Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. május 15. 0 hozzászólás
 

A Cyberathlete Amateur League szervezõi egy email-en keresztül néhány szabályváltoztatást közöltek az európai divizóval kapcsolatban. Csak a CAL saját, Detox névre keresztelt pluginját lehet használni

CAL

A Cyberathlete Amateur League szervezõi egy email-en keresztül néhány szabályváltoztatást közöltek az európai divizóval kapcsolatban. Csak a CAL saját, Detox névre keresztelt pluginját lehet használni majd a servereken, nem lesz késkör a meccsek során, stb. Emellett néhány fontosabb dologra hívták fel a csapatkapitányok figyelmét, akit érdekelnek a részletek - márpedig aki szerepel a ligában azt érdeklik! - az klikkeljen a kibõvített részre.
Az email
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: paTrik


Valószínûleg mind tudatában vagytok annak, hogy a Counter-Strike:Source európai divizójának elsõ szezonja nemsokára elindul. Mivel már csak 8 nap van hátra mielõtt az elsõ szezon megkezdõdik /2006.máj.22./, úgy gondoltuk, hogy jó ötlet lenne felhívni a csapatkapitányok figyelmét néhány dologra, és mindenkivel tudatni hogyan is fognak a dolgok mûködni a CAL CS:S Europe-ban. 

Elõször is, a 488 jelentkezett csapatból 237-nek nincsen meg a kötelezõ 5 játékosa. Ahhoz, hogy valamilyen csapat részt vegyen a CAL-Europe-ban, legalább 5 játékost be kell regisztrálni az oldalon, mint a csapat tagjait. Ezenkívül úgy vettük észre, hogy sok csapat nem akar abban a divizóban lenni, ahova került. Ha csoportot akartok váltani, írjátok meg a kéréseteket  a diviziótokba tartozó adminnak. (http://www.caleague.com/?division=euro&page=admins)

Emellett van néhány jelentõsebb szabályváltozás, mindenkinek erõsen ajánlom, hogy olvassa el az összes szabályt, itt:
Szabályok: http://www.caleague.com/?div=csso&page=rules

Itt van néhány példa az újonnan megváltoztatott szabályokról, amikkel eddig nem találkozhattatok az európai ligáinkban:

-> Az oldalválasztást mostantól nem késkör dönti el, a hazai csapat kezd T-ként.
-> Mindenkinek belsõnézetes demót kell vennie mindkét félidõben, szintén erõsen ajánlom, hogy olvassátok el az ehhez tartozó részletes leírást.
-> A SourceTV csak mindkét csapat beleegyezése után engedélyezett.
-> A CAL nem engedélyez semmilyen "nem-CAL-plugin"-t a war serveren. (Manimod és a Matties EventScript sem engedélyezett, kivéve ha mindkét csapat beleegyezett). A CAL szerver plugin erre a szezonre a Detox lesz.
-> Legalább egy nappal a meccs elõtt az ellenféllel fel kell venni a kapcsolatot, fõleg ha nem tudtok játszani a megadott idõben.

A szabályokon kívül itt van néhány tájékoztató leírás, amit erõsen ajánlok elolvasni mindenkinek:


CAL ismertetõ:
-> http://forums.caleague.com/showthread.php?t=7479


Screenshotok és demófelvétel:
-> http://forums.caleague.com/showthread.php?t=13904


Hasznos kézikönyv:
-> http://forums.caleague.com/showthread.php?t=21923



Visszatérve a csapattagokhoz, erõsen ajánlott legalább 6 játékossal rendelkezni. Bár a CAL engedélyezi, hogy 5 játékossal is versenyezzetek, ez teljesen a ti felelõségetek. Itt van néhány szabály, ami ide tartozik:

- A csapatoknak ajánlatos, hogy 5 tagjuk tartózkodjon a szerveren a megbeszélt idõpontban.  Mindamellett, a csapatok késhetnek a szerverre való csatlakozással 15 percet. Ha egy csapat nincs fennt 5 játékossal a szerveren 15 perccel a megbeszélt idõ után, akkor az ellenfél nyer 16-0-ra.

- Abban az esetben, ha valamelyik játékosnak csatlakozási problémái vannak, ajánlatos, hogy a csapatnak legyen egy tartalék játékosa, aki bármikor fel tud lépni a szerverre.  Ha egy játékos a meccs folyamán valamilyen okok miatt lelép a szerverrõl, a játékot le kell állítani amíg a játékos vagy a csere belép a szerverre.

- Az elsõ félidõ végén a csapatok tarthatnak egy 10 perces szünetet. Ha a játékot más szerveren folytatják a csapatok a második félidõben, akkor mindkét csaptanak 10 perce van, hogy mind az 5 játékosuk csatlakozzon. Ha egy csapatnak nem sikerül ezt betartania, akkor az ellenfél a második félidõ mind a 15 körét magának tudhatja.

Ezek a szabályok is bizonyítják, hogy nagyon kockázatos tartalék ember nélkül játszani, erõsen ajánljuk, hogy legyen mindig egy pótjátékos aki bármikor tud csatlakzoni problémák esetén. És mégegyszer nagyon erõsen ajánlom, hogy mindenki olvassa el a feljebb kiírt linkeket, hogy senkinek ne legyenek téves információi, a szabályok elolvasásának hiánya csak problémákat fog okozni.

Köszönöm, jó játékot.
- Wim Barelds.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4750
 
2371
 
 
 
kép 897
 
1571
 
 
kép 4047
 
1476
 
 
 
kép 1657
 
2161
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu