Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
30883 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
25689 megtekintés
 
Steam account védelem
24064 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
21956 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
21336 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
21308 megtekintés
 

Beszéd téma

 


markcarlson70 hozzászólt a(z) Kaufen Sie einen registrierten EU-Führerschein ohne Prüfung témájú fórumban. 21 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2009. január 31. 0 hozzászólás
 

Közre adok ismét egy kis rövid leirást Bagira tollából, amely az "elszánt FPS játékosok főbb kórismereteit és tüneteit" taglalja...Remélem, ez a görbe tükör sokaknak csal mosolyt az arcára.  Ha valaki

Közre adok ismét egy kis rövid leirást Bagira tollából, amely az "elszánt FPS játékosok főbb kórismereteit és tüneteit" taglalja...Remélem, ez a görbe tükör sokaknak csal mosolyt az arcára.  Ha valaki azonban mégis felismerni véli magát, vagy közeli hozzátartozóját, az azonnal keresse fel a kezelő orvosát, vagy a gyógyszerészét!

:O)


Játékfüggő vagyok-e?
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: AlX^ndrOS


Játékfüggő vagyok-e?

Könnyű lenne azt mondani, hogy, ha időm nagy részét a gép előtt töltöm, és nem munkával foglalkozom, hanem a hobbymnak élek, akkor igen, játékfüggő vagyok. Csakhogy ezt nem fogom észrevenni, pont a szituáció sajátossága miatt: a gép előtt szinte repül az idő, az agyam kikapcsol, és teljesen beleélem magam az éppen futó játékba. Persze a gép előtt ülve mindenre „igennel" válaszolok, vagy azt mondom, hogy „nem tudom", mert legtöbbször a kérdés felét nem hallottam a fülestől, a másik felére meg már nem tudtam odafigyelni, mert éppen felrobbantottak.

Mégis, vannak jelek, amiből a környezetem észre fogja venni, hogy valami nem stimmel, és kis logikai lego után rájön, hogy nem kell mentőt hívni, csak a játékszenvedélyem hatalmasodott el rajtam. S hogy mik ezek a jelek?

Például bevásárlás során az épületeket a bokrok mögül, vagy épp egy fél fát cipelve közelítem meg. Belépés előtt a nagy áruházláncok árkádsorán a falhoz simulva kígyózok végig az oszlopok között. Előfordul, hogy hirtelen az oldalamhoz kapok, ha valaki felrántja bennem az ideget. A pénztáraknál hosszasan előttem kígyózó sort látva az fut át az agyamon, hogy a shotgunnal, vagy az M249 SAW-vel tudnám hatékonyabban megtisztítani a platzot. Éjszakai bevetésen, miközben félálomban felkelek és útnak indulok a wc, vagy a hűtőszekrény irányába, utamat álló tereptárgyakat vélek felfedezni a folyosó közepén az anyósom személyében. Kétségbe ejt a gondolat, hogy sem megkerülni sem elmozdítani nem tudom, aztán megvilágosodom, mikor a villanykapcsolóhoz érve felkapcsolom azt, és tudatosul bennem, hogy fedezéknek mégiscsak jó lett volna, de miután a lámpafénytől megriadt, támadást jelző szirénaként hallom sikítani, majd az elsősegélyhelyre szállítom, és újra élesztem, mert infarktust kapott tőlem, és életereje nagyon lecsökkenni látszik. Nyári melegben a szúnyoginvázió idején a fejem felett elrepülő nőstény állatok láttán felmerül bennem a gondolat, hogy milyen jól álcázza magát az ellenséges helikopter. Ha a társaságban valaki sunyin szellent egyet, mindjárt vegyi támadást sejtek, és ha kitudódott a karácsonyi meglepetésem, kémeket keresek a család soraiban. Télvíz idején szívesen járok terepcuccban, otthon a lőgyakorlatok nyomait találom a csilláron és a bútorokon, és komolyan elgondolkodtat, melyik ruhámból készíthetnék leggyorsabban hatékony ghillie-t, amikor az APEH ellenőr kopogtat az ajtómon.


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26867 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 
Angliában két... hír
január 21.
 
0 fórum
december 11.
 
CSGO kaszinók hír
november 24.
 
mani admin plugin fórum
április 29.
 
Nagy csapatok fórum
április 29.
 
606 állapota
április 18.
 
Whale Hosting -... fórum
augusztus 30.
 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4385
 
1496
 
 
 
kép 1121
 
942
 
 
kép 3932
 
894
 
 
 
kép 940
 
810
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu