Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
by _eXp. 2013. augusztus 20. 3 hozzászólás
 

Üdvözlet minden kedves olvasónak! A nevem Nagy Tamás a.k.a. _eXp. A Counter Strike közösségnek több mint hét éve vagyok a tagja (hoszabb-rövidebb szünetekkel). Megkérnék mindenkit, hogy a bejegyzés olvasása közben vegye figyelembe, hogy egy nagyjából egy éves kihagyás után tértem vissza a játékhoz.

De rátérnék arra, hogy miért is írogatok én ide. Néhány nagyon komoly problémába futottam bele az elmúlt három hét leforgása alatt. Ez alatt értem azt a fajta viselkedést a publikus és a matchmaking szervereken a magyar játékosok részéről, ami degradálja az egész közösséget. Azt kihagynám, hogy milyen színes jelzőkkel illetik egymást és egymás családfáját a tisztelt játékosok. De az egyértelműen látszik a játékban, hogy a cspatjáték koncepciója tőlük teljesen idegen.

A következő probléma amit megemlítenék az, ezen az oldalon található, a felhasználók megjegyzéseiben. Legyen szó bármilyen cikkről vagy topic-ról, a hozzászólások többségéből árad a negativitás és az agresszió.

Ha azt állítanám, hogy ezek új problémák, akkor hazudnék. Ezek mindig is jelen voltak. A különbség az én véleményem szerint az, hogy régebben a közösség idősebb és tapasztaltabb tagjai valamilyen szinten és formában nevelték az új és fiatal játékosokat. Erre mostanában még kísérletet sem láttam.

Szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy így egy olyan "házat" építünk aminek nincs alapja és a téglái sz*rbol vannak. Magyarúl kérdéses, hogy meddig marad egyben, illetve garantált, hogy mindenki elkerüli.

Zárásképp megkérnék mindenkit, hogy ha bamilyen formában hozzá tud járulni ahhoz, hogy kilábaljunk ebből a helyzetből, akkor addig lépjen akcióba míg létezik valami amit lagalább közösségnek csúfolhatunk. Ez lehet egy olyan alap dolog mint a példamutató viselkedés, akár itt az oldalon vagy a játékban. Vagy lehet egy ehhez hasonló bejegyzés ami egy kezdő játékos számára hasznos technikai vagy etikai tanácsokat tartalmaz. Még azt is meg merném kockáztatni, hogy a játékban az artikulálaltlan ordibálás és minősíthetetlen beírások helyett, esetleg mindenki megpróbálhatna higgadtan és ember módjára kommunikálni másokkal. De ha ezeket bárki túl nagy kérésnek érzi, akkor a leghasznosabb dolog amit tehet, az nem más mint, hogy csak simán befogja a kis száját. Azzal nagyon nem tud mellélőni.

Peace!

 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

hype

okt. 01., 12:16
tök érdekes amit írtál és itt elsősorban arra értem amit az írás elején olvastam, mert én eddig, igaz kevésszer találkoztam Magyar playerekkel matchmakingbe, de akkor mindig kifejezetten "megörültünk" egymásnak és korrektul össze dolgoztunk , plusz eddig ordenáré viselkedést csak az oroszoktól és a németektől láttam
 
 
 
 

HeNtEs

szept. 29., 13:48
Ennyi :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 500
 
1324
 
 
 
kép 190
 
1702
 
 
kép 5450
 
2463
 
 
 
Paris Games Week 2012
 
2382
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu