Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
by HeNtEs 2012. augusztus 22. 9 hozzászólás
 

A de_nuke_we után szabadon elkészülni látszik ezúttal már privát kezdeményezésként a de_aztec_lg, amelyet kimondottan ligák számára ajánlanak a készítők. A lényeg ugyanaz, mint a nuke esetében, kis módosításokkal egyelővé és profin játszhatóvá tenni a pályát.

Mint ahogy az köztudott a de_nuke_ve Volcano, a neves Counter-Strike játékos és a közösség igényeit egybegyúrva készült el a Valve-nál. A pályán apró módosításokat hajtottak végre, és levették az igazán zavaró elemeket.  A kezdeményezést elvileg folytatni szeretnék, de a közösség türelmetlen és máris felkerül a youtube-ra egy lg végződésű de_aztec pálya, amit kimondottan ligák számára terveztek. A történet ugyanaz, átalakítás letisztítás és kész. Íme a videó.

 
 
Most itt vannak
 
Eddig 9 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

P4TR1K

aug. 25., 14:09
tuscan+season párost a népnek! :D
 
 
 
 
BTURBO  Szerintem csinaljak mar azokat a mappokat csak ezeket konyebb egyelore " gyorsan " remakelni mivel az alap mappok adottak . azokat meg elorol kell csinalni mivel semmi alap nincs hozza csak a fejukbe , hogy hogy nez ki . Itt meg azert nukeSE-t aztekSE-t betoltik es alakitgatjak . 
 

brest

aug. 25., 13:36
Nem régiben fölvettem a kapcsolatot casheddel(season) és Brutettal(tuscan,russka). Pozitív visszajelzést kaptam mindkettőjüktől - már készítik a mapok CS:GO megfelelőjét. Colin Volrath(Brute) azt nyilatkozta, hogy még idén készen lesz az egyik pálya, nem nevezte meg melyik, de amint valami áttörést ér el, föl fogja tűntetni vagy weboldalán, vagy a csipegőjén, vagy az arckönyv oldalán. Ted Mcllwain(cashed) szintén pozitív egyenes választ adott, mégpedig: "A pálya alapja készen van, már csak a részletekkel kell eljátszadozni".
Meggyőződésem, hogy Season még idén készen lesz, és legalább egy Russkat kapunk mellé :)
 
 
 
 
noavatar
TASIKA_-  nyugodtan gyurhatod az alapmapokat (d2, nuke, inf, train) nuken sincs a ve valtozatban annyi valtozas h ujra kelljen tanulni az egeszet, mindenesetre szamomra ertelmetlen h azt beszelik h aztec ujra warmap lesz, nem hiszem h barki is ujra jatszani akar rajta pubon kivul... inkabb tuscant, seasont, contrat kellene megcsinalni faszan es azokat nyomatni :) v esetlegesen egy teljesen uj map is bekerulhetne az "alapmapok" koze :)
 

BTURBO

aug. 25., 12:56
Szerintem csinaljak mar azokat a mappokat csak ezeket konyebb egyelore " gyorsan " remakelni mivel az alap mappok adottak . azokat meg elorol kell csinalni mivel semmi alap nincs hozza csak a fejukbe , hogy hogy nez ki . Itt meg azert nukeSE-t aztekSE-t betoltik es alakitgatjak . 
 
 
 
 
BTURBO  Nekem tetszik . Csak tartanank mar ott , hogy tudjuk melyik " lan " map es melyik csak pub . 

Igy , hogy folyton jonnek ujjak es meg nincsen lefixalva  , hogy melyik lesz accepted igy elegge rossz mert nem fogok akkor ragyurni :S Pedig mar kezdenem :D 
 

TASIKA_-

aug. 25., 12:44
nyugodtan gyurhatod az alapmapokat (d2, nuke, inf, train) nuken sincs a ve valtozatban annyi valtozas h ujra kelljen tanulni az egeszet, mindenesetre szamomra ertelmetlen h azt beszelik h aztec ujra warmap lesz, nem hiszem h barki is ujra jatszani akar rajta pubon kivul... inkabb tuscant, seasont, contrat kellene megcsinalni faszan es azokat nyomatni :) v esetlegesen egy teljesen uj map is bekerulhetne az "alapmapok" koze :)
 
 
 
 
GeRy  a de_nuke_ve warmap am.?
 

HeNtEs

aug. 25., 12:16
Hát annak szeretnék. De ki tudja mi lesz, de USA-ban biztosan az lesz.
 
 
 
 

GeRy

aug. 25., 12:11
a de_nuke_ve warmap am.?
 
 
 
 
noavatar

BTURBO

aug. 25., 10:54
Nekem tetszik . Csak tartanank mar ott , hogy tudjuk melyik " lan " map es melyik csak pub . 

Igy , hogy folyton jonnek ujjak es meg nincsen lefixalva  , hogy melyik lesz accepted igy elegge rossz mert nem fogok akkor ragyurni :S Pedig mar kezdenem :D 
 
 
 
 

brest

aug. 24., 20:00
eddig is bírtam az aztékot, de most végre kinyílhatnak a 'héterek' szemei, hogy ez egy hazavágós ligamap !
 
 
 
 

csab1k

aug. 23., 00:20
jólnézki :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5258
 
2317
 
 
 
kép 5281
 
2170
 
 
kép 753
 
1552
 
 
 
kép 310
 
1923
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu