Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2010. augusztus 25. 0 hozzászólás
 

Már csak kettőt kell aludni, és kezdetét veszi Magyarország egyik valaha volt legnagyobb Counter-Strike:Source offline rendezvénye, a BECUP.Az interjú-sorozat most elérkezett sokak kedvencéhez, az ICL ötödik

Már csak kettőt kell aludni, és kezdetét veszi Magyarország egyik valaha volt legnagyobb Counter-Strike:Source offline rendezvénye, a BECUP.
Az interjú-sorozat most elérkezett sokak kedvencéhez, az ICL ötödik állomásának győzteséhez, a legendás csapathoz, azaz az ancients-höz. A kérdezz-felelek játékban KODIAK volt a segítségemre, válaszaiból kiderül, hogy miként esett a választás a 2 új CS1.6-ból áthúzott játékosra, várható-e a "teljes visszatérés", de még sok más is, amit természetesen a kibővített részben olvashattok.

Igyekszünk minden, már fizetett csapat valamely tagjával ehhez hasonló interjút készíteni.

ancients interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


Üdvözöllek újra itt a TOTALCS hasábjain kedves KODIAK! Bár még a legfiatalabbak is ismerik a nevedet, mégis arra kérnélek, hogy mutatkozz be az olvasóknak!

Hello, a vérszomjas medveálarc mögött rejtőzködő csendes embert, Török Balázsnak hívják, 31 éves és az Index videó rovatának dolgozik. Szabad idejében focizik, pókerezik és egy egy LAN alkalmával billentyűzetet ragad és a régi csapattársaival lemegy lövöldözni.

Szinte mindenki kívülről fújja a karriered főbb állomásait, mozzanatait, így ezt a részt úgy gondolom át is ugorhatjuk. A KODIAK Saga még máig is tart, folytatódik, hiszen nem „vonultál" még teljesen vissza, nem raktad le az egeret. Mi ennek az oka?

A küzdelmet nem lehet megunni szerintem, és azzal, hogy nem gyakorlunk túl sokat, minden egyes LAN újabb és újabb kihívást jelent.

Az elmúlt 1 év 5 CSS LAN-jából 3-on (D-LAN, ICL5, illetve most BECUP) Te is játékosként vettél részt. Teljes visszatéréseteket nem tervezitek?

Nem, ezt nem mondanám, hiszen a D-LAN-ra az indexesekkel mentem játszani, ICL-re is épp csak egy hónappal a LAN előtt álltunk össze, most meg konkrétan egy héttel a verseny előtt véglegesedett a csapat. Visszatérni nem fogunk, de lehet arra számítani, hogy fel fel tűnünk LAn-okon ha épp ráérünk.

Érdekes felállással készültök a pénteken kezdődő BECUP-ra. Miként esett a választás a 2 új arcra? És hova „tűnt" Npp és stawros?

Stawi végleg letette a fegyvert. Saját bevallása szerint nagyon megunta a játékot és már a LAN-ok sem vonzzák. Npp pedig befejezi előbb az egyetemet, maximum azután fog játszani, ha egyáltalán. A két új tagunkat kuLi szervezte be, mivel ő elég jártas 1.6-os körökben, a css scene-ben pedig már nem akadt le/átigazolható játékos.

Ha már szóba jött a felkészülés, hogy haladtok e téren? Hasonlóan megy a gyakorlást, mint a tavaszi ICL előtt, vagy most már kevesebb tényező gátol meg Titeket a sikeres felkészülésben?

Sajnos a két dl-es srác, clayton és aLe, akikkel elkezdtük a gyakorlást, LAN előtt két héttel bejelentette, hogy mégis inkább a dl-el mennek LAN-ra, így eléggé megcsúsztunk. Eddig három napot tudtunk végig gyakorolni, ami persze rettentően kevés.
Ezen kívül a csapat hardver felszereltsége és a magyar internetszolgáltatók hátráltatnak minket a felkészülésben. Flav gépe sokat rakoncátlankodik, boE gépe is nagyrészt alkalmatlan a játékra. kuLinak a netével vannak még mindig problémák, én is rengeteget laggzom, tehát nkr sokszor egyedül játszik az ellenféllel.
De az igazat megvallva már kezdem megszokni, hogy a felkészüléseink így alakulnak.

Mennyire követted figyelemmel a magyar scene eseményeit, történéseit? Véleményt tudsz formálni a jelenlegi helyzetről? Mely csapatokat említenéd meg a maiak közül, kikre lehet építeni?

Semennyire nem követem a scene változásait. Sajnos nem ismerem a csapatokat sem, így ezért is voltunk bajban, amikor a két dl-es otthagyott minket. Nagyrészt ezért is vállaltuk be, hogy két 1.6-os sráccal megyünk LAN-ra, akikkel én még nem is találkoztam élőben.
Mindezek mellett azért egyáltalán nem katasztrófális a helyzet, azt hiszem, kuLikám jó csapattársakat választott nekünk.

Nagy különbség van a „régi" scene és a mostani között?

Beszélgettünk kuLival és arra jutottunk, hogy a mostani csapatok egyszerűen nem elég kitartóak, se 1.6-ban, se CSS-ben. Nincs meg bennük a motiváció, hogy huzamosabb ideig együtt maradjanak, minden rosszul sikerült LAN után feloszlanak-újraalakulnak és nem hagynak maguknak esélyt, hogy megszokják egymást. Mi pl.: az ancients-cel rengeteg időt eltöltöttünk együtt és ez az, ami meghozta a sikereket, hogy összeszoktunk szép lassan. Ez az, amit nem látok nagyon a mostani scene-ben.

Ez lesz az első alkalom, hogy a BECUP-on játékosként veszel részt, hiszen az elmúlt 3 évben mindvégig szervezőként tevékenykedtél a pestszentimrei rendezvényen. Várható még a visszatérésed az admingárdába, vagy már csak játékosként szándékozol szerepelni a LAN-on?

Elég hálátlan feladat BECUP-ot szervezni, ezért is minden tiszteletem a BECUP Team-é. Rengeteg munkával jár, még több stresszel és kevés elismeréssel, mert szinte csak a negatív kritikák jutnak vissza az emberhez. Én úgy döntöttem, hogy szívesebben játszom, mint szervezek és nem is tervezek visszatérni adminnak.

Milyen célokkal, elvárásokkal vágtok neki a BECUP-nak?

Szeretnénk jól szerepelni, de legfőképpen izgalmas meccseket játszani és jól érezni magunkat.

Jöjjön egy kicsit pikánsabb téma, a magyar válogatott. Egy időben Te voltál a nemzeti csapat kapitánya. Elvállalnád újból? Ha újból Te lennél a „cséká", kiket válogatnál be?

Mint említettem nem követem a CSS scene változásait, így fogalmam sincs, kikre lehetne építeni.

Utolsó kérdésem következik, amely a szokásomhoz híven a BECUP végeredményéhez kapcsolódik. Szerinted kik az esélyesek a képzeletbeli dobogóra? Lesz-e idén meglepetéscsapat?

.Php-ékat várom a dobogó tetejére, a maradék helyekért lehet küzdeni :)

Végül szeretném megköszönni, hogy elfogadtad a felkérést és a rendelkezésemre álltál. Eredményes felkészülést és sok sikert az ancients-nek a LAN-ra! Utolsó szó természetesen Téged illet.

Utolsó szó jogán megemlíteném, hogy ezt az interjút vágatlan cenzúrázatlan és sokkal szórakoztatóbb eredeti formájában a kodiak.blog.hu-n találjátok.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4648
 
1445
 
 
 
kép 2884
 
1412
 
 
kép 2831
 
1474
 
 
 
kép 5770
 
1733
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu