Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. november 20. 10 hozzászólás
 

A tegnapi nappal ért véget a Counter-Strike Online 2 hivatalos béta tesztelése, amelyen három napon keresztül tudták a játékosok kipróbálni a Valve és a Nexon koprodukciójában kimondottan az Ázsiai piacra szánt CS legújabb részét. A tesztnek köszönhetően meg is érkeztek szépen lassan a videók és egy kicsit jobban betekintést nyerhettünk az új részbe.

A Counter-Strike Online kimondottan az Ázsiai országokba köztük is leginkább Koreába és Tajvanba szánta a Nexon és a Valve a döntés pedig sikeresnek bizonyult, hiszen csakhamar a legnépszerűbb ingyenes MMO FPS-é nőtte ki magát. Most pedig itt a második rész, amely számos ráncfelvarrást hozott a közel öt éves játék számára. A legújabb változások természetesen a grafikát és az UI-t érintették, de ha a CS történelmet nézzük, akkor azért is érdekes ez a relase mert most először kerültek CS-be női karakterek, nem is akármilyenek. A játékosok mostantól akár Mila vagy Lisa bőrébe is bújhatnak játék közben.

Az újdonságok azonban itt még nem értek véget, a szokásos játékmódokon túl a játékba került az úgynevezett Stealth Mode, amelynek a lényege, hogy a Terroristák láthatatlanok és mindössze egyetlen fegyverük van ami nem más mint egy kés. A CT-k természetesen ugyanúgy vásárolhatnak azonban csak és kizárólag a fülükre támaszkodhatnak a harcok során.

Ha a béta játékból készült felvételeket megnézzük látható, hogy leginkább a Source-ra hasonlít a Counter-Strike Online 2, azonban ahogy az a CSO-nál is volt felturbózták az egészet, mintha egy játékgép játékát látnánk. Nagy színes feliratoktól és a játéktermekben már megszokott hangok szinte csak ráadások a játékban, amely egyébként sokban hasonlít az általunk ismert CS-re. Itt azonban az ázsiai piachoz igazodva a CSO-bol hozták tovább az MMO részeket tehát a karakterünket fejlesztgethetjük, gyűjtögethetünk, stb.

Bár a game már idén áprilisban bejelentésre került mégis csak most került el a játszható béta verzióig és egyelőre továbbra sem ismert a játék végleges megjelenési dátuma. Az azonban már most szinte biztos, hogy a Counter-Strike Online-hoz hasonlóan itt sem kell majd fizetnünk a játék alapvető részéért tehát csak letöltjük a klienst és megyünk játszani. Végül pedig jöjjön a Nexon által kreált őrülten jó trailer és összegyűjtöttünk pár képet is nektek a galériába a játékról és a rendezvényről, ahol nemrég debütált a nagyközönség előtt a játék. ha pedig ennél is többre vagytok kíváncsiak és kimondottan jól beszélitek a kóreai nyelvet, akkor a játék hivatalos honlapján a csonline2.nexon.com címen további információkat is találhattok

 

Kapcsolódó galéria
Kapcsolódó videó
Counter-Strike Online 2 PromoA NEXON eszméletlen jó Counter-Strike Online 2 promóciós videóval rukkolt elő a főleg az ázsiai piacra szánt Counter-Strike folytatása kapcsán
 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 10 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

GODLESS

aug. 05., 12:11
Sosem értettem mi a jó ezekben a Quake hangokban :D
 
 
 
 

TheOzi

nov. 22., 01:05
Bárki Bármit mond 1.6 király volt és én ezt a beütést érzem ránézésre kicsit más skineléssel ezért mindenféle kép kipróbálnám. "Inkább CSének tűnik mint a Source vagy a CS:GO" "egyik Quake a másik meg egy elb***tt Quake"
 
 
 
 

.LnB

nov. 21., 17:06
De a trailert leszámítva nem értem miért követelitek annyira. Az a D2 brutálisan rossz :D az MMO jelleg pedig nem hiszem, hogy jelentősebb a BF3 féle fejlődési rendszernél.
 
 
 
 

M1LLR

nov. 21., 14:20
nagyon quake live szaga van
 
 
 
 

trizden

nov. 21., 11:44
értékelhetetlen.
 
 
 
 
noavatar

Redzs

nov. 21., 11:20
jó az
 
 
 
 

RuSTy

nov. 20., 18:56
Nem értem az ázsiaiakat....van egy meglévő játék és ők ugyan azt megcsináljak mmo-val. Ránézésre egy silány másolat :D
 
 
 
 

Madmax

nov. 20., 18:30
Legalább olvasd el a hírt, mielőtt kommentelsz, ahhoz, hogy erre válts go-ról, csirkéről is váltanod kell kutyahúsra...xDD 
 
 
 
 

TheOzi

nov. 20., 17:10
Any......D !!!!! De Ku....ajóóóóóóóóóóóóóó mikor lehet és hol kipróbálni váltok CS:GO -ról ....... omg ez király.......
 
 
 
 
noavatar

asdasdrandom123

nov. 20., 17:00
De miért pont az Ázsiaiak?
mintha más nem játszanak mmofps-eket.
szerintem a 4 csböl van összeválogatva....egy nagyon kicsi turbózással..

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5671
 
2050
 
 
 
kép 1547
 
1581
 
 
kép 3691
 
1414
 
 
 
kép 3418
 
1547
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu