Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
by HeNtEs 2013. január 18. 18 hozzászólás
 

Először talán komentbe akartam megírni a véleményemet, aztán csak írtam csak írtam és jött fel belőlem mint öregnéniből a káposztás ebéd utáni fing. Csapongtak a gondolataim, de azér próbáltam összefogni. SZerintem már nem kéne a LAN-okra fektetni a hangsúlyt, meg kell tanulni viselkedni a játékban és online elérni a sikereket. Ha az megvan ellehet kezdeni gondolkodni merre tovább, de amíg ezzel az egyszerű lépéssel sem haladnak a teamek, addig kár várni a csodát.

Na azért azt nem kellene nagyon elfelejteni hogy nem a LAN az egyetlen ami miatt érdemes lenne együtt maradnia egy teamnek.... 10 éve még ez igaz volt, de könyörgöm ma már miért lenne ez igaz. Végre elértük, hogy mindenkinél olyan sávszél van hogy a világ másik táján élőkkel tud korrektül játszani. Az egész esport elmegy az online fizetős tornák irányába, nem kell egy magyar csapatnak rögtön Koppenhágáról, vagy Stockholmról álmodnia. Otthon a pihe puha székből lehet több ezer eurót bekaszálni, ha képes vagy eredményeket felmutatni... És majd ha online már leverte a csapat, akiket kellett utána elég elgondolkodni a LAN-on. Csak éppen még mindig ez a LAN Mánia megy... hogy haha online beadja stb... csak már nem az 56k és ISDN vonalakat éljük...

Saját bevallásom szerint tehát - és lehet páran majd megköveznek - én nem várnám el mondjuk egy magyar teamtől az első 1-2 évben, hogy lemenjen LAN-ra. Legyen aktív szereplői az Európai Online Esportnak virítson kerüljön TOP8-ba úgy, hogy effektív egy fillérjébe se kerül mert úgyis ott ül a gép előtt. Nem éri meg 1-2 évig 20-30 000-eket kiadni / fő azért hogy ott legyél egy LAN-on... mert nincs már régen akkora értéke mintha mondjuk pl egy rangosabb online tornán jó helyezést érnél el pláne nem a magyar vagy a környező országbeli LAN-oknak. (Persze ez alól kivétel volt a BECUP mert külföldi híre is volt a rendezvénynek)

Alapvetően inkább azt mondanám, hogy a mai fiatalokból egy dolog hiányzik az pedig a kötelesség tudás - tisztelet a kivételnek - és ez nem csak itthonra vonatkozik. Ez az egyetlen dolog, ami miatt az online tornáknál bajok vannak mert a teamek nem képesek összeszervezni az életüket a többiekkel és nem jelennek meg a meccseken.

Érdekes téma az tény de egyben szerintem mindenki egyet ért, nem lehet állva tátott szájjal várni a sült galambot fogakat összeszorítva kell küzdeni és nem a Magyar Scenet nézni és várni, hogy induljon el valamelyik irányba, bele kell szarni Európában azért bőven akad ellenfél és mint említettem már nem a 90-es éveket éljük amikor a 300-as ping miatt nem lehetett csak magyarok ellen játszani. Külföldi nevesebb csapatokkal kell igenis játszani, nem anyázni, olykor megalázkodva tűrni a vereséget, a legmélyebb tiszteletben tartva az ellenfél tagjait. Mert veszteni tudni kell és aki emelt fejjel veszít annak ugyanolyan jó híre lesz egy idő után a külföldi közösségben mint aki nyerne. És ha 3 war után már megvered ugyanazt a csapatot egy tornán, nem fognak ők sem anyázni mert ugyanazt fogod kapni amit te adtál. Ja és ha nyersz akkor sem a faszodat kell verni, hanem teljes alázatban és tisztelettel megköszönni egy játékot és az hogy most egymás között TS-en nagy az öröm kifelé nem kell az ARCOSKODÁS, a trollkodás és a fórumozás. A külföldi csapatoknál sem megy az okoskodás, a menedzser ha akar kommentel a történtekről a de csapattagok katonák, semmi közük nem kell hogy legyen a diplomáciához, nekik csak harcolni kell kusbban. Igy kellene működjön... Szerintem, de akkor már jön a következő téma, hogy mit jelent egy csapat JÓ menedzserének lenni :) De ebbe most nemmegyek vele ha nem baj :)
Zárószónak, pedig reflektálnék arra, hogy van-e hazai Counter-Strike scene... nos, ezt nem lehet ilyen egyszerűen letudni, ahogy Bosco tette. Az egész internetes kommunikációs és szociális viselkedés átalakult NEM LEHET összehasonlítani az 5-10 évvel ezelőtti mozgalmakat a maiakkal. Sokan nem értik meg ezt. Az internet terjedésével megszűnnek a lokális közösségek nincs olyan hogy Magyar CS Scene... részei lettünk egy Globális COunter-Strike Scenenek mi is mint ahogy az összes többi ország is. A szélessávnak köszönhetően ledőltek a határok egyetlen ország játékosai sincsenek rászorulva arra, hogy honfitársaikkal játszanak... ennyi. És mivel már nem játszanak együtt hogy is várhatnánk el, hogy egy helyen gyűljenek össze... Persze kialakulnak micro scene-k ezt nem vitatom de Lokális nagy közösségeket már ne akarjunk találni, szinte egyetlen játékban sincs már ilyen, ahol pedig van ott is fogy. És lehet ezzel vitatkozni, de én mondjuk csinálom ezt az egészet lassan 15 éve látam már falat és pókot is. És nekem is nehéz néha lépést tartani, de kell... Amikor már egy portálon is elvárják az olvasók, hogy a kommentet is lehessen lájkolni, amikor 10 éve már az is kurva jó volt, hogy egyáltalán kommentelni lehet akkor mégis miről beszélünk? Átalakul a világ átalakul a COunter-Strike közösség és átalakul az esport is. Lépést kell tartalni követni a trendet és nem azon elmélkedni milyen is volt régen.
Ennek az országnak évente elegendő lenne 1 LAN és mondjuk 2 fizetős online torna csak az erőviszonyok miatt az összes többit gyakorlást, és online versengést külföldön kell lejátszania minden magyar csapatnak, és akkor majd egyszer a távoli jövőben elérjük azt is, hogy a hazai versenyek is magasabb színvonalon tudnak majd létrejönni.
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 18 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Gorasz  Szerintem kezdésnek egy rendszeres online rendezvény is elég lenne, amin a csapatok összemérhetnék a tudásukat. Előbb-utóbb mindenki jönne, még ha mix felállással is, mivel nincs veszteni való. A későbbiekben egy-két mix csapatból még akár össze is jöhetne egy egy-egy fix team. Persze ide az online kupát is komolyan kéne venni, mind a szervezők, mind a játékosok részéről.
 

GaLaXy

jan. 21., 22:57
Igaz, kellene egy rendszeres magyar nemzetiségi Online Cup.
 
 
 
 
noavatar
Donkesz  

Persze, velük is meglehetni beszélni a dolgokat, de szerintem nem hiába megy nekik rosszul és nem ismerek olyan embert aki olyan mellé társulna ami lehetséges, hogy nem fogja sokáig bírni, ha csak nem pénz mosás céljából csinálja azt valaki.

Ha 1000 forintot képtelen arra áldozni az ember, hogy egy színvonalas rendezvény létre jöjjön, akkor nem hiszem, hogy olyanba áldozna legalább 5000 forintot ami lehet hogy rögtön egy offline rendezvény de még is kevesebb pénz állt a szervezőknek a rendelkezésére és lehet hogy nem bírják olyan színvonalasan megcsinálni. (Plusz szerintem támogatók is szívesebben mondanának igent a rendezvény támogatására, hogy ha nem csak azt látják, hogy rajtuk akarnak "élősködni", hanem azt hogy van egy pénz összeg amit bebírnának fektetni és akkor azt kiegészíteni még.) 

Az tény és való, hogy ehhez nagy elszántság kéne meg kitartás egy ilyet megszervezni, de egy ilyennel például fellehetne mérni, hogy hogyan is áll a közösség. De ha nekik csak annyi kéne, hogy 12-16 csapat részt vegyen egy lanon, akkor lemehetnének ICL-re is (tudom hogy nem egy minőségi lan az icl, voltam már én is) és ha ott látják, hogy igen, csak megéri az, hogy csinálni egy színvonalasabb lant, jobb helyszínnel és szervezéssel akkor úgy is fognak, de addig amíg csak annyit látnak, hogy ICL-re is csak olyanok regisztrálnak ahol van 1-2 játékos a csapatba és nem jön össze 1 rendezvény se, addig nem hiszem, hogy valaki kiadna úgy zsebből több 100 000 forintot úgy, hogy még nem biztos az, hogy meglenne az a 12-16 csapat és ebből kiindulva szerintem egyszerűbb lenne egy olyasmit megszervezni, mint amit leírtam mint rögtön egy offline rendezvényt, mert itt ha még nincs meg az a létszám aminél már érdemes meg lehetne oldani egy színvonalas offline rendezvényt, akkor online is bebírnák fejezni kis átszervezéssel és akkor ami a nevezésből össze jött pénz az mehetne a nyereménybe (Persze itt se lehetne a 100%-ot beletenni a nyereménybe, ha színvonalasat akarunk online is csinálni, ha mondja azt egy hosting hogy ad szervereket akkor is legalább egy EAC licence-t nem ártana rá venni).

 

stripzz

jan. 21., 22:34
azért ezt már nem bírom szótlanul hagyni

hogy jössz te ahhoz hogy ilyeneket írkálj a netcups.eu-ról amikor FOGALMAD nincs mi az, mi volt és mi lesz belőle????

az egyik legnépszerűbb magyar és eu kupaoldal volt több éven keresztül, napi 2-3 ezer egyedi nézővel és 128 csapatos kupákkal.

az oldal most kapott új motort és kinézetet és néz elébe a 2013-as évnek, új támogatókkal, új erővel. a motor többe kerül mint egy évi fizetésed...

te ki a jóisten f. jóskának képzeled magad a fejszámolgatásoddal meg a nagy szavak dobálgatásával?

kíváncsi lennék te mit tettél le az asztalra azon a hatalmas kupaoldaladon, had röhögjek már egy jót.

az ilyen gyökerektöl fel áll a szőr a hátamon, de komolyan...

 
 
 
 

Gorasz

jan. 21., 22:10
Szerintem kezdésnek egy rendszeres online rendezvény is elég lenne, amin a csapatok összemérhetnék a tudásukat. Előbb-utóbb mindenki jönne, még ha mix felállással is, mivel nincs veszteni való. A későbbiekben egy-két mix csapatból még akár össze is jöhetne egy egy-egy fix team. Persze ide az online kupát is komolyan kéne venni, mind a szervezők, mind a játékosok részéről.
 
 
 
 
noavatar
Berényi Miklós  1. Ha már van egy netcups oldal minek csinálni még egyet? Velük is meglehetne beszélni és lehetne az oldalon belül. Teljesen fölösleges mindig a másiknak konkurenciát állítani, mikor azaz egy is alig él.

2. Senki nem fog egy netes ligáért itthon 5ezret fizetni. Anno még az ezer Forintot is sajnálták.

3. Teljesen felesleges ilyen nagyban gondolkodni. Egy sima 12-16 csapatos csgo lanra szükség ami minőségi, támogatókkal, jó szervezéssel és kellemes helyszínnel.

 

Donkesz

jan. 21., 20:10

Persze, velük is meglehetni beszélni a dolgokat, de szerintem nem hiába megy nekik rosszul és nem ismerek olyan embert aki olyan mellé társulna ami lehetséges, hogy nem fogja sokáig bírni, ha csak nem pénz mosás céljából csinálja azt valaki.

Ha 1000 forintot képtelen arra áldozni az ember, hogy egy színvonalas rendezvény létre jöjjön, akkor nem hiszem, hogy olyanba áldozna legalább 5000 forintot ami lehet hogy rögtön egy offline rendezvény de még is kevesebb pénz állt a szervezőknek a rendelkezésére és lehet hogy nem bírják olyan színvonalasan megcsinálni. (Plusz szerintem támogatók is szívesebben mondanának igent a rendezvény támogatására, hogy ha nem csak azt látják, hogy rajtuk akarnak "élősködni", hanem azt hogy van egy pénz összeg amit bebírnának fektetni és akkor azt kiegészíteni még.) 

Az tény és való, hogy ehhez nagy elszántság kéne meg kitartás egy ilyet megszervezni, de egy ilyennel például fellehetne mérni, hogy hogyan is áll a közösség. De ha nekik csak annyi kéne, hogy 12-16 csapat részt vegyen egy lanon, akkor lemehetnének ICL-re is (tudom hogy nem egy minőségi lan az icl, voltam már én is) és ha ott látják, hogy igen, csak megéri az, hogy csinálni egy színvonalasabb lant, jobb helyszínnel és szervezéssel akkor úgy is fognak, de addig amíg csak annyit látnak, hogy ICL-re is csak olyanok regisztrálnak ahol van 1-2 játékos a csapatba és nem jön össze 1 rendezvény se, addig nem hiszem, hogy valaki kiadna úgy zsebből több 100 000 forintot úgy, hogy még nem biztos az, hogy meglenne az a 12-16 csapat és ebből kiindulva szerintem egyszerűbb lenne egy olyasmit megszervezni, mint amit leírtam mint rögtön egy offline rendezvényt, mert itt ha még nincs meg az a létszám aminél már érdemes meg lehetne oldani egy színvonalas offline rendezvényt, akkor online is bebírnák fejezni kis átszervezéssel és akkor ami a nevezésből össze jött pénz az mehetne a nyereménybe (Persze itt se lehetne a 100%-ot beletenni a nyereménybe, ha színvonalasat akarunk online is csinálni, ha mondja azt egy hosting hogy ad szervereket akkor is legalább egy EAC licence-t nem ártana rá venni).

 
 
 
 
Donkesz  

Nekem lenne kedvem megszervezni egy ilyet vagy ilyesmi csak nem egyedül. Most dolgozok egy olyasmi oldalon mint a netcups.eu. Idővel úgy állok, hogy ha márciusban sikerülnek a vizsgáim, akkor ha minden jól megy rá 1 hónapra utazok ki külföldre. Az erőforrást megbírnám szerezni a beinduláshoz, hogy ha biztos lenne hogy pluszba jönne ki a rendezvény.

Gondolkodtam is olyanon, hogy mondjuk csinálni egy 16x16 csapatos 5000HUF/csapat (1 280 000 -> alaptőke lenne belőle)nevezési díjú ligát és akkor a legjobbak bejutnának egy offline rendezvényre és ott folytatódna a verseny, csak nem hiszem hogy Magyarországon meglehetne oldani. És itt nem is az igénnyel lenne baj, hanem azzal, hogy nem bírnánk kiállítani annyi csapatott, hogy mindig meglegyen a max létszám (Ha jól számoltam ez 271 különböző csapatott jelentene). De erre még kellenének még befektetők, hogy ha nem lenne elég a helyszín + áram + egyéb költségekre, hogy ne legyünk szarba + nyereményre. De mondom, hogy ha lenne 2-3 öreg róka, aki azt mondaná, hogy egy ilyenbe szívesen benne lenne, akkor meglehet próbálni, veszíteni való nem lenne, csak mondjuk az se lenne egy rossz szempont, hogy ha valamelyiknek lenne jó kapcsolatuk nagyobb cégekkel.

 

Berényi Miklós

jan. 21., 19:05
1. Ha már van egy netcups oldal minek csinálni még egyet? Velük is meglehetne beszélni és lehetne az oldalon belül. Teljesen fölösleges mindig a másiknak konkurenciát állítani, mikor azaz egy is alig él.

2. Senki nem fog egy netes ligáért itthon 5ezret fizetni. Anno még az ezer Forintot is sajnálták.

3. Teljesen felesleges ilyen nagyban gondolkodni. Egy sima 12-16 csapatos csgo lanra szükség ami minőségi, támogatókkal, jó szervezéssel és kellemes helyszínnel.

 
 
 
 
noavatar
Berényi Miklós  Elképzelésnek jó. Csak nem tudom kinek lenne ideje, kedve és erőforrása ahhoz, hogy egy pár csapatos lant a jelenlegi körülmények között megrendezzen. 
 

Donkesz

jan. 21., 18:49

Nekem lenne kedvem megszervezni egy ilyet vagy ilyesmi csak nem egyedül. Most dolgozok egy olyasmi oldalon mint a netcups.eu. Idővel úgy állok, hogy ha márciusban sikerülnek a vizsgáim, akkor ha minden jól megy rá 1 hónapra utazok ki külföldre. Az erőforrást megbírnám szerezni a beinduláshoz, hogy ha biztos lenne hogy pluszba jönne ki a rendezvény.

Gondolkodtam is olyanon, hogy mondjuk csinálni egy 16x16 csapatos 5000HUF/csapat (1 280 000 -> alaptőke lenne belőle)nevezési díjú ligát és akkor a legjobbak bejutnának egy offline rendezvényre és ott folytatódna a verseny, csak nem hiszem hogy Magyarországon meglehetne oldani. És itt nem is az igénnyel lenne baj, hanem azzal, hogy nem bírnánk kiállítani annyi csapatott, hogy mindig meglegyen a max létszám (Ha jól számoltam ez 271 különböző csapatott jelentene). De erre még kellenének még befektetők, hogy ha nem lenne elég a helyszín + áram + egyéb költségekre, hogy ne legyünk szarba + nyereményre. De mondom, hogy ha lenne 2-3 öreg róka, aki azt mondaná, hogy egy ilyenbe szívesen benne lenne, akkor meglehet próbálni, veszíteni való nem lenne, csak mondjuk az se lenne egy rossz szempont, hogy ha valamelyiknek lenne jó kapcsolatuk nagyobb cégekkel.

 
 
 
 
b05co  Codba csináltak már ilyet is online cup offline döntővel, a döntő kb fele, vagy negyed színvonalon ment, mint az online cucc :D Most akkor szerintem ez annyi, hogy végigcsalom a netet, aztán lanon a másik csapat is csak szerencsétlenkedik :D
 

Berényi Miklós

jan. 21., 10:37
Elképzelésnek jó. Csak nem tudom kinek lenne ideje, kedve és erőforrása ahhoz, hogy egy pár csapatos lant a jelenlegi körülmények között megrendezzen. 
 
 
 
 
HeNtEs  Lehet hogy valós idejű probléma, de azért szerintem nem a leküzdhetetlen. Kíváncsi vagyok mi fog kisülni az egészből. De a LAN-olás túl drága mulatság ahhoz, hogy előre vihesse a közösségek fejlődését.  Akkor legyen online/ offline tehát a döntőket offline játszani... az kellően elrettentő lehet ha már az elején tudja ezt egy csapat ja és az online torna legyen nevezési díjhoz kötve! Ezzel is még egy fajta komolyságot és elkötelezettséget mutatva.
 

b05co

jan. 21., 09:42
Codba csináltak már ilyet is online cup offline döntővel, a döntő kb fele, vagy negyed színvonalon ment, mint az online cucc :D Most akkor szerintem ez annyi, hogy végigcsalom a netet, aztán lanon a másik csapat is csak szerencsétlenkedik :D
 
 
 
 
HeNtEs  Lehet hogy valós idejű probléma, de azért szerintem nem a leküzdhetetlen. Kíváncsi vagyok mi fog kisülni az egészből. De a LAN-olás túl drága mulatság ahhoz, hogy előre vihesse a közösségek fejlődését.  Akkor legyen online/ offline tehát a döntőket offline játszani... az kellően elrettentő lehet ha már az elején tudja ezt egy csapat ja és az online torna legyen nevezési díjhoz kötve! Ezzel is még egy fajta komolyságot és elkötelezettséget mutatva.
 

SancheZsnz

jan. 21., 01:03
akkor sok csapatra nemigen lehet szamitani:DDDD ha penzes, mert mindenki ugy all hozza, hogy xyzhigh csapat nyeri ugyis, minek fizessek:D
 
 
 
 

HeNtEs

jan. 20., 19:18
Lehet hogy valós idejű probléma, de azért szerintem nem a leküzdhetetlen. Kíváncsi vagyok mi fog kisülni az egészből. De a LAN-olás túl drága mulatság ahhoz, hogy előre vihesse a közösségek fejlődését.  Akkor legyen online/ offline tehát a döntőket offline játszani... az kellően elrettentő lehet ha már az elején tudja ezt egy csapat ja és az online torna legyen nevezési díjhoz kötve! Ezzel is még egy fajta komolyságot és elkötelezettséget mutatva.
 
 
 
 
Gorasz  Az a baj, hogy még az anti-cheatek se detektálják a legtöbb fizetős cheatet. Ezért senki nem akar online játszani, mert hogy a másik úgy is csal.
 

b05co

jan. 18., 18:11
nagyon sok low skill egyből sír hogy wh... én nem ezekre a szituációkra gondolok természetesen, de vicces volt látni pl azt, hogy akire én annak idején CB-n azt írtam hogy csal és be is lett conflictolva (természetesen elutasítva) azt idővel de bannolták, amint nagyobb klánok hívták a confot....
 
 
 
 
b05co  Nem igazán tudok cs-ről nyilatkozni, de codban pl sokszor születtek merőben más eredmények lanon :) A demo egyébként nem old meg semmit... Egy normális wh-s nem úgy tolja, ahogy a youtubera feltöltött bukott gyökerek... meglátja leinfózza, kivárja stb... egy normális wh-st az életbe nem fogsz meg demo alapján... ESL-ben is van, lettek is bannolva szép számmal... a baj az, hogy ezek a csalók leginkább a low-mid, mid rétegben mozognak és ott is pusztulnak el... nyilván ismert, vagy kevésbé ismert high klánnál eszébe sem jut az embernek ilyesmi :) hidd el létező probléma, nap mint nap látok bannoltakat cs:Go ban is...
 

Gorasz

jan. 18., 18:02
Az a baj, hogy még az anti-cheatek se detektálják a legtöbb fizetős cheatet. Ezért senki nem akar online játszani, mert hogy a másik úgy is csal.
 
 
 
 

b05co

jan. 18., 17:55
Nem igazán tudok cs-ről nyilatkozni, de codban pl sokszor születtek merőben más eredmények lanon :) A demo egyébként nem old meg semmit... Egy normális wh-s nem úgy tolja, ahogy a youtubera feltöltött bukott gyökerek... meglátja leinfózza, kivárja stb... egy normális wh-st az életbe nem fogsz meg demo alapján... ESL-ben is van, lettek is bannolva szép számmal... a baj az, hogy ezek a csalók leginkább a low-mid, mid rétegben mozognak és ott is pusztulnak el... nyilván ismert, vagy kevésbé ismert high klánnál eszébe sem jut az embernek ilyesmi :) hidd el létező probléma, nap mint nap látok bannoltakat cs:Go ban is...
 
 
 
 
HeNtEs  Néz mióta kötelező a felvétel azért nem olyan egyszerű csak úgy csalni mint régen. Ha egy tornának jó adminja van és megnézni a videót arról azért le lehet vágni hogy valaki csal vagy nem, szerintem ennek a mai világba a profi esportban már nem kéne hogy probléma legyen és úgy érzem nem is az. Ha ekkora gond lenne a csalás a versenyjátékban, akkor nap mint nap jönnének a hírek, hogy ESL, SGL ect tornákon csalót fogtak... de már nem jönnek jó ideje nem jönnek. Néha beesik egy-két CB cheater de ennyi... Emiatt már nem kell LAN, azért ez butaság lenne állítani. A LAN szerepe, hogy bizonyos időközönként összemérje a csapatokat offline is de az eredmények ritkán szoktak merőben mást mutatni mint az online versenyeken (kivéve ha más felállással mennek el a csapatok) de ilyen megmérettetésekre azért nincs olyan sűrűn szükség CPH sem véletlenül csak 1 van egy évben... annyi pont elég is :) Itthonra is bőven elég lenne 1 nagy jól szervezett ramazuri.... BŐŐŐVEN!
 

Gorasz

jan. 18., 17:49
Az idemó tényleg jó ötlet, csak az a baj azzal, hogy egy nc-t például nem lehet leszervezni, ha csak demó van. Olyankor jönnek a reklamációk és nincs idő megnézni mindenkit. Persze ESL-en nincsen olyan sok probléma, de magyar szinten elég sok az any***s meg a cheater-ezés. A nagyobb Online rendezvényekre ismert csapatok mennek, akik találkoztak már Offline és nem feltételezik a másikról a csalást, de amikor egy magyar csapat találkozik egy nála erősebb ellenféllel, akiket nem ismer, akkor kezdődnek a bajok. Persze mentalitás kérdése az egész, de mindenki nem viseli jól a vereséget, mint említetted.
 
 
 
 
b05co  b05co (ejtsd: bosco :) ) vagyok, nem b050 :P , egyébként amiről írtam az 2003+ és mi akkortájt CB-ztünk (cs-seknek ismeretlen fogalom általában), nyomtuk az OpenCupokat és az EC-t... Már akkor is a világgal harcoltunk... Ami a lényege volt annak, amit írtam, hogy kevés a komoly player itthon... Mindenki csak arcol és a f*szát veri 1.6-ban, aminek Source óta a kukában kéne lennie. Én jól megvagyok HUN scene nélkül is, pont azért amit írtál, megyek EU ellen, nem téma... A LAN-nak viszont igenis nagy jelentősége van... Ott derül ki, hogy cheat nélkül ki tud játszani... Sajnos codba ez óriási probléma volt (mai napig az) és ahogy nézem ezalól CS:GO sem kivétel... Nekem nagyon durva tapasztalataim vannak e téren és nem 99-ből... 2006-ban én még a pofámba kaptam egy sima győzelem után hogy idézem: "majd holnap visszavágunk a neten csicska g*ci..."). Vissza is vágtak, CB-n kaptunk tőlük egy 21-3-at asszem... Hidd el van jelentősége annak, hogy valaki otthon WH-val lesz "név" a játékban és sosem derül ki, hogy egy csaló senki, vagy lemegy LAN-ra is és bebizonyítja, hogy ő biza tiszta... Szerintem így 2013 elején CS:GO-ban ugyanez vár rám (a mixek sajnos bizonyítják is, sokszor saját csapattársunkat kell kirakni tök nyilvánvaló WH miatt...).
 

HeNtEs

jan. 18., 17:32
HJa és Bosco :) bocsi javítottam is.
 
 
 
 
b05co  b05co (ejtsd: bosco :) ) vagyok, nem b050 :P , egyébként amiről írtam az 2003+ és mi akkortájt CB-ztünk (cs-seknek ismeretlen fogalom általában), nyomtuk az OpenCupokat és az EC-t... Már akkor is a világgal harcoltunk... Ami a lényege volt annak, amit írtam, hogy kevés a komoly player itthon... Mindenki csak arcol és a f*szát veri 1.6-ban, aminek Source óta a kukában kéne lennie. Én jól megvagyok HUN scene nélkül is, pont azért amit írtál, megyek EU ellen, nem téma... A LAN-nak viszont igenis nagy jelentősége van... Ott derül ki, hogy cheat nélkül ki tud játszani... Sajnos codba ez óriási probléma volt (mai napig az) és ahogy nézem ezalól CS:GO sem kivétel... Nekem nagyon durva tapasztalataim vannak e téren és nem 99-ből... 2006-ban én még a pofámba kaptam egy sima győzelem után hogy idézem: "majd holnap visszavágunk a neten csicska g*ci..."). Vissza is vágtak, CB-n kaptunk tőlük egy 21-3-at asszem... Hidd el van jelentősége annak, hogy valaki otthon WH-val lesz "név" a játékban és sosem derül ki, hogy egy csaló senki, vagy lemegy LAN-ra is és bebizonyítja, hogy ő biza tiszta... Szerintem így 2013 elején CS:GO-ban ugyanez vár rám (a mixek sajnos bizonyítják is, sokszor saját csapattársunkat kell kirakni tök nyilvánvaló WH miatt...).
 

HeNtEs

jan. 18., 17:32
Néz mióta kötelező a felvétel azért nem olyan egyszerű csak úgy csalni mint régen. Ha egy tornának jó adminja van és megnézni a videót arról azért le lehet vágni hogy valaki csal vagy nem, szerintem ennek a mai világba a profi esportban már nem kéne hogy probléma legyen és úgy érzem nem is az. Ha ekkora gond lenne a csalás a versenyjátékban, akkor nap mint nap jönnének a hírek, hogy ESL, SGL ect tornákon csalót fogtak... de már nem jönnek jó ideje nem jönnek. Néha beesik egy-két CB cheater de ennyi... Emiatt már nem kell LAN, azért ez butaság lenne állítani. A LAN szerepe, hogy bizonyos időközönként összemérje a csapatokat offline is de az eredmények ritkán szoktak merőben mást mutatni mint az online versenyeken (kivéve ha más felállással mennek el a csapatok) de ilyen megmérettetésekre azért nincs olyan sűrűn szükség CPH sem véletlenül csak 1 van egy évben... annyi pont elég is :) Itthonra is bőven elég lenne 1 nagy jól szervezett ramazuri.... BŐŐŐVEN!
 
 
 
 

b05co

jan. 18., 15:53
b05co (ejtsd: bosco :) ) vagyok, nem b050 :P , egyébként amiről írtam az 2003+ és mi akkortájt CB-ztünk (cs-seknek ismeretlen fogalom általában), nyomtuk az OpenCupokat és az EC-t... Már akkor is a világgal harcoltunk... Ami a lényege volt annak, amit írtam, hogy kevés a komoly player itthon... Mindenki csak arcol és a f*szát veri 1.6-ban, aminek Source óta a kukában kéne lennie. Én jól megvagyok HUN scene nélkül is, pont azért amit írtál, megyek EU ellen, nem téma... A LAN-nak viszont igenis nagy jelentősége van... Ott derül ki, hogy cheat nélkül ki tud játszani... Sajnos codba ez óriási probléma volt (mai napig az) és ahogy nézem ezalól CS:GO sem kivétel... Nekem nagyon durva tapasztalataim vannak e téren és nem 99-ből... 2006-ban én még a pofámba kaptam egy sima győzelem után hogy idézem: "majd holnap visszavágunk a neten csicska g*ci..."). Vissza is vágtak, CB-n kaptunk tőlük egy 21-3-at asszem... Hidd el van jelentősége annak, hogy valaki otthon WH-val lesz "név" a játékban és sosem derül ki, hogy egy csaló senki, vagy lemegy LAN-ra is és bebizonyítja, hogy ő biza tiszta... Szerintem így 2013 elején CS:GO-ban ugyanez vár rám (a mixek sajnos bizonyítják is, sokszor saját csapattársunkat kell kirakni tök nyilvánvaló WH miatt...).
 
 
 
 

GaLaXy

jan. 18., 14:01
Van benne igazság..
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 363
 
1976
 
 
 
kép 5726
 
1884
 
 
kép 5566
 
2263
 
 
 
kép 5655
 
2798
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu