Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
32182 megtekintés
 
Steam account védelem
28371 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
26948 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
24873 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
23129 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
22633 megtekintés
 

Beszéd téma

 


PlayNke hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. tegnap
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2016. augusztus 22. 0 hozzászólás
 

Sokkolta a fogadóközönséget a CSGO Lounge bejelentése, melyben a 18+ -os korhatárt és egyes országokban az oldal teljes beszüntetését közölték a felhasználókkal.

A Valve nyílt levele sok oldalt, így például a CSGO Strongot is működésbeli változásra kényszerítette a közelmúltban, és úgy tűnik a hullámok az egyik legnagyobb fogadási oldalt, a népszerű CSGO Lounge-ot is elérték! A portál hatalmas változást eszközölt működésében, mostantól életkorhoz kötött a regisztráció és egyes országokat kizártak a fogadási rendszerből! Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a CSGO Lounge vezetősége által a közösségnek címzett nyílt levelet:

Levél a dota2lounge, és a csgolounge közösséghez:

Az oldal célja elejétől fogva a szórakoztatás volt, és nem úgy gondoltunk rá, mint egy valódi fogadó oldalra, ahol igazi pénz forog kockán. Az egész alapját csupán virtuális fegyverkinézetek, matricák és ládák (CS:GO, Dota2 játékban) jelentették, melyeknek nincs értékük a valódi életben. És mégis, az oldal a fogadási lehetőséggel képes volt a közösségi interakció létrehozására, haszoni érdeklődés nélkül.

Minket, az oldal készítőit, fejlesztőit nem a haszon hajtott, nem gyűjtöttünk be semmilyen jutalékot egészen 2016 júniusáig, mikortól kezdve egy bizonyos százaléknyi haszonból elkezdtük fejleszteni az úgynevezett. "drafting rendszert", (azaz a mérkőzések lezárása után lévő sorsolást) illetve néhány tételt a közösségi piacra bocsátottunk, hogy a befolyt összegből nagyobb esport szervezeteket, közvetítő csapatokat támogassunk, hogy tudjanak néhány nyereményjátékot szervezni.

Az elmúlt hetek eseményei után, beleértve a Valve nyilvános levelét és felszólítását (melyet mi is megkaptunk), nem tudtuk, min kellene változtatnunk, további információt nem kaptunk, nem kommunikált velünk a Valve. Döntést kellet hoznunk, mert tudtuk, hogy változtatás nélkül nem működhetünk tovább. E hét hétfőtől, augusztus elsejétől csak korlátozott hozzáféréssel lehet majd elérni a fogadási funkciót, azokból az országokból nem, ahol az esport fogadás a törvények szerint tiltott. Továbbá egy regisztráció (nyilvántartási), és egyben ellenőrzési folyamatot fogunk hozzáadni oldalunkhoz, és elvárjuk, hogy mindenki megfeleljen az új szolgáltatási feltételeknek, ha szeretné használni a fogadási részt. Mindenkit emlékeztetnénk, hogy semmilyen szerencsejátékban se lehet részt venni 18 év alatt, így a szolgáltatás mostantól csak azoknak a felhasználóknak lesz elérhető, akik legalább 18 évesek.

Innentől kezdve az új feltételek szerint működünk majd, és minden fogadási tranzakciót az új szabályrendszer alapján kezelünk, csakis azokból az országokból, ahol a törvény nem tiltja meg.

A felhasználók az alábbi országokban és régiókban nem lesznek képesek használni a fogadási funkciót: Belgium, Franciaország (Francia Guyana, Mayotte, Francia Polinézia, Réunion), Guernsey, Gibraltár, Írország, Man-sziget, Jersey, Martinique,Törökország, Spanyolország, Skócia, Izrael, Nagy-Britannia, Egyesült Államok.

Ez a lista még bővülhet, változhat.

Továbbra is figyelmeztetünk mindenkit, reakciónk nem nyújt semmilyen garanciát arra, mi fog történni a tételeitekkel, miután lejár a Valve 10 napos határideje.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki része volt eme fantasztikus közösségnek az elmúlt években, és reméljük, hogy folytatódik az út számunkra is, és minden változtatást a közösséggel együtt valósíthatunk meg ezek után is. Vannak még további ötletek a tarsolyunkban, boldogan rántjuk majd le róluk a leplet a közeljövőben!

Az oldal másik funkciója, azaz a csere-kereskedelmi rész továbbra is ugyanúgy fog működni ahogy eddig, azaz világszerte elérhető lesz. Ezzel kapcsolatban is várható még pár fejlesztés hamarosan!

Borewik, a CSGOLounge, és Dota2Lounge tulajdonosa, és az egész Lounge csapat nevében

 

A levélből egyértelműen látszik, hogy azokban az országban, ahol az esport fogadásnak törvényi gátja van, betiltják az oldal erre vonatkozó részét. Magyarországon az esport fogadás szabályozására külön rendelkezés még nincs, ám a hagyományos sportfogadás a Szerencsejáték Zrt. kizárólagos területe. Hogy ebből így mi lesz itthon, azt egyelőre csak találgatni lehet.

 

Forrás: esport1.hu

 

 
mark.gyore
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 66
 
1046
 
 
 
kép 3810
 
1058
 
 
kép 1037
 
998
 
 
 
kép 3572
 
1028
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu