Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Tesztek 2024. április 15. 0 hozzászólás
 

Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.

Egyszer és mindenkorra megválaszoljuk a kérdést: lehet-e kompetitív CS2-t játszani Macen?

Egyszerűen fogalmazva - nem. Ha Macbookon vagy hasonló eszközökön játszol, a CS2 nem játszható, legalábbis nem natívan. Az új játék megjelenésekor a Valve megerősítette, hogy nem fogja támogatni a CS2-t az Apple hardverén, ahogyan azt a CS:GO esetében is tette. Bár ez csalódás a CS2 Mac-es játékosoknak, az ok az volt, hogy ez a játékosbázis olyan kis része, hogy a Valve számára már nem érte meg.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden remény elveszett. Ha a CS2-t az M1 laptopokon is játszani szeretnéd, akkor le kell töltened egy Windows kompatibilitási réteget, például a CrossOvert. Ez lehetővé teszi a natív Windows programok futtatását Macen. Bár ez nem jelenti azt, hogy a játékban a legjobb teljesítményt kapod, az új játék megjelenése után ez az egyetlen módja annak, hogy Macen játszhass. A Valve álláspontja ezzel kapcsolatban eléggé kőbe vésettnek tűnik, így nem számítunk arra, hogy a CS2 egyhamar Mac-re is megjelenik.

MIÉRT NEM NÉPSZERŰBB A CS2 MAC-EN?

Mivel a Mac hivatalosan nem támogatott, a belépési korlát most magasabb, mint korábban. Egy olyan program letöltése, mint a CrossOver, és a CS2 futtatása ezen keresztül sokaknak egyszerűen nem éri meg.

JÓL FUT A CS2 AZ APPLE HARDVERÉN?

Ez attól függ, hogy mennyire modern a Mac-je. A Windows kompatibilitási réteg, majd a CS2 futtatása ezen felül nagy terhelést jelent a Mac-nek, és a CS2 jelenleg nem éppen a világ legjobban optimalizált játéka. Ez azt jelenti, hogy a CS2 teljesítménye Apple hardveren eltérő lehet.

 

 
Címkék:
vissza
cs2hu
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Neymar CS2 raktára sok millió forintot ér már most
Neymar, a világhírű futballsztár, nemcsak a pályán kiemelkedő, hanem a Counter-Strike 2 világában is jelentős gyűjteménnyel büszkélkedhet. A gyűjteményének értéke elérte a 70 millió forintot, amely számos ritka és értékes skint tartalmaz. Ezek között megtalálhatók a legkeresettebb fegyverek és kiegészítők, amelyek a játékosok körében nagy népszerűségnek örvendenek.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4468
 
11802
 
 
 
kép 5732
 
1717
 
 
kép 4913
 
2440
 
 
 
kép 5750
 
1716
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu