Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2024. április 27. 0 hozzászólás
 

Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.

Azok számára, akik régóta várták, végre megérkezett a Counter-Strike 2 legújabb frissítése, amely lehetővé teszi a balkezes nézetmodell használatát és a váltást egy gombnyomással. A Valve bejelentése szerint a frissítés több minőségi életminőségi javulást is hoz a játékba, amelyek közül a legfontosabb az új "Preferred Viewmodel Left/Right Handedness" beállítás.

A frissítés részletei

A játékosok mostantól a játék beállításai között választhatják ki a preferált nézetmodellt (bal vagy jobb kezes), amit aztán a körök közben gyorsan megváltoztathatnak. Az alapértelmezett billentyű a bal és jobb kezes nézet közötti váltásra az "H" betű az amerikai billentyűzeteken. Ez a változás különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran váltogatják a nézetet, hogy előnyt szerezzenek az ellenfelekkel szemben.

Játékmenet finomhangolások

A frissítés más változásokat is hozott, többek között a vásárlási menüben is látható a következő körben garantált minimális összeg, ami segíthet a játékosoknak jobban megtervezni a stratégiájukat. Az új frissítés más mapokon is változtatásokat hajtott végre, például az Inferno-n és a Dust 2-n, amely visszatért az aktív versenymappák közé, az Overpass helyére.

A legújabb Counter-Strike 2 frissítés egyik legfontosabb változása tehát, hogy a Dust 2 visszatér az aktív verseny mappák közé, míg az Overpass kikerül a forgalomból. Ez a változás nagy hatással van a játék stratégiai aspektusára, mivel a Dust 2 az egyik legikonikusabb és legnépszerűbb térkép a Counter-Strike sorozatban. Az Overpass távozása pedig biztosan hiányérzetet fog kelteni a játékosok egy részében.

Dust 2: Egy Legendás Térkép Visszatérése

A Dust 2 mindig is a Counter-Strike sorozat egyik legnépszerűbb térképe volt, amelyet azóta imádnak a játékosok, mióta csak megjelent. Jellegzetes közép-keleti környezete, jól strukturált harci területei és a változatos stratégiai lehetőségek teszik ezt a mapot különösen kedveltté a közösség körében. A térkép visszahozatala egyfajta nostalgiát is jelent a régebbi játékosok számára, miközben új lehetőségeket kínál az újoncoknak a taktikai kreativitás és a csapatmunka terén.

Az Overpass Búcsúja

Az Overpass viszont egy modern klasszikusnak számított, amely különösen a taktikai játékmenetet preferáló csapatok számára kínált kiváló lehetőségeket. A térkép eltávolítása a versenykörből valószínűleg azt jelenti, hogy a játékosoknak új stratégiákat kell kidolgozniuk és adaptálniuk kell a játékstílusukat a jelenlegi mappoolra. Ez a változás különösen érzékenyen érintheti azokat a csapatokat, amelyek az Overpasson érzik magukat a legbiztosabban.

Következmények és Elvárások

E változások jelentősen befolyásolják a jövőbeni versenyeket, különösen a veto fázisokat, ahol a csapatoknak mostantól Dust 2-re kell felkészülniük. A térkép kihívásokkal teli környezete új stratégiákat és játékstílusokat követel meg, ami frissességet vihet a versenyekbe. Ezzel együtt a játékosok és a csapatok rugalmasságát is próbára teszi, hiszen alkalmazkodniuk kell a változásokhoz, hogy továbbra is versenyképesek maradjanak.

Összességében a Dust 2 visszatérése és az Overpass eltávolítása fontos változások a Counter-Strike 2 térképkínálatában, amelyek új dinamikát hoznak a játékba, és újraértékelésre késztetik a csapatok versenystratégiáit.

Counter-Strike 2 újdonságok: Balkezes nézetmodell preferencia és billentyűparancs a váltáshoz

Az a nap, amire mindenki várt, végre elérkezett, mivel a Valve végül implementálta a balkezes nézetmodellt, és a váltás lehetőségét a CS2-ben. Brandon Moore, 2024. április 25.

Előnyök a különböző nézetmodellek közötti váltásban

A játékosok gyakran használják ezeket a váltásokat, hogy plusz reflexidőt nyerjenek, ami lehetővé teszi számukra a bombahelyszínre történő bejutást. Bár nem minden játékos használja ezt a technikát, néhányan előnyre tehetnek szert, ha elég gyorsak.

Vásárlási Menü

A vásárlási menü most már a kép jobb felső sarkában mutatja a következő kör minimális összegét. Ez segíti a következő kör tervezését és biztosítja a harci esélyt még akkor is, ha elveszíted a jelenlegi kört. Ezek a változások jelentős életminőségi javulásokat hoznak a játékba, amelyek segítenek a felhasználóknak javítani a Counter-Strike élményt. A játékosok jobb szinergiát és stratégiát biztosíthatnak még a közönséges játékok során is az új fejlesztéseknek köszönhetően.

Újdonságok a balkezes nézetmodell bevezetésével

Egyik probléma, amellyel a Counter-Strike 2 játékosok szembesültek a megjelenéskor, az a konzolparancsok hiánya volt a CS:GO-hoz képest, beleértve a nézetmodell kézbeliségének váltásának képességét is. Nos, a CS2 2024. április 25-i kiadású megjegyzései szerint a Valve hozzáadott egy balkezes nézetmodell opciót a játékhoz.

Hogyan állítsuk be a nézetmodell kézbeliség váltását a CS2-ben?

Az új beállítást "Preferred Viewmodel Left/Right Handedness" néven jelölték. Itt állíthatod be a váltás billentyűparancsát:

  1. Nyisd meg a Counter-Strike 2-t
  2. Menj a játék beállításaihoz
  3. Válaszd ki a Billentyűzet/Egér almenüt
  4. Navigálj a Fegyver Kulcsok szekcióhoz
  5. Keress rá a "Switch Viewmodel Left/Right Hand" opcióra
  6. Írd be a kívánt billentyűparancsot
  7. Az alapértelmezett billentyűparancs az "H"

Pályaváltozások és javítások

A Counter-Strike 2 legújabb frissítése során számos pálya is módosításra került. Az Overpass helyére a Dust 2 lépett az aktív verseny mappák között, ami lehetővé teszi a csapatok számára, hogy több kreativitást és stratégiát alkalmazzanak a veto fázisban. További változások történtek más térképeken is, beleértve az Inferno-t.

Specifikus változások:

  • Baggage: Megnyitották a gördülő ajtókat a spawnoknál, frissítették néhány szállítószalag modelleket, megszilárdították a lépcsőket, és különböző hibajavításokat végeztek.
  • Inferno: Eltávolították a felső közép részen lévő túlnyúló épületet, valamint a banán alján lévő túlnyúlásokat. Különböző térkép-módosítások történtek a játékosok ütközésének és olvashatóságának javítása érdekében.
  • Overpass, Nuke, Vertigo, Mirage és Office: Hiba- és kihasználási javítások, ütközési és látótér-állítások, kisebb teljesítménybeli fejlesztések.

Maradjon velünk a legfrissebb Counter-Strike hírekért és frissítésekért az esports.gg oldalon.

A játékosok visszajelzései

A játékosok többsége pozitívan értékelte a frissítést, különösen azért, mert sokan hiányolták a balkezes nézetmodell lehetőségét a CS:GO-hoz képest. Ez a változás megkönnyíti a játékban való navigációt és a környezet jobb kihasználását, főleg szűk helyeken.

Teljes frissítési naplóbejegyzés (2024 április 25)

Modellnézet

  • A modellnézet mozgása finomítva.
  • Bevezették a „Preferált Modellnézet Bal/Jobb Kéz” beállítást.
  • Új billentyűparancs (alapértelmezett: H billentyű az amerikai billentyűzeten) a bal és jobb kéz közötti váltáshoz játék közben.
  • A modellnézet pozícióját és kéz állapotát mostantól láthatják az első személyű nézők is.
  • Elavultnak nyilvánították a "Couch" modellnézet beállítást.

HUD

  • Új „Radar Térkép Váltakozó Nagyítás” beállítás és „Radar Nagyítás Váltás” billentyűparancs.
  • Új radar ikon a helyi játékos számára szabad kamera nézetben.
  • Új gránát célkereszt jelenik meg rövid időre a gránát kihúzása után.
  • A fegyvercsere szöveg mostantól mindig a fegyver játékbeli nevét mutatja.
  • Új ikonok a légi ölésekhez és a ponttáblához, botok jelzésére is.

Vásárlási menü

  • Új „Eldobott Fegyverek” panel, ami megjeleníti és lehetővé teszi az eldobott fegyverek közvetlen felvételét.
  • Az elkövetkező körben garantált minimális pénzösszeg megjelenítése a vásárlási menü címsorában.

Játékmenet

  • A Zeus mozgási sebessége és támadási kúpja növekedett.
  • A CZ75-Auto és más fegyverek jutalmazása változott. (Zeus 0- to 100 (50 Casualban), CZ75 100-ról 300-ra (150 casualban), XM1014 900-ról 800-ra csökkenve (300-ra casualban))

Invetory

  • Világítási beállítások az Inspect háttérképeken
  • Hozzáadva a Wear Category az Inspect képernyő infó tooltipjéhez
  • Hozzáadva a játék neve a panelekhez, amelyek korábban csak a testreszabott nevet mutatták. Pl. az Inspect screen, inventory tile

Pályák

  • Az Overpass-t lecseréltük a Dust 2-re az Aktív szolgálat csoportban, a jelenlegi versenypálya-tartományban és a Premier meccskeresésben.
  • Baggage: Nyitott gördülőajtók a spawnoknál, frissített modellek néhány szállítószalaghoz, Fixált lépcsők, Különböző hibajavítások
  • Infero: Eltávolítottuk a felső középső részen lévő túlnyúló épületet, Eltávolítottuk a banán alján lévő túlnyúlásokat, Különböző pálya finomítások a játékosok ütközésének és olvashatóságának javítása érdekében.
  • Overpass, Nuke, Vertigo, Mirage és Office: Hibák és hibajavítások, Ütközés és látóhatár beállítások, Kisebb teljesítményjavítások

Fegyverek

  • AK-47 | Inheritance: Textúra és maszk beállítások
  • USP-S | Jawbreaker: Javított ambient occlusion textúra

Továbbiak

  • A demo lejátszás kameramozgásának és a lejátszási sebességnek a szétválasztása. Ez lehetővé teszi a kamera mozgatását akkor is, ha a lejátszás szünetel.
  • Hozzáadva a gyakorló mérkőzések és workshop térképek indításának lehetősége a partitagokkal együtt
  • Hozzáadva az Overwatch rendszer, amely lehetővé teszi a meccsdemó felülvizsgálatát megbízható partnerek számára.
  • A Koppenhága 2024 Major matricakapszulák már kaphatóak -75%-os kedvezménnyel
  • Hozzáadva a fényerő beállításának lehetősége ablakos módokban

 

 
Címkék:
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Új hangbeállítások érkeznek a Counter-Strike 2-be
A Counter-Strike 2 hamarosan új, régóta várt hangbeállításokkal bővül, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy különböző játékmódokhoz egyedi hangprofilokat állítsanak be.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1216
 
1443
 
 
 
kép 4432
 
2046
 
 
kép 5711
 
1717
 
 
 
kép 900
 
1576
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu