Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
31866 megtekintés
 
Steam account védelem
27526 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
26649 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
23903 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
22854 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
22290 megtekintés
 

Beszéd téma

 


Pihe2005 hozzászólt a(z) Tagfelvétel témájú fórumban. tegnap
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2016. augusztus 22. 0 hozzászólás
 

Sokkolta a fogadóközönséget a CSGO Lounge bejelentése, melyben a 18+ -os korhatárt és egyes országokban az oldal teljes beszüntetését közölték a felhasználókkal.

A Valve nyílt levele sok oldalt, így például a CSGO Strongot is működésbeli változásra kényszerítette a közelmúltban, és úgy tűnik a hullámok az egyik legnagyobb fogadási oldalt, a népszerű CSGO Lounge-ot is elérték! A portál hatalmas változást eszközölt működésében, mostantól életkorhoz kötött a regisztráció és egyes országokat kizártak a fogadási rendszerből! Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a CSGO Lounge vezetősége által a közösségnek címzett nyílt levelet:

Levél a dota2lounge, és a csgolounge közösséghez:

Az oldal célja elejétől fogva a szórakoztatás volt, és nem úgy gondoltunk rá, mint egy valódi fogadó oldalra, ahol igazi pénz forog kockán. Az egész alapját csupán virtuális fegyverkinézetek, matricák és ládák (CS:GO, Dota2 játékban) jelentették, melyeknek nincs értékük a valódi életben. És mégis, az oldal a fogadási lehetőséggel képes volt a közösségi interakció létrehozására, haszoni érdeklődés nélkül.

Minket, az oldal készítőit, fejlesztőit nem a haszon hajtott, nem gyűjtöttünk be semmilyen jutalékot egészen 2016 júniusáig, mikortól kezdve egy bizonyos százaléknyi haszonból elkezdtük fejleszteni az úgynevezett. "drafting rendszert", (azaz a mérkőzések lezárása után lévő sorsolást) illetve néhány tételt a közösségi piacra bocsátottunk, hogy a befolyt összegből nagyobb esport szervezeteket, közvetítő csapatokat támogassunk, hogy tudjanak néhány nyereményjátékot szervezni.

Az elmúlt hetek eseményei után, beleértve a Valve nyilvános levelét és felszólítását (melyet mi is megkaptunk), nem tudtuk, min kellene változtatnunk, további információt nem kaptunk, nem kommunikált velünk a Valve. Döntést kellet hoznunk, mert tudtuk, hogy változtatás nélkül nem működhetünk tovább. E hét hétfőtől, augusztus elsejétől csak korlátozott hozzáféréssel lehet majd elérni a fogadási funkciót, azokból az országokból nem, ahol az esport fogadás a törvények szerint tiltott. Továbbá egy regisztráció (nyilvántartási), és egyben ellenőrzési folyamatot fogunk hozzáadni oldalunkhoz, és elvárjuk, hogy mindenki megfeleljen az új szolgáltatási feltételeknek, ha szeretné használni a fogadási részt. Mindenkit emlékeztetnénk, hogy semmilyen szerencsejátékban se lehet részt venni 18 év alatt, így a szolgáltatás mostantól csak azoknak a felhasználóknak lesz elérhető, akik legalább 18 évesek.

Innentől kezdve az új feltételek szerint működünk majd, és minden fogadási tranzakciót az új szabályrendszer alapján kezelünk, csakis azokból az országokból, ahol a törvény nem tiltja meg.

A felhasználók az alábbi országokban és régiókban nem lesznek képesek használni a fogadási funkciót: Belgium, Franciaország (Francia Guyana, Mayotte, Francia Polinézia, Réunion), Guernsey, Gibraltár, Írország, Man-sziget, Jersey, Martinique,Törökország, Spanyolország, Skócia, Izrael, Nagy-Britannia, Egyesült Államok.

Ez a lista még bővülhet, változhat.

Továbbra is figyelmeztetünk mindenkit, reakciónk nem nyújt semmilyen garanciát arra, mi fog történni a tételeitekkel, miután lejár a Valve 10 napos határideje.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki része volt eme fantasztikus közösségnek az elmúlt években, és reméljük, hogy folytatódik az út számunkra is, és minden változtatást a közösséggel együtt valósíthatunk meg ezek után is. Vannak még további ötletek a tarsolyunkban, boldogan rántjuk majd le róluk a leplet a közeljövőben!

Az oldal másik funkciója, azaz a csere-kereskedelmi rész továbbra is ugyanúgy fog működni ahogy eddig, azaz világszerte elérhető lesz. Ezzel kapcsolatban is várható még pár fejlesztés hamarosan!

Borewik, a CSGOLounge, és Dota2Lounge tulajdonosa, és az egész Lounge csapat nevében

 

A levélből egyértelműen látszik, hogy azokban az országban, ahol az esport fogadásnak törvényi gátja van, betiltják az oldal erre vonatkozó részét. Magyarországon az esport fogadás szabályozására külön rendelkezés még nincs, ám a hagyományos sportfogadás a Szerencsejáték Zrt. kizárólagos területe. Hogy ebből így mi lesz itthon, azt egyelőre csak találgatni lehet.

 

Forrás: esport1.hu

 

 
mark.gyore
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26869 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 
BUY REAL AND FAKE... fórum
november 19.
 
RanGeR állapota
október 13.
 
Buy real driver's... fórum
augusztus 14.
 
Angliában két... hír
január 21.
 
0 fórum
december 11.
 
CSGO kaszinók hír
november 24.
 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2977
 
987
 
 
 
kép 4648
 
976
 
 
kép 5616
 
1876
 
 
 
kép 3280
 
1187
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu