Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2010. november 26. 0 hozzászólás
 

A nyáron olvashattunk egy hírt miszerint az ACER piacra dobta eddigi legerősebb gépét. " Brutális teljesítménnyel vértezte fel legújabb játékra szánt csúcsgépét az Acer. A Predator család immáron


A nyáron olvashattunk egy hírt miszerint az ACER piacra dobta eddigi legerősebb gépét. " Brutális teljesítménnyel vértezte fel legújabb játékra szánt csúcsgépét az Acer. A Predator család immáron második tagja látványosan megizmosodott elődjéhez képest...."

Ennek örömére az Origin megpróbálta überleni azt, és szerény véleményem szerint sikerült is. Az amerikai CPU Magazin minden évben megrendezi „Az Év Álomgépe" versenyét. A kibővített részben tudjátok megtekinteni a két monstrumot. Akit érdekel, az a kibővített részben tudja elolvasni. Mindenki figyelmébe ajánlom, mivel egy elég érdekes gépezetekről esik szó, és hát nem vagyok egyedül, ha azt írom, hogy "bárcsak egy ilyen produkálna nálam is..."

Tovább olvasom
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: sANtiaGo


ACER Aspire Predator

 

A gépezet lelke az Intel Core i7 930-es procija, mellé 12 GB RAM és egy 1,5 terabájtos merevelemez. Az NVIDIA GeForce GTX470-es grafikai vezérlő már támogatja a DirectX 11-et is, ezzel a legújabb játékok is gond nélkül futni fognak rajta. A gépház szinte semmit nem változott az elődhöz képest. A színkombinációt felcserélték, így most már a fekete az uralkodó szín, ezzel is markánsabbá téve a Transformers-re hajazó nagyágyút.

A gép hamarosan megvásárolható lesz, hivatalos ára pedig 2000 $. Jár még hozzá egy Windows 7 Home Premium operációs rendszer és felárért kérhetünk hozzá stílusos, hozzáillő monitort és spéci gamer egeret is.

 


Origin The Big O

A megjelenés nem mindennapi, mert előröl egy kemény hűtőmaszkos forma nézz velünk farkasszemet, oldalról viszont átlátszó plexivel borították be a gépet, így láthatjuk a szörnyeteg hatalmas „vérereit", a vörösen duzzadó vízszállító csövek formájában.Az Origin „The Big O" névre keresztelt gépe, vagy inkább szörnye belsejében két darab 4.3GHz-re húzott hatmagos Xeon 5680 található. Összesen 24GB Corsair GT 2000MHz memóriát rakhatunk bele.

A Quad SLI EVGA GTX 480 FTW rendszer tökéletes képfelbontást és 3D-ben is csúcsteljesítményt biztosít. A négy videókártyának, a processzoroknak és az alaplapnak az Origin saját építésű vízhűtéses rendszere biztosítja a nyugodt működését. A háttértár a következő komponensei: 4 db RAID-be kötött OCZ 50GB Vertex2 SSD meghajtó, 2 db 2TB-os WD Caviar Black és egy LSI Megaraid SAS 9260-4i raid vezérlő.

Optkai meghajtónak egy 12x Pioneer Blu-ray írót kapott, míg a nagyfogyasztónak az energiát 2 db Enermax 1050 Watt táp szolgáltatja. És hogy ne legyen még vége a felsorolásnak még egy kis extra nélkül, a gépben található még egy teljes Xbox 360 is. A PC és konzol funkciók külön-külön, és akár egyszerre is használhatóak.

És még egy kis extra szolgáltatás, ha nem lenne ez így is elég. Festett előlap, örök telefonos support, 3 éves ingyenes alkatrész cseregarancia jár a géppel, amit egy igényes exkluzív faládában kap meg a megrendelő, természetesen a házhozszállítás után.


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4642
 
1442
 
 
 
kép 5762
 
1764
 
 
kép 1368
 
1334
 
 
 
kép 1135
 
1530
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu