Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. május 23. 0 hozzászólás
 

Eljött az idõ, hogy a kisebb magyar csapatokról is tudjon a Source közösség, így most a KNiFeZ klánnal készült interjút olvashatjátok az oldalunkon. A fiúk eredményesen szerepelnek a mostani TWL

hirkep

Eljött az idõ, hogy a kisebb magyar csapatokról is tudjon a Source közösség, így most a hirkep KNiFeZ klánnal készült interjút olvashatjátok az oldalunkon. A fiúk eredményesen szerepelnek a mostani TWL Euro Open ligában és legközelebb szerdán játszanak tétmérkõzést a hirkep fullteamgamers ellen. Reméljük egy tehetséges magyar csapat van feltörekvõben! Az interjúban a csapat alapítójával, NeO-val beszélgetek.
Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: paTrik


hirkep
paTrik: Szia NeO! Üdvözöllek a cs2hu hasábjain.
Mesélnél   valamit magadról?

NeO: Helló! Szerdahelyi István a teljes nevem,
Budapesten élek és az ELTE padjait koptatom.


paTrik: Mióta játszol a Source-al?

NeO:
Amióta létezik. Elõtte 1.6oztam, de csak fun szinten.


paTrik: A KNiFeZ klán tagja vagy, egyben egyik vezetõje is. Mesélnél valamit a klánról ?

NeO: Persze,  Flight és én vagyunk a csapat "leaderei". Alapjában véve egy baráti társaság vagyunk, akik nem a játék miatt ismerték meg egymást. A team nagy része soroksári, s már általános iskola óta tart a barátság. Tagjaink: Flight, Dr@ko, Zolika, Neemo, JimBoni, C4mP és jómagam, valamint van egy tiszteletbelitagunk, KrunyO. C4mP az egyetlen akit "on-line" ismertünk meg,
 de nagyon jól beleillik a klán légkörébe.


paTrik: Kinek mi a feladata a klánon belül?

NeO: C4mP, Flight és én vagyunk felelõsek a taktikáért. Hárman kitaláljuk, megosztjuk a többiekkel, átbeszéljük, aztán jöhet a gyakorlás. C4mP-et lehet mondani talán a kinevezett a AWP-snek, de õ sem specialista. Dr@ko a bombahordozó:) és fõ fedezõemberünk. Zolika, Neemo és JimBoni az akik közül általában csak 1 játszik.
õk ellátnak bármilyen feladatot, amit rájuk bízunk. Meccs közbeni taktikáért Flight és én felelünk, attól függõen melyik mapon játszunk.


paTrik:
Amikor elszabadultok a gép fogságából mivel töltitek az idõt?

NeO: Az életben jelenleg Dr@ko és Flight munkakereséssel tölti mindennapjait, Neemo üzletkötõ és amolyan mindenes egy mûanyagáruval foglalkozó cégnél. A többiek tanulnak kisebb-nagyobb sikerekkel. C4mP, Zolika és szerény személyem informatikát tanulunk, míg JimBoni újságírónak készül.


paTrik: Térjünk vissza a harcmezõre.  Ahogy látom mostanában a játékotok kicsit túlnõtt a baráti társaság szintjén. Az elsõ ligátok a TWL volt és nyertétek a csoportotokat. Mennyire gondoljátok komolyan a CS:S-t a továbbiakban? Készültök valamilyen másik kupára, esetleg versenyre?

NeO: Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy elég könnyû csoportba kerültünk a TWL-ben. A célt már most teljesítettük, hiszen ez az elsõ komolyabb erõpróbánk, így a jó helytállás volt kitûzve. Megpróbáljuk a maximumot hozni a rájátszásban, meglátjuk mire lesz elég. Neveztünk a CAL-ra, amely éppen most veszi kezdetét. A cél itt is a jó szereplés, tapasztalatszerzés.
És, hogy mennyire gondoljuk komolyan a cs:s-t? Semennyire:) Na jó annál azért kicsit komolyabban. Élvezzük a játékot. Nem akarunk a legjobbak lenni, mert tudjuk, hogy nem is lennénk képesek rá.


paTrik:
Megnyertétek a csoportot, most kezdõdnek majd az igazi izgalmak, keményebben fogtok készülni? Milyen eredményre számítasz? Ott lesztek az elsõ háromban?

NeO: Mindenképpen keményebben kell készülnünk, ha jó eredményeket akarunk elérni. Elsõ háromban biztos hogy nem leszünk ott, ahhoz jóval többet kellene gyakorolni, mint amennyit tudunk. Elég ha csak a többi magyar csapatot nézzük, már közülük is vannak nálunk jóval erõsebbek. Nem is beszélve a külföldiekrõl.
Abban biztos vagyok hogy mindent meg fog tenni a csapat a gyõzelemért, de ha már az elején kiesünk, akkor sem fogunk szégyenkezni.


paTrik: Magyarokkal edzetek, vagy inkább külföldiekkel?

NeO: Magyarokkal elég nehéz összeegyeztetni a gyakorlást, így általában külföldiekkel játszunk. Bár ^ocsi-ék bármikor waroznának, velük nem sok értelme van játszani :)
Mostanában nem volt nagyon idõnk gyakorolni, de most felpörgetjük a pcw-k számát :)


paTrik: Köszönöm az interjút. Sok sikert a szerdai meccshez, üzensz valamit a nagyközönségnek ?

NeO: Szeretném megköszönni a sok szurkolónak, hogy végigizgulták a meccseinket, remélem kitartanak továbbra is ;) Köszönöm a lehetõséget az interjúra és sok sikert kívánunk minden magyar csapatnak a nemzetközi versenyeken.



 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 350
 
1770
 
 
 
kép 717
 
1607
 
 
kép 3217
 
1740
 
 
 
kép 747
 
1623
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu