Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Magyar győztese van az utolsó ESL Pro CS:GO tornának

 
0
 
Hazai scene · okt. 02., hétfő
 
Az ESL Pro League 18. szezona tegnap este zárult le, amely az utolsó CS:GO bajnokság volt a Counter-Strike 2 megjelenése okán. A MOUZ csapatának fiatal nemzetközi tagjai vittek haza a trófeát, ezzel Torzsi az első magyar lett, aki elnyerte a tier 1-es CS:GO díjat. A csapat az egész verseny során lenyűgözően teljesített, legyőzve a világ legjobb csapatainak többségét.
 

Orgless aláírt a CSGO.one csapatához

 
0
 
Hazai scene · nov. 14., szombat
 
Az Orgless megegyezett a CSGO.one weboldallal, ezért mostantól az ő csapatukban mutatják meg, hogy mire képesek.
 

Visszatér a Team ROCK

 
0
 
Hazai scene · márc. 23., hétfő
 
Hosszas inaktivitást követően visszatér a Team ROCK a hazai esportba. A hétvégén bejelentették, hogy „leigazolták” a korábbi WiLD Gaming CS:GO csapatát.
 

A volgare csatlakozott a TRICKED eSporthoz

 
5
 
Hazai scene · márc. 23., hétfő
 
A VOLGARE csatlakozott a TRICKED eSport-hoz, melynek bejelentését a TRICKED weboldalán és a VOLGARE közösségi oldalán is olvashattuk.
 

Esport Festival - CS:GO selejtező

 
0
 
Hazai scene · márc. 05., csütörtök
 
Az előző hétvégén lezajlott az eSport Festival CS:GO kvalifikációjának második része is, így tehát kiderült, hogy melyik nyolc csapat szállhat harcba a LAN döntőért, melyre a MoM Sportközpontban kerül sor március 28-án.
 

Volgare - Játékoscserék

 
4
 
Hazai scene · márc. 05., csütörtök
 
Nem egészen pontosan két hónapja olvashattuk flash közösségi oldalán, hogy az idei évnek egy új felállással vág neki a volgare, ami pár napja már változott is. Itt a régi-új volgare.
 

HyperX Spring Cup

 
0
 
Hazai scene · febr. 23., hétfő
 
A HyperX Spring Cup egy meghívásos online Counter-Strike: Global Offensive torna Magyarország négy kiváló csapatának részvételével.
 

ConcussioN újra akcióban

 
0
 
Hazai scene · febr. 03., kedd
 
A n1ce-6aming-el indult hazai CSGO körképünk második részében egy újabb régi név visszatéréséről lesz szó, mégpedig a ConcussioN-ról.
 

Visszatért a n1ce-6aming

 
3
 
Hazai scene · febr. 03., kedd
 
Lassan beindul a 2015-ös év eSport szempontból, így az év elején számos változásról számolhatunk be, mind külföldi, mind hazai téren.
 

CSGO-ban is teamwork

 
1
 
Hazai scene · febr. 03., kedd
 
A n1ce-6aming-el és a Concussion-el indult hazai CSGO körképünk harmadik részében ismételten egy régi név visszatéréséről lesz szó, mégpedig a teamwork-ről.
 

VOLGARE utazik Helsinkibe

 
2
 
Hazai scene · jan. 11., vasárnap
 
Tegnap, illetve ma zajlott az ASUS ROG invitációs alapon rendezett LAN kvalifikációja, ahol a volgare veretlenül menetelt egészen a TOP4-ig.
 

Challenge accepted - ESEC2014 *FLASH interjúval*

 
4
 
Hazai scene · júl. 23., szerda
 
Avagy sikerül-e idén túlszárnyalnia a magyar válogatottnak a 2013-as teljesítményt.
 

Itt a WiLDgare 2.0

 
0
 
Hazai scene · jún. 14., szombat
 
A Gaming Challenge 2014-en 3-4. helyen zárt Volgare mostantól a WiLD.Cooler Master-ben folytatja tovább.
 

CS2HU Monday Nightcup Series #5

 
7
 
Hazai scene · jan. 11., szombat
 
Ha már a bejgli elfogyott és a csülök se figyel ki a szátokból és ha már sikerült kijózanodnotok várunk Titeket szeretettel a hétfői CS2HU Monday Nightcup Series #5 kupára.
 

CS2HU Monday Nightcup Series #4

 
25
 
Hazai scene · dec. 23., hétfő
 
Már megint eltelt két hét az évből - az idő csak úgy rohan! Beköszöntöt a tél is, bár ez eddig elég szeszélyes, úgyhogy még nem is probléma. A szobában maradva sem fogtok unatkozni ma, hiszen szám szerint a negyedik ESL CS2HU HunCup verseny kerül megrendezésre ma este 19.30 tól!
 

Rock: Segítünk ha tudunk!

 
12
 
Hazai scene · nov. 19., kedd
 
Talán ti is olvastátok Vigh "Makesz" Mátyás hihetetlen és elképesztő történetét, amit az esportsgear tett nemrégiben közzé. Ennek a 17 éves srácnak születésétől fogva van egy betegsége, úgynevezett "végtaghiányosság", ami legtöbb ilyen sorsú fiatal számára kizárná az esport lehetőségét, de nem neki!
 

NT után BEGRIP! Gaming

 
6
 
Hazai scene · okt. 20., vasárnap
 
A szemfülesebbek már biztosan észrevették, hogy ismét érkeztek közlemények a BEGRIP! Gaming hivatalos Facebook oldalán, melyek érdekesebbnél érdekesebb híreket tartalmaznak.
 

Itt az új Ancients

 
10
 
Hazai scene · okt. 11., péntek
 
Elég régóta nem lehetet hallani az Ancients CSGO szekciójáról, melynek kisebb nagyobb okai voltak. Ám most itt vannak újra és egy remek hírrel szolgálnak nektek. A csapat nem egy emberes cserén eset át, egy teljesen új széria került felvételre, amint látjátok.
 

BEGRIP - Az új felállás

 
0
 
Hazai scene · okt. 10., csütörtök
 
Tegnap este jelentette be hivatalos Facebook oldalán a szervezet, hogy számos tagcsere után végre megvan a megfelelő férfi csapatos felállása CSGOban. Korábban már számot adtunk arról, hogy kHRYSTAL visszatér az aktív játékoz, ám ezek szerint a lelekesedése nem tartott sokáig.
 

BestAim 1on1 Cup Series #3

 
0
 
Hazai scene · szept. 22., vasárnap
 
A pontozás jelenlegi állása szerint bárkinek van esélye a győzelemre. Akik esetleg lemondtak a dobogó legfelső fokáról most lehetőség van újra megcélozni a bűvös első helyet!
 

e havi legjobbak

 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
Call of Duty 4-ben megjárták a világ trónját is – sőt, jó ideig meg is tartották pozíciójukat. Most újfent ez a céljuk, ám már egy másik versenyszámban igyekeznek legyűrni...
45012 megtekintés
Retro feeling – Ilyen csapataink is lehetnének
Ínséges időket élünk, már ami a magyar Counter-Strike: Global Offensive csapatok azon rétegét illeti, akik a nemzetközi porondon is megállnák a helyüket. Most egy kicsit...
29462 megtekintés
Magyar Nemzeti CStrike-ot!?
Egy új szavazást indítottunk az oldalon, ami egy kicsit talán célzásnak is tekinthető. Kényes témában indítottuk ezért szeretnénk mindenkitől maximális vérmérsékletet kérni....
21137 megtekintés
ESEC - Összecsap a két magyar válogatott
Az első kvalifikációs körök már véget értek az ESEC versenyén, ám kicsiny válogatottunk háza táján még mindig zajlik az élet. A néhány napja még fixnek tekintett nemzeti...
18821 megtekintés
Nem tűnt el, csak átalakult – Itt az új ancients
Nagy csönd volt, még egy szisszenést sem lehetett hallani az ancients háza táján, pedig a háttérben szövögették a szálakat. Az április végi történések után megtört a jég, az...
18399 megtekintés

Beszéd téma

 
Magyar Nemzeti CStrike-ot!?
Egy új szavazást indítottunk az oldalon, ami egy kicsit talán célzásnak is tekinthető. Kényes témában indítottuk ezért szeretnénk mindenkitől maximális vérmérsékletet kérni....
155 hozzászólás
ESEC - Összecsap a két magyar válogatott
Az első kvalifikációs körök már véget értek az ESEC versenyén, ám kicsiny válogatottunk háza táján még mindig zajlik az élet. A néhány napja még fixnek tekintett nemzeti...
118 hozzászólás
Meglepő történések idehaza, itt a volgare
Egy újabb hazai csapatról van szerencsénk beszámolni nektek, mely’ a játékosokat tekintve sokra lehet hivatott. A BP Lycans formációjának összetételét követve egy újabb 4-1...
56 hozzászólás
Nem tűnt el, csak átalakult – Itt az új ancients
Nagy csönd volt, még egy szisszenést sem lehetett hallani az ancients háza táján, pedig a háttérben szövögették a szálakat. Az április végi történések után megtört a jég, az...
52 hozzászólás
EC2013 - A pályázatok és a szavazás
Beérkezett majdnem az összes, szám szerint 4 pályázat a European Championship 2013 versenyén induló Team-Hungary kapitányi pozíciójára. A cikkben megtalálható Deep, n0Rb1, stricken...
49 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 875
 
1959
 
 
 
kép 5465
 
2301
 
 
kép 4906
 
2552
 
 
 
kép 5996
 
1401
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu