Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
by TARO 2012. július 26. 1 hozzászólás
 

Előre temeti a még meg sem jelent Windows 8-at Gabe Newell, a Valve játékcég feje. A vezető a test szenzorokkal való felszerelésében és a Linuxban látja a jövőt.

Linuxos fejlesztőket vett fel a PC-s világ legnagyobb szoftverboltját üzemeltető Valve. A cég azon dolgozik, hogy a Steam szoftverbolt elérhető legyen az alternatív operációs rendszeren is, és a linuxosok minél hamarabb játszhassanak a Left 4 Dead zombivadász játékkal. A cég alapító vezérigazgatója Gabe Newell egy befektetői csoportok által szponzorált vacsorán beszélt a Linux felé fordulásról és a Valve jövőképéről.

Bukást vár a Windows 8-tól

Newell nem félt erős kijelentéseket tenni az interjú során. Valószínűleg microsoftos partnere is meglepődött, amikor közölte, hogy szerinte a „Windows 8 katasztrófa lesz mindenki számára a PC-s világban.” Newell szerint a Windows 8 kudarca oda is vezethet, hogy a hardvergyártók otthagyják a Microsoft platformját, mert az nem kínál elég profitot. A Valve azért kacsintgat a Linux felé, mert szüksége van menekülési irányra.

Newell nem tapasztalatlanként beszél a Microsoftról. Tizenhárom évig dolgozott a cégnél, a Windows operációs rendszer első három kiadásán. A Microsoftot 1996-ban hagyta el kollégájával, Mike Harringtonnal, hogy megalapítsa saját játékcégét. A Valve-ot ugyan nem jegyzik a tőzsdén, de a Forbes üzleti lap értékbecslése szerint jelenleg több mint hárommilliárd dollárt ér a cég.

Tíz éve van az érintőképernyőknek

„Úgy gondoljuk, hogy az érintésvezérlés a rövidtávú jövő. Az egér és a billentyűzet huszonöt évig uralkodó volt, de úgy gondolom, hogy az érintésnek csak tíz éve van. Az utána következő technológia hosszabb ideig lesz stabil, talán huszonöt évig is” – mondta Newell. A Valve vezetője szerint igazi, sci-fibe illő technológiák kora jöhet el. A cég kísérletei szerint például az emberi nyelv a legpontosabban vezérelt, az agyhoz legközelebb lévő testrész. A nyelvvel való vezérlést azonban Newell is bizarrnak találja, a csuklóra szerelt elektródákban azonban lát lehetőséget.

A cégen belül is működik egy kísérleti labor, ami a jövő játékvezérlőjét kutatja. A Valve viselhető számítógépe jelenleg 70 ezer dollárból lehetne megépíteni, és képes felcímkézni, plusz információval ellátni a felhasználó szeme elé kerülő tárgyakat. Olyasmi tehát, mint a Google okosszemüvege lesz, és felhasználásán már valószínűleg gondolkodnak is a játéktervezők.

Forrás: [origo]

 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Richard.

aug. 11., 09:28
Amúgy komolyan van aki be is veszi ezt a bullshitet?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 793
 
1532
 
 
 
kép 4991
 
2303
 
 
 
kép 4946
 
2361
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu