Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2009. január 02. 0 hozzászólás
 

Remélhetőleg mindenki túlélte a Szilveszteri italozást, és talán ma reggelre már ki is józanodik. Ebben mi is segítünk egy kicsit egy kis számháborúval. Ahogy HeNtEs ígérte, összegyűjtöttem a

Remélhetőleg mindenki túlélte a Szilveszteri italozást, és talán ma reggelre már ki is józanodik. Ebben mi is segítünk egy kicsit egy kis számháborúval. Ahogy HeNtEs ígérte, összegyűjtöttem a legérdekesebb adatokat a múlt év zárásaként. Bár ez jövőre biztos szebb lesz, hisz oldalcsoportunk fiatal még, összesen 127 napja nyitottuk meg kapuinkat az első oldalakkal. Én is köszönöm, hogy velünk tartottatok, a kibővített részben olvashatjátok a lényeget!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: GeRgO


Henti megígérte a szokásos jelentést, mely valahogy mindig az én feladatom, vajon miért?. Zűrös volt ez az év, szerintem senkinek nem kell elmagyaráznom a mondat jelentését, de 2008-08-26 -án újra éledtünk, úgymond kinulláztunk mindent, amit eddig letettünk az asztalra egy jobb jövő reményében. De lássuk, hogy nagyjából 127 nap alatt mit sikerült összehoznunk a TotalGaming szürke piros zászlója alatt.
Számomra legemlékezetesebb, és legnagyobb lépésünk volt, hogy rögtön meg tudtunk rendezni egy LAN-t az Arénában, mellyel elég sok emberbe belevéstük rögtön, hogy mire képes ez a kis csapat, de lássuk mit tettetek le, Ti mint olvasók az asztalra.
Voltak, akik kis hackeléssel sikeresen a toplistám elejére kerültek, ilyen lehetett Crvsh3R a maga 7738 belépésével, az átlagosan 2-3000 –res belépésekhez képest. De azért köszönjük neki, hogy fáradhatatlanul kattintotta a belépés gombot.


Idén is járt a szátok, pontosabban a kezetek, ugyani nyitás óta 31443 hozzászólást hagytatok az oldalon, ami napi 247 beírást jelent. És akik a legtöbbet írtak az nem lesz meglepő. hisz idén is HeNtEs viszi a pálmát, abdul mohamed a második helyen végzett, és spa[R]co került a dobogó legalsó fokára. Egyébként szoros volt a verseny, hisz mind a hárman 700 körüli hozzászólással rendelkeznek.


Számunkra is meglepően sokan regisztráltatok, méghozzá 4480 aktív tagunk van, akik szorgosan gyűjtögetik folyamatosan a G-pontokat, és látogatják az oldalt. A statisztikák szerint naponta átlagosan 10000 -ren tekintitek meg az oldalcsoport oldalait. Természetesen a legtöbben még mindig a Call of Duty , és a Counter-Strike oldalunkat látogattátok. G-pont szerzésben természetesen HeNtEs aki kiemelkedik, hisz ő szerezte a legtöbbet közel 12 ezret. De szépen követi őket kampomen és kyle.


Engedjétek meg, hogy kitérjek csapatunkra, akikre büszkék lehetünk. Összesen 2090 iromány jelent meg az oldalainkon röpke 127 nap alatt, ami nem jelent mást, napi 16 hír, immáron 11 oldalon! HeNtEs volt a legszorgalmasabb jár neki az 5 ös, hiszen 718 alkotás került ki kezei közül, utána a sorrend a következő: Abdul Mohamed ( 270), Hubertus (190), panyi (186), GeRgO és Johnny (közel 100). Természetesen köszönetet szeretnék mindazon csapatoknak mondani, akik foglalkoznak saját játékaik közösségével, és próbálják terelgetni a játékosokat egy jó irányba.


Érdekes hírekből volt sok, viszont a hozzászólások száma mindig elárulja mi korbácsolta fel a legjobban a kedélyeket! Az idei év nagy robbanása nem volt más, mint a COD:WaW megjelenése, hiszen a „Call of Duty: World at War BÉTA” című hírre 742 hozzászólás érkezett, míg a „CODWW Béta lokálon” 242 megnyilvánulással a második helyen végzett. Ezen kívül nagy vitát váltott ki a NichtCup ok sorsa, és sokan fejtettétek ki véleményeteket Pigsick-el készített interjúban is.


Hentivel kicsit félve dolgoztuk ki a TotalGamingen a Blogot, hiszen nem tudtuk, mekkora sikere lehet egy ötezeregyedik blogmotornak, de örülünk, hogy megnyerte tetszéseteket. Én is naponta beleolvasgatok a kreálmányaitokba, bevallom tisztelettel :). A legtöbb blog bejegyzést lamaskitfi írta, és a legnagyobb érdeklődést a rapid irománya kapta, hisz több mint 130 hozzászólásban fejtettétek ki véleményeteket a Cheatmovie –vel kapcsolatos bejegyzésében.

Szép számok, és már alig kell aludni 365 öt és újra olvashattok egy ilyen hírt tőlem! Addig is olvassatok minket, nem bánjátok meg ;)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 853
 
1631
 
 
 
kép 5718
 
1781
 
 
kép 3277
 
1651
 
 
 
kép 3851
 
1511
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu