Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
by BULLDOG[p] 2012. június 27. 0 hozzászólás
 

Én 1 hete kezdtem, de már pozitív a mérlegem! Végre egy rendszer, ami tényleg működik és szinte semmi időt sem vesz igénybe!

A mi feladatunk a licitálók szerzése! A Zeek egy olyan programot tesz számunkra lehetővé, amiben tetszés szerint 10$ és 10.000$ közötti összeggel elindulhatunk. Ezért az összegért VIP BID-eket vásárolunk. De mit kapunk mi azért cserébe, hogy a Zeek-et naponta minimum egyszer hirdetjük és még a pénzünket is a vásárlók free BID-jeinek fedezeteként a cég használatára bocsátjuk? Mit jelent az, hogy BID generáló VIP BID? Hogy generál ez nekem további VIP BID-eket? Azzal, hogy több százezren napi szinten bombázzuk az internet minden fórumát a Zeek hirdetéseivel, rengeteg potenciális spórolni vágyó ügyfelet elérve hatalmas profitot generálunk a cégnek, aminek MINDEN NAP AZ 50%-át kiosztják köztünk arányosan azzal, hogy hány VIP BID-del rendelkezünk. Miért más ez az üzlet, mint a többi azok számára, akik “nem olyanok”, és nem ismernek senkit, aki “olyan” lenne? Mert ezek a “barlanglakók”, akiknek egyetlen ismerősük sincsen, és soha nem is lesz, akit egy ilyen üzlet érdekelhet, itt nekik is megvan a helyük! Csak a saját hirdetéseik után is megkapják a cég teljes profitjának, az általa kiosztott BID mennyisége alapján rájuk eső napi kamatot.


Én azt mondom 2000 FT-ot bárki rá tud szánni, érdemes ki próbálni. Meglátjátok, 2 héten belül minimum megtérül és csak gyarapszik ! (nem muszáj, de így gyorsabban növekszik a "tőke" ... kamatos kamat elv)

Pár hasznos link:
www.zeekinfo.hu -> Érdemes átolvasni a rajta talált leírásokat !!!

http://cheapproducts.zeekrewards.com/ -> Itt tudsz regisztrálni

http://www.freeadsplanet.com/ -> Majd a hirdetéshez kelleni fog.

https://www.payza.com/ -> Ez olyan, mint a PayPal, itt be kell regisztrálni a bankszámládat, amire ki tudod majd kérni a pénzed, illetve ahonnan be fogsz tudni majd rakni pénzt mondjuk vip pontok vásárlására, vagy a következő havi befizetéshez

https://www.zeekrewards.com/backoffice/percentage.htm -> napi jutalék

https://www.zeekrewards.com/CompounderReport_buckets.html -> miért érdemes vip pontot venni

Ha esetleg valaki elakadna a regisztráció során, vagy nem tudná pontosan, mit kéne tennie minden nap, az vegyen fel nyugodtan skypeon: bulldogcss

Sok sikert kívánok neked is!

(Mivel nem tudtam bemásolni teljesen az egésznek a "leírását", ezért arra kérlek titeket még mielőtt bombáznátok kérdésekkel, hogy látogassatok el a www.zeekinfo.hu weboldalra és ott megtalálhattok mindent!)

Akit érdekel, az nyugodtan vegyen fel skypeon!

 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5140
 
2332
 
 
 
kép 1097
 
1438
 
 
kép 1257
 
1402
 
 
 
kép 1444
 
1307
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu