Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
by RuSTy 2012. augusztus 22. 2 hozzászólás
 

Mint már tudjátok a CS:GO megjelenésével elszaporodtak a nemzetközileg is elismert teamek átállása mind az 1.6-os mind a CS:S sceen-ből. Így hát nem nagy meglepetés ,hogy több nagyobb LAN/event is lemondott a "régi" counter-strike-os játékokról. Viszont az biztos ,hogy a hétvége során kezdetét veszi az egyik legnagyobb LAN Angliában (UK) az Insomnia46!

A helyszín a jó régi Telford,Egyesült Királyság (UK).Augusztus 24.-től egészen vásárnapig tart (26.). Lehet kicsit erős a bejegyzés címe de van benne valami...Gondoljunk csak bele...Az EPS lemondott a CS:S-ről (pedig ők annó nagyon szerették volna életben tartani a nemzetközi source sceen-t)és a Sourcosoknak mindíg is megdobogtatta a szivét az ESWC (főleg egy győzelem). Szóval a nagyobb LAN-ok eldobták a "régi" counter-strike játékokat,talán mert már lejártak,talán mert nem látnak benne annyi hasznot mint egy új játékban. Ezért döntöttek a CS:GO mellett. Viszont visszatérva a témához az Insomnián nem kevesebb mint 45 csapat indul méghozzá nem is kicsi nevek (mTw.int,Crystal-serv,CodeRed,FM-TOXIC,n!faculty,Rasta.xD,Verygames). Nos nincs más hátra mint hétvégén hátradőlni a székeinkben és élvezni az "utolsó megmérettetést"(valószinűleg CS2HU-n is láthatóak lesznek a streamok).

A végére pedig itt egy videó,hogy bemelegítsük a hétvégére :)

http://www.youtube.com/watch?v=9pVEYvbdWkM&feature=youtu.be

RuSTy

 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

RuSTy

aug. 22., 13:22
Köszönöm! Hát igen van/lesz benne valami :)
 
 
 
 

liwZ

aug. 22., 08:25
Ez igazán szép kis szösszenet volt, kedves RuSTy. Még annyit hagy tegyek hozzá, hogy furcsa volt látni hogy szép lassan átáll mindenki a go-ra, bár ez nemegyszer előfordult más komolyabb versenyjátékoknál is, pl a több nyeremény miatt, vagy egyéb más okból. Viszont általában a keménymag mindig leragadt az adott játékánál, ami lehet hogy most megváltozik. Nem sourcoztam a kezdetek óta ( én is cod2 és cod4 player voltam egészen 2008-ig ) de meglepett hogy azokban a játékokban fele ennyire sem összetartó a szcéna mint pl itt volt valamikor. Ráadásul meg merném kockáztatni hogy igazad lesz, szépen eltűnnek a source offline event-ek, és mivel nagyon sokan jöttek át a cod szériákból, csakúgy mint 1.6-ból vagy sourceból így ebben fogja majd látni a lehetőséget mindenki, aki ahhoz folyamodik hogy valamiféle megmérettetést szervezzem. Ja, és köszönjük a videót :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4590
 
1497
 
 
 
kép 2612
 
2563
 
 
 
kép 5501
 
2771
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu