Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

A legjobb CS2 játékosok 2024-ben

 
0
 
E-sport · ápr. 06., szombat
 
A Counter-Strike jelenlegi színtere erősebb, mint valaha. A játék minősége mindenhol javul, és a játékosok egyre jobbak. De kik voltak a legjobbak az új játékból idén?
 

Minden idők legszebb TOP CS:GO Major killjei

 
0
 
E-sport · jan. 12., péntek
 
A CS:GO-t azok a nagy pillanatok határozzák meg, amelyekre örökké emlékezni fogunk. Olyan gyilkolások, amik csak a legnagyobbaknak adathatnak meg.
 

CSGO kaszinók

 
2
 
E-sport · szept. 25., szerda
 
Bár a játékosok többsége továbbra is elégedett azzal, hogy a szabványos formájában élvezze a CSGO játékot, úgy tűnik, hogy egyre többen használnak online kaszinókat.
 

Korhatáros lett a CSGO Lounge

 
1
 
E-sport · aug. 22., hétfő
 
Sokkolta a fogadóközönséget a CSGO Lounge bejelentése, melyben a 18+ -os korhatárt és egyes országokban az oldal teljes beszüntetését közölték a felhasználókkal.
 

Fragbite Masters 5. szezon

 
0
 
E-sport · szept. 05., szombat
 
A fragbite hivatalosan is bejelentette a következő szezonját közel 70,000 dollárral a kalapban. Alig csengtek le a meccsek, de svéd cég máris előrukkolt a folytatással, mely ismét remek meccseket és élvezetes estéket fog elhozni nézőinek.
 

MBPL Season 1 - Csoportok

 
0
 
E-sport · szept. 04., péntek
 
A MixBOT Pro-League Invite első szezonja hamarosan kezdetét veszi méghozzá 16 csapatot von be szerte Ázsiából. A közel 3000 dolláros össznyeremény szép summának mondható, hiszen a Counter Strike világában ez egy kicsit elmaradott részlegnek vehető.
 

E-Sport hírek és események 2015 második felében

 
0
 
E-sport · aug. 25., kedd
 
Kölnben rendezték meg a legutóbbi véres küzdelemet a Counter-Strike trófeákért, miközben milliók követték az eseményeket online. 2015-ös év eSport eseményei és hírei egy kattintásra. Igyekeztünk összeszedni, hogy mire érdemes odafigyelni még ebben az évben.
 

Érkezik a CPH Games, CS:GO-val együtt!

 
0
 
E-sport · jan. 28., szerda
 
Ismét megrendezésre kerül a világ egyik legnépszerűbb és legősibb hagyományokkal rendelkező bajnoksága, a Copenhagen Games, melynek egyik fő versenyszáma a CS:GO lesz. Részletek a hírben.
 

ServerHive.net 1on1 Winter AimCup #2

 
0
 
E-sport · jan. 15., csütörtök
 
Vége 2014-nek, itt a lehetőség, hogy egyéniben is bizonyítsátok rátermettségeteket. Részletek a hírben!
 

ESL One Köln EU döntő

 
0
 
E-sport · júl. 26., szombat
 
Ma kora délután egy újabb szakaszával folytatódik tovább ESL One kölni selejtezősorozata.
 

ESL One Cologne Open Qual.

 
0
 
E-sport · júl. 22., kedd
 
Ugyan múlt héten a Ro16 volt a végállomás a két legjobb magyar CSGO csapatnak az ESL One dél-keleti selejtezőjén, de ez nem vette el a kedvüket, így ma újra nekifutnak.
 

ESL One Cologne SE Qual.

 
0
 
E-sport · júl. 14., hétfő
 
Ugyan ma is színvonalas mérkőzések vannak a StarSeries X programjában, de magyar érdekeltség miatt a figyelmünket ezúttal az ESL One kvalifikációjára irányítjuk.
 

FACEIT Spring League playoff

 
0
 
E-sport · máj. 31., szombat
 
A FACEIT #CSGO Spring League 2014 ma és holnap az utolsó két játéknapjával folytatódik. Szombaton és vasárnap a Dignitas, Titan, LDLC, Virtus.pro négyes fog megküzdeni egymással a győztesnek járó $10.000-ért. A 15 órakor kezdődő mérkőzésekről ÉLŐ magyar közvetítést élvezhettek a WiLD TV3-on.
 

WIGGLES Invite Cup #7

 
5
 
E-sport · máj. 15., csütörtök
 
Ma este 8 órától startol az első CSGO-ban megrendezett Wiggles Invite Cup! A hetedik kupán számos külföldi csapat is képviselteti magát, ha kíváncsiak vagytok a mai kupa információira, csapataira és felállásaikra, akkor megtaláljátok a tovább után!
 

ESL CSGO Szekció Igényfelmérés

 
4
 
E-sport · márc. 12., szerda
 
Telik múlik az idő sokan vannak, de mégse elegen. Ahogy ez eddig már megszokott volt az ESL CSGO Vezető Admin csapata irányította a versenyeket. Viszont most eljött az idő, hogy a többség döntsön! Ebben kérik a csapatok és a játékosok segítségét egy űrlap kitöltésével, amiben már a többség uralhatja az ESL CSGO szekció alapkérdéseit. A választás rajtatok múlik!
 

LIVE! DH Stockholm a newareTV-n

 
2
 
E-sport · febr. 20., csütörtök
 
Holnap kezdődik a DreamHack SteelSeries CS:GO Invitational néven ismert torna. A rendezvényen részt vevő csapatokat meghívás alapján a DreamHack Winter 2013 legjobbja közül választották. Ők nem mások, mint a NiP, a Titan eSports, az fnatic és természetesen az überG33KZ, akik immáron a Dignitas égisze alatt fognak szerepelni.
 

ESL Go4CSGO Monthly Final December

 
0
 
E-sport · febr. 10., hétfő
 
Ma kerül megrendezésre az ESL Go4CSGO tavaly decemberi havi döntője melyen egy magyar csapat is érdekelt.
 

A ClanBase bezárta kapuit!

 
0
 
E-sport · dec. 25., szerda
 
A ClanBase, az egyik legismertebb név az eSport történelemben. Az üzemeltetők megerősítették, bezárja kapuit a portál!
 

ESEA de_toscan kupa

 
4
 
E-sport · dec. 20., péntek
 
Az ESEA a többek között CSGO invite ligájáról is ismert amerikai versenyszervező portál bejelentette, hogy egy egész kupát szentel a nemrégen kiadott de_toscan map-nak.
 

DreamHack Winter 2013

 
0
 
E-sport · nov. 23., szombat
 
November 28.-án veszi kezdetét a DreamHack téli rendezvénye, melynek szponzora a már jól ismert SteelSeries. Az összdíjazás nem kevés, kereken 250.000 dollár!
 

e havi legjobbak

 
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
43529 megtekintés
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
41878 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
33282 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Nevezés szombatig!
Június végén jön az ICL 16. állomása, melyre ismét lehet ingyen jegyeket szerezni – csak jól kell teljesíteni az aktuális kvalifikáción, ami most az ESL oldalán lesz lebonyolítva....
27457 megtekintés
European Championship 2013 – Jönnek a válogatottak
A címeres mezben való szereplés az élsportolók számára mindig egy pluszt jelent, melyet klubcsapataik szerelése nem feltétlenül tud megadni. Az eSportolók számára is valami hasonló...
27352 megtekintés

Beszéd téma

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
641 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
219 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
166 hozzászólás
OGC Első kör, fogadással!
Meg vannak az első kör párosításai az Online Gaming Championship Invite tornájában, amiben az ország 8 legjobbnak tartott Counter-Strike:Source csapat méri majd össze tudását...
93 hozzászólás
ESL HunCup Series #4 18:30-tól
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez...
80 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1870
 
1810
 
 
 
kép 2653
 
2309
 
 
kép 3567
 
1476
 
 
 
kép 4362
 
5173
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu