Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2011. augusztus 16. 0 hozzászólás
 

Úgy tűnik, a Valve nagyon komoly részt szeretne magának az e-sportok piacából. Nem elég, hogy teljes erőbedobással készül a DOTA 2, a hivatalos bejelentés előtt lelepleződött Counter-Strike: Global

Úgy tűnik, a Valve nagyon komoly részt szeretne magának az e-sportok piacából. Nem elég, hogy teljes erőbedobással készül a DOTA 2, a hivatalos bejelentés előtt lelepleződött Counter-Strike: Global Offensive is teljes mértékben erre a célra teremtődik.

Ugyan a Valve csak a szerdán induló GamesComon jelenti be hivatalosan az új Counter-Strike-ot, a bétateszterek nem nagyon tudják magukban tartani az élményeiket, néhány újabb és újabb érdekességek szivárognak ki az anyaggal kapcsolatban. Legutóbb Craig "Torbull" Levine beszélt az érzéseiről, s elmondása alapján a Global Offensive egyáltalán nem érződik úgy, mint az 1.6 vagy a Source egy kissé frissített változata. A Global Offensive ugyanis egyetlen céllal készül, és ez az e-sport, a fejlesztők mindent ennek vetnek alá. Ennek megfelelően a grafika is sokkal szebb, de ugyanakkor átláthatóbb és egyértelműbb nem csak a játékosok, de a nézők számára is. A játék jelenlegi verziója még nem tartalmaz új játékmódokat, de a véglegesben várhatóak, mint ahogy a fejlett matchmaking és a dedikált szerverek is.

Torbull leírása alapján habár visszatérnek olyan klasszikus pályák, mint a dust, a dust2, a nuke és az inferno, azokat több ponton átalakították, hogy megfeleljenek versenyszerű játszás követelményeinek, s kiegyensúlyozottabbá váljanak.

[ Az a kérdés vetődik fel bennem , hogy ki hogyan fog viszonyulni a játékhoz? Counter Strike : Source játékosoknak sem igen tetszett a sok új update , mindíg a régi CS:S -t szerették volna visszakapni. Most új játék új lehetőségek adódnak a playerek számára hogy kipróbálhassanak egy teljesen új játékot , új remények , új pályák , fegyverek. Ezzel hívogat a Counter Strike Global Offensive].


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: chavvia

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 178
 
1482
 
 
 
kép 1087
 
1445
 
 
kép 145
 
1657
 
 
 
kép 465
 
1440
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu