Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2006. december 15. 0 hozzászólás
 

Az Incentive-Destiny Multigaming klán talán hazánk egyik legígéretesebb fiatal klánja akikre érdemes figyelni mert nemsokára valószínûleg ott lesznek az élbolyba . Sen$or és Mik× volt az interjú

newspic
Az Incentive-Destiny Multigaming klán talán hazánk egyik legígéretesebb fiatal klánja akikre érdemes figyelni mert nemsokára valószínûleg ott lesznek az élbolyba . Sen$or és Mik× volt az interjú alanyom. Beszámolnak a csapatról, a múltról, a jövõbeli tervekrõl. Elmondják miért lettek újra Multigaming klán. Kellemes olvasgatást! Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Szega


Szega

Sziasztok Samu és Miki légyszíves mutatkozzatok be az olvasóknak!

Sen$or

Sziasztok! Samu Zsolt a becsületes nevem, és a jelenleg Csornán lakok, szüleimmel. Amikor nem játszok, akkor a csornai gimnázium padjait koptatom, több, kevesebb sikerrel... Sokan csak úgy ismernek, hogy a cs2hu-s „megmondjaatutitmerõprõ”! De aki jobban megismer az tudja, hogy én egy aranyos, kedves, intelligens és szerény fiú vagyok.

Mik×

Szia Szega és üdv minden kedves olvasónak. A becsületes nevem Magyar Miklós, 16 éve ezen a Földön élek és jó másfél éve tudom mi az a Counter-Strike Source . A pályafutásomat a régi iskolámban még 1.6-al kezdtem, egy-egy héten néha-néha egy-egy játékkal. Utána haveromnál css-ztem neten elõször majd megalapítottam a klánt ami akkor még A$$-Shoot néven .

Szega

Ha jól emlékszem annak idején voltatok EP6° , majd Revolution most Incentive , kérlek mutassátok be a klán történet hogy az A$$-Shoot -ol idáig hogy kerültetek ide!

Mik×

Igen hát ez egy hosszú, nehéz út volt. Amint már mondtam egy kis szerény klánként alakultunk A$$-Shoot néven amikor még a mostani társaságból csak jómagam szerepeltem benne. Utána egy névváltás következett, Join7 lett a nevünk, itt viszont egy kis csíter botrány miatt újra névváltásra volt szükség így elérkeztünk az eP6° hoz . Régi klántársam kapott egy ajánlatot a Revolution multigaming tõl hogy lépjünk be hozzájuk és ezt el is fogadtuk így egy jó 3 hónap alatt megtörtént a 3. névváltás is. Egy vagy kettõ hónapig minden rendben is volt de aztán a már mindenki által jól ismert story ( belsõ viszály ) miatt kiléptünk tõlük. Így új névre volt szükség amit egy éjszaka alatt meg is találtunk a jó öreg MTA internetes szótár segítségével . Arra , jelenlegi klántársaim mikor csatlakoztak hozzánk már nem emlékszem : )

Sen$or

Õõõ, az a helyzet, hogy Én a Joint nevezetû plasmahigh csapatba kerültem be, még netes pályafutásom elején, ezért nem nagyon tudok nyilatkozni arról, hogy elötte mi volt! Viszont a Joint-tól idáig... szép hosszú történet. Mivel sokan mondták, hogy fúj, csíter joint pfff, ezért muszáj volt nevet váltani. Ebbõl a helyzetbõl lett az eP6, ami mondhatjuk elég rövid életû volt, mivel a Revolution-tól kaptunk egy szép ajánlatot. Ez kb. Április közepe felé történt. Ez alatt a név alatt sikerült pár helyezést szerezni, és egy kicsit megismert minket a közösség. Különbözõ okok végett nyár elején a most már szervezetként mûködõ gárda leváltott minket, ezért kénytelenek voltunk ismét nevet váltani! E tájt alakult ki a mostani LU, ami úgy néz ki, ütõképes, és ha minden jól megy, sikeres is lehet! Természetesen, mint minden csapatba, nálunk is voltak hullámvölgyek, és biztosan lesznek is, de ezeken remélem mint mindig, legközelebb is túllépünk!

Szega

Sensor ha jól emlékszem te egy idõre kiléptél és most visszatértél újra közéjük , ez minek köszönhetõ?

Sen$or

Kicsit beleuntam az egész klánozásba, sikertelenségbe, néha fejetlenségbe. 1,5 hónap "pihenés" szerencsére feledtette velem ezeket a dolgokat, és 1,5 hónap publikolás után sikerült összeszedni +4 embert, és elmentünk a 2. PGCC lanra. Ez után megkérdezett Miko, hogy lenne e kedvem újra! És lett és volt kedvem hozzá .

Szega

Milyen eddigi eredményekkel büszkélkedhettek?

Mik×

Hát elsõ igazi eredményünket Sensor lakhelyén Csornán szereztünk meg a Csorna LAN on. Itt elsõk lettünk majd miután hazatértünk a hosszú útról pár hétre rá elérkeztünk a ClanBase 4on4 Hostage Cup döntõjéhez ahol sajnos kikaptunk így ott második helyezést értünk el. Egy másik elsõ hellyel is büszkélkedhetünk bár ez egy befejezetlen liga de amikor befejezõdött elsõ helyen álltunk ez volt a HSL, továbbá a nemrég megrendezésre került I Love Cup 3on3 amin szintén a döntõig sikerült eljutni majd ott az ancients-tõl szépen kikaptunk így ott is másodikak lettünk.

Szega

Mik a jövõbeni céljaitok ligákba , kupákba ? Milyen ligákba vagytok aktívak jelenleg?

Sen$or

A jövõre nézve csak azt tudom mondani, hogy megpróbálunk minden, számunkra is esélyt adó kupán, ligán, LAN-on elindulni. Természetesen ez sok gyakorlással jár, ami nagyon sok idõt vesz el egyéb teendõktõl! Ami még hátráltat minket a gyakorlásban, hogy Kiki jelenleg nem rendelkezik számítógéppel, csak net klubból tud játszani.
Viszont van egy új hír, amit nem igazán hangoztattunk eddig! Szóval az a nagy helyzet, hogy innentõl mint muligaming csapat vagyunk jelen a közösségben.

Szega

Kérlek mesélj egy picit errõl a Multigamingrõl ? Hogy jött az ötlet hogy újra Multigaming része legyetek ? ha jól emlékszem a Revolution-ös esetnél elhatároztátok soha többé Multigaming, mi csábított mégis el titeket?

Mik×

Így van miután elhagytuk a revolution MG t azután úgy döntöttünk SOHA többet multigaming-ba nem lépünk be. Ez az egész multigaming os dolog valahogy hihetetlen módon egy héttel ezelõtt szinte egyszerre fogalmazódott meg mindenkinek a fejébe : „alapítsunk egy Multigaming-et „. Tényleg nagyon érdekes volt mert semelyikünk se szólt a másiknak, hogy próbáljuk meg hanem egyszer csak ventrilon egyszerre megszólalt mindenki és azt mondta: Multigaming COD2 es squad al. Erre nekifogtunk keresgélni ClanBase-en COD2 es csapatokat, és a legjobbnak egy bizonyos DESTiNY nevû csapat bizonyult. Így egy hétvége ráalvással megegyeztünk velük: belevágunk. Így jött létre 2 napja az iNcentive-DESTiNY Multigaming ( jelentése: Végzet ösztöne ~ Végzet ösztönöz). Így elmondhatjuk, hogy régi kijelentésünknek eleget tettünk, nem hódoltunk be egyetlen Multigaming nak se hanem mi alapítottuk meg.

Szega

Légyszíves mutassátok be a csapatot egyéni pozitív és negatív tulajdonságaik alapján!

Sen$or

Kezdeném csapatunk vezetõjével, Óh! Bölcs Mikoval! Az utóbbi idõben nagyon sokat fejlõdött, ez köszönhetõ a rengeteg belefektetett idõnek, és talán annak, hogy egyre tapasztaltabb, megfontoltabb! Viszont van egy nagy negatívum(nálam is jelen van), hogy olyan idegbeteg, hogy ha nem nemesacél billentyûzete lenne, már nem tudna mit püfölni.: D

Következõ alanyt csak így ismerhetitek: Kiki. Smalla1/2-n nagyon sokszor találkozhattok vele(amikor kiírja a nevét->headshotjel->te neved) Talán Õ az, aki a leghiggadtabb még a szinte vesztett szituációkban is. Remekül lõ szinte az összes fegyverrel, de a Sivatagi Sas a kedvence. Talán furán hangzik, de a higgadtsága egyben pozitív, és negatív! Néha nem tud kellõképpen felpörögni az adott meccsen!

Kz0… az „új fiú” aki fakapun át ossza az oszthatatlant^ ^. Remekül forgatja az awp-t, pisztolyt. Viszont sajnos azt kell mondjam, hogy még sokat kell warolnia, mivel sokszor azt vesszük észre, hogy kapkod!

Vereckei Bálint, a kis aranyos emlékszem egyszer anyja jött a ventrihez, hogy most a Bálint mossa a haját, ne zavarjuk... Õ az, aki ha awp van a kezébe, egyedül befog egy lerakót. Csak egy negatívumot ismerek, ez pedig a WoW… bár azt mondja már leszokott

Most következik a Mi kis egyetemista emberünk, The Big X. Mint írtam, egyetemista, ebbõl kifolyólag ritkán jut gép elé(ahol játszható sebességen megy a sorc), ezért sajnos csak ritkán tudunk együtt játszani. Õ is remekül bánik az awp vel, de akkor se jön zavarba, ha Ak kerül a kezei közé.

Mik×

Hát akkor kezdjük is el: jó öreg barátunkról ( 17 éves, BeZol ): nagyon jól játszik mindig lehet rá számítani csak iskola idõben mivelhogy koleszba lakik nem tud CS zni csak hétvégente, de nyaranta folyamatosan aktív és a Balatonon jókat lehet vele ökörködni. Massacre nagyon szereti azt mondani hogy „várjunk” mármint ezt úgy kell érteni hogy mindenre azt mondja, kivéve CS be : ) , nagyon jól AWP zik és minden más fegyvert is jól forgat. Az egészet hõn szeretett drága Totalismegsemmisitooooo $ens0r unkal fejezném be, nagyon jól játszik, és szinte minden fegyvert jól forgat de az AK t azt igazán szereti. Nagyon fontos szerepe van az egész csapatban,mert õ a Taktikerünk, minden kör elején elmondja vagy elordítja mit kell nekünk faszlámáknak csinálni.

Szega

Nektek ki a kedvenceitek a közösségbõl valamely szempont alapján ?

Mik×

Nekem egy szempont jut most hirtelen eszembe mégpedig hogy a klán mióta van együtt . Nálam ezt most a LOG viszi mert egyáltalán nem törtek olyan hihetetlen nagyon high szintre mint ahogy mi se ! de nem estek szét nem írták ki minden héten hogy Tagfelv. Hát röviden most ez jutott eszembe ha kicsit többet akartam volna gondolkodni rajta akkor lehet más is eszembe jutott volna: )

Sen$or

Nekem személy szerint nincs kedvenc játékosom, mivel annyira még nem high a magyar közösség, hogy valakit ez a megtiszteltetés érjen -sztem-. Inkább csak megemlítés szinten mondanám, hogy kiket kedvelek(a csapaton kívül): Sam, Messiás, Izsu, Akela, Stauffenberg, guMee(hogy miért, azt nemtom) és persze „édesapám” Vitéz: D

Szega

Köszönöm az interjút nektek , kívántok az olvasóknak illetve valakiknek üzenni valamit az utolsó szó jogán ?

Mik×

Én is köszönöm a lehetõséget. Köszönöm minden buzgó css nek hogy ligákat kupákat szervez, bonyolít le. Köszönjük a 2play.hu támogatását ( www.2play.hu ; #2play.hu ) és az OGC támogatását ( www.ogc.hu; #ogc.hu ).

Sen$or

Kösz az a lehetõséget! találkozunk a Milyen szép cica fórumba! by all

kérem... kapcsolja ki...

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3292
 
1640
 
 
 
kép 302
 
2021
 
 
kép 4101
 
1758
 
 
 
kép 4510
 
1196
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu