Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2023. április 13. 0 hozzászólás
 

A Latency mindig is nagyon fontos szerepet játszott a Counter-Strike játékosok életében, hiszen gyakorlatilag minden apró késleltetés stratégiai helyzetek bukását eredményezhett. Erre kínál megoldást az NVIDIA Reflex

A versenyjátékoknál minden ott dől, el hogy amit cselekszünk és látunk az mennyire fedi a valóságot a virtuális világban. Aki régóta játszik tudja nagyon jól, hogy nemvolt bűn adott esetben valaki elég vagy mögé lőni mert "tudtad" hogy a késletetés miatt pontosan azt a hatást érheted el majd, amit vársz. Ennnek a világnak azért egy ideje már vége, de még most sem feltételnül mondhatjuk hogy 1:1-ben az történik amit látunk. Erre kínál megoldást az NVIDIA új sorozatú kártyában a Reflex

NVIDIA Reflex

Az Nvidia Reflex egy olyan technológia, amely lehetővé teszi az esport játékosok számára a gyorsabb és pontosabb reakcióidő elérését. Az Nvidia Reflex olyan játékokban érhető el, mint a Fortnite, a Valorant és a Call of Duty: Warzone, Counter-Strike 2 (hamarosan), és segít a játékosoknak csökkenteni a játékbeli késleltetést (input lag) a PC hardware-ének optimalizálásával és a játékmotorban végzett módosításokkal. Az Nvidia Reflex a játékosok reakcióidejét akár 50 százalékkal is csökkentheti, ami jelentős előnyt jelenthet az esport versenyeken és ranglistákon való eredményesség szempontjából. Az Nvidia Reflex egy innovatív megoldás az esport játékosok igényeinek kielégítésére, és a jövőben további fejlesztésekre számíthatunk az NVIDIA-tól.

Azért, hogy még tökéletesebb legyen a hatás az NVIDA további hardvergyártókkal (Acer, msi, logitech, asus, steelseries stb) közösen dolgozik így egerek billentyűzetek és montorok (G-SYNC) is vannak a piacon amelyeket összehangolva elérhető lesz a közel 1:1-es késletetés nélküli játék.

Counter-Strike 2 és a Reflex

Az Nvidia Reflex SDK (Software Development Kit) egy olyan eszközkészlet, amelyet a fejlesztők használhatnak játékaik optimalizálásához és támogatásához az Nvidia Reflex technológiához. Az SDK számos API-t és eszközt kínál a játékfejlesztők számára, amelyek segítségével optimalizálhatják a játékot a gyorsabb és pontosabb reakcióidő eléréséhez, valamint csökkenthetik a játékbeli késleltetést (input lag).

Az Nvidia Reflex SDK lehetővé teszi a játékfejlesztők számára, hogy jobban kihasználják a játék hardveres adottságait, és optimalizálják az input feldolgozását, ami javíthatja a játék élményét és a versenyképességet. Az Nvidia Reflex SDK további előnye, hogy támogatja a fejlett funkciókat, például az adatgyűjtést, a statisztikákat és a teljesítménymérőket, amelyek segítségével a fejlesztők javíthatják a játékukat és az esport versenyekre is hasznos információkat nyerhetnek.

Az Nvidia Reflex SDK egy olyan eszköz, amely segít az esport játékosoknak a legjobb teljesítmény elérésében, és a fejlesztőknek lehetőséget ad arra, hogy jobban támogassák a játékosok igényeit. Pontosan ez fog történnik a Counter-Strike 2 esetében is ugyanis a Valve beépíti a Reflexet a játékba így akinek megfeleő hardvere van az biztosan élvezni fogja a még folyamatosabb játékélményt.

Akinek még mindig nem világos miért is jó ez annak az ipon készített korábban egy eégszen jó videót a témáról. Íme:

 

 
Címkék:
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4989
 
2363
 
 
 
kép 633
 
1735
 
 
kép 1845
 
1859
 
 
 
kép 4537
 
1333
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu