Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
by !Royal 2012. június 08. 4 hozzászólás
 

Valamikor régen már volt ilyen blog amit dN (dragoNninja) és Légiós kezdett el. Úgy hogy szeretném folytatni de legalább is összefoglalni amit eddig írtak és segíteni azoknak akik csapatot szeretnének összehozni maguknak. Lehet , hogy az irományom sok helyen egyezni fog az eredeti szerzőkkel de végül is ők úgy is jobban értettek (értenek) hozzá mint én. De ez leginkább az újaknak szól mert a régiek biztos ismerik ha nem is a játékosokat de a blogot valószínűleg igen (úgy hogy a régiek szemébe ez valószínűleg csak egy copy lesz de remélem az újaknak befog válni az öregek tanácsai).

Hogyan áljon fel egy csapat aki elis akar valamit érni és van motivációja.

Egy átlagos csapatba álltalába 5-en szoktak lenni de soha sem baj ha 6-an vagytok .Tehát első lépésbe próbáljatok 1-2 kicsit tapasztaltabb játékos mellé építeni a csapatot (valószínű, hogy ezzel nem arra akarlak sarkallani, hogy a magyar "toppok" zargasd ezekkel a dolgokkal).A tapasztaltabb játékos azért jó a csapatnál mert a tapasztalata mindenképp jól jön egy újonnan összeeszkábált csapatnak még akkor is ha már a csapat egyes tagjai már sokat játszottak együtt.

A csapat:

Entryfragger: Az a játékos aki az első fraget meglövi a körben. Ez nagyon fontos lépés (Légiós az ő blogjában egy statisztikára hivatkozva azt írta, hogy az a csapata aki meglövi 70-80% hozza a kört. Mondjuk én ebbe nem nagyon hiszek de ne legyen igazam.).Általános esetben a csapat aimerje szokta lőni aki kellő agresszivitással rendelkezik (ilyennek is kell lennie minden csapatba de 1 bőven elég különben a csapatban káosz lenne a frag miatt.).Egy ilyen játékos egyedül eldöntheti egy kör sorsát is .De  igazából nem csak a csapat aimerétöl függ az entry hanem a spawntól is leginkább.

 

2. Az awps: Rengeteg olyan ember van aki azt hiszi, hogy ezzel bárkit el tud lőni és mindenki meg veszi akinek összegyűlt rá a kis pénzecskéje .Persze ez nem így van, lehet mixen és publikon lelövöd vele az embereket akik nem is veszik komolyan a játékot csak mászkálnak a mapon össze vissza mint a birkák .Az awps szintén nagyon fontos szerepet tölt be egy csapaton belül ergo nem mindegy hogy ki hogyan kezeli ezt a fegyvert . Ehhez nagyon jó reflex szükséges és az se mindegy hogyan mozogsz a pályán nem lehet csak úgy futkorászni és minden hova ugrálni mert könnyen a csapat vesztét is okozhatod vele.

 

3.Az irányító: A csapat legfontosabb embere és legtapasztaltabb embere . Fontos, hogy az emberek akikkel együtt van hallgassanak rá különben az egész nem ér semmit .A poszthoz sok türelem, nagy tudás és rengeteg energia kell rendelkezni e. Az ő feladata nem a fragelés hanem az hogy a csapatot tudja kordában tartani és belelásson az ellen fél csapat fejébe (Szóval nem a statlistát kell nézegetni, hogy ki merre hány méterre áll az első helytől a tabellán.)az éles szituációkban jó döntést tudjon hozni.(Ha az irányító az egész matchen nem lő semmit de a team hozza a köröket akkor jól csinálja amit csinál és ez a lényeg.)

 

4.1vsx mester: Igazából a csapat szinte mindegyik tagjának ilyennek kéne lennie de ennek sajnos kicsi az esélye .Ez a képesség sok pcw után kezd kialakulni a játékosokban, hogy ki az aki képes erre és ki az aki nem .Általában a csapat legnyugodtabb tagjai képesek ezeket a pozíciókat betölteni de ezekkel némiképp irányítani is tudnak de nem ez az elsődleges feladatuk.

 

5.A bohóc: Tipikus pörgető eleme a játéknak .Azaz ember aki minden helyzetbe feltalálja magát és sikerül is meg oldani(persze kivételek vannak)és a feszültséget is remekül oldja és persze nem száll el magától .Az ilyen ember nagyon sokat húzhat a csapat morálján és ezért aranyat is ér.

 

Végezetül ennyi lenne az első rész ezt régen Légiós írta le még a blogjában és én pedig ennyire emlékeztem remélem tudtam segíteni pár embernek a kezdéshez .Ha van ember akit érdekel a dolog akkor még próbálok írni de mivel ez az első blogom amit ráadásul segítséggel írtam nem tudom mi lesz a vége csak kíváncsiságból írtam (+ jó kis unalom űzés és ha már itt tartunk a helyesírást nem figyelembe venni :D)


 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
!Royal  javítva thx :D
 

xaint

jún. 10., 23:06
Egy fokkal jobb ;) köszönöm!
 
 
 
 
xaint  Szia! Én csak annyit szeretnék javasolni, hogy ha már közzéteszel egy írást, legalább tedd be Word-be, az a helyesírási hibák 90%-át kijavítja, és onnan másold ide, mert ezt rémes így olvasni...
 

!Royal

jún. 10., 22:33
javítva thx :D
 
 
 
 
noavatar

xaint

jún. 10., 16:08
Szia! Én csak annyit szeretnék javasolni, hogy ha már közzéteszel egy írást, legalább tedd be Word-be, az a helyesírási hibák 90%-át kijavítja, és onnan másold ide, mert ezt rémes így olvasni...
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5389
 
2179
 
 
 
kép 959
 
1424
 
 
kép 448
 
1352
 
 
 
kép 1274
 
1416
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu