Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

Counter-Strike 2 Nyílt szezon

 
0
 
E-sport · júl. 24., szerda · 2 napja
 
A Valve tavaly nagy vonalakban már bejelentette a hivatásos Counter-Strike események 2025-ben érvénybe lépő új szabályait. És mostantól a hiányzó részletek is nyilvánosságra kerültek. Kattints hogy megnézd azokat a szabályokat, amelyek mostantól hozzá lesznek adva az eseményszervezői licencmegállapodásokhoz.
 

Kiesett a magyar válogatott a WEC2024-ből

 
0
 
E-sport · júl. 10., szerda
 
A Magyar Counter-Strike 2 válogatott a mai napon kiesett a CS2 IESF World Championship 2024 Europe Nyugati kvalifikációjából miután utolsó meccsükön Norvégia ellen alulmaradtak, azonban ne szaladjunk ennyire előre nézzük a ma történteket és hogy mi vezetett a bukáshoz végül.
 

Alsóágon halad tovább a válogatott a WEC24 rájátszásban

 
0
 
E-sport · júl. 10., szerda
 
Nem sikerült a baravúr és Csehország nemzeti Counter-Strike 2 válogatott jától sajnálatos módon kikapva estünk az alsóágra, ahol Belgium volt az ellenfél. Ma pedig folytatódnak a mérkőzések!
 

Negyeddöntőben a Magyar CS2 válogatott a VB selejtezőben

 
0
 
E-sport · júl. 08., hétfő
 
Sikeresen vette az akadályt a Magyar Counter-Strike 2 válogatott a IESF - International Esports Federation világbajnokság európai regionális selejtezőjében, ahol am ai napon immáron a negyeddöntőben folytatódik a küzdelem.
 

A Liquid bejelentette zews távozását

 
0
 
E-sport · jún. 29., szombat
 
A Liquid bejelentette Wilton "zews" távozását. Prado azonnali hatállyal távozik a vezetőedzői pozícióból. A brazil taktikus lesz a Liquid második távozója Casper "cadiaN" Møllert a hónap elején menesztették.
 

MOUZ az első helyen: Történelmi siker a HLTV ranglistán

 
0
 
E-sport · máj. 23., csütörtök
 
A MOUZ csapata először érte el az első helyet a HLTV világranglistáján, köszönhetően az elmúlt időszak kiemelkedő teljesítményének. A csapat két jelentős tornát nyert meg egymás után: az ESL Pro League 19. szezonját és a BetBoom Dacha-t Belgrádban.
 

A MOUZ vihette haza a trófeát a BetBoom Dacha 2024 versenyen

 
0
 
E-sport · máj. 21., kedd
 
Belgrádban került megrendezésre a BetBoom Dacha 2024 meghívásos Counter-Strike 2 tornája, ahol a tét nem kevesebb volt, mint fél millió amerikai dollár.
 

A legjobb CS2 játékosok 2024-ben

 
0
 
E-sport · ápr. 06., szombat
 
A Counter-Strike jelenlegi színtere erősebb, mint valaha. A játék minősége mindenhol javul, és a játékosok egyre jobbak. De kik voltak a legjobbak az új játékból idén?
 

Minden idők legszebb TOP CS:GO Major killjei

 
0
 
E-sport · jan. 12., péntek
 
A CS:GO-t azok a nagy pillanatok határozzák meg, amelyekre örökké emlékezni fogunk. Olyan gyilkolások, amik csak a legnagyobbaknak adathatnak meg.
 

CSGO kaszinók

 
2
 
E-sport · szept. 25., szerda
 
Bár a játékosok többsége továbbra is elégedett azzal, hogy a szabványos formájában élvezze a CSGO játékot, úgy tűnik, hogy egyre többen használnak online kaszinókat.
 

Korhatáros lett a CSGO Lounge

 
1
 
E-sport · aug. 22., hétfő
 
Sokkolta a fogadóközönséget a CSGO Lounge bejelentése, melyben a 18+ -os korhatárt és egyes országokban az oldal teljes beszüntetését közölték a felhasználókkal.
 

Fragbite Masters 5. szezon

 
0
 
E-sport · szept. 05., szombat
 
A fragbite hivatalosan is bejelentette a következő szezonját közel 70,000 dollárral a kalapban. Alig csengtek le a meccsek, de svéd cég máris előrukkolt a folytatással, mely ismét remek meccseket és élvezetes estéket fog elhozni nézőinek.
 

MBPL Season 1 - Csoportok

 
0
 
E-sport · szept. 04., péntek
 
A MixBOT Pro-League Invite első szezonja hamarosan kezdetét veszi méghozzá 16 csapatot von be szerte Ázsiából. A közel 3000 dolláros össznyeremény szép summának mondható, hiszen a Counter Strike világában ez egy kicsit elmaradott részlegnek vehető.
 

E-Sport hírek és események 2015 második felében

 
0
 
E-sport · aug. 25., kedd
 
Kölnben rendezték meg a legutóbbi véres küzdelemet a Counter-Strike trófeákért, miközben milliók követték az eseményeket online. 2015-ös év eSport eseményei és hírei egy kattintásra. Igyekeztünk összeszedni, hogy mire érdemes odafigyelni még ebben az évben.
 

Érkezik a CPH Games, CS:GO-val együtt!

 
0
 
E-sport · jan. 28., szerda
 
Ismét megrendezésre kerül a világ egyik legnépszerűbb és legősibb hagyományokkal rendelkező bajnoksága, a Copenhagen Games, melynek egyik fő versenyszáma a CS:GO lesz. Részletek a hírben.
 

ServerHive.net 1on1 Winter AimCup #2

 
0
 
E-sport · jan. 15., csütörtök
 
Vége 2014-nek, itt a lehetőség, hogy egyéniben is bizonyítsátok rátermettségeteket. Részletek a hírben!
 

ESL One Köln EU döntő

 
0
 
E-sport · júl. 26., szombat
 
Ma kora délután egy újabb szakaszával folytatódik tovább ESL One kölni selejtezősorozata.
 

ESL One Cologne Open Qual.

 
0
 
E-sport · júl. 22., kedd
 
Ugyan múlt héten a Ro16 volt a végállomás a két legjobb magyar CSGO csapatnak az ESL One dél-keleti selejtezőjén, de ez nem vette el a kedvüket, így ma újra nekifutnak.
 

ESL One Cologne SE Qual.

 
0
 
E-sport · júl. 14., hétfő
 
Ugyan ma is színvonalas mérkőzések vannak a StarSeries X programjában, de magyar érdekeltség miatt a figyelmünket ezúttal az ESL One kvalifikációjára irányítjuk.
 

FACEIT Spring League playoff

 
0
 
E-sport · máj. 31., szombat
 
A FACEIT #CSGO Spring League 2014 ma és holnap az utolsó két játéknapjával folytatódik. Szombaton és vasárnap a Dignitas, Titan, LDLC, Virtus.pro négyes fog megküzdeni egymással a győztesnek járó $10.000-ért. A 15 órakor kezdődő mérkőzésekről ÉLŐ magyar közvetítést élvezhettek a WiLD TV3-on.
 

e havi legjobbak

 
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
44971 megtekintés
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
42737 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
34241 megtekintés
European Championship 2013 – Jönnek a válogatottak
A címeres mezben való szereplés az élsportolók számára mindig egy pluszt jelent, melyet klubcsapataik szerelése nem feltétlenül tud megadni. Az eSportolók számára is valami hasonló...
28730 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Nevezés szombatig!
Június végén jön az ICL 16. állomása, melyre ismét lehet ingyen jegyeket szerezni – csak jól kell teljesíteni az aktuális kvalifikáción, ami most az ESL oldalán lesz lebonyolítva....
28351 megtekintés

Beszéd téma

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
641 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
219 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
166 hozzászólás
OGC Első kör, fogadással!
Meg vannak az első kör párosításai az Online Gaming Championship Invite tornájában, amiben az ország 8 legjobbnak tartott Counter-Strike:Source csapat méri majd össze tudását...
93 hozzászólás
ESL HunCup Series #4 18:30-tól
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez...
80 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5715
 
1770
 
 
 
kép 633
 
1759
 
 
kép 4858
 
2438
 
 
 
kép 5251
 
2507
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu