Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


jamesbla hozzászólt a(z) Tesoro teszt Vol2, Gungnir egér című cikkhez. 9 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2016. augusztus 22. 1 hozzászólás
 

Sokkolta a fogadóközönséget a CSGO Lounge bejelentése, melyben a 18+ -os korhatárt és egyes országokban az oldal teljes beszüntetését közölték a felhasználókkal.

A Valve nyílt levele sok oldalt, így például a CSGO Strongot is működésbeli változásra kényszerítette a közelmúltban, és úgy tűnik a hullámok az egyik legnagyobb fogadási oldalt, a népszerű CSGO Lounge-ot is elérték! A portál hatalmas változást eszközölt működésében, mostantól életkorhoz kötött a regisztráció és egyes országokat kizártak a fogadási rendszerből! Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a CSGO Lounge vezetősége által a közösségnek címzett nyílt levelet:

Levél a dota2lounge, és a csgolounge közösséghez:

Az oldal célja elejétől fogva a szórakoztatás volt, és nem úgy gondoltunk rá, mint egy valódi fogadó oldalra, ahol igazi pénz forog kockán. Az egész alapját csupán virtuális fegyverkinézetek, matricák és ládák (CS:GO, Dota2 játékban) jelentették, melyeknek nincs értékük a valódi életben. És mégis, az oldal a fogadási lehetőséggel képes volt a közösségi interakció létrehozására, haszoni érdeklődés nélkül.

Minket, az oldal készítőit, fejlesztőit nem a haszon hajtott, nem gyűjtöttünk be semmilyen jutalékot egészen 2016 júniusáig, mikortól kezdve egy bizonyos százaléknyi haszonból elkezdtük fejleszteni az úgynevezett. "drafting rendszert", (azaz a mérkőzések lezárása után lévő sorsolást) illetve néhány tételt a közösségi piacra bocsátottunk, hogy a befolyt összegből nagyobb esport szervezeteket, közvetítő csapatokat támogassunk, hogy tudjanak néhány nyereményjátékot szervezni.

Az elmúlt hetek eseményei után, beleértve a Valve nyilvános levelét és felszólítását (melyet mi is megkaptunk), nem tudtuk, min kellene változtatnunk, további információt nem kaptunk, nem kommunikált velünk a Valve. Döntést kellet hoznunk, mert tudtuk, hogy változtatás nélkül nem működhetünk tovább. E hét hétfőtől, augusztus elsejétől csak korlátozott hozzáféréssel lehet majd elérni a fogadási funkciót, azokból az országokból nem, ahol az esport fogadás a törvények szerint tiltott. Továbbá egy regisztráció (nyilvántartási), és egyben ellenőrzési folyamatot fogunk hozzáadni oldalunkhoz, és elvárjuk, hogy mindenki megfeleljen az új szolgáltatási feltételeknek, ha szeretné használni a fogadási részt. Mindenkit emlékeztetnénk, hogy semmilyen szerencsejátékban se lehet részt venni 18 év alatt, így a szolgáltatás mostantól csak azoknak a felhasználóknak lesz elérhető, akik legalább 18 évesek.

Innentől kezdve az új feltételek szerint működünk majd, és minden fogadási tranzakciót az új szabályrendszer alapján kezelünk, csakis azokból az országokból, ahol a törvény nem tiltja meg.

A felhasználók az alábbi országokban és régiókban nem lesznek képesek használni a fogadási funkciót: Belgium, Franciaország (Francia Guyana, Mayotte, Francia Polinézia, Réunion), Guernsey, Gibraltár, Írország, Man-sziget, Jersey, Martinique,Törökország, Spanyolország, Skócia, Izrael, Nagy-Britannia, Egyesült Államok.

Ez a lista még bővülhet, változhat.

Továbbra is figyelmeztetünk mindenkit, reakciónk nem nyújt semmilyen garanciát arra, mi fog történni a tételeitekkel, miután lejár a Valve 10 napos határideje.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki része volt eme fantasztikus közösségnek az elmúlt években, és reméljük, hogy folytatódik az út számunkra is, és minden változtatást a közösséggel együtt valósíthatunk meg ezek után is. Vannak még további ötletek a tarsolyunkban, boldogan rántjuk majd le róluk a leplet a közeljövőben!

Az oldal másik funkciója, azaz a csere-kereskedelmi rész továbbra is ugyanúgy fog működni ahogy eddig, azaz világszerte elérhető lesz. Ezzel kapcsolatban is várható még pár fejlesztés hamarosan!

Borewik, a CSGOLounge, és Dota2Lounge tulajdonosa, és az egész Lounge csapat nevében

 

A levélből egyértelműen látszik, hogy azokban az országban, ahol az esport fogadásnak törvényi gátja van, betiltják az oldal erre vonatkozó részét. Magyarországon az esport fogadás szabályozására külön rendelkezés még nincs, ám a hagyományos sportfogadás a Szerencsejáték Zrt. kizárólagos területe. Hogy ebből így mi lesz itthon, azt egyelőre csak találgatni lehet.

 

Forrás: esport1.hu

 

 
mark.gyore
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

jackiewengman

júl. 03., 22:24
Necesita documentos reales como pasaporte, carnet de conducir, certificado IELTS o carnet de identidad? ¡Tu búsqueda termina aquí! Estamos especializados en procesar y producir todo tipo de documentos y certificados genuinos. Todos los documentos proporcionados son documentos registrados que se pueden utilizar legalmente. Por lo tanto, sin ningún problema, puede adquirir una nueva identidad suya hoy.


CONTÁCTENOS POR CORREO ELECTRÓNICO ::::::::::::::::::: (obtenerlicenciadeconducir@gmail.com)

WhatsApp ::::::::::::::::::::::::::::::::::: +4915219465204

Sitio web ::::: https://www.auto-licenciadeconducir.com

COMPRA NUESTROS SERVICIOS

Licencia de conducir en línea,
Licencia de conducir falsa en línea,
Pasaporte en línea,
Pasaporte falso en línea,
Permiso de residencia en línea,
Tarjeta de identificación en línea,
Visas en línea,
Certificado de nacimiento en línea,
SSN en línea,

Obtenga documentos 100% genuinos y registrados Compre pasaporte en línea
Si realmente desea documentos reales, no busque más, tenemos una amplia y sólida red de profesionales fiduciarios con autoridad legal y judicial. Por lo tanto, cuando nos compra cualquier documento real, replica todas las características de seguridad, marcas de agua, tintes fluorescentes, tinta que cambia de color e hilos de seguridad. Claramente significa que obtiene los documentos reales que se pueden usar más allá de las fronteras internacionales sin enfrentar ningún problema. Estos documentos se pueden utilizar para conseguir trabajos tanto a nivel nacional como internacional. También proporcionamos documentos falsos, pero estos son indistinguibles del original, por lo que puede usarlos bajo su propio riesgo. Sin embargo, le recomendamos que nos compre documentos en línea que le evitarán cualquier tipo de problema legal.


CONTÁCTENOS POR CORREO ELECTRÓNICO ::::::::::::::::::: (obtenerlicenciadeconducir@gmail.com)

WhatsApp ::::::::::::::::::::::::::::::::::: +4915219465204

Sitio web ::::: https://www.auto-licenciadeconducir.com
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4009
 
1179
 
 
 
kép 3675
 
1175
 
 
kép 4635
 
1050
 
 
 
kép 3177
 
1170
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu