Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2024. április 06. 0 hozzászólás
 

A Counter-Strike jelenlegi színtere erősebb, mint valaha. A játék minősége mindenhol javul, és a játékosok egyre jobbak. De kik voltak a legjobbak az új játékból idén?

Szeretnénk bemutatni 2024 legjobb CS2 játékosait, hogy láthassuk, ki alkalmazkodott a legjobban az új játékhoz, valamint néhány tiszteletbeli említést azok számára, akik ezúttal nem kerültek a válogatottba.

5. DAVID "FROZEN" ČERŇANSKÝ

Amióta frozen csatlakozott a FaZe Clanhoz, minden meccsen bizonyítja, hogy miért is akarták annyira megszerezni őt a MOUZ-tól. Twistzz helyettesítése nagy kihívást jelentett neki a Counter-Strike világában, de eddig kiválóan teljesít ebben a szerepben.

Mechanikailag tehetséges és higgadt a nyomás alatt, frozen a legutóbbi formája alapján az öt legjobb CS2 játékos között van. Mindössze 21 évesen, több éves tapasztalattal a háta mögött, "fiatal veteránként" jó eséllyel gyűjthet még trófeákat. Úgy gondoljuk, hogy ha folytatja a fejlődését, még magasabbra kerülhet ezen a listán.

4. ROBIN "ROPZ" KOOL

Amikor a CS2 megjelent, ropz természetesen vette az új játékot. Senki sem értette úgy az új mechanikákat, mint ő, és ez a játéka segített a FaZe-nek a CS2 korai napjaiban dominálni. Volt egy időszak, amikor ropz-t tartották a világ legjobb CS2-játékosának, olyan erős formában volt.

Kevesen váltottak át a CS2-re olyan sikeresen, mint ropz. Gyakran fordít meg vesztésre álló helyzeteket, ezzel előnyt szerezve a FaZe-nek a szerveren. Bár formáját némileg befolyásolta a frozen érkezése és a csapaton belüli szerepcsere, továbbra is az öt legjobb játékos között van.

3. MATHIEU "ZYWOO" HERBAUT

ZywOo a harmadik helyen talán meglepő, de hadd magyarázzuk el. Bár vitathatatlanul ő minden idők egyik legjobb CS:GO játékosa, a CS2-re való átállás nem volt olyan sima, mint másoknak. ZywOo egy Vitality csapatban játszik, amely már nem olyan erős, mint 2023-ban volt, és több versenyen is küszködött a rájátszásban. Mégis, amikor a világ legjobb CS2 játékosairól van szó, ő a harmadik helyen áll.

Mechanikailag ZywOo még mindig egy Counter-Strike zseni. Ő azon kevés játékosok egyike, akik képesek egyedül megnyerni egy meccset, ilyen nagy a fölénye. Nem szükséges neki AWP, ZywOo ugyanolyan jó puskával, és vitathatatlanul a legjobb játékérzékkel rendelkezik, amit valaha láttam. Ritkán érik váratlanul, ezért még a CS2-re való átállás nehézségei ellenére is a valaha volt egyik legjobb játékos marad.

2. ILYA "M0NESY" OSIPOV

A G2 fiatal AWPerét, m0NESY-t évek óta csodagyereknek tartják. A CS:GO végén ez a cím megerősödött nála, a CS2-ben pedig még tovább fokozta a játékát. A gyengélkedő G2 csapatban m0NESY gyakran egyedül viszi őket a rájátszásba, miközben NiKo az új játékban küszködik.

M0NESY mechanikus zseni, az egyik legjobb villanása van a játékban, és minden egyes pályán ismer minden trükköt. Őszintén szólva, ő egy Counter-Strike zseni. Ami m0NESY-t megkülönbözteti a többi legjobb CS2 játékostól, az a clutch képessége. Még 1v5 helyzetben is, ha m0NESY-nek még van AWP-je, mindig úgy érzed, hogy előhúz egy nyulat a kalapból. Alig 18 évesen az a gondolat, hogy talán még közel sem érte el a csúcsát, ijesztő.

1. DANIL "DONK" KRYSHKOVETS

Egy csodagyerek, mint senki más - donk. A 2024-es évben kitörési évét éli, kezdve az IEM Katowice 2024-en nyújtott minden eddiginél jobb teljesítményével. Donk zsenialitása segített abban, hogy a Spirit minden versenyen, ahol játszik, azonnali favorit legyen, és egész nap tudnánk beszélni arról, hogy milyen jó.

Ha azt nézzük, hogy mitől olyan jó donk a CS2-ben, nehéz egyetlen dolgot kiemelni. Ez azért van, mert mindenben olyan nagyszerű! Mesterien irányítja a spray-t, laza a nyomás alatt, következetes a nagyszínpadi környezetben, isteni játékérzékkel rendelkezik - az egész arzenál a kezében van, mintha egy laborban létrehozott CS2 játékos lenne. Jelenleg nincs kétségünk afelől, hogy donk a világ legjobb CS2-es játékosa. Ha a következő években is megtartja 2024-es formáját, akkor erős versenyző lesz a GOAT-ról szóló beszélgetésekben.

TISZTELETBELI EMLÍTÉSEK

A legjobb 5 CS2-es játékos listáján mindig lesznek olyan csodálatos játékosok, akik nem igazán kerülnek be a listára. Ennek ellenére szerettük volna kiemelni azokat, akik nem kerültek be a listára, a szerveren mutatott képességeik elismeréseként.

Először is, ott van Spinx. A Vitality lurker 2023 egyik legjobb játékosa volt, és idén is folytatta ragyogó formáját. Aztán ott van Broky. A FaZe AWPere az elmúlt években folyamatosan a legjobb CS játékosok között volt, és nem lenne fair, ha nem említenénk meg itt a formáját. Végezetül pedig jL-t szeretnénk megemlíteni. Ő az utóbbi időben a NAVI egyik sziklája, és hogyan is lehetne nem a PGL Major 2024-es koppenhágai MVP-jét a legjobb CS2 játékosok egyikeként felhozni?

 

 
Címkék:
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 737
 
1491
 
 
 
kép 3502
 
1379
 
 
kép 540
 
1334
 
 
 
kép 584
 
1407
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu