Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2006. május 31. 0 hozzászólás
 

Érdekes helyzet állt elõ a napokban a legújabb interjúm kapcsán. No nem azért, mert egy régi ismerõssel és egy nagy visszatérõvel készítettem a riportot, hanem azért mert réges-régen pont õ volt az,

newspic
Érdekes helyzet állt elõ a napokban a legújabb interjúm kapcsán. No nem azért, mert egy régi ismerõssel és egy nagy visszatérõvel készítettem a riportot, hanem azért mert réges-régen pont õ volt az, aki nagyban segített csiszolni cikkírói képességeimet. Mivel egy kép többet ér mint ezer szó, így biztos tudjátok már kirõl van szó. A mai vendégem newspic FallingStar, aki nem is olyan rég tért vissza a magyar krémbe, és ha már visszatért magával rántott egy másik, sokak számára szintén kedves ismerõst. Új klán, új tagok, egy fákkal teli övezetre hajazó klánnév. Mit jelent a läget?, ki az a bizonyos kedves ismerõs? Válasz az interjúban. Kellemes olvasgatást!

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


bazso:
Szervusz FallingStar! Igaz nagyon rossz most az idõ, de itt a nyár elsõ napja, illetve próbál itt lenni. Készülsz már a nagy nyári bulikra, esetleg nyáron nem is láthatunk, mert egész végig egy trópusi kis szigeten leszel félmeztelen hölgyemények társaságában?

FallingStar:
Szia bazso! Hát igen, az idõ nem valami fényes. Eddig az a biztos, hogy Egyiptomba fogok egy hétre kiugrani. Biztosra veszem, látni fogtok:)


bazso:
Egy rövid bemutatkozást kérnék tõled így elsõ körben!

FallingStar:
Kövesi Gábor a tisztességes nevem, 18 éves vagyok és Budapesten élek. Jelenleg érettségizem a Corvin Mátyás Gimnázium és Mûszaki Szakközépiskolában.


bazso:
Kicsit most bajban vagyok, hogy elõször a múltat bolygassam fel avagy a jelenben kutakodjak, de maradjunk a megszokott dolgok mellett és haladjunk szépen idõrendben. Biztosan sokan emlékeznek még a man1a-ra valamint az SPRD-re és a folytonos változásokra. Mesélnél arról az idõszakról egy kicsit?

hirkepFallingStar:
A folytonos változások nem a csapat felállására értendõek, hanem a csapat nevére és támogatóira. A többiek úgy gondolták, hogy hasznos a csapatnak, ha egy multigaming szervezet áll mögöttük és szerverrel, illetve bnc-vel támogatnak minket, mert így biztosítva van a felkészülés. Ezzel én akkor sem értettem egyet és most sem :) A man1a egy elég jó csapatnak számított. Voltak benne már régi játékosok, és volt egy-két új is, akik csak pár hónapja kezdték el a játékot, de tehetségesnek bizonyultak és az eredményeink azt mutatják, érdemes volt belevágni.


bazso:
Tehetségesnek bizonyultak és az eredményeink azt mutatják, érdemes volt belevágni…aztán eltûntél egy jó hosszú idõre, fõként az érettségire készülés apropójából. Rendezted dolgaidat és lesz idõd komolyabban foglalkozni újra a csével? Sikerült problémamentesen leérettségizned?

FallingStar:
Az írásbelin túl vagyok és az elvárásokon felül teljesítettem szerencsére, de a szóbeli még hátravan.. Sok pletyka keringett, és ahogy hallottam sokáig csámcsogtak, hogy miért is tûntem el. Hát, igen, e miatt.


bazso:
Nem véletlenül kérdeztem rá a szabadidõ és a csé kapcsolatára, mivel máris egy új csapatban köszönthetünk téged, nevezetesen a läget?-ben. Hadd kérdezzem meg, mit jelent ez a név, illetve hogyan sikerült ilyen gyorsan egy új csapatot találni?

FallingStar:
A csapat neve azt jelenti: mizu? és R9 keresett meg mikor újra feltûntem, hogy lenne egy ilyen lehetõség. Eleinte nem foglalkoztatott a dolog, de mikor egy-két név felmerült, már érdekesnek találtam. Most pedig itt vagyunk: R9, Young^, achilles, NTR, FallingStar és két szinte állandó kisegítõ:) Viszont egyelõre nem biztos, hogy a csapat ilyen néven fut tovább, még lehet változás.


bazso:
Oh, egy újabb top5 ^^ Egy pillanatra álljunk csak meg! Sokak számára ismerõs lehet Young^ neve, aki éppen ezen az oldalon akasztotta szögre az egerét. Hogyan sikerült õt visszacsábítani ide és leültetni a újra a játék elé?

FallingStar:
Igen, igen. Young^ abbahagyta a család miatt, amit mi megértünk, és most sincs maximálisan jelen, de amennyit van, az számunkra elégséges. Szerintünk így tud mûködni a dolog. Hogy mi vette õt rá? Mi már játszottunk egy csapatban így ismert engem, illetve achilles is közeli barátja. Úgy vélem ez közrejátszhatott a visszatérésében. Én örülök neki :)


bazso:
Említetted a két beugrót valamint azt, hogy Young^ sem tud veletek lenni 100%-osan. Így felmerül bennem és lehet másokban is a kérdés, hogy akkor most ti a régi „kötelékek” révén találtatok egymásra vagy pedig terveztek ezzel a játékkal hosszú távra is?

FallingStar:
Tekintve, hogy a morál kifogástalan és teljesítmény terén sincsenek panaszaink, azt hiszem okunk van feltételezni, hogy hosszú távon is jelen tudunk lenni a közösségben. A régi kötelék olajozottabbá teszi a játékunkat és a frissebb szereplõk is kifogástalanok. NTR például tehetséges AWP-s, R9 pedig sokoldalú és mindkettõjüknek helyén van az esze :)


bazso:
Ha jól értelek akkor Net-X kupán tartogattok meglepetéseket a nagyok számára. Tudom ilyet nem illik kérdezni, de aki engem ismer az tudja nálam a "nem illik" az más tészta. Milyen helyezést vársz a csapattól?

FallingStar:
Ha netán a túl nagy önbizalmam miatt valaki most megharagudna, rajtad csattanjanak a megjegyzések! :) Én az elsõ 3 helyre várom a csapatot. Tekintve mennyire frissek vagyunk a harmadik hely nem lenne csalódás, viszont ismerve önmagunkat, az elsõ helyezés sem lehetetlen.


bazso:
Bevállalom, ezen ne múljon^^ Mennyire tesznek jót ezek az online kupák a közösségünknek? Valamint ha már így áttértünk egy kicsit a scene helyzetére, téged mint friss visszatérõt kérdeznék arról, hogy változott-e ez a közösség valamit, valamint hogy látod a mostani helyzetet?

FallingStar:
Az egynapos kupák szerintem sokat segíthetnének a közösségnek, de tanulva a múltból (OBiNet verseny), kicsit szigorúbban kéne venni a dolgokat. Az eddigi lazaságot annak köszönhetjük, hogy kevés ilyen esemény volt nálunk, mindenkinek eleget akartak tenni a szervezõk, ami persze nem lenne gond, csak hát.. szóval értitek :) Kevesebb a meghatározó játékos, de még így is normálisabb a helyzet, mint az 1.6-os közösségnél, bár erre sokan mondhatják: közhely. Ki tudja mit hoz a jövõ? Ez csak az én véleményem.


bazso:
És mi a véleménye másoknak? Remélem nem volt elég erõs célzás egy általad is említett csíterfilmecskére? ^^

FallingStar:
Sok visszajelzést kaptam.. Örülök, hogy vannak, akik pozitívan értékelik, hogy újra itt vagyok, de negatív része is van a dolgoknak persze. Ez a filmes dolog kb. annyi, hogy publicon mondták, hogy "ez az akirõl csináltak filmet is". Én még sose láttam, tehát sok alapja nincs a dolognak. Nekem mindig is kétesnek tartották a játékomat, pedig soha nem is láttam semmilyen segédprogramot közelrõl :)


bazso:
Nekem nem is lenne több kérdésem, köszönöm az idõdet és a válaszaidat, sok sikert a jövõben valamint a Net-X-en. Üzensz valamit nagyvilágba, esetleg valakinek valami szépet?

FallingStar:
Én is köszönöm! Minden csapatnak sok sikert szombatra, a szervezõknek olajozott versenyt, a csapattársaimnak kézfogást :)


 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1432
 
1610
 
 
 
kép 4524
 
1441
 
 
E3 Girls 2012
 
2700
 
 
 
kép 5638
 
2776
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu