Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2024. április 19. 0 hozzászólás
 

A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.

A legjobb CS2-es pályák rangsorolása lehetőséget ad arra, hogy felfedezzük a pályákat, ahogy azok az évek során a játék részévé váltak.

Néhány pálya az eredeti Counter-Strike 23 évvel ezelőtti megjelenése óta van velünk, és az évek során frissítéseket kaptak, hogy továbbra is izgalmasak maradjanak. Más pályák újabb kiegészítések a játékhoz. Ezek az évek során a franchise különböző kiadásaiból vagy akár rajongói pályakészítőktől származnak, és a játékosok kérésére kerültek be a játékba.

5: ANCIENT

Az Ancient az 5. helyen szerepel a top 5-ben. Amellett, hogy az Ancient a legfrissebb térkép, amely ide került (2020-ban jelent meg a CS:GO-ban, és 2021-ben került akompetitív aktív szolgálatba), egyedülálló a sok legjobb CS2-es térkép között.

Ez azért van, mert a pálya vertikális kialakítása sok variációt kínál. Ismerned kell az ősi kifejezéseket, mivel a térkép T oldaláról indulva három fő támadási vonalra oszlik, de két különböző bombahelyszínre vezet.

Ezt a változatosságot úgy egyensúlyozza ki, hogy a T hozzáférését a nagy középső területhez egy mesterlövész fészek korlátozza. Ez a magaslati pozíció a CT oldalnak hatalmas ellenőrzést biztosít a középső terület felett, így a T oldalnak érdeke, hogy pontosan koordinálja a segédeszközök használatát, hogy áttörhessen ebbe a kulcsfontosságú területre.

4: DUST 2

Mit lehet mondani a Dust 2-ről, amit még nem mondtak el korábban? Ez egy örök klasszikus, az eredeti Dust újragondolt változata, amely több mint két évtizeddel ezelőtt jelent meg a CS 1.1-ben.

Remekül ötvözi a szűk átjárókat és az izgalmas nyílt lövészpályákat. A Dust 2-ről többet írtak és elemeztek, mint szinte bármelyik másik pályáról a CS2-ben. A Dust 2 a korát meghazudtoló módon kiemelkedik a T és CT oldalak kiegyensúlyozottsága révén. Ez teszi fantasztikus alkalmi és versenyjáték térképpé egyaránt. Ha te és a barátaid Counter-Strike-ot szeretnétek játszani, a Dust 2 tökéletes választás a jó időtöltéshez.

3: OVERPASS

Az Overpass szinte csak a versenyképessége miatt kerül a listára. Ezen a pályán zajlott a kompetitív Counter-Strike egyik legikonikusabb jelenete. A FNATIC csapatának Olofmeister játékosa az úgynevezett Olofboostot használva társa fejére ugrott, hogy magaslati előnyt szerezzen, és átlője az LDLC zavart csapattagjait, miközben 10 pont hátrányból tért vissza. És ez csak a kezdet a legemlékezetesebb CS:GO Major pillanatok sorában ezen a térképen.

A CS2-re felújítva, ez egy örök klasszikus.

2: MIRAGE

A Mirage különleges a listán szereplő társai között, hiszen egy közösségi rajongói alkotás volt! A közösségi tag Michael Hüll készítette. A pálya csak a CS:GO megjelenése után vált hivatalos térképpé. Ez annak ellenére történt, hogy már a CS 1.1 óta népszerű volt.

Ami miatt ez az egyik legjobb CS2-es pálya, az az, hogy ez az utolsó új játékosbarát térkép. Nagyszerű felállásokat kínál, amelyek segítenek az embereknek megtanulni, hogyan használják a segédeszközeiket a legjobban, ami más pályákra is átvihető.

1: NUKE

A Nuke az egyik legnépszerűbb pálya a játékban. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a dizájnja szinte minden játékalkalommal újszerű élményt nyújt. Például az AWP-ölések gyorsan jönnek, ha az Outside területet tartod, de a jól időzített villanások segíthetnek a játékosok kimozdításában.

Kivételesen jól kiegyensúlyozott, hogy minden játékos erősségei kiemelkedhessenek. A földalatti mozgási lehetőségekkel, a bombahelyek függőleges elrendezésével és az izgalmas hosszú látótávolságokkal a Nuke még mindig a CS2 egyik legikonikusabb pályája.

És neked mi a sorrend?

 

 
Címkék:
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
MOUZ az első helyen: Történelmi siker a HLTV ranglistán
A MOUZ csapata először érte el az első helyet a HLTV világranglistáján, köszönhetően az elmúlt időszak kiemelkedő teljesítményének. A csapat két jelentős tornát nyert meg egymás után: az ESL Pro League 19. szezonját és a BetBoom Dacha-t Belgrádban.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4576
 
1327
 
 
 
kép 4726
 
1450
 
 
kép 4819
 
2379
 
 
 
kép 3386
 
1507
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu