Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 
ICL 15 - Közvetítés
32061 megtekintés
 
Steam account védelem
27973 megtekintés
 
ICL 20 Coverage - DEMÓK
26837 megtekintés
 
Sikerre éhesen – HELLO KITTY
24492 megtekintés
 
ICL13 - Coverage
23036 megtekintés
 
ICL 22 - Coverage
22499 megtekintés
 

Beszéd téma

 


 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. szeptember 07. 0 hozzászólás
 

A Counter-Strike: Global Offensive megjelenésével egy olyan hullám indult útjára, mely az mTw szervezetét is magával ragadta. Ez a bizonyos hullám maga mögött egy halom Counter-Strike: Source eredményt és emléket hagyott, maga előtt pedig a jövő nagy kérdéseit „görgeti”.

Az Germany mTw szervezetét talán senkinek sem kell bemutatnom – aki valaha is foglalkozott az eSporttal, annak nem csenghet ismeretlenül ez a név. Nem is véletlen, hiszen a német gaming organizáció a múltban jelen volt, a jelenben jelen van, míg a jövőben jelen lesz minden olyan eSport kategóriában, mely a legkedveltebb paklihoz tartozik. Jelenleg League of Legends, DotA 2 és Starcraft 2 csapatuk/játékosuk van, emelett Fifában, illetőleg most már Counter-Strike: Global Offensive-ben is jelen vannak – ezzel együtt a Source-részleg bizony lekerült a palettájukról.

Az imént megfogalmazott mondat utolsó fele kissé félreérthető, hiszen sokan bizonyára a Source-részleg eltávolítása mellé a játékosok távozását is odaképzelnék… márpedig „csak” 2-en döntöttek úgy, hogy jelenleg nem élvez túl nagy prioritást az életükben az újonnan megjelent FPS-játék.

Az elmúlt fél év nem volt éppen zökkenőmentes a gárda életében, a folytonos embercserék csak a keménymagot nem érintették – így egyedül André „nooky” Utesch és George „hudzG” Hoskins tartottak ki egymás mellett még ezen „kínkeserves” időkben is. Olyan játékosok fordultak meg ez idő alatt az mTw színeiben, mint René „cajunb” Borg, Elliot „wez” Welsh, Brandon „weber” Weber vagy éppen James „wilzOOO” Wilson. Hozzátéve ehhez a felsoroláshoz, hogy ez csak a nemzetközi Counter-Strike: Source felállás változásainak volt köszönhető, ha hozzácsatoljuk még a német szekciót is, akkor a névsor Patrick „KRAEUTERHUMPEN” Jakobival, Robert „TORNADOTONI” Radosevic-csel, Sascha „xs1ck” Diehmmel, Christian „crisby” Schmittel és Kenyon „KenaN” Temmellel bővülne.

Ez év május végén/június elején aztán egy érdekes bejelentést tett a csapat: A nemzetközi felállásuk annyira nemzetközi lesz a jövőben, hogy a tengerentúlról is segíteni fogja őket valaki. Ez a valaki az a Joshua „steel” Nissan lett, aki a USA Fully Torqued gárdájával a Copenhagen Games-en a földig tiporta francia vetélytársait. A másik új srác sem érkezett éppen közelről, hiszen Svédországból az az Alexander „rdl” Redl érkezett, aki az Anglia FM!Toxic színeiben már szerepelt egy nemzetközi formációban.

Végül hiába alakult ki egy ütősnek mondható felállás, weber úgy döntött, hogy ő biza’ szedi a sátorfáját és máshol (vagy éppen sehol sem) próbál szerencsét. A srácok így hoppon maradtak, ezek után a hab a tortán már csak az volt, hogy az ESL Pro Series miatt még a felállásban jelenlévő 2 német „forma” is távozott, így sem Steffen „sraven” Wiengert, sem pedig Philipp „osirisbash” Kaczmarczykot nem láthatjuk a továbbiakban az mTw zászlaja alatt szolgálni.

Mindkét távozó paklijában szerepel az eSporttól való teljes visszavonulás is, sraven „az elkövetkező napokban és hetekben” dönti majd el, hogyan tovább, és osirisbash is hasonlóképpen a „következő hetekben” fogja eldönteni, hogy mely’ szekció mellett teszi le a voksát, reményei szerint a CSGO a DotA és a LoL szintjére fog emelkedni.

Ezek után csak 1 kérdés maradt hátra: Ki fogja betölteni az mTw.CSGO-ban a keletkezett űrt? Bizonyára az idő hamar válaszolni fog nekünk erre a kérdésre…

Az mTw CSGO formációja egyelőre így fest:

Anglia George „hudzG” Hoskins
Germany André „nooky” Utesch
Svédország Alexander „rdl” Redl
Kanada Joshua „steel” Nissan

 

 
Címkék: mTw, css, csgo
vissza
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26869 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4848
 
1372
 
 
 
kép 2897
 
1075
 
 
kép 2850
 
1165
 
 
 
kép 4109
 
1082
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu