17
remélem khrist azért beforgatjátok 6iknak

btw gj a b-nek

 
 
 
 

myoX

szept. 16., 22:59
14-16 , 16-3 , 11-16
 
 
 
 
noavatar

Fly

szept. 16., 22:58
A megérdemelt csapat nyert! Hajrá Team B hajrá Magyarország :)
 
 
 
 

ozy_

szept. 16., 22:57
ez a twist gyerek lehet a DSt... tuti ő áll a dolgok mögött!!! :)

am mennyi lett?: DDDD

 
 
 
 
myoX   "baráti" mérkőzés volt :D
 

gbk^.

szept. 16., 22:55
JA, gondolom...
 
 
 
 

myoX

szept. 16., 22:55
"baráti" mérkőzés volt :D
 
 
 
 
noavatar

Fly

szept. 16., 22:54
Ki jutott tovább?
 
 
 
 

myoX

szept. 16., 22:48
gg :D
 
 
 
 
noavatar
Pene  És a legfontosabb mondatot senki sem kommentálja :(

Fel kéne ébredni ennek a közösségnek is... Remélem lesz ember, aki átveszi n0Rb1 helyét, mert különben még tovább fog süllyedni a hazai CS:GO scene színvonala. Eleddig értékelhető megmozdulásunk nem volt...

Alapvető változások kellenének. Egymás tisztelete, a közösség saját magunk elé helyezése, komolyan vett bajnokságok et cetera.

 

Replyboy

szept. 16., 22:47
+1
 
 
 
 
noavatar

krq

szept. 16., 22:46
rape meghúzta a váratlant
 
 
 
 
noavatar

flash

szept. 16., 22:46
gg wp, a csoportkörök a héten kezdődnek


 
 
 
 
noavatar

kruam

szept. 16., 22:46
elég jók az inaktivak
 
 
 
 
Pene  És a legfontosabb mondatot senki sem kommentálja :(

Fel kéne ébredni ennek a közösségnek is... Remélem lesz ember, aki átveszi n0Rb1 helyét, mert különben még tovább fog süllyedni a hazai CS:GO scene színvonala. Eleddig értékelhető megmozdulásunk nem volt...

Alapvető változások kellenének. Egymás tisztelete, a közösség saját magunk elé helyezése, komolyan vett bajnokságok et cetera.

 

gbk^.

szept. 16., 22:45
JA :(
 
 
 
 
noavatar

Pene

szept. 16., 22:42
És a legfontosabb mondatot senki sem kommentálja :(

Fel kéne ébredni ennek a közösségnek is... Remélem lesz ember, aki átveszi n0Rb1 helyét, mert különben még tovább fog süllyedni a hazai CS:GO scene színvonala. Eleddig értékelhető megmozdulásunk nem volt...

Alapvető változások kellenének. Egymás tisztelete, a közösség saját magunk elé helyezése, komolyan vett bajnokságok et cetera.

 
 
 
 
noavatar

Pene

szept. 16., 22:27
Így is van! Ma eldől, hogy ki a legerősebb kiskakas a hazai CS:GO trágyadombján. Well done...... ..... ... not.
 
 
 
 
noavatar

HsP[A]

szept. 16., 21:34
http://www.kisalfold.hu/forum-kepek/209/B2081809.jpg cs2.ro.... Romániába amúgy így töltik a kacsát.
 
 
 
 

ASZPi

szept. 16., 21:21
Így is lófasz a magyar scene, de még ezt is szakítsuk ketté! :DDDD
 
 
 
 

dennis

szept. 16., 21:15
nukeot szerintem befogja huzni az A csapat sajna :D
 
 
 
 

SAIID__-

szept. 16., 21:07
malo meg flash elég brutálba húzta
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4424
 
2432
 
 
 
kép 3678
 
1520
 
 
 
kép 5210
 
2266
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu